Bayern4 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 εχετε βρει μυστικα περασματα? εγω μεχρι στιγμης δυο.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 εχετε βρει μυστικα περασματα? εγω μεχρι στιγμης δυο.. Εγώ ένα στο lab εκεί που πας στα δεξιά στον σωλήνα και σε βγάζει σε ένα μοβ διάδρομο με πολλές μπανάνες και μετά από λίγο σε βγάζει στο κανονικό lab. Ποιό άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sega.CrazyTaxi τσιμπάει λίγο η τιμή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Τι λες τωρα ρε φιλε!! Πωωω (γτ ειναι τοσο πανάκριβο;;) Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 ελα ντε... επισης να πω οτι χθες περασα στο iphone το plants vs zombies 2 το παιχνιδακι τα σπαει..εχει καλυτερα γραφικα πιο πολλα φυτα και περιοχες. αντε να βγει και στο google play γιατι στην οθοναρα του note θα μαμαει και θα δερνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Δοκιμάζω και ποστάρω :-P Ok, ίδιο με του υπολογιστή αλλά όπως το ψιλοβαριεσαι μετά από λίγη ώρα στο pc, έτσι και στο κινητό! Τρέχει άψογα στο S2 οπότε γενικά δεν είναι απαιτητικό σαν παιχνίδι. Edited July 11, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 και εγω νομιζα πως το crazy taxi το ηξερα μονο εγω... ποροση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 και εγω νομιζα πως το crazy taxi το ηξερα μονο εγω... ποροση!!!! το λιώνω και εγώ από χθες!!!είναι ακριβώς όπως το παλιό.τρελό κόλλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Παιδια στο παιχνιδι minion rush,αυτο το despicable score multiplayer τι κανει και τι σημαινει; Οταν τρεχω και μαζευω αλλα minion επανω αριστερα εχει μια κυκλικη μπαρα η οποια ανεβαινει,σε εμενα ξεκιναει απο το 5,και οταν ξεκιναω απο την αρχη ειναι παλι στο 5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 το ξεκωλιασα αλλα πονεσαν τα ματια μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 το ξεκωλιασα αλλα πονεσαν τα ματια μου. λογικο να πονεσαν τα ματια σου... μην πηραν και φωτια απο το καψιμο :p ομως για πες μου,που βρικες το costume; δεν υπαρχει... μηπως ηταν καμια προσφορα 1 μερας; εμενα εχει 6 μαζι με το βασικο. επειδη ειχα λιγο καιρο να μπω ειδα το παιχνιδι αναβαθμιστηκε και σαν να αλλαξαν λιγο τα γραφικα. αυτο που με εκνευριζει ειναι η δονηση. υπαρχει τροπος να την απενεργοποιησουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 λογικο να πονεσαν τα ματια σου... μην πηραν και φωτια απο το καψιμο :p ομως για πες μου,που βρικες το costume; δεν υπαρχει... μηπως ηταν καμια προσφορα 1 μερας; εμενα εχει 6 μαζι με το βασικο. επειδη ειχα λιγο καιρο να μπω ειδα το παιχνιδι αναβαθμιστηκε και σαν να αλλαξαν λιγο τα γραφικα. αυτο που με εκνευριζει ειναι η δονηση. υπαρχει τροπος να την απενεργοποιησουμε; 9 κοστουμια εχω με το βασικο...ποτε δεν ειχα δονηση ουτε στο note ουτε στο iphone Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 9 κοστουμια εχω με το βασικο...ποτε δεν ειχα δονηση ουτε στο note ουτε στο iphone και εγω παραξενευομαι γιατι ουτε εγω ειχα ποτε δονηση. σημερα που το ανοιξα αρχισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Πριν λίγες ώρες ανεβασα το πρώτο μου ΔΩΡΕΑΝ action/platform παιχνίδι για android στο google play! http://bit.ly/1bet50k http://pewpewninjax.com Εχει 66 πίστες και 8 διαφορετικα μουσικά θέματα συνδιασμενα με πολυ απλό και εύκολο χειρισμό! Μου αρέσουν τα 16bit action/platform παιχνίδια ,οπότε αν αυτο παει καλα θα ακολουθήσουν περισσότερα. Ευχαριστώ! θα το δοκιμασω φιλε Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Υπάρχει άλλο παιχνίδι που να είναι ίδιο στυλ με το Tiny Thief; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoshimitsu Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Το Despicable είναι απίθανο!!! Μιλάμε για τρελό γέλιο!!! Πολύ καλό παιχνίδι!!! Παράθεση There is no death, there is the Force. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akanti7 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Υπαρχει στο Google Play το injustice ή εστω κατι αντιστοιχο????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Robot Unicorn Attack 2. Βγήκε και για Android. Πολύ καλό παιχνιδάκι, ειδικά για όσους είχαν λιώσει το πρώτο. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoshimitsu Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Βρήκα κάτι αρχεία για το Real Racing 3 τα οποία τα αντικαθιστάς και σου εμφανίζει χρήματα και χρυσό. Μπορεί αυτήν την διαδικασία να την κάνω με την κάρτα συνδεδεμένη με αντάπτορα στο laptop, να τη βάλω πίσω στο τηλέφωνο και να δουλέψει το παιχνίδι;! Παράθεση There is no death, there is the Force. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Παιδια ψαχνω το nba jam στο μαρκετ και δεν το βρισκω...μπορει καποιος να.βαλει το λινκ...θα ειμαι υποχρεος... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Βρήκα κάτι αρχεία για το Real Racing 3 τα οποία τα αντικαθιστάς και σου εμφανίζει χρήματα και χρυσό. Μπορεί αυτήν την διαδικασία να την κάνω με την κάρτα συνδεδεμένη με αντάπτορα στο laptop, να τη βάλω πίσω στο τηλέφωνο και να δουλέψει το παιχνίδι;! Πόσες φορές θα το πούμε; δεν επιτρέπεται τέτοιου είδους συζήτηση στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Βρήκα κάτι αρχεία για το Real Racing 3 τα οποία τα αντικαθιστάς και σου εμφανίζει χρήματα και χρυσό. Μπορεί αυτήν την διαδικασία να την κάνω με την κάρτα συνδεδεμένη με αντάπτορα στο laptop, να τη βάλω πίσω στο τηλέφωνο και να δουλέψει το παιχνίδι;! Πόσες φορές θα το πούμε; δεν επιτρέπεται τέτοιου είδους συζήτηση στο φόρουμ. Το να αλλάξεις κάποια αρχεία, δεν νομίζω είναι παράνομο και άρα επιτρέπεται η συζήτηση. Στο να συζητάμε για σπασμένα, υπάρχει πρόβλημα! Παιδια ψαχνω το nba jam στο μαρκετ και δεν το βρισκω...μπορει καποιος να.βαλει το λινκ...θα ειμαι υποχρεος... Εδώ είσαι! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoshimitsu Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Πόσες φορές θα το πούμε; δεν επιτρέπεται τέτοιου είδους συζήτηση στο φόρουμ. NickName, θα μπορούσες να ήσουν πιο ευγενικός. Σε άλλο topic όπου συμμετέχω μετά την αγορά ενός συγκεκριμένου τηλεφώνου, τα link για root δίνονται δημόσια... προς τι λοιπόν ο τρόπος αυτός που μου απευθύνεσαι;! Και εκτός αυτού η ερώτησή μου είναι ξεκάθαρα τεχνικού, ας το πω χαρακτήρα. Ούτε αρχείο σπασμένο ζήτησα, ούτε αρχείο σπασμένο πρόσφερα. Την επόμενη φορά λοιπόν όταν θα παραθέσεις reply δικό μου θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο ευγενικός και τουλάχιστον να το έχεις διαβάσει καλύτερα. Παρ' όλ' αυτά, ευχαριστώ για την υπόδειξη. Ήταν κάτι που δεν το ήξερα γιατί όπως προανέφερα, σε άλλο θέμα τα link των root δίνονται ελεύθερα οπότε το λάθος είναι δικό μου, γιατί εγώ αντιλήφθηκα λάθος. Το να αλλάξεις κάποια αρχεία, δεν νομίζω είναι παράνομο και άρα επιτρέπεται η συζήτηση. Στο να συζητάμε για σπασμένα, υπάρχει πρόβλημα! Αυτό ακριβώς. Τα έχω βρει και κατεβάσει ήδη δεν θέλω κάποιος να μου τα δώσει ή να πάρω το link, απλά απορώ εαν η διαδικασία μπορεί να γίνει με την micro SD συνδεδεμένη στο laptop ή θα πρέπει να γίνει η διαδικασία μέσω του κινητού (που είναι λίγο άβολη, γιατί ΟΚ, το laptop βολεύει καλύτερα). Παράθεση There is no death, there is the Force. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Το να αλλάξεις κάποια αρχεία, δεν νομίζω είναι παράνομο και άρα επιτρέπεται η συζήτηση. Στο να συζητάμε για σπασμένα, υπάρχει πρόβλημα! NickName, θα μπορούσες να ήσουν πιο ευγενικός. Σε άλλο topic όπου συμμετέχω μετά την αγορά ενός συγκεκριμένου τηλεφώνου, τα link για root δίνονται δημόσια... προς τι λοιπόν ο τρόπος αυτός που μου απευθύνεσαι;! Και εκτός αυτού η ερώτησή μου είναι ξεκάθαρα τεχνικού, ας το πω χαρακτήρα. Ούτε αρχείο σπασμένο ζήτησα, ούτε αρχείο σπασμένο πρόσφερα. Την επόμενη φορά λοιπόν όταν θα παραθέσεις reply δικό μου θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο ευγενικός και τουλάχιστον να το έχεις διαβάσει καλύτερα. Παρ' όλ' αυτά, ευχαριστώ για την υπόδειξη. Ήταν κάτι που δεν το ήξερα γιατί όπως προανέφερα, σε άλλο θέμα τα link των root δίνονται ελεύθερα οπότε το λάθος είναι δικό μου, γιατί εγώ αντιλήφθηκα λάθος. sorry παιδια αλλα εχει γινει ΤΟΣΕΣ φορες αυτο το πραγμα σε αυτο το topic, να συζητανε τετοια πραγματα και νευριασα λιγο. :happy: φυσικα και διαβασα τι ειπες. απλως υπεθεσα πως οταν απαγορευεται μια συζητηση, τοτε αυτοματα απαγορευεται και να ζητας βοηθεια στον τροπο που το κανεις, ακομα και μη ζητωντας αρχεια ή εφαρμογες με το ονομα τους. Edited July 17, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoshimitsu Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 OK Nick, np από εμένα!!! Και για να είμαι ontopic, το παιχνιδάκι τα σπάει και μου θυμίζει πολύ όταν έπαιζα Gran Turismo στο PS2!!! Παράθεση There is no death, there is the Force. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts