kted Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Μ'αυτόν τον τρόπο, βάσεις ετικέτα σε σημείωσή. Ωραία. Πως φτιάχνεις νέα ετικέτα όμως; Εγώ όχι θέλω να φτιάξω μια που να λεγεται πχ "διακοπές". Πως τη φτιάχνω από το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα . Μισές δουλειές... Στην επομένη αναβάθμιση. Και μόλις γίνει πλήρως λειτουργικό και θα μάθουμε να βασιζόμαστε σ'αυτο, θα το σκοτώσει η Google ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 πείτε μια εφαρμογή αντί για το skitch που μου σπάει τα νεύρα πολλές φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Θελω ενα call blocker αλλα να μην εμφανιζει καμια ειδοποιηση σε περιπτωση κλησης ή sms απο το αποκλεισμενο νουμερο εχω βαλει διαφορα και μολις δεχομαι κληση αναβει για 2 δευτερα η οθονη του κινητου και μετα σβηνει Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Τον adobe reader τον έχεις δοκιμάσει; Δεν τον έχω δοκιμάσει σε τόσο μεγάλα αρχεία, αλλά τα πιο μικρά τα τρέχει καλά. Ναι δοκίμασα αρκετά apps και φυσικά και τον adobe reader αλλά όλα σερνόντουσαν σε σχέση με τον Google Pdf Viewer. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MustGK Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 καμία καλή πλήρες σουίτα γραφείου (σαν το office) αλλά δωρεάν υπάρχει? γτ όλες που είδα είναι trial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 καμία καλή πλήρες σουίτα γραφείου (σαν το office) αλλά δωρεάν υπάρχει? γτ όλες που είδα είναι trial. Δοκίμασε το WPS Office + PDF. Επίσης, υπάρχει και το γνήσιο Microsoft Office Mobile, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 καμία καλή πλήρες σουίτα γραφείου (σαν το office) αλλά δωρεάν υπάρχει? γτ όλες που είδα είναι trial. Και το Microsoft Office και το Quickoffice (google) είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Παιδιά μιας και βλέπω πληθώρα εφαρμογών για 'Εορτολόγιο' , ποια μου προτείνετε; Υπάρχει κάποια που να βγάζει τη γιορτή στη lockscreen; Ευχαριστώ. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλημέρα. Θα ήθελα να προτείνετε εφαρμογές για email. Έχω ένα λογαριασμό gmail και έναν Microsoft exchange. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 blue/type mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 wemail.Πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν υπερχει κάποιο ημερολόγιο το οποιο να εμφανίζει τα γενέθλια του facebook στην επιφάνεια με widget.είχα παλαιότερα το Galaxy s3 και το ημερολόγιο της samsung το έκανε πολύ απλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Καλημέρα. Θα ήθελα να προτείνετε εφαρμογές για email. Έχω ένα λογαριασμό gmail και έναν Microsoft exchange. Ευχαριστώ. για μένα η καλύτερη εφαρμογή για να διαχειρίζεσαι πολλούς λογαριασμούς email.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.my.mail&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Υπαρχει καμια εφαρμογη, να μου επιτρεπει να στελνω fax απο το κινητο; Με καποιο τροπο, οτιδηποτε. Ελπιζω free φυσικα, και trouble-free.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Υπαρχει καμια εφαρμογη, να μου επιτρεπει να στελνω fax απο το κινητο; Με καποιο τροπο, οτιδηποτε. Ελπιζω free φυσικα, και trouble-free.... Μια σελίδα την ημέρα δωρεάν https://play.google.com/store/apps/details?id=de.fax.freefax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Μια σελίδα την ημέρα δωρεάν https://play.google.com/store/apps/details?id=de.fax.freefax Ευχαριστω! Μηπως ξερεις αν εχει τυχον περιορισμους, σε μεγεθος αρχειου, διαστασεις κλπ; Γιατι και με μια σελιδα, βολευει, κι ας εχω πχ να στειλω περισσοτερες. Πχ ενωνω 2-3 σελιδες στο photoshop στον υπολογιστη, το αποθηκευω ως 1 αρχειο, το περναω στο κινητο, κι απο εκει το στελνω ως 'ενα' φαξ! Αν ομως εχει περιορισμους, δεν ξερω αν μπορει να γινει ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Ο καλύτερος pdf viewer που έχω δοκιμάσει είναι ο Google PDF Viewer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.pdfviewer&hl=en). Οι υπόλοιποι που δοκίμασα ήταν απελπιστικά αργοί (σε αρχείο 170ΜΒ). για δοκίμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartdevices.special Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Ευχαριστω! Μηπως ξερεις αν εχει τυχον περιορισμους, σε μεγεθος αρχειου, διαστασεις κλπ; Γιατι και με μια σελιδα, βολευει, κι ας εχω πχ να στειλω περισσοτερες. Πχ ενωνω 2-3 σελιδες στο photoshop στον υπολογιστη, το αποθηκευω ως 1 αρχειο, το περναω στο κινητο, κι απο εκει το στελνω ως 'ενα' φαξ! Αν ομως εχει περιορισμους, δεν ξερω αν μπορει να γινει ετσι. Τις λίγες φορές που το χρειάστηκα, έστειλε κανονικά τη μία σελίδα. Δεν πρέπει να έχει άλλον περιορισμό. Αν θες περισσότερες πληρώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Αν και είναι κάπως ειδκή περίπτωση εφαρμογής, όσοι χρησιμοποείτε το S-Note έχετε μήπως θέματα sync; Εγώ συνήθως τις σημειώσεις τις κρατάω στο Note 10.1, έχω ορίσει sync μέσω του Evernote λογαριασμού μου, αλλά συνήθως έχω σοβαρά θέματα μέχρι να συγχρονιστεί και το Note3 μου. Ακόμα κι όταν πατάω χειροκίνητα "συγχρονισμός με το Evernote" και στο tablet και στο κινητό δεν έρχονται αμέσως οι σημειώσεις στο κινητό. Τι μπορεί να κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Φίλος με android θέλει να στέλνει σε mail π.χ 5 φωτογραφίες. Στο ios του επέτρεπε να έκανε downgrade την ανάλυση. Παίζει κάτι αντίστοιχο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Αγορασα νεο εκτυπωτη, hp, που τυπωνει ασυρματα, με απευθειας συνδεση ειτε υπολογιστη, ειτε κινητου, στον εκτυπωτη(wifi direct). Ενω απο τον υπολογιστη κανονικα τυπωσα ασυρματα, απο το κινητο δεν τα εχω καταφερει, και με ενδιαφερει κυριως για docs, pdf κλπ. Φωτο καταφερα και τυπωσα. Εχω βαλει στο κινητο δυο εφαρμογες, το hp plugin, και το hp eprint, αλλα με κανενα δεν μπορω να τυπωσω απευθειας κειμενα στον εκτυπωτη, παροτι το κινητο-εκτυπωτης, ειναι συνδεδεμενα μεταξυ τους. Οπως καταλαβα, αυτο που λειπει ουσιαστικα, ειναι ενα 'printing system' στο κινητο. Μπορειτε να μου πειτε τι να εγκαταστησω, για να μπορω να τυπωνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με το Onenote σε Lollipop; Δεν μπορεί να περάσει τη φάση της σύνδεσης. Γενικά δε μου δούλεψε ποτέ στο Note 4. Ούτε με την επίσημη 5, ούτε και τώρα με την CM 5.1. Δουλεύω πολύ το office και στη δουλειά και στο σπίτι και το Onenote είναι η προτιμώμενη εφαρμογή σημειώσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με το Onenote σε Lollipop; Δεν μπορεί να περάσει τη φάση της σύνδεσης. Γενικά δε μου δούλεψε ποτέ στο Note 4. Ούτε με την επίσημη 5, ούτε και τώρα με την CM 5.1. Δουλεύω πολύ το office και στη δουλειά και στο σπίτι και το Onenote είναι η προτιμώμενη εφαρμογή σημειώσεων. Αν και χρησιμοποιώ Evernote από περιέργεια το δοκίμασα (Note 4 tw 5.0) και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Έγινε κανονικά η σύνδεση και ο συγχρονισμός με τον outlook λογαριασμό μου και γενικότερα λειτούργησε χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts