nikos523 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 σε ics παίζει; Σε μένα δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 ζηταει αρχειο bin. πως το εγκαθιστώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 ζηταει αρχειο bin. πως το εγκαθιστώ; Αυτό είναι το λειτουργικό της κονσόλας, θεωρείται παράνομο λογισμικό .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ελπίζω να είμαι στο σωστό thread. Μήπως ξέρετε κάποιο παιχνίδι παρόμοιο με το Word Mix (lite) ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Το τελείωσα τελικά χθες. Εμμένω στην αρχική μου άποψη. Δεν είναι adventure, όσοι ξέρουν το είδος. Είναι όπως το λέει κάπου "hidden item search", και εντάξει, μπορεί να είναι τέλειο για 13άχρονους αλλά δε μου είπε τίποτα. Χρειάζεται ελάχιστη σκέψη, αρκεί να γυρίσεις λίγο γύρω-γύρω και να κλικάρεις σε όλα τα μέρη της οθόνης, το να βρεις κάποια αντικείμενα στο χαμό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Αν έχεις μάτια, δεν κολλάς. Παρ'όλα αυτά όπως είπες έχει εξέλιξη με ok ιστορία, και τα γραφικά του και το artwork αξίζουν πραγματικά. Κατά τ'άλλα... μπα... Σαν τα παλιά της Sierra και μετά της LucasArts... δεν. :) (νοσταλγία) Εχτές το τερμάτησα και εγώ...κανά άλλο τέτοιου είδους έχουμε τώρα που τα έχουμε πάρει σβάρνα όλα και τα τελειώνουμε?? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Real football 2012 δωρεάν στο market Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Real football 2012 δωρεάν στο market Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Όπως επίσης και το nfl pro, αλλά με το άνοιγμα των εφαρμογών μου λέει πως η συσκευή μου δεν είναι συμβατή. Υπάρχει λύση να τα δω στο hd2 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boudos Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 με πρωτη θεση 1248 δευτερη 915 και 3η 810 τελευταια 472 εγω καμια ωρα μονο σημερα 1η 1189 2η 1142 3η 919 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Real football 2012 δωρεάν στο market Sent from my GT-I9000 using Tapatalk https://market.android.com/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftR2HM Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 μόλις κατέβηκε και παίζει ΑΨΟΓΑ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falloutdemo Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 θελω να προτεινω το twisty το οποιο σας επιτρεπει να παιξετε text based/interactive fiction παιχνιδια.τελειο? παιχνιδια μπορειτε να κατεβασετε απο εδω :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Reckless Racing 2 και Real racing 2!! Δεν υπάρχουν!! :happy::D Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpmech Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Reckless Racing 2 και Real racing 2!! Δεν υπάρχουν!! :happy::D Για το Reckless αξια τα λεφτα του...φανταστικο οπως και το πρωτο :) για το 2ο τωρα κατεβαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 οι emulators παίζουν σε ics; έχω δοκιμάσει gameboid, psx4droid, FPse αλλά δε παίζουν. ενώ γράφει running, στην οθόνη δε βλέπω κάτι σε 2.3 το gameboid έπαιζε μια χαρά πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Το reckless racing 2, προσφορά στα 0,79€ για όποιον ενδιαφέρεται :-). Το αγόρασα δίχως δεύτερη σκέψη όπως είχα κάνει και με την πρώτη έκδοση :-). Πραγματικά πολύ καλό και αξιόλογο παιχνίδι :-). https://market.android.com/details?id=com.polarbit.RecklessRacing2 Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Έχω κατεβάσει το modern combat. Στην αρχή ανοιγε κανονικά, μετά κατεβασε και κάποια άλλα αρχεία αλλά στη συνέχεια δεν ανοίγει βγάζοντας μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετή μνήμη πραγμα που δεν ισχύει. Τί μπορώ να κάνω γιατί μου αρέσει το παιχνιδάκι. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Το Trial Xtreme 2 δωρεαν στο Getjar!! Αν και απο εκει δεν ξερω πως μπορεις να κανεις update στις paid εφαρμογες που δινει δωραν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Update δε γίνεται. Τουλάχιστον το cut the rope που είχα βάλει απο εκεί είχε άλλο package name απο το paid στο market. Βέβαια αγόρασα το paid γιατί έχει 75 νεες πίστες και με ενα κολπάκι μεταφέρονται και τα save. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Το Trial Xtreme 2 δωρεαν στο Getjar!! Αν και απο εκει δεν ξερω πως μπορεις να κανεις update στις paid εφαρμογες που δινει δωραν. Δεν ξέρω αν είναι paid ή όχι, αλλά το Tune In Pro που έβαλα από εκεί, κανονικά παίρνει τα updates. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Παιδια μια ερωτηση...Τα παιχνιδια που παιζω στο galaxy s2 πως μπορω να το συνδεσω στην τηλεοραση και να τα βλεπω εκει και απλα να χρησιμοποιω το κινητο σαν μοχλο?Εψαξα στο φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι.Εχω μια lg full led Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Δεν ξέρω αν είναι paid ή όχι, αλλά το Tune In Pro που έβαλα από εκεί, κανονικά παίρνει τα updates. Μεσα απο το getjar δεν υπαρχει τροπος. Το εκανες αμεσα μεσω μαρκετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Παιδια μια ερωτηση...Τα παιχνιδια που παιζω στο galaxy s2 πως μπορω να το συνδεσω στην τηλεοραση και να τα βλεπω εκει και απλα να χρησιμοποιω το κινητο σαν μοχλο?Εψαξα στο φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι.Εχω μια lg full led αν δεν εχεις dnla samung τηλεοραση ,τοτε μεσω καλωδιου mhl σε hdmi που ειναι για το s2 κανει κανα 25 ευρωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 αν δεν εχεις dnla samung τηλεοραση ,τοτε μεσω καλωδιου mhl σε hdmi που ειναι για το s2 κανει κανα 25 ευρωω Γιατί στις Samsung μέσω dnla παίζουν και παιχνίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Μεσα απο το getjar δεν υπαρχει τροπος. Το εκανες αμεσα μεσω μαρκετ? Τι σχέση έχει το μαρκετ αν έχει μπει η εφαρμογή μέσω getjar; Κάποια στιγμή έβγαλε ένα μήνυμα για update, χωρίς να έχω τρέξει εγώ το getjar και μετά έκανε την αναβάθμιση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 όντως...παίζουν παιχνίδια μέσω dlna; δεν νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts