Jump to content

Android-Customization (fonts, ringtones, themes, widgets, icons, apps κλπ)

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάρα πολύ ωραία γραμματοσειρά! Μήπως ξέρεις ποια είναι και που τη βρίσκουμε?

(Κι ας μην υποστηρίζει ελληνικά:rolleyes. olleyes:)

Στο ifont και λέγεται kg ten thousants reasons. Απλά ακόμα και αν γυρίσω το κινητό στα αγγλικά ότι έχει ελληνική λέξη φαίνεται χάλια

Φιλικά, Κατερίνα

• Απαντήσεις 793
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο ifont και λέγεται kg ten thousants reasons. Απλά ακόμα και αν γυρίσω το κινητό στα αγγλικά ότι έχει ελληνική λέξη φαίνεται χάλια

Ευχαριστώ:) Θα την ψάξω!

Έχω δοκιμάσει αρκετές γραμματοσειρές που δεν υποστηρίζουν ελληνικά και το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν εμφανίζουν σωστά όχι τις ελληνικές λέξεις γενικά, αλλά όσες λέξεις έχουν γράμματα που δεν αντιστοιχούν και στο αγγλικό αλφάβητο. πχ Ξ, Σ, Φ, Γ, Ω. Το Α το Β το Κ κλπ που υπάρχουν και στο αγγλικό αλφάβητο τα εμφανίζει κανονικά!

Έχετε υπόψιν σας καμία γραμματοσειρά σαν της φωτογραφίας που να υποστηρίζει ελληνικά;

New Segoe UI

Και που την βρισκουμε;

Εδώ

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Και που την βρισκουμε;

απ το ifont την ειχα κατεβασει και τη χρησιμοποιώ. υποστηριζει ελληνικα και μοιάζει πολύ μ αυτή που έδειξε η flandra

Θεωρητικα (αν δεν εχουμε πεσει σε κανενα device dependant issue), αν βαλεις ως γλωσσα συσκευης τα Ελληνικα θα πρεπει να σου αλλαξει και η μπαρα.

Φίλε μου έχω σαν γλώσσα τηλεφώνου τα ελληνικά αλλά δεν γίνεται τίποτε,και το μενού μου είναι το μισό ελληνικά και το μισό αγγλικά

• 5 weeks later...

Γειά σας. Θα ήθελα να κάνω κάποιες απλές ερωτήσεις. Οι launchers τρώνε πολύ μπαταρία; Μπορείτε να μου δώσετε μια λίστα με ελαφρύ launchers. Δοκίμασα τον GO Launcher αλλά με ψιλομπέρδεψε συγχύστηκα και τον άφησα :p Τώρα έβαλα ένα wallpaper που μου αρέσει ένα digital clock κάποια icons μέσω του Kitty Play EX και άλλαξα το UI των SMS με το SMS Go Pro και μου αρέσει μέχρι στιγμής! Αυτό που ψάχνω ωστόσο είναι να αλλάξω και το calls UI πως θα το κάνω; Το τηλέφωνό μου δεν είναι rooted και δεν ψήνομαι να το κάνω σύντομα..

Επίσης το wallpaper του είναι 1440x1280 (Xperia SP) τι μπορώ να κάνω για να βάζω οποιαδήποτε φωτογραφία.. resize crop κτλπ..

A επίσης, πως μπορώ να βάλω στο lockscreen ένα δικό μου ρολόι;

(Δεν είμαι σίγουρη για τα dimensions.. Θα μάθω.)

Edited by sp3cial

Γειά σας. Θα ήθελα να κάνω κάποιες απλές ερωτήσεις. Οι launchers τρώνε πολύ μπαταρία; Μπορείτε να μου δώσετε μια λίστα με ελαφρύ launchers. Δοκίμασα τον GO Launcher αλλά με ψιλομπέρδεψε συγχύστηκα και τον άφησα :p Τώρα έβαλα ένα wallpaper που μου αρέσει ένα digital clock κάποια icons μέσω του Kitty Play EX και άλλαξα το UI των SMS με το SMS Go Pro και μου αρέσει μέχρι στιγμής! Αυτό που ψάχνω ωστόσο είναι να αλλάξω και το calls UI πως θα το κάνω; Το τηλέφωνό μου δεν είναι rooted και δεν ψήνομαι να το κάνω σύντομα..

Επίσης το wallpaper του είναι 1440x1280 (Xperia SP) τι μπορώ να κάνω για να βάζω οποιαδήποτε φωτογραφία.. resize crop κτλπ..

A επίσης, πως μπορώ να βάλω στο lockscreen ένα δικό μου ρολόι;

(Δεν είμαι σίγουρη για τα dimensions.. Θα μάθω.)

ο go launcher ειναι για πέματα, δοκιμασε adw, nova. Τα υπόλοιπα που λες δεν εχουν σχεση με τον launcher, για τις κλησεις δες το exdialer πχ. για οθόνη κλειδώματος το magiclocker και πολλά άλλα

Έχω το Jiayu G4 Advanced. Η ROM που χρησιμοποιώ είναι η τελευταία του επίσημη Κινέζικη με Jelly Bean 4.2.1.

Χρησιμοποιώντας τα themes του κινητού έχω ένα θεματάκι με το εικονίδιο του Calendar. Επειδή σαν Calendar έχει το Κινέζικο (η μοναδική εφαρμογή του κινητού στα Κινέζικα, έχει Αγγλικά κανονικά) Calendar365, παρόλο που εγκαθιστώ το Google Calendar και με τον root uninstaller απεγκαθιστώ το Κινέζικο Calendar365, όποιο theme και να χρησιμοποιήσω το Google Calendar δεν παίρνει το εικονίδιο που έπρεπε να πάρει με βάση το θέμα, αλλά διατηρεί το δικό του. Το Calendar365 άλλαζε το εικονίδιο του με βάση το εκάστοτε θέμα.

Επίσης πως μπορώ τις εφαρμογές στο drawer να τις ταξινομήσω με βάση την αλφαβητική σειρά;

Hello moto....!

για τον next launcher δεν λεει κανενας τιποτα. τοσο χαλια ειναι ρε παιδια?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

εγω παντως χτες εγκατεστησα τον next browser και μου αρεσε η ταχυτητα του και γενικα οτι κανει πολλα με ευκολο μενου και χρηση.

Φίλε εγώ αυτόν έχω και δεν τον αλλάζω για κανέναν

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

• 3 weeks later...
Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να ορισω προφιλ κουδουνισματος πχ να χτυπαει μονο μια φορα με εναν ηχο απο οποιον και να παιρνει και ας εχω βαλει ξεχωριστους ηχους σε καθε επαφη ?

Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να ορισω προφιλ κουδουνισματος πχ να χτυπαει μονο μια φορα με εναν ηχο απο οποιον και να παιρνει και ας εχω βαλει ξεχωριστους ηχους σε καθε επαφη ?

Δες το Profile Scheduler .

Samsung galaxy s21+

Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί αλλά δοκιμάστε την εφαρμογή (lockscreen) cover. Λύνει χέρια.;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτήσω.. Στο Desktop VisualizeR.. Παλιότερα μπορούσα μέσω της εφαρμογής να ψάξω για εικονίδια στα αρχεία που έχω αποθηκευμένα στο dropbox.. Τώρα πλέον ψάχνει μόνο στο τηλέφωνο.. Το κάνει και σε εσάς;; Άλλαξε λόγω της ενημέρωσης της εφαρμογής ή έκανα καμιά βλακεία στις ρυθμίσεις;; :worry:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• 4 weeks later...

Καλησπερα,

Προσφατα αλλαζα τους ηχους του προφιλ μου και στην "επιλογη ηχου κλησης" στις ρυθμισεις πατησα καταλαθος να διαλεξει απο το συστημα και οχι απο το zedge και μετα πατησα ξανα καταλαθος στο "παντα" που υπαρχει στο παραθυρο. Τωρα δν μπορω να διαλεγω ηχους κλησης απο το zedge γιατι μου βγαιζει καυτευθειαν τους ηχους του συστηματος αντι να με ρωταει...ξερετε εσεις που εχετε το zedge τι εννοω. Μπορει κανεις να μου πει τι μπορω να κανω για ν ξαναβγαινει καθε φορα η ερωτηση ?

Εχω λειτουργικο android 4.2.1

Κινητο δν λεω γιατι θα κατηγοριοποιηθει η συζητηση σε λαθος μερος και δν το θελω αυτο.

Nothing is true, everything is permitted

- Altaïr Ibn-La'Ahad -

Καλησπερα,

Προσφατα αλλαζα τους ηχους του προφιλ μου και στην "επιλογη ηχου κλησης" στις ρυθμισεις πατησα καταλαθος να διαλεξει απο το συστημα και οχι απο το zedge και μετα πατησα ξανα καταλαθος στο "παντα" που υπαρχει στο παραθυρο. Τωρα δν μπορω να διαλεγω ηχους κλησης απο το zedge γιατι μου βγαιζει καυτευθειαν τους ηχους του συστηματος αντι να με ρωταει...ξερετε εσεις που εχετε το zedge τι εννοω. Μπορει κανεις να μου πει τι μπορω να κανω για ν ξαναβγαινει καθε φορα η ερωτηση ?

Εχω λειτουργικο android 4.2.1

Κινητο δν λεω γιατι θα κατηγοριοποιηθει η συζητηση σε λαθος μερος και δν το θελω αυτο.

το μονο που μπορω να σου πω εναι πηγαινε στις ρυθμισεις->εφαρμογες->ολα

ψαξε ποιο ειναι υπευθυνο για την επιλογη ηχου απο το συστημα και μετα θα δεις την επιλογη εκκαθαριση προεπιλογων

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Πήγαινε στις εφαρμογές > λήψεις κΙ εκεί βρες το zedge και πατα εκκαθάριση προεπιλογων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πήγαινε στις εφαρμογές > λήψεις κΙ εκεί βρες το zedge και πατα εκκαθάριση προεπιλογων.

Εκανα εκκαθαριση δεδομενων γιατι προεπιλογων δεν υπαρχει πουθενα, αλλα παλι τπτ

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τωρα το βρηκα. Δν μπορω ν το πατησω ομως ειναι μαυρο καταλαβες...δν πατιεται.

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το μονο που μπορω να σου πω εναι πηγαινε στις ρυθμισεις->εφαρμογες->ολα

ψαξε ποιο ειναι υπευθυνο για την επιλογη ηχου απο το συστημα και μετα θα δεις την επιλογη εκκαθαριση προεπιλογων

Εισαι ωραιος! Πηρα με τν σειρα ολα τα προγραμματα που ειχαν να κανουν με το συστημα και εψαχνα σε πιο μπορουσα να πατησω τν εκκαθαριση προεπιλογων..τλκ ηταν μονο ενα που ελεγε κατι "Αποθηκευτικος χωρος.." δν θυμαμαι μετα τι ειχε. Εκανα και ενα reboot και ολα οκ. Ευχαριστω

Nothing is true, everything is permitted

- Altaïr Ibn-La'Ahad -

Πόσταρα την ίδια απορία και στο topic με τις γενικές απορίες, αλλά ίσως ταιριάζει περισσότερο εδώ..

Μέσα στις εφαρμογές και γενικότερα στο interface όπου έχει κεφαλαία βάζει και τους τόνους, που οκ, είναι ψιλοάκυρο.. Δηλαδή γράφει ΔΕΥΤΈΡΑ, ΓΡΆΦΕΙ, κλπ.. Όπου έχει κεφαλαία.. Και στην lock-screen ακόμα που δείχνει τώρα την ημερομηνία, λέει ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ..

Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό; Ή πρέπει να το υποστούμε;