giothesuper Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 εχω κατεβάσει απο το μαρκετ το hd και παιζει σε μενα μια χαρα. η συσκευη αποκλειεται να μην αντεχε το παιχνιδι...τα αντεχει ολα;) τωρα ισως δεν εχει κατσει καλα στου φιλου την συσκευη Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 η συσκευη αποκλειεται να μην αντεχε το παιχνιδι...τα αντεχει ολα;) τωρα ισως δεν εχει κατσει καλα στου φιλου την συσκευη οχι απο θεμα να το σηκώνει δεν παιζει αλλα σε ενα αλλο που ειχα κατεβάσει η οθονη ηταν στο μισο του σ3 και δεν δουλευε σωστα.ελεγα μηπως κατέβασε το απλο και ειχα το ιδιο πρόβλημα. Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 οχι απο θεμα να το σηκώνει δεν παιζει αλλα σε ενα αλλο που ειχα κατεβάσει η οθονη ηταν στο μισο του σ3 και δεν δουλευε σωστα.ελεγα μηπως κατέβασε το απλο και ειχα το ιδιο πρόβλημα. ναι λογο της αναλυσης συμβαινει αυτο...και σε μενα το lane splitter στην αρχη δεν ειναι ολοκληρο..αλλα μετα γινεται;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Γεια σας παιδια,τελικα εγω κατεβαζα το απλο και δεν μου το ανοιγε καν τωρα γιατι δεν ξερω..Κατεβασα μετα το HD που διαβασα το μυνημα του φιλου Karpoutzidis και τον ευχαριστω παρα πολυ και τωρα πλεον παιζει κανονικα....!!!!!:D;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Καμιά σχέση το where is my water και το machinarium σε tablet. Το δεύτερο το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους λάτρεις του είδους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygtc Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 το final fantasy πως το κανεις εγκατασταση? ξερει κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 το final fantasy πως το κανεις εγκατασταση? ξερει κανεις Τι εννοείς πως το κάνεις εγκατάσταση; Μπαίνεις στο Play Store, επιλέγεις το παιχνίδι, πληρώνεις 13 € (αν θυμάμαι καλά τόσο κοστίζει) και κάνει εγκατάστασή Μονό του αφού κατέβει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Rovio Amazing Alex http://media.idownloadblog.com/wp-content/uploads/2012/06/Amazing-Alex-iPad-wallpaper.jpg Μόλις βγήκε πριν λίγο στο playstore Free έκδοση Paid Έκδοση (0,81 €) Και για tablet HD (2,45 €) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Σαν το incredible machine της sierra. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Βγήκε το Broken Sword, το τρομερό αστυνομικό PC Adventure για ICS συσκευές!! :):) https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.revolution.bs1dc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInVrLmNvLnJldm9sdXRpb24uYnMxZGMiXQ.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Βγήκε το Broken Sword, το τρομερό αστυνομικό PC Adventure για ICS συσκευές!! :):) https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.revolution.bs1dc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInVrLmNvLnJldm9sdXRpb24uYnMxZGMiXQ.. Αν κ ευκολο, απιστευτο παιχνιδι το συνιστώ κ εγω. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wannabuyaphone Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Καλησπερα!!!! παρακολουθω αυτο το θεμα γιατι προσφατα αγορασα ενα κινητο με playstore( android 2.3 ) και ειμαι παρα πολυ πορωμενο ατομο σχετικα με τα παιχνιδια αλλα και τισ εφαρμογεσ του android ...Λοιπον παρακατω θα δειτε μερικα απο τα παιχνιδια που εχω στο κινητο μου και εαν επιθυμειτε θα παρακαλουσα να μου προτεινετε και εσεισ καποια παιχνιδακια μιας και ειναι καλοκαιρακι και οταν θα πηγαινω μακρινα ταξιδακια με τι θα ασχολουμαι στο αμαξι??? :lol: Καποια απο τα παιχνιδια μου ,που προτεινω σε ολουσ αλλα τα δειχνω για να καταλαβετε καπως το γουστο μου στα παιχνιδια ειναι , : Froggy Jump Scooter Hero Yoo Ninja Fruit Ninja Paper Toss Basketball Shoot Angry Birds NiJump και αλλαααα Παρακαλω ριξτε μια ματια στα παιχνιδια μου και εαν θελετε προτεινετε μου καποιο δικο σασ Ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ εκ των προτερων !!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Καλησπερα!!!! παρακολουθω αυτο το θεμα γιατι προσφατα αγορασα ενα κινητο με playstore( android 2.3 ) και ειμαι παρα πολυ πορωμενο ατομο σχετικα με τα παιχνιδια αλλα και τισ εφαρμογεσ του android ...Λοιπον παρακατω θα δειτε μερικα απο τα παιχνιδια που εχω στο κινητο μου και εαν επιθυμειτε θα παρακαλουσα να μου προτεινετε και εσεισ καποια παιχνιδακια μιας και ειναι καλοκαιρακι και οταν θα πηγαινω μακρινα ταξιδακια με τι θα ασχολουμαι στο αμαξι??? :lol: Καποια απο τα παιχνιδια μου ,που προτεινω σε ολουσ αλλα τα δειχνω για να καταλαβετε καπως το γουστο μου στα παιχνιδια ειναι , : Froggy Jump Scooter Hero Yoo Ninja Fruit Ninja Paper Toss Basketball Shoot Angry Birds NiJump και αλλαααα Παρακαλω ριξτε μια ματια στα παιχνιδια μου και εαν θελετε προτεινετε μου καποιο δικο σασ Ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ εκ των προτερων !!!:D δες και το lane spllitter....εθιστικο και πρεπει να εχεις αρκετη ισσοροπια:):lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 δες και το lane spllitter....εθιστικο και πρεπει να εχεις αρκετη ισσοροπια:):lol: Αν θέλεις χάζεψε και τα Moonchaser, Ninja Chicken Ooga Booga (είδα Ninja και έπιασα θεματικά παιχίδια :P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wannabuyaphone Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) δες και το lane spllitter....εθιστικο και πρεπει να εχεις αρκετη ισσοροπια:):lol: φιλε πρωτα απο ολα να σαι ευχαριστησω που μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα ασχολειθηκες με το θεμα μου και μου προτεινεσ παιχνιδι ...ευχαριστω για το σχολιο αλλα και το παιχνιδι που μπηκα στο σιτε τησ playstore τησ google και ζητησα να μου γινει εγκατασταση του παιχνιδιου μολισ συνδεσω το τηλεφωνο με wi-fi..παντωσ απο τισ φωτογραφιεσ που ειδα στο σιτε το παιχνιδι φαινεται να τα σπαει:happy: Αν θέλεις χάζεψε και τα Moonchaser, Ninja Chicken Ooga Booga (είδα Ninja και έπιασα θεματικά παιχίδια :P) Οντως, ενω δεν εχω καποιο θεμα με τουσ νινξα τα παιχνιδια αυτα μου αρεσουν αλλα οχι τα fight...λοιπον το πρωτο παιχνιδι που μου προτεινεσ μοιαζει παρα πολυ με το dragon fly και ετσι δεν το εγκατεστησα ...Ομως το δευτερο μου γανηκε αρκετα ενδιαφερον απο οτι ειδα στο βιντεο που υπηρχε στο σιτε ths playstore τησ google και ετσι ζητησα απο το playstore να μου το εγκαταστησει μολις συνδεσω το τηλεφωνο μου στο ιντερνετ...Ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου και για το χρονο που σπαταλησεσ για να μου προτεινεισ αυτα τα παιχνιδια.....Καλο βραδυ!!!:wink::happy: Edited July 14, 2012 by Villis Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε το κουμπί "τροποποίηση" ενναλλακτικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Καλησπερα...Κατεβασα το MX Mayhem paid version αλλα δεν μπορω να κατεβασω τις επιπλεον πιστες...λεει download failed..please check your network connection...εχω συνδεση κανονικα αλλα δεν κατεβαζει ...ξερει κανεις καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wannabuyaphone Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Καλησπερα...Κατεβασα το MX Mayhem paid version αλλα δεν μπορω να κατεβασω τις επιπλεον πιστες...λεει download failed..please check your network connection...εχω συνδεση κανονικα αλλα δεν κατεβαζει ...ξερει κανεις καμια λυση? εισαι σιγουροσ οτι εγινε καλα η αρχικη εγκατασταση????:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 ε ναι αφου εγκατεστησα το παιχνιδη,εχει 3 πιστες...κ μετα εχει κ τις αλλες που λεει download αλλα δεν...λεει check network conection Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wannabuyaphone Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 ε ναι αφου εγκατεστησα το παιχνιδη,εχει 3 πιστες...κ μετα εχει κ τις αλλες που λεει download αλλα δεν...λεει check network conection μμμμ εγω δεν μπορω να σε βοηθησω.Προτεινω να πληκτρολογισεισ στο google. το προβλα σπυ και μαλιστα στα αγγλικα..εκει πιστευω πωσ θα βρεισ σιγουρα λυση !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 ε ναι αφου εγκατεστησα το παιχνιδη,εχει 3 πιστες...κ μετα εχει κ τις αλλες που λεει download αλλα δεν...λεει check network conection ρεσταρτ το μοντεμ σου εκανες? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ναι εκανα....δοκιμασα κ σε αλλη συνδεση(ρουτερ)κ παλι βγαζει το ιδιο μηνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaws Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 DEAD TRIGGER απλα τα σπαει...το καλυτερο στο ειδος του μακραν:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Ναι εκανα....δοκιμασα κ σε αλλη συνδεση(ρουτερ)κ παλι βγαζει το ιδιο μηνυμα... κανε καμια εκκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη...ισως φτιαξει κατι...βεβαια θα χασεις ολα τα σκορ σου αν θες το κανεις...μπορει να φταει και κατι τετοιο επαννεκινηση κινητου φανταζομαι εχεις κανει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 κανε καμια εκκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη...ισως φτιαξει κατι...βεβαια θα χασεις ολα τα σκορ σου αν θες το κανεις...μπορει να φταει και κατι τετοιο επαννεκινηση κινητου φανταζομαι εχεις κανει μπα τα ιδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Order & chaos , επιπέδου wow ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts