blekos Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Κανείς τίποτα; ενδιαφέρομαι για τη δουλειά, να κρατάω πρόχειρες σημειώσεις σε συναντήσεις. Δοκίμασα το Quill αλλά δεν έχει "ζοομ" δλδ να γράφω και να το βάζει στη γράμμη, θα ήθελα επίσης να μπορώ να γράψω κείμενο (δλδ με πληκτρολόγιο) και δε θα με χάλαγε και κανά σχηματάκι... υ.γ. δοκίμασα handrite, lectureNotes[/QUto to color note το δοκιμασες; Ναι, αλλά μόνο για σημειώσεις σαν post it. Απέχει πολύ από τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ναι, αλλά μόνο για σημειώσεις σαν post it. Απέχει πολύ από τα παραπάνω. Δες και αυτό FreeNote. Δεν το έχαω δοκιμάσει αλλά στο video φαίνεται πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Εβαλα το viber και μετα ειπε σε ενα φιλο να το βαλει..το εβαλε και με παιρνει κανονικα και μιλαμε αλλα αν παω να τον παρω εγω μου λεει πως δεν εχει viber και πρεπει να του κανω κανονικη κληση...ξερει κανεις τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Εβαλα το viber και μετα ειπε σε ενα φιλο να το βαλει..το εβαλε και με παιρνει κανονικα και μιλαμε αλλα αν παω να τον παρω εγω μου λεει πως δεν εχει viber και πρεπει να του κανω κανονικη κληση...ξερει κανεις τι να κανω; Κάνε επανεκκίνηση συσκευής, εάν συνεχίσει επανεκκίνηση του viber μέσα από την ίδια την εφαρμογή (το viber δηλαδή), στις ρυθμίσεις του έχει το exit. Μετά άνοιξε πάλι το viber. Νομίζω θα είσαι οκ. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Κάνε επανεκκίνηση συσκευής, εάν συνεχίσει επανεκκίνηση του viber μέσα από την ίδια την εφαρμογή (το viber δηλαδή), στις ρυθμίσεις του έχει το exit. Μετά άνοιξε πάλι το viber. Νομίζω θα είσαι οκ. Τα έκανα αλλά και πάλι τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Τα έκανα αλλά και πάλι τίποτα.... ''Παίξε'' στην επαφή που έχεις πρόβλημα με το +30 ή 0030 μήπως και φτιάξει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 ''Παίξε'' στην επαφή που έχεις πρόβλημα με το +30 ή 0030 μήπως και φτιάξει. Ούτε αυτό έπιασε αλλά από ότι κατάλαβα όποιος έβαλε το viber μετά από μένα μου δείχνει πως δε το έχει... το ξανακατέβασα αλλά πάλι τα ιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Εχω ενα note 1 και το galaxy nexus, στο pure android του νεξους με 4.2.1 με εχει βολεψει πολυ το πληκτρολογιο, η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να περασω στο note το ιδιο πληκτρολογιο; Να πω δε πως δεν ειμαι ρουτ και στα δυο τηλεφωνα. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Εχω ενα note 1 και το galaxy nexus, στο pure android του νεξους με 4.2.1 με εχει βολεψει πολυ το πληκτρολογιο, η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να περασω στο note το ιδιο πληκτρολογιο; Να πω δε πως δεν ειμαι ρουτ και στα δυο τηλεφωνα. Για αυτό μιλάς; Επίσης να θυμίσω ότι για τα πληκτρολόγια συζητάμε σε ξεχωριστό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καλησπέρα...μία ερώτηση. Στο google calendar ενώ έχω χρώμα συγκεκριμένο στο ημερολόγιο καθώς και στα διάφορα events στο widget δεν μου τα εμφανίζει, υπάρχει κάποια ρύθμιση; Να πω ότι παλιά μου τα έδειχνε και ξαφνικά χωρίς να πειράξω τίποτα έπαψε να τα δείχνει. Είμαι με Note 2 και custom rom αλλά αυτό έχει ξεκινήσει να μου το κάνει από προηγούμενο κινητό και με όποια ρομ και αν έβαζα...:rolleyes: Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ούτε αυτό έπιασε αλλά από ότι κατάλαβα όποιος έβαλε το viber μετά από μένα μου δείχνει πως δε το έχει... το ξανακατέβασα αλλά πάλι τα ιδια... Σβησε την επαφή και ξαναβαλει την. Ειχα προβλημα σε 1-2 ονόματά που δεν έβλεπε το viber ενώ αυτοι με καλούσαν κανονικά και λύθηκε έτσι. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Σβησε την επαφή και ξαναβαλει την. Ειχα προβλημα σε 1-2 ονόματά που δεν έβλεπε το viber ενώ αυτοι με καλούσαν κανονικά και λύθηκε έτσι. Ευχαριστώ πολύ..αυτό έπιασε!!! Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή που να να παίζει βίντεο και να του βάζω από αλλού υπότιτλους(όχι ενσωματωμένοι αλλά εξωτερικοί); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salpa Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Ευχαριστώ πολύ..αυτό έπιασε!!! Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή που να να παίζει βίντεο και να του βάζω από αλλού υπότιτλους(όχι ενσωματωμένοι αλλά εξωτερικοί); εννοεις να εχεις ενα αρχειο SRT ?αν εννοεις αυτο το bsplayer το κανει αρκει να εχουν το ιδιο ονομα τα δυο αρχεια. επισης βρισκει και αυτοματα υποτιτλους στο ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 εννοεις να εχεις ενα αρχειο SRT ?αν εννοεις αυτο το bsplayer το κανει αρκει να εχουν το ιδιο ονομα τα δυο αρχεια. επισης βρισκει και αυτοματα υποτιτλους στο ιντερνετ. Ναι αυτό εννοώ..Αλλά γίνεται να έχει διαφορετικό όνομα και να το διαλέγω εγώ για να παίξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή τύπου excel που να υποστηρίζει hyperlink. Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω ένα εξελόφυλλο με καμμιά τρακοσαριά φύλλα. Στο πρώτο φύλλο υπάρχει το index που σε στέλνει με hyperlink όπου επιλέξεις. Δυστυχώς δεν βρήκα κάποιο πρόγραμμα για να το δουλέψω. Τα hyperlink δεν λειτουργούν. Από όσα δοκίμασα το καλύτερο είναι το OfficeSuite αλλά δυστυχώς ούτε με αυτό δουλεύουν τα hyperlinks. Καμμιά ιδέα κανείς; Δουλεύω με ταμπλέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 (edited) Παιδια μολις αγορασα το Motorola razr i και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. ομως εχω ενα σημαντικο προβλημα. Στελνω μηνυματα (με ελληνικους χαρακτηρες) και δε φαινονται καποια γραμματα στο κινητο που στελνω. το δοκιμασα να στειλω και σε αλλον και παλι τα ιδια. Δε φαινονται καποια γραμματα. τι κουλο ειναι αυτο? Παιδια μολις αγορασα το Motorola razr i και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. ομως εχω ενα σημαντικο προβλημα. Στελνω μηνυματα (με ελληνικους χαρακτηρες) και δε φαινονται καποια γραμματα στο κινητο που στελνω. το δοκιμασα να στειλω και σε αλλον και παλι τα ιδια. Δε φαινονται καποια γραμματα. τι κουλο ειναι αυτο? ενταξει παιδια τοφτιαξα.στις ρυθμισεις μηνυματων ειχε 8bit και 16bit. ηταν by default στο 8.τοβαλα μετα στο 16 και ολα καλα. Edited December 17, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Να ρωτήσω παιδιά, κατά προτίμηση κάποιο γιατρό ή κάτι τέτοιο, που το χρησιμοποιεί στην πράξη.. Θέλω να βάλω κανένα ωραίο app στον γαμπρό μου για να οργανώνει τα ραντεβού του κλπ. Να τονίσω όμως ότι δεν έχει και τρομερή επαφή με τεχνολογία γενικά, οπότε να είναι κάτι σχετικά εύκολο στην χρήση.. Να έχει κανένα ωραίο widget, με ειδοποιήσεις κλπ.. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα βλέπει ταυτόχρονα και από το tablet στο σπίτι (ή/και από το pc) ακόμα καλύτερα... Και κάτι άλλο, που το έχω δίλημμα καιρό τώρα.. Πόσο ασφαλές είναι να έχω περασμένο τον κατάλογό μου στο gmail λογαριασμό μου; Τώρα θα μου πεις "καλά ρε μεγάλε, τόσες apps περνάς που έχουν πρόσβαση από τα SMS σου μέχρι τον κατάλογο, την τοποθεσία σου και δεν συμμαζεύεται, εδώ κολλάς;", αλλά για κάποιο λόγο ακόμα σκαλώνω να τον μεταφέρω εκεί. Είτε με το ενδεχόμενο να μπει κάποιος στο account ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Μήπως είμαι υπερβολικός; Προτιμώ δηλαδή το offline backup μέσω MyPhoneExplorer. Edited December 27, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silotas Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Να ρωτήσω παιδιά, κατά προτίμηση κάποιο γιατρό ή κάτι τέτοιο, που το χρησιμοποιεί στην πράξη.. Θέλω να βάλω κανένα ωραίο app στον γαμπρό μου για να οργανώνει τα ραντεβού του κλπ. Να τονίσω όμως ότι δεν έχει και τρομερή επαφή με τεχνολογία γενικά, οπότε να είναι κάτι σχετικά εύκολο στην χρήση.. Να έχει κανένα ωραίο widget, με ειδοποιήσεις κλπ.. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα βλέπει ταυτόχρονα και από το tablet στο σπίτι (ή/και από το pc) ακόμα καλύτερα... Και κάτι άλλο, που το έχω δίλημμα καιρό τώρα.. Πόσο ασφαλές είναι να έχω περασμένο τον κατάλογό μου στο gmail λογαριασμό μου; Τώρα θα μου πεις "καλά ρε μεγάλε, τόσες apps περνάς που έχουν πρόσβαση από τα SMS σου μέχρι τον κατάλογο, την τοποθεσία σου και δεν συμμαζεύεται, εδώ κολλάς;", αλλά για κάποιο λόγο ακόμα σκαλώνω να τον μεταφέρω εκεί. Είτε με το ενδεχόμενο να μπει κάποιος στο account ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Μήπως είμαι υπερβολικός; Προτιμώ δηλαδή το offline backup μέσω MyPhoneExplorer. Το "Evernote" είναι από τα πληρέστερα (μέχρι και φωτογραφίες ή φωνητική απαγγελία μπορεί να βάλει μαζί με τις σημειώσεις). ΔΕΝ έχει όμως ειδοποιήσεις και είναι μάλλον λίγο δύσκολο για αρχάριο με την τεχνολογία. Το "Colornote" επίσης είναι ένα πιο απλό στη χρήση με ειδοποιήσεις (στην ουσία είναι ψηφιοποιημένα χαρτάκια post it). Aς τα δοκιμάσει και τα δυο να δει πιο του κάνει ;) Όσο για το δεύτερο ερώτημά σου, τον κατάλογό σου μπορεί κάποιος να τον υποκλέψει το ίδιο εύκολα και από το κινητό σου καθώς είσαι online...οπότε μην ανησυχείς..αν είναι να σου τύχει...γι' αυτό υπάρχουν τα antiviruses και firewalls :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλησπέρα! Μία ερώτηση, αν και σίγουρα κάπου θα έχει αναφερθεί αλλά δεν το βρίσκω. Ψάχνω για κάποιο ελληνοαγγλικό αγγλοελληνικό λεξικό offline. Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Αν υποστυρίζει και άλλες γλώσσες ακόμα καλύτερα, αλλά να είναι offline Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλησπέρα! Μία ερώτηση, αν και σίγουρα κάπου θα έχει αναφερθεί αλλά δεν το βρίσκω. Ψάχνω για κάποιο ελληνοαγγλικό αγγλοελληνικό λεξικό offline. Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Αν υποστυρίζει και άλλες γλώσσες ακόμα καλύτερα, αλλά να είναι offline https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitknights.dict.enggre.free και https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sedevelop.dict.enelfl.free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malek Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλημέρα σε όλους :) Είμαι ανάμεσα σε nexus7 ή ipad και η βασικότερη χρήση θα είναι reading. Μου αρέσει πολύ όταν ανοίγεις βιβλία στο ipad, που ανοίγουν και φένονται σαν βιβλία με τις σελίδες ανοιχτές ενω στο nexus απλα σαν μια κόλα Α4. Υπάρχει τρόπος να έχω στο nexus ακριβός το ίδιο reader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Kαλημερα και καλη χρονια. Εχοντας περασει πολυ χρονο διαβαζοντας βιβλια σε διαφορα tablets και πλεον σε e-reader ας σου καταθεσω την εμπειρια μου. Καταρχην, παντα θα επελεγα 7 ιντσες για διαβασμα, ειχα το ipad και ενω η οθονη του ηταν πολυ καλη για διαβασμα το μεγεθος του ηταν αρκετα αβολο, τοσο σε διασταση, οσο και σε βαρος. Οποτε απο ipad θα διαλεγα μονο το Mini. Στο Nook color η εμπειρια ηταν παρα παρα πολυ καλη, η IPS οθονη του εξαιρετικη για διαβασμα και το μεγεθος εξαιρετικο. Στο Nexus 7, το μεγεθος πολυ καλο, η οθονη οχι και τοσο καλη οσο του Nook, χωρις προβλημα το διαβασμα. Στο Kindle που χρησιμοποιω πλεον η εμπειρια ειναι η καλυτερη. Παναλαφρο, οθονη σα χαρτι και βολικο. Μειονεκτημα, η ελλειψη φωτισμου της οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Αν κατάλαβα καλά ο φίλος ζητά εφαρμογή κι όχι να του προταθεί κάποια συσκευή. Προς το παρόν χρησιμοποιώ το Aldiko το οποίο είναι πολύ καλό αλλά δεν το έχω ψάξει για να δω αν έχει τα εφέ που αναφέρεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milaber22 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλησπέρα σας. Όντας άσχετος με το θέμα θα ήθελα την βοήθεια σας για πρόβλημα με επεξεργασία αρχείων excel λόγω . και ,. Ο προιστάμενος μου αγόρασε το SAMSUNG GT-P5100 με ANDROID 4.0.3. Αυτό που θέλει είναι να επεξεργάζεται αρχεία excel με το polaris office ή όποιο άλλο πρόγραμμα μπορεί να το κάνει. To πρόβλημα υπάρχει λόγω του Διαχωριστικού. Στα αρχεία του το διαχωριστικό είναι το κόμα ενώ από ότι είδα στο polaris και στο Kingsoft Office ως διαχωριστικό χρησιμοποιεί την τελεία. Παρά το ψάξιμο δεν βρήκα τρόπο να το αλλάξω, εάν γίνεται βέβαια αυτό. Με ψάξιμο στο επίσης δεν βρήκα κάτι. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Πες του να δοκιμάσει το Google Drive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts