R_Bachman Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Εγώ θέλω απλά ένα ημερολόγιο για υπενθύμιση συμβάντων, είχα το digical επί πληρωμή αλλά δυστυχώς μετά τις 2 τελευταίες ενημερώσεις παγώνει το widget. Υπάρχει κάτι άλλο να μου προτείνετε; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ και καιρό έχω το business calendar με πληρωμή. Με κάλυψε απόλυτα. Διάβασα καλά λόγια και για το acalendar. Δοκίμασε τα. Δωρεάν το Google Calendar. Tapatalked 1 Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Εδώ και καιρό έχω το business calendar με πληρωμή. Με κάλυψε απόλυτα. Διάβασα καλά λόγια και για το acalendar. Δοκίμασε τα. Δωρεάν το Google Calendar. TapatalkedΕυχαριστώ, αλλά τελικά έκανα αγορά πριν δω την απάντηση το <<Επαγγελματικό ημερολόγιο>> αρκετά καλό, με πολλές παραμετροποιησεις, ευχάριστη έκπληξη για μένα. Η τιμή 3,99 Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Αυτό που σου είπα (το ίδιο είναι) :) . https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appgenix.bizcal . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Αυτό που σου είπα (το ίδιο είναι) :) . https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appgenix.bizcal .Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται όταν ανοίγω το Google Calendar να ανοίγει σαν default το view μήνα. Ευχαριστώ Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται όταν ανοίγω το Google Calendar να ανοίγει σαν default το view μήνα. Ευχαριστώ Δε φαίνεται να υπάρχει τέτοια επιλογή. Ανοίγει στην κατάσταση που το είχες κλείσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται όταν ανοίγω το Google Calendar να ανοίγει σαν default το view μήνα. Ευχαριστώ Sent from my One Plus 5T Καλησπέρα, αυτό συμβαίνει στην τελευταία αναβάθμιση του Google Calendar. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Συμβαίνει να ανοίγει εκεί που το άφησες; Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 καλησπέρα παιδιά.Υπάρχει κάποιο ημερολόγιο (η έστω και της google) που πχ να βάζω γενέθλια και γεγονότα,αλλά να μου τα εμφανίζει με ειδοποίηση κάθε χρονιά όσο περνάει ο καιρός;Ανεξαρτήτου συσκευής που θα αλλάζω..Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Έχω τον Google λογαριασμό μου στο business calendar. Κάνω add νέο συμβάν και υπάρχει επιλογή για εβδομαδιαία, μηνιαία κλπ επανάληψη. Φαντάζομαι σε πολλά άλλα calendars θα υπάρχει αυτήν η επιλογή. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 καλησπέρα παιδιά.Υπάρχει κάποιο ημερολόγιο (η έστω και της google) που πχ να βάζω γενέθλια και γεγονότα,αλλά να μου τα εμφανίζει με ειδοποίηση κάθε χρονιά όσο περνάει ο καιρός;Ανεξαρτήτου συσκευής που θα αλλάζω..Ευχαριστώ. Αυτό το κάνει σίγουρα το Google Calendar και είμαι σίγουρος ότι το κάνουν όλα οι εφαρμογές τύπου calendar. Επίσης εάν σε μια επαφή περάσεις τα γενέθλια, πάλι θα σε ειδοποιεί κάθε χρόνο. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Το κάνει και το google callendar και απλά ορίσεις κάθε πότε θα επαναλαμβάνεται. Τα γενέθλια τα βάζεις στις επαφές και εξ ορισμού έχεις ειδοποίηση ετήσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 καλησπέρα παιδιά.Υπάρχει κάποιο ημερολόγιο (η έστω και της google) που πχ να βάζω γενέθλια και γεγονότα,αλλά να μου τα εμφανίζει με ειδοποίηση κάθε χρονιά όσο περνάει ο καιρός;Ανεξαρτήτου συσκευής που θα αλλάζω..Ευχαριστώ. Στις ρυθμισεις, επανάληψη, καθε μερα, καθεεβδομαδα, κ ετησίως ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 καλησπέρα παιδιά.Υπάρχει κάποιο ημερολόγιο (η έστω και της google) που πχ να βάζω γενέθλια και γεγονότα,αλλά να μου τα εμφανίζει με ειδοποίηση κάθε χρονιά όσο περνάει ο καιρός;Ανεξαρτήτου συσκευής που θα αλλάζω..Ευχαριστώ. Εάν δεν αλλάξεις Google λογαριασμό σε κάθε συσκευή θα σε ενημερώνει Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Εάν δεν αλλάξεις Google λογαριασμό σε κάθε συσκευή θα σε ενημερώνειΕυχαριστώ,ούτε το ειχα δει ότι έχει επιλογή υπενθύμισης κάθε χρόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Πιο πρόγραμμα να βάλω για να έχω τις κάρτες μου... Όπως του ΑΒ της smart club interport κτλ Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Έχω το Mobile pocket και δουλεύει πολύ καλά. Στάλθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Έχω το Mobile pocket και δουλεύει πολύ καλά. Στάλθηκε; Δουλεύει και με nfc? Ένα πρόγραμμα που να βάλω πιστωτικές με nfc? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Υπάρχει κάποιο για buisiness cards που να δουλεύει σωστά με Ελληνικά και Αγγλικά στις κάρτες; Ας είναι και με χρέωση αρκεί να είναι της προκοπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Το stocard... https://play.google.com/store/apps/details?id=de.stocard.stocard το έχει δουλέψει κάνεις, έχει κανείς εικόνα από αυτό το app Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lux_aeterna Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Το stocard... https://play.google.com/store/apps/details?id=de.stocard.stocard το έχει δουλέψει κάνεις, έχει κανείς εικόνα από αυτό το app Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το κατέβασα μόλις... Πάντως παλαιότερες εφαρμογές που είχα σχεδόν ποτέ δεν αναγνωρίζονταν από τα scanners Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, υπάρχει εφαρμογή να μεταφέρω εύκολα, τις εφαρμογές από το ένα τηλέφωνο σε άλλο...? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 μεσω google sync ειναι το καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 μεσω google sync ειναι το καλυτερο ευχαριστω....περα απο αυτο...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 περα απο αυτο δυσκολο θα πρεπει να κανεις εξαγωγη απ το ενα και εισαγωγη στο αλλο, σε αρχειο δηλαδη, τωρα ποια εφαρμογη θα ειναι συμβατη ωστε να δεχτει το αρχειο, δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts