Prattein_Aloga Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 η default κανει push email?as they come?η μονο ανα χ λεπτα?το k9? Kαι Push κανει. Το Κ9 θα σε γελασω, δεν ειχα ασχοληθει τοσο πολυ οταν το ειχα περασει. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Kαι Push κανει. Το Κ9 θα σε γελασω, δεν ειχα ασχοληθει τοσο πολυ οταν το ειχα περασει. οταν παω στο default να δημιουργησω λογαριασμο εχει 2 επιλογες.η μια ειναι κατι για exchange και η αλλη για pop/imap αλλα εκει μετα που εκανα λογαριασμο εχει μονο να λαμβανει ανα χ λεπτα.το push ποιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 οταν παω στο default να δημιουργησω λογαριασμο εχει 2 επιλογες.η μια ειναι κατι για exchange και η αλλη για pop/imap αλλα εκει μετα που εκανα λογαριασμο εχει μονο να λαμβανει ανα χ λεπτα.το push ποιο ειναι? Βασικα εγω με το Hotmail βλεπω την επιλογη για push ως τελευταια στο drop down με τα Χ λεπτα. Μηπως παιζει ρολο το μεηλ? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 To push αν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με το exchange. Ωστόσο καλό θα είναι να μην κάνουμε το θέμα chat... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 To push αν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με το exchange. Ωστόσο καλό θα είναι να μην κάνουμε το θέμα chat... Ετσι ακριβως οπως τα λες. Και στα 2. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 To push αν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με το exchange. Ωστόσο καλό θα είναι να μην κάνουμε το θέμα chat... Ετσι ακριβως οπως τα λες. Και στα 2. Βασικα εγω με το Hotmail βλεπω την επιλογη για push ως τελευταια στο drop down με τα Χ λεπτα. Μηπως παιζει ρολο το μεηλ? ναι αλλα ο prattein aloga λεει οτι εχει push και στις ρυθμισεις pop κλπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Σε μένα δουλεύει το push σε POP3 αλλά μόνο όταν έχω ενεργοποιημένω το auto sync (στο general sync settings) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Σε μένα δουλεύει το push σε POP3 αλλά μόνο όταν έχω ενεργοποιημένω το auto sync (στο general sync settings) ποια εκδοση-κινητο android εχεις?που ειναι αυτη η ρυθμιση?με ποιο προγραμμα email λες?το μαμισιο του android?ποια εταιρεια email? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 ποια εκδοση-κινητο android εχεις?που ειναι αυτη η ρυθμιση?με ποιο προγραμμα email λες?το μαμισιο του android?ποια εταιρεια email? Wildfire με froyo. Μιλάω για τον μανίσιο gmail client... Η ρύθμιση είναι στα settings του android μέσα στον συγχρονισμό... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Wildfire με froyo. Μιλάω για τον μανίσιο gmail client... Η ρύθμιση είναι στα settings του android μέσα στον συγχρονισμό... εγω εχω email yahoo τυπου ymail.com και 2.3 android και push εχω μονο εαν εγκαταστησω την εφαρμογη της yahoo "yahoo mail" απλα δεν με βολεψε γιαυτο γυρισα σε pop αλλα δεν βλεπω επιλογη για push κατω απο τα χ λεπτα! ποτε καταναλωνει πιο πολυ μπαταρια?με push η το ανα χ λεπτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Εγω παιδια αντιμετωπιζω το εξης παντα οποτε ειχα android εβαζα το yahoo mail απο market,απο εχτες στο dell που πηρα οταν βαζω τα στοιχεια μου βγαζει οτι ειναι κλειδωμενο το email και πρεπει να μπω σε browser κανονικα για να την ανοιξω,απο το pc φαινετε κανονικα....:mad: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 εγω εχω email yahoo τυπου ymail.com και 2.3 android και push εχω μονο εαν εγκαταστησω την εφαρμογη της yahoo "yahoo mail" απλα δεν με βολεψε γιαυτο γυρισα σε pop αλλα δεν βλεπω επιλογη για push κατω απο τα χ λεπτα! ποτε καταναλωνει πιο πολυ μπαταρια?με push η το ανα χ λεπτα ? Την απάντηση αυτή θα την πάρεις εμπειρικά πιστεύω (τεστάρεις και τις 2 περιπτώσεις) Αν και η λογική λέει ότι το push θα τρώει περισσότερο bandwith :X Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Την απάντηση αυτή θα την πάρεις εμπειρικά πιστεύω (τεστάρεις και τις 2 περιπτώσεις) Αν και η λογική λέει ότι το push θα τρώει περισσότερο bandwith :X 1- υπαρχει ελληνικο εορτολογιο που να ενσωματωνει τις γιορτες στο ημερολογιο το μαμισιο?οχι σε ξεχωριστο widget. εαν οχι ποιο προτεινετε? 2-θελω μια εφαρμογη blacklist που να εχει επιλογη για να μπλοκαρει ολους ΕΚΤΟΣ απο μια ασπρη λιστα αλλα δεν μπορω να βρω,ξερετε καμμια? Edited May 22, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Κάποια στιγμή είχα ένα widget που λέγονταν Ειδήσεις-Καιρός, και δεν ξέρω που να το βρω..στο μάρκετ δεν το βρίσκω...ξέρει κανείς; Sent from Galaxy! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 1--υπαρχει εφαρμογη εορτολογιου που να ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ τις εορτες στο default ημερολογιο?οπως στα wm.για να μην πιανει χωρο σαν widget? 2--δοκιμασα το blackballer το απεγκατεστησα και τωρα θελω να το αγορασω αλλα στο μαρκετ δεν βρισκω την παιδ εφαρμογη.που ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorke Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Εδώ και αρκετό καιρό ψάχνω μια εφαρμογή η οποία το μόνο που να κάνει είναι να ανάβει το LEDάκι όταν φορτίζει . Έχω το MOTOROLA DEFY με Android 2.1 . Υπάρχει καμία ; (Δεν θέλω να βάλω το battmonx γιατί λειτουργεί συνέχεια και τρώει την μπαταρία ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 1--υπαρχει εφαρμογη εορτολογιου που να ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ τις εορτες στο default ημερολογιο?οπως στα wm.για να μην πιανει χωρο σαν widget? Αν έχεις περάσει το εορτολόγιο στο calendar του google λογαριασμού σου θα τις βλέπεις κανονικά με το smooth calendar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Αν έχεις περάσει το εορτολόγιο στο calendar του google λογαριασμού σου θα τις βλέπεις κανονικά με το smooth calendar. Γιαννη πως περναω τις γιορτες του εορτολογιου στο calendar της google?με το μαμισιο ημερολογιο δεν θα μπορω να τις βλεπω? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Γιαννη πως περναω τις γιορτες του εορτολογιου στο calendar της google?με το μαμισιο ημερολογιο δεν θα μπορω να τις βλεπω? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Λοιπόν θέλεις το Ελληνικό εορτολόγιο καταρχήν.... Κατεβάζεις αυτό εδώ.... http://www.igiortes.net/igiortescalgr.ics.zip Το πήρα από εδώ http://an-esorropoi.blogspot.com/2009/09/google-calendar.html / http://www.igiortes.net/home.html Λοιπόν μετά πας στο google calendar και κάτω απο το My Calendars πατάς add. Βάλε ένα όνομα ημερολογίου.... Πχ "Εορτολόγιο" και βάλε αν θες Description. Βάλε σωστό time zone και πάτα Create Calendar.... Θα δημιουργηθεί ένα νέο ημερολόγιο από εδώ.... Μετά πας πάλι στην αρχική σελίδα του ημερολογίου και κάτω τώρα από το Other Calendars πατάς Add και μετά Import Calendar.... Αποσυμπίεσε το αρχείο που κατέβασες και κάνε το import απο το παράθυρο του google calendar που σου εμφανίστηκε.... Κάτω από το file στο google calendar βάλε το "Εορτολόγιο" και πάτα Import.... Τώρα θα έχεις το Εορτολόγιό σου.... Απλά κοίτα να είναι κλικαρισμένο και να εμφανίζεται στο google calendar και μετά απλά με sync το έχεις στο κινητό σου (πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το sync calendar του google account στο κινητό σου).... Ίσως είναι κάπως πολύπλοκο, αλλά έιναι το πιο πλήρες εορτολόγιο που βρήκα.... Υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος, αν πχ βρεις site που τα έχει σε μορφή google calendar, έχει ειδικό κουμπάκι που τα κάνεις add.... Όπως για παράδειγμα εδώ http://apergia.gr/index.php Κάτω δεξιά.... Εγώ με την εφαρμογή calendar του android τα βλέπω κανονικά.... Και έχω απο εροτολόγιο μέχρι αγώνες champions league και απεργίες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Παιδιά ξέρετε κανένα app για καιρό που να έχει δυναντότητα για πολλές πόλεις και να κάνει update αυτόματα σε όλες μαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Λοιπόν θέλεις το Ελληνικό εορτολόγιο καταρχήν.... Κατεβάζεις αυτό εδώ.... http://www.igiortes.net/igiortescalgr.ics.zip Το πήρα από εδώ http://an-esorropoi.blogspot.com/2009/09/google-calendar.html / http://www.igiortes.net/home.html Λοιπόν μετά πας στο google calendar και κάτω απο το My Calendars πατάς add. Βάλε ένα όνομα ημερολογίου.... Πχ "Εορτολόγιο" και βάλε αν θες Description. Βάλε σωστό time zone και πάτα Create Calendar.... Θα δημιουργηθεί ένα νέο ημερολόγιο από εδώ.... Μετά πας πάλι στην αρχική σελίδα του ημερολογίου και κάτω τώρα από το Other Calendars πατάς Add και μετά Import Calendar.... Αποσυμπίεσε το αρχείο που κατέβασες και κάνε το import απο το παράθυρο του google calendar που σου εμφανίστηκε.... Κάτω από το file στο google calendar βάλε το "Εορτολόγιο" και πάτα Import.... Τώρα θα έχεις το Εορτολόγιό σου.... Απλά κοίτα να είναι κλικαρισμένο και να εμφανίζεται στο google calendar και μετά απλά με sync το έχεις στο κινητό σου (πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το sync calendar του google account στο κινητό σου).... Ίσως είναι κάπως πολύπλοκο, αλλά έιναι το πιο πλήρες εορτολόγιο που βρήκα.... Υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος, αν πχ βρεις site που τα έχει σε μορφή google calendar, έχει ειδικό κουμπάκι που τα κάνεις add.... Όπως για παράδειγμα εδώ http://apergia.gr/index.php Κάτω δεξιά.... Εγώ με την εφαρμογή calendar του android τα βλέπω κανονικά.... Και έχω απο εροτολόγιο μέχρι αγώνες champions league και απεργίες.... Τι ειπες τωρα?τελειο!για α1 μπασκετ και α εθνικη ποδοσφαιρο μπορουμε να τα βαλουμε? Θα το δοκιμασω και οτι απορια προκυψει θα σε ρωτησω αν ειναι!ευχαριστω!EDIT:η δευτερη πιο ευκολη λυση εχει αξιοπιστο εορτολογιο σαν την πρωτη που λες με κινητες-ακινητες γιορτες ? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Παιδιά ξέρετε κανένα app για καιρό που να έχει δυναντότητα για πολλές πόλεις και να κάνει update αυτόματα σε όλες μαζί? Δες αυτό https://market.android.com/details?id=com.palmarysoft.customweatherpro&feature=search_result Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Τι ειπες τωρα?τελειο!για α1 μπασκετ και α εθνικη ποδοσφαιρο μπορουμε να τα βαλουμε? Θα το δοκιμασω και οτι απορια προκυψει θα σε ρωτησω αν ειναι!ευχαριστω!EDIT:η δευτερη πιο ευκολη λυση εχει αξιοπιστο εορτολογιο σαν την πρωτη που λες με κινητες-ακινητες γιορτες ? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Η πιο απλή λύση είναι αυτή.... https://www.google.com/calendar/embed?src=ODU3Z3Zzazk3MTdxN2FrZ3RyOGQ4aXZoamtAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ&gsessionid=OK Χμμμμ αν και τώρα που το ξαναβλέπω το έχουν φτιάξει ωραία.... Εγώ πριν αρκετό καιρό που το είχα δει του έλειπαν αρκετά πράματα.... Οπότε αν θες βάλε αυτό.... Με τον ίδιο τρόπο με τις απεργίες.... Για ποδοσφαιρο χρησιμοποιω το scoreboard.... Θα υπάρχει σίγουρα κάποιο ημερολόγιο για αγώνες αλλά πρέπει να το βρεις.... Αν θες δες εδώ για δημόσια ημερολόγια.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=285037 Edited June 3, 2011 by ShevaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Η πιο απλή λύση είναι αυτή.... https://www.google.com/calendar/embed?src=ODU3Z3Zzazk3MTdxN2FrZ3RyOGQ4aXZoamtAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ&gsessionid=OK Χμμμμ αν και τώρα που το ξαναβλέπω το έχουν φτιάξει ωραία.... Εγώ πριν αρκετό καιρό που το είχα δει του έλειπαν αρκετά πράματα.... Οπότε αν θες βάλε αυτό.... Με τον ίδιο τρόπο με τις απεργίες.... Για ποδοσφαιρο χρησιμοποιω το scoreboard.... Θα υπάρχει σίγουρα κάποιο ημερολόγιο για αγώνες αλλά πρέπει να το βρεις.... Αν θες δες εδώ για δημόσια ημερολόγια.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=285037 Κατι δεν παει καλα γιατι ενω στο google calendar φαινονται ολες οι κατηγοριες απο το apergies το site ,στο κινητο δεν φαινονται ολες. Edited June 3, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Κατι δεν παει καλα γιατι ενω στο google calendar φαινονται ολες οι κατηγοριες απο το apergies το site ,στο κινητο δεν φαινονται ολες. Καταρχήν αν τα έχωσες όλα μαζί θέλει να κάνει sync περισσότερη ώρα από το συνηθισμένο... Οπότε κάνε force sync και άστο λίγο.... Μετά τσέκαρε αν στο google calendar είναι επιλεγμένα όλα τα ημερολόγια.... Π.χ http://i194.photobucket.com/albums/z15/fbisheva/Guide%20Pics/gcalendar.png Εδώ τα ημερολόγια AC Milan και Greek Holidays δεν είναι επιλεγμένα, πρέπει να τα clickάρεις για να "χρωματιστούν" για να είναι επιλεγμένα-ενεργά.... Μετά πήγενε στην εφαρμογή του κινητού σου "calendar" και πάτα Menu > More > Calendars και δες αν είναι επιλεγμένα όλα-ενεργά-synced.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts