Finn Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Κανά παιχνίδι για honeycomd σε φάση Sim city ? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 παρόμοιο είναι και το Football Kicks:cool: κάτι σε μονοπολη, τριβιαλ υπάρχει; Monopoly μόνο μια παλιότερη έκδοση της monopoly classic από ea είχα αποπειραθεί να δοκιμάσω (η οποία κυκλοφορεί μόνο στον "θείο") αλλά στην πλειοψηφία των συσκευών δεν παίζει. Ευτυχώς στο DHD μου παίζει κανονικά. Σε τρίβιαλ έχω βρεί αυτό, πρόσφατα βγήκε και Ελληνική έκδοση (!) αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Περιμενω το νεο modern kombat για android.ξερει κανεις ποτε βγαινει να τα σκασω; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Περιμενω το νεο modern kombat για android.ξερει κανεις ποτε βγαινει να τα σκασω; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk υπαρχει... :) https://market.android.com/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftBPHM.ML&feature=search_result εκτος αν εννοεις κατι αλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 κάτι σε μονοπολη, τριβιαλ υπάρχει; Στα Ελληνικά αυτό βρήκα ως τώρα https://market.android.com/details?id=com.pedronveloso.trivialdroid.gr&feature=search_result . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 το κατέβασα το τριβιαλ αλλά δε με ενθουσίασε. τη μονόπολη που μπορώ να τη βρώ? για αγορά μιλάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 υπαρχει... :) https://market.android.com/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftBPHM.ML&feature=search_result εκτος αν εννοεις κατι αλλο! Αυτο ειναι το δυο..το τρια ειναι το νεο Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 The Adventures of Tintin hd το εχει δοκιμασει κανενας? το έχω εδώ και 2 μέρες και είναι πολύ ενδιαφέρον.ούτε δύσκολο ούτε εύκολο.έχει φανταστικά γραφικά και ενδιαφέρον gameplay. Σε galaxy s2 είναι απόλαυση :-) Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 το έχω εδώ και 2 μέρες και είναι πολύ ενδιαφέρον.ούτε δύσκολο ούτε εύκολο.έχει φανταστικά γραφικά και ενδιαφέρον gameplay. Σε galaxy s2 είναι απόλαυση :-) να σαι καλα φιλε...θα το δοκιμασω να δω τι λεει.. Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Σχετικά με τα παιχνίδια που ειπώθηκαν στις 2 τελευταίες σελίδες. Το flick soccer καθώς και το football kicks είναι ωραία αλλά το καλύτερο για εμένα είναι το flick kick soccer. Το Tintin, μισή ωρίτσα που έπαιξα και εγώ στο SGS2, όντως είναι πολύ καλό! Για trivial, το Trivial Droid είναι πολύ καλό αν και κάποιες φορές επαναλαμβάνοντε οι ερωτήσεις. Η ελληνική έκδοση επίσης καλή. Για tower defense, δοκιμάστε το Jelly Defense. Έβαλα και την ελληνική κρεμάλα και είναι ωραία και καλοφτιαγμένη εφαρμογή! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Wind-up Knight https://market.android.com/details?id=com.robotinvader.knightmare&feature=featured-apps φοβερο παιχνιδακι με πολυ καλα γραφικα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Ειμαι νέος στο android, αλλα απο ΤA ΚΑΛΥΤΕΡA παιχνιδια που εχω παιξει ποτε σε κινητο είναι το Batleheart https://market.android.com/details?id=com.KelliNoda.Battleheart&feature=search_result ΥΓ: To Wind-up Knight δεν μπορω να το εγκαταστήσω στο Galaxy S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Το battleheart είναι το πρώτο παιχνίδι που αγόρασα στο android (αφού το είχα μισο-τελειώσει :p ). Πραγματικά πολύ καλό και φτιαγμένο για touch screen σε αντίθεση με τα περισσότερα RPG που προσπαθούν να μιμηθούν το χειρισμό του DS/PSP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 παιδια ασχολειται κανενας με emulator; θελω να εγκαταστησω στο htc flyer καποιο mame ή amiga emulator -θα τρεχουν κανονικα; -οδηγιες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 παιδια ασχολειται κανενας με emulator; θελω να εγκαταστησω στο htc flyer καποιο mame ή amiga emulator -θα τρεχουν κανονικα; -οδηγιες; Κανένα link για όλα αυτά? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 παιδια ασχολειται κανενας με emulator; θελω να εγκαταστησω στο htc flyer καποιο mame ή amiga emulator -θα τρεχουν κανονικα; -οδηγιες; Εγώ για ps1 δούλευα το fpse. πολύ καλο. Με τις ρομς βέβαια σε όλα τα emulator πρέπει να ασχοληθείς με κάποια προγραμματάκια στο pc (κάτι ice tea και τέτοια) για να αλλάζεις τύπους και ιστορίες όταν χρειάζεται, αλλά αν διαβάσεις λίγο δεν είναι τίποτα (τα ξέρει όλα ο γουγλης :lol: ) Για mame έχω δει ένα mame4droid στο μάρκετ αλλα δεν το έχω δοκιμάσει. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Αντίστοιχο του MAME υπάρχει το tiger που είναι πολύ καλό και υποστηρίζει αρκετά παιχνίδια. http://apps.tigerplay.net/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Mame4droid μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Android Market, στη τελική και να μη βρεις αυτό που ψάχνεις θα βρεις πολλά άλλα ενδιαφέρον παιχνίδια/εφαρμογές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 για να καταλαβω... κατεβαζουμε το προγραμμα και μετα αναζητουμε τα παιχνιδια; κανενα λινκ για τη διαδικασια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Το angry birds εβγαλε και καινουρια αναβαθμιση στις πιστες Mine and dine.Επισεις το angry birds seasons εβγαλε καινουρια πιστα με τιτλο Ham'o'ween οπου υπαρχει και καινουριο πουλι!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 (edited) Mame4droid μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Android Market, στη τελική και να μη βρεις αυτό που ψάχνεις θα βρεις πολλά άλλα ενδιαφέρον παιχνίδια/εφαρμογές ;) Σε μένα LG P990 2X & 2.3.4. ROM V20L δεν παίζει..!!! http://s1.directupload.net/images/111105/i4apn8pc.png Edited November 6, 2011 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 (edited) Σε μένα LG P990 2X & 2.3.4. ROM V20L δεν παίζει..!!! Εγώ αυτό που βλέπω στο ss που ανεβασες είναι ότι δεν έχεις ρομ και όχι ότι δεν δουλεύει :) Το angry birds εβγαλε και καινουρια αναβαθμιση στις πιστες Mine and dine.Επισεις το angry birds seasons εβγαλε καινουρια πιστα με τιτλο Ham'o'ween οπου υπαρχει και καινουριο πουλι!:) Στο μαρκετ δεν βλέπω κάτι.. Μήπως εννοείς κανα2 βδομάδες πριν που είχαμε updates? Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Edited November 6, 2011 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 ψάξτε ROM στο Internet παιδιά αν δεν έχετε το MAME32 για το PC. Τις ίδιες ROM παίρνει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 ισχυει οτι τα mame δεν εχουν saves? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 ε ναι! ηλεκτρονικά παλιά δε παίζετε ή δε τα προλάβατε? :D Ούτε τότε μπορούσες να κάνεις save, απλά φόρτωνες 50άρικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts