Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. Εγώ χρησιμοποιώ το Roboform που έχει και σε desktop και είναι εξαιρετικό. Συγχρονίζει κωδικούς και με έχει βολέψει πολύ. Επίσης προτείνω και το PasswordBox που βγάζει ένα floating παράθυρο με το όνομα χρήστη και το password για να μπαίνει σε apps, όπως Facebook.

2. Quickoffice της Google, δωρεάν

3.Το MDscan δουλεύει τέλεια όσες φορές το έχω χρησιμοποιησει για να στείλω έγγραφα.

το PasswordBox φαινεται αρκετα χρησιμο,αλλα μολις το εγκατεστησα "χαθηκε" το ελληνικο πληκτρολογιο απο ολη τη συσκευη!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγώ χρησιμοποιώ το SafeInCloud το οποίο έχει και desktop client και συγχρονίζει οπότε έχεις τους κωδικούς σου σε όλες τις συσκευές σου!

Παιδια ψαχνω καποιες εφαρμογες

1- για αποθηκευση κωδικων και password(κατι σαν το spbwallet η' το 1password στο IOS)

Εχετε να μου προτεινετε κατι???

Θα σου προτεινω κατι που χρησιμοποιω εδω και καιρο, το lastpass το οποιο υποστηριζει ολους τους browsers και ολα τα mobile λειτουργικα αρα ουσιαστικα εχεις τους κωδικους σου παντου.

Ενας απο τους βασικους λογους που το προτεινω ειναι το 2-way authentication που χρησιμοποιει που ειναι το ιδιο προγραμα που εχει και η Google δηλαδη το authenticator και εχει μια επιλογη να επιτρεπει να κανεις login μονο απο συγκεκριμενες χωρες, αρα ουσιαστικα επιλεγεις μονο τις χωρες που θες και εχεις αλλο ενα layer of security.

Features

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

1. mSecure

2. Office Suite Pro

3. Camscanner

Υπ'όψιν όλα είναι επί πληρωμή...

Ειναι επι πληρωμη αλλα ηδη τα πηρα δωρεαν μεσω amazon!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Σημερα πηρα το office και προχτες το mSecure το οποιο ειναι αψογο!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Το camscaner εχει και δωρεαν εκδοση κι αν κανεις και εγγραφη σου ξεκλειδωνει ολα τα features χωρις να πληρωσεις κατι. Εγω τουλαχιστον ετσι το ειχα πριν κανα 6μηνο που το χρειαστηκα.
http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Το office της microsoft είναι δωρεάν στο android από σήμερα. Δε χρειάζεται πια subscription και μπορείς να κάνεις επεξεργασία κειμένου. Ακόμη δε μου έχει εμφανιστεί το update στο playstore.

http://www.androidcentral.com/microsoft-office-goes-completely-free-android-phones

Το office της microsoft είναι δωρεάν στο android από σήμερα. Δε χρειάζεται πια subscription και μπορείς να κάνεις επεξεργασία κειμένου. Ακόμη δε μου έχει εμφανιστεί το update στο playstore.

http://www.androidcentral.com/microsoft-office-goes-completely-free-android-phones

Υπάρχει τρόπος να διαχειριστώ αρχεία που έχω στο Google Drive μέσω του Office?

Το office είναι διαθέσιμο στο Sony sola (κινητό με 512mb ram και μικρή οθόνη) και όχι στο nexus 7 2013!!???!!

Το office είναι διαθέσιμο στο Sony sola (κινητό με 512mb ram και μικρή οθόνη) και όχι στο nexus 7 2013!!???!!

Αφού η ms δεν το έχει διαθέσει σε android ταμπλέτες, μόνο κινητά

Ναι, απλά είναι "χαζό".. Σε 4 ίντσες δεν μπορείς ούτε να διαβάσεις άνετα κείμενα /φύλλα /παρουσιάσεις, πόσο μάλλον να επεξεργαστείς, όταν το πληκτρολόγιο πιάνει κάτι λιγότερο από την μισή οθόνη...

Ποιο απο τα τρια ειναι καλυτερο? Οffice Suite 7, Smart Office 2, MS office? Εννοω απο αποψη πληρωτητας κλπ, ανεξαρτητως τιμης :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ποιο απο τα τρια ειναι καλυτερο? Οffice Suite 7, Smart Office 2, MS office? Εννοω απο αποψη πληρωτητας κλπ, ανεξαρτητως τιμης :)

Office suite μακράν το πληρέστερο απ'όλα... Έχει και 2-3 καλά addons επί πληρωμή όπως το spell checking και τα extra fonts...

Προσωπικά δεν έχω βρει κάποια εφαρμογή να με καλύπτει πλήρως. Όλες έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Χρησιμοποιώ συχνά *.ppt-pptx αρχεία και οι περισσότερες εφαρμογές έχουν θεματάκια. Πχ άλλη δε δείχνει σωστά κάποιους πίνακες, άλλη κάποια σχήματα κοκ. Γενικότερα πάντως έχω αγορασμένες 2-3 εφαρμογές και τις χρησιμοποιώ εναλλάξ ;)
Τhe end of an era...

Office suite μακράν το πληρέστερο απ'όλα... Έχει και 2-3 καλά addons επί πληρωμή όπως το spell checking και τα extra fonts...

Και εγώ αγορασμένο το έχω όχι με έχει καλύψει 100%, ειδικά στά αρχεία του Google drive.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

και 'γω έχω αγοράσει τις περισσότερες γνωστές (d2g,Office suite,Quick office) και όταν ανοίγεις και επεξεργάζεσαι ένα πχ .xlsx ή .xls ή άλλο , συνήθως σε ένα άλλο πρόγραμμα γίνεται αδύνατον να επεξεργαστεί και να ανοιχθεί πλέον ... οπότε το pc βγάζει το φίδι από την τρύπα ... (εφόσον είναι cloud file) επειδή διαβάζει όλες τις εκδόσεις . Στο συγκεκριμένο της Ms που βγήκε πρόσφατα δεν μου επεξεργάζεται τα spreadsheets ενώ τα ανοίγει ... (έχω δηλώσει το hotmail μου ) . Το γρηγορότερο πάντως , αν και απλούστερο , είναι το quick office απ' όταν ενσωματώθηκε στο drive (παρότι δεν το χώνευα πριν )

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Έχω ακούσει κατά καιρούς για "αστικούς μύθους" με site που παρέχουν πληθώρα βιβλίων για αναγνωση αλλά και κατέβασμα.

Με ένα γρήγορο ψάξιμο είδα μόνο κάτι λεξικά και τίποτα παραπάνω.

Υπάρχει κάποιος με κάποια έξτρα πληροφόρηση περί του θέματος?(για ελληνικά βιβλία ενδιαφέρομαι κυρίως)

εγω θελω κυριως μυθιστορηματα...λογοτεχνικα βιβλια δηλαδη...βλεπω οτι στο google play δεν εχει ουτε δωρεαν ουτε επι πληρωμη...ΕΛληνικα παντα..

υπάρχει κανενα site με ελληνικα ebooks για διαβασμα σε ταμπλετ?

Υπάρχουν ομάδες στο Facebook κρυφές που εκεί ανταλασσουν ebooks. Ειδικά ελληνικά. Αλλά δύσκολο να μπεις, τους την έπεσαν οι εκδοτικοί οίκοι πριν κανα εξάμηνο και έχουν σταματήσει να δέχονται νέους.

Λοιπόν θέλεις το Ελληνικό εορτολόγιο καταρχήν....

Κατεβάζεις αυτό εδώ....

http://www.igiortes.net/igiortescalgr.ics.zip

Το πήρα από εδώ

http://an-esorropoi.blogspot.com/2009/09/google-calendar.html / http://www.igiortes.net/home.html

Λοιπόν μετά πας στο google calendar και κάτω απο το My Calendars πατάς add.

Βάλε ένα όνομα ημερολογίου.... Πχ "Εορτολόγιο" και βάλε αν θες Description.

Βάλε σωστό time zone και πάτα Create Calendar.... Θα δημιουργηθεί ένα νέο ημερολόγιο από εδώ....

Μετά πας πάλι στην αρχική σελίδα του ημερολογίου και κάτω τώρα από το Other Calendars πατάς Add και μετά Import Calendar....

Αποσυμπίεσε το αρχείο που κατέβασες και κάνε το import απο το παράθυρο του google calendar που σου εμφανίστηκε....

Κάτω από το file στο google calendar βάλε το "Εορτολόγιο" και πάτα Import....

Τώρα θα έχεις το Εορτολόγιό σου....

Απλά κοίτα να είναι κλικαρισμένο και να εμφανίζεται στο google calendar και μετά απλά με sync το έχεις στο κινητό σου (πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το sync calendar του google account στο κινητό σου)....

Ίσως είναι κάπως πολύπλοκο, αλλά έιναι το πιο πλήρες εορτολόγιο που βρήκα....

Υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος, αν πχ βρεις site που τα έχει σε μορφή google calendar, έχει ειδικό κουμπάκι που τα κάνεις add....

Όπως για παράδειγμα εδώ

http://apergia.gr/index.php

Κάτω δεξιά....

Εγώ με την εφαρμογή calendar του android τα βλέπω κανονικά....

Και έχω απο εροτολόγιο μέχρι αγώνες champions league και απεργίες....

Πριν σχεδόν τρία χρόνια είχε δημοσιευθεί το παραπάνω.

Πάω λοιπόν τώρα να το βάλω σε εφαρμογή και δεν βρίσκω πουθενά μέσα στην εφαρμογή Google Calendar κάποια επιλογή My Calendars για να πατήσω add όπως λένε οι οδηγίες.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Αυτό που θέλω είναι να εμφανίζονται στο ημερολόγιο της google οι ονομαστικές γιορτές και οι αργίες. Και πιθανόν και άλλες πληροφορίες.

Τι κάνω;

Edited by PANKAN

Οι οδηγίες είναι για το google calendar στη web μορφή του και όχι μέσα από την εφαρμογή του οπότε Θα σου συνιστούσα να το κάνεις από τον υπολογιστή σου και όχι από το κινητό.

Ειδάλλως μέσα από τον browser του κινητού στη σελίδα του google calendar σε desktop version του site όμως, όχι mobile.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας