Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γνωρίζει κάποιος,εφαρμογή ημερολόγιο-organizer με Ελληνικό μενού;

DigiCal....

Φιλικά, Κατερίνα

καλησπέρα. ψάχνω ελαφρύ free callendar με widget full month σαν το jorte αλλά μου

φαίνεται έχει βαρύνει

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110

Πως μπορώ από την εφαρμογή dropbox να δω αν ενα αρχείο ή φάκελος που έχω κάνει share, έχει γίνει download?

Πως μπορώ από την εφαρμογή dropbox να δω αν ενα αρχείο ή φάκελος που έχω κάνει share, έχει γίνει download?

Δεν το έχω βολικό, αλλά νομίζω ούτε από web σου λέει...

το παλιο spb wallet που χρησιμοποιούσα έχει πλέον σταματήσει η υποστήριξη. χρησιμοποιείτε κάποιο αλλο εύχρηστο και αξιόπιστο;

το παλιο spb wallet που χρησιμοποιούσα έχει πλέον σταματήσει η υποστήριξη. χρησιμοποιείτε κάποιο αλλο εύχρηστο και αξιόπιστο;

το Safe In Cloud :happy:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• 2 weeks later...

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά

Απορία..:

Τα mail που συντάζω με την free εφαρμογή δεν συγχρονίζονται με τον λογαριασμό του pc. Το αποτέλεσμα είναι να έχω δεκάδες mail στο sent mail (συμπεριλαμβάνονται και reply) του κινητού τα οποία εάν αύριο σβήσω την εφαρμογή θα χαθούν μαζί της.

Κάποια ιδέα σχετικά με το ποιά είναι η ρύθμιση που μου διαφεύγει για sync?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλές γιορτές

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά

Απορία..:

Τα mail που συντάζω με την free εφαρμογή δεν συγχρονίζονται με τον λογαριασμό του pc. Το αποτέλεσμα είναι να έχω δεκάδες mail στο sent mail (συμπεριλαμβάνονται και reply) του κινητού τα οποία εάν αύριο σβήσω την εφαρμογή θα χαθούν μαζί της.

Κάποια ιδέα σχετικά με το ποιά είναι η ρύθμιση που μου διαφεύγει για sync?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλές γιορτές

Χρονια πολλα κατ'αρχας.

Δυστυχως αν ο λογαριασμος ειναι pop3 δεν υπαρχει δυνατοτητα συγχρονισμου των απεσταλμενων απο ολες τις συσκευες με τον κεντρικο server. Αυτη η δυνατοτητα παρεχεται μονο μεσω του πρωτοκολλου imap.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Ωραία εφαρμογή ημερολογίου και με βολικά widgets που επιτρέπουν μια κάποια παραμετροποίηση (transparency, χρώμα) είναι το sol callendar. Από τα free είναι το μόνο που συνδυάζει παραμετροποίηση, πλοήγηση στους μήνες από το widget χωρίς να πρέπει να μπεις στην εφαρμογή (όπως συμβαίνει στο jorte callendar), προβολή των συμβάντων στην απεικόνιση του ημερολογίου (εν αντιθέση με το apw) και έχει και προεπισκόπηση του καιρού που θα κάνει τις επόμενες 7μέρες.

Λοιπόν τρομερή εφαρμογή mail που έχει τα πάντα και κάνει ότι θέλει ο κάθε χρήστης υπάρχει αλλά ακόμα δεν είναι διαθέσιμη σε άλλη γλώσσα εκτός από ρωσικά.Εγώ πάντως την δουλεύω γιατί έχω hotmail και μόνο αυτή με βόλεψε.

mail.ru μπλε εικονίδιο.Επίσης μετά από επικοινωνία με τον dev που απάντησε σε δύο ώρες και μου είπε ότι δουλεύουν ήδη πάνω στα αγγλικά για μελλοντική αναβάθμιση.

Χρονια πολλα κατ'αρχας.

Δυστυχως αν ο λογαριασμος ειναι pop3 δεν υπαρχει δυνατοτητα συγχρονισμου των απεσταλμενων απο ολες τις συσκευες με τον κεντρικο server. Αυτη η δυνατοτητα παρεχεται μονο μεσω του πρωτοκολλου imap.

Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δεν είναι όμως αυτό το πρόβλημα, επικοινωνώ τις τελευταίες 3 μέρες συνεχώς με τον δημιουργό της εφαρμογής και μάλλον πρόκειται για κάποιο bug που και ο ίδιος φαίνεται να μην γνώριζε.

Θα μου πεις "είσαι ο μόνος στους τόσες χιλιάδες που έχουν κατεβάσει εδώ και καιρό την εφαρμογή που το κατάλαβε"? Τουλάχιστον αυτή η απορία είναι και δική μου, πιθανολογώ πολλοί να μην το έχουν καταλάβει - κάποιοι που το κατάλαβαν να το θεώρησαν μεμονωμένο περιστατικό - άλλοι να έσβησαν την εφαρμογή και πάει λέγοντας.

Κάποιες ρυθμίσεις μετά από καθοδήγηση του δημιουργού έπιασαν τόπο και φαίνεται να συγχρονίζουν με τον λογαριασμό. Το πρόβλημα είναι ότι τα παλιά sent from device δεν μπορούν ακόμα και τώρα να συγχρονιστούν για να μην έχω κενά όταν διαβάζω το ιστορικό από το pc στην αλληλογραφία μου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι κάποια reply δεν έφτασαν ποτέ στους παραλήπτες, αυτό το αντιλήφθηκα αργά χθες το βράδυ και σήμερα πάλι ανταλλάσσω mail για να ενημερώσω και για αυτό το θέμα που το θεωρώ ακόμα πιό σοβαρό. Το έχω κενό αναφορικά με τα mail που έγραψα και έστειλα κατευθείαν από την συσκευή, πολύ φοβάμαι ότι και αυτά ή κάποια από αυτά δεν βρήκαν παραλήπτες.

Αν κουραστώ θα το παρατήσω, προς το παρόν βλέπω την καλή διάθεση που έχει ο δημιουργός της εφαρμογής για να κατανοήσει αυτό που του λέω ώστε να το εντοπίσει και να το διορθώσει.

Μάλλον κάτω από κάποιες συνθήκες δημιουργείται πρόβλημα. Το θέμα είναι ποιές είναι αυτές οι συνθήκες και ποιά είναι τα προβληματα που προκύπτουν κυρίως εν αγνοία μας.

Προσωπικά παρά το προβλήματα την θεωρώ πολύ καλή εφαρμογή, με τάραξε λίγο σχετικά με το πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι αλλά αν λυθεί σύντομα ο γρίφος τότε θα συνεχίσω να την χρησιμοποιώ γαιτί μου είναι πολύ εύχρηστη.

Απλά δεν κρύβω ότι άρχισα να γίνομαι πολύ επιφυλακτικός καθώς η προηγούμενη εφαρμογή που χρησιμοποιούσα για μικρό χρονικό διάστημα (αν θυμάμαι καλά το Yahoo mail) μου έσβηνε μόνο του κάποια από τα mail που έστελνα. Μία-δύο είχα μία υπόνοια, κάπου στην τρίτη-τέταρτη φορά που μου το έκανε το "τσάκωσα επ αυτοφώρο" και πήρε την άγουσα για τον κάλαθο των αχρήστων.

Για ότι νεότερο πάντως θα το γράψω εδώ απλά προς ενημέρωση όσων χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη εφαρμογή.

Χρόνια πολλά παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποια εφαρμογή όπως το switchpro widget γιατί νομίζω ότι τελευταία σπαταλάει μπαταριούλα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρόνια πολλά παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποια εφαρμογή όπως το switchpro widget γιατί νομίζω ότι τελευταία σπαταλάει μπαταριούλα.

Power Toggles

Α ναι! Μαρεσει που το χρησιμοποιουσα πριν κατι χρονια και το ξεχασα τελειως.

Ευχαριστω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα, έχω δύο λογαριασμούς Gmail και τους διαχειριζομαι με την εφαρμογή Gmail. Πέστε μου πως μπορώ να προσθέσω και ένα τρίτο λογαριασμό Gmail που έχω γιατί έχω κολλήσει και δεν το βρίσκω....

Χρόνια πολλά σε όλους

Καλησπέρα, έχω δύο λογαριασμούς Gmail και τους διαχειριζομαι με την εφαρμογή Gmail. Πέστε μου πως μπορώ να προσθέσω και ένα τρίτο λογαριασμό Gmail που έχω γιατί έχω κολλήσει και δεν το βρίσκω....

Χρόνια πολλά σε όλους

Το βρήκα μόνος μου, ευχαριστω πάντως...

Με ποια εφαρμογή μπορώ να κρυπτογραφησω την external sdcard ή τουλάχιστον κάποιους φακέλους αυτής (όχι απλώς αρχείο-αρχείο); Καλό είναι να μπορώ να την διαβάζω και από windows - ubuntu linux.

Με ποια εφαρμογή μπορώ να κρυπτογραφησω την external sdcard ή τουλάχιστον κάποιους φακέλους αυτής (όχι απλώς αρχείο-αρχείο); Καλό είναι να μπορώ να την διαβάζω και από windows - ubuntu linux.

Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να δημιουργήσεις κρυπτογραφημένα containers https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sovworks.edslite

Αναγνωρίζει και containers που έχουν δημιουργηθεί με το truecrypt.

Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή για διαμόρφωση της SD, χωρίς να χρειάζεται να ναι root η συσκευή;;

Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή για διαμόρφωση της SD, χωρίς να χρειάζεται να ναι root η συσκευή;;

απο το PC...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας