konstantinos7 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Μπορώ να συγχρονισω το clash of clans ανάμεσα σε tablet και κινητό; Βάζεις το ίδιο gmail και στις δυο συσκευές. Όποια συσκευή έρχεται δεύτερη, όταν βάλεις τρέξεις πρώτη φορά το παιχνίδι, πατάς σύνδεση και επιλέγεις το gmail. Σου ζητάει επιβεβαίωση. Πατάς οκ και είσαι κομπλέ. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) Καλησπερα!Ψαχνω κλαν στο clash of clans!Ειμαι TH 9 και 88 επιπεδο!Δεν θελω clan war τωρα γιατι θελω να ανεβασω τα κτιρια πρωτα! Ευχαριστω για τον χρονο σας Edited May 17, 2015 by Bayern Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Παιδιά έκανα βλακεία..έκανα καθαρή εγκατάσταση και έβαλα το real racing 3...πήγα και αντί για restore πάτησα backup οπότε Τώρα με πετάει συνέχεια από την επαναφορα στην αρχή σαν να ξεκίνησα Τώρα το παιχνίδι..ξέρατε κανένα άλλο τρόπο για επαναφορα μέσω κοινωνικής δικτύωσης;;δεν ήμουν ρουτ οπότε δεν είχα titanium Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Δύσκολα μαν Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Έχω κολλήσει άσχημα με το Motorsport Manager (οι φίλοι της F1 να το κατεβάσουν οπωσδήποτε!) αλλά όπου να ΄ναι θα το τερματήσω και έλεγα μήπως υπάρχει κανένα άλλο καλό racing manager. Γνωρίζετε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 καλησπερα σε ολους. προκειμενου να μην χασω την προοδο σε ενα παιχνιδι αποφασισα να κανω τη διαδικασια backup με το helium. δυστυχως μετα απο πολλες προσπαθειες δεν τα καταφερα γιατι μου εμφανιζε ενα μηνυμα λαθους το οποιο εψαξα και στο νετ. ειναι αρκετα συχνο σαν μηνυμα αλλα και παλι δεν καταφερα να βγαλω ακρη. απο οτι καταλαβαινω η μοναδικη λυση (αλλα οχι και σιγουρη) ειναι το helium premium και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν καποιος φιλος εδω το εχει αγορασει και αν του δουλεψε. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και ζητω συγνωμη αν ειμαι off-topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Παίζει κανείς NBA 2K14? Ξεκίνησα να παίζω τη σειρά παιχνιδιών ως James αλλά και στις δύο κατηγορίες, μετά από 3-4 αγώνες με βάζει να τους ξαναπαίζω από την αρχή ενώ σε όλους έχω το λιγότερο 2/3 αστέρια. Κάνω κάτι λάθος? Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 καλησπερα σε ολους. προκειμενου να μην χασω την προοδο σε ενα παιχνιδι αποφασισα να κανω τη διαδικασια backup με το helium. δυστυχως μετα απο πολλες προσπαθειες δεν τα καταφερα γιατι μου εμφανιζε ενα μηνυμα λαθους το οποιο εψαξα και στο νετ. ειναι αρκετα συχνο σαν μηνυμα αλλα και παλι δεν καταφερα να βγαλω ακρη. απο οτι καταλαβαινω η μοναδικη λυση (αλλα οχι και σιγουρη) ειναι το helium premium και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν καποιος φιλος εδω το εχει αγορασει και αν του δουλεψε. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και ζητω συγνωμη αν ειμαι off-topic. Καλησπέρα Μπορείς να πάρεις αντίγραφο του παιχνιδιού μέσο Titanium εάν είσαι Root Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 καλημερα σε ολους. σημερα το κινητο μου εβγαλε μια ενημερωση οτι για ενα παιχνιδι πρεπει να κατεβασω το ''παιχνιδια google play''. το εκανα λοιπον και απλα δειχνει την προοδο στα παιχνιδια και το επιπεδο στο g+. δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα μαλλον πρεπει να ειναι υποχρεωτικο για καποια παιχνιδια ειδικα μετα τις τελευταιες ενημερωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Eιναι και ιδιαιτερο, εχεις την ιδια προοδο μεταξυ των συσκευων, σα να το ανοιγεις απο την ιδια.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Eιναι και ιδιαιτερο, εχεις την ιδια προοδο μεταξυ των συσκευων, σα να το ανοιγεις απο την ιδια.. καλημερα. οπα φιλε γιατι αυτο δεν το εντοπισα. δηλαδη βλεπει την προοδο σε καποιο παιχνιδι απο αλλη συσκευη και την μεταφερει σε μια καινουργια; ρωταω γιατι εχω μεγαλο θεμα με ενα παιχνιδι και δεν ειμαι ροοτ για να μεταφερω την προοδο απο την παλια συσκευη οποτε το αρχισα ξανα απο την αρχη. ουτε με το helium δεν μπορεσα να βγαλω ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ναι, αν ειναι παιχνιδι ¨google play¨ τοτε κατεβαζει την προοδο στις αλλες συσκευες. Εγω οτι παιχνιδια παιζω, τα παιζω μεταξυ κινητου, ταμπλετ και android stick Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Κάποιος που παίζει asphalt 8 να ξεκλειδώσουμε το online trophies? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ναι, αν ειναι παιχνιδι ¨google play¨ τοτε κατεβαζει την προοδο στις αλλες συσκευες. Εγω οτι παιχνιδια παιζω, τα παιζω μεταξυ κινητου, ταμπλετ και android stick η αληθεια ειναι οτι το παιχνιδι βγαζει το logo του google play στην αρχη αλλα μετα που το εψαξα μεταξυ των συσκευων και εκανα και συγχρονισμο καμια προοδος δεν μεταγερθηκε μεταξυ των συσκευων. το εχω παρει αποφαση πια οτι θα το αρχισω απο την αρχη. ειμαι ηδη στο 50% της προηγουμενης προοδου ευχαριστω πολυ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Εκανες sign in με τον ιδιο λογαριασμο απο τις ρυθμισεις καθε παιχνιδιου? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει το scrabble με Ελληνικό λεξικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Εκανες sign in με τον ιδιο λογαριασμο απο τις ρυθμισεις καθε παιχνιδιου? καλημερα. το συγκεκριμενο δεν εχει απο καπου να κανεις sign-in. αμα ειχε ολα θα ηταν πιο ευκολα. τελοσ παντων δεν το ψαχνω αλλο οπως ειπα και πριν το εχω ξεκινησει απο την αρχη και ειμαι ηδη στο 50%. ευχαριστω πολυ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω cheats στο San andreas? Είμαι χωρίς ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω cheats στο San andreas? Είμαι χωρίς ροοτ εχεις pm.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Dumb ways to die Για μεγάλα παιδιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MXZero Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Final Fantasy Dimensions Παράθεση :ninja: Θάνατος σου η ζωή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 η αληθεια ειναι οτι το παιχνιδι βγαζει το logo του google play στην αρχη αλλα μετα που το εψαξα μεταξυ των συσκευων και εκανα και συγχρονισμο καμια προοδος δεν μεταγερθηκε μεταξυ των συσκευων. το εχω παρει αποφαση πια οτι θα το αρχισω απο την αρχη. ειμαι ηδη στο 50% της προηγουμενης προοδου ευχαριστω πολυ παντως Για δες εδώ αν είναι σωστές οι ρυθμίσεις backup, μήπως φταίει αυτό: http://androidforums.com/threads/cloud-save-games-or-cloud-sync-progress-not-working-across-devices-here-is-how-to-fix-it.920804/ Γενικά κάθε περασμένη δεκαετία και καλύτερα η τεχνολογία. Παλιά, περνάγαμε τα αρχεία του profile με copy paste και αυτό ήταν, τώρα μπλέξε χρήστη με το σύννεφο και με την κάθε εταιρία που έχει το δικό της σύστημα save. :mad: Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Marvel future heroes. Παιχνιδαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Marvel future heroes. Παιχνιδαρα Marvel Future Fight ή Marvel Mighty Heroes ;; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Call of duty strike team Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts