PAPAKITOU Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Minion rush.. Αποκλείεται να μην το ξερεις.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Minion rush.. Αποκλείεται να μην το ξερεις.. Η αλλιώς Despicable me :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Με το titanium δεν γίνεται. Με το cloud δεν ξέρω γιατί έχω σύνδεση με το Facebook και νομίζω γίνεται από εκεί αυτόματα. Για χειροκίνητο backup η διαδρομή είναι: android/data/com.ea κάτι τέτοιο, θα το βρεις δεν είναι δύσκολο. Γίνεται με titanium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Γίνεται με titanium. Ενδιαφέρον, όταν το προσπάθησα δεν κατάφερα τίποτα. Μάλιστα σε δύο rom που άλλαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 pes 13 κατά ποσο είναι αληθές όμως https://play.google.com/store/apps/details?id=com.limpe.pesxaam :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 pes 13 κατά ποσο είναι αληθές όμως https://play.google.com/store/apps/details?id=com.limpe.pesxaam :X για μεγαλη μουφα το κοβω γιατι δεν ειναι της Konami...οι ιδιοι εβγαλαν και fifa 13 .... οτι ναναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 για μεγαλη μουφα το κοβω γιατι δεν ειναι της Konami...οι ιδιοι εβγαλαν και fifa 13 .... οτι ναναι Και έτσι πρέπει να είναι αν κρίνω από τα reviews του fifa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 τωρα προσεξα και το μεγεθος του pes... 58k ωραιο ελεγχο κανουν παντως.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Καλησπερα παιδια. μπορειτε να μου προτεινετε τα καλυτερα fps και action games(δωρεαν η full εκδοσεις)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) Κανένα παιχνίδι με χαρτιά η κάτι άλλο multi player όπως παίζουμε στο zoo υπάρχει? Zoo κάι dod δεν λειτουργούν στο κινητό. Edited August 12, 2013 by nexus82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Καλησπερα παιδια. μπορειτε να μου προτεινετε τα καλυτερα fps και action games(δωρεαν η full εκδοσεις)? Για fps μπορείς να δοκιμάσεις dead trigger. Νομίζω πως θα βγει και dead trigger 2 σε λίγο καιρό αν σου αρέσει. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις modern combat 4 αλλά δεν είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Κανένα παιχνίδι με χαρτιά η κάτι άλλο multi player όπως παίζουμε στο zoo υπάρχει? Zoo κάι dod δεν λειτουργούν στο κινητό. Δοκιμασες με dolphin? Κανονικα θα πρεπει να παιζει το φλας περιεχομενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Και ο boat έχει φλας Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Για fps μπορείς να δοκιμάσεις dead trigger. Νομίζω πως θα βγει και dead trigger 2 σε λίγο καιρό αν σου αρέσει. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις modern combat 4 αλλά δεν είναι δωρεάν. φιλε δεν εχω προβλημα για δωρεαν η οχι. ειναι γνωστο οτι τα δωρεαν δεν ειναι της ιδιας ποιοτητας με τα κανονικα εκτος απο καποιες εξαιρεσεις. τα fps που ψαχνω θελω να ειναι ακριβως στο στυλ modern combat που πες η του Nova 3. για action ψαχνω παιχνιδια που να ναι περισσοτερο δρασης χωρις να ειναι οπωσδηποτε και adventure μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Δοκιμασες με dolphin? Κανονικα θα πρεπει να παιζει το φλας περιεχομενο Κατεβάζω και θα δοκιμάσω, thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Καμιά ιδέα πότε βγαίνει το plants vs zombies 2 στο android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Καμιά ιδέα πότε βγαίνει το plants vs zombies 2 στο android; δες εδω στην official σελιδα http://www.popcap.com/plants-vs-zombies-2. μακαρι να ειναι σαν το πρωτο παντως;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 δες εδω στην official σελιδα http://www.popcap.com/plants-vs-zombies-2. μακαρι να ειναι σαν το πρωτο παντως;) ειναι πολυ καλυτερο αλλα ταυτοχρονα και πολυ δυσκολο ωστε να σε αναγκασει να πληρωσεις.....εγω επαιξα μεχρι ενα σημειο αλλα το παρατησα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 ειναι πολυ καλυτερο αλλα ταυτοχρονα και πολυ δυσκολο ωστε να σε αναγκασει να πληρωσεις.....εγω επαιξα μεχρι ενα σημειο αλλα το παρατησα. μακαρι γιατι καποια παιχνιδια οπως το temple run χαλασανε στην επομενη εκδοση. παντως αυτα τα παιχνιδια αξιζει να τα αγοραζεις παρα να παιζεις τις free εκδοσεις τους και να σου ζητουν λεφτα για να προχωρησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Άντε να βγεί να το δούμε. Το πρώτο το είχα τελειώσει κάμποσες φορές σε pc και android. Αν είναι τόσο καλό αξίζει σίγουρα τα λεφτά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Έχουμε κάποια πρόταση σε turn based strategy η turn based rpg? Έψαχνα κάτι παρόμοιο με το magic the gathering battlegrounds αν το θυμάται κανείς. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Έχουμε κάποια πρόταση σε turn based strategy η turn based rpg? Έψαχνα κάτι παρόμοιο με το magic the gathering battlegrounds αν το θυμάται κανείς. Για turn based rpg μου έρχονται αυτά της square enix και της kemco. Σίγουρα θα βρεις κι άλλα άλλα αν ψαχουλεψεις. Για srpg είχα βρει ένα επίσης ακριβό που φαινόταν πολύ καλή παραγωγή, αργότερα έβγαλαν και sequel, αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι πως το λένε. Επίσης υπάρχει το Call of Cthulhu: Wasted Land. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ευχαριστώ, θα τα τσεκάρω. Προς το παρόν ανακάλυψα το dungeons and dragons : arena of war. Turn based, είναι διαθέσιμο στο Google play αλλά δυστυχώς όχι στη δική μας χώρα. Παιδεύτηκα λίγο με vpn αλλά κατάφερα να το κατεβάσω. Το βλέπω αρκετά ενδιαφέρον και είναι στο ύφος που έψαχνα. Ρίξτε μια ματιά Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 2 ωραια παιχνιδακια απο μενα σαν προτασεις που μου αρεσαν.Ειναι και δωρεαν. Catapult King και Manuganu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Εχετε κανενα καλο παιχνιδι side scrolling με skate? Γιατι δοκιμασα το skater boy αλλα δεν μου αρεσε που επρεπε να παταω συνεχομενα το βελακι για να προχωρησει. Υπαρχει καποιο που να προχωραει απο μονο του η εστω να εχω το δαχτυλο στο βελακι χωρις να χρειαζεται να το παταω ξανα κ ξανα. Καταλαβατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts