stefan_city Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 νεα, την οποια ισως εχω κρατησει περισσοτερο καιρο απ' ολες.:) [ATTACH]36152[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Thanks to stefan_city :) η νέα μου homescreen Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 νεα, την οποια ισως εχω κρατησει περισσοτερο καιρο απ' ολες.:) [ATTACH]36152[/ATTACH] μπορω να εχω αυτο το wallpaper φιλτατε?:cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 μπορω να εχω αυτο το wallpaper φιλτατε?:cool: βεβαιως, οριστε.:) https://www.dropbox.com/s/rlmr6woiyoj6z1b/wallpaper_957411364.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 βεβαιως, οριστε.:) https://www.dropbox.com/s/rlmr6woiyoj6z1b/wallpaper_957411364.jpg ευχαριστω:cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasg Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ωραίο αν και στη θέση σου θα έβαζα διάφανα εικονίδια για να ταιριάζουν με τα πάνω widgets ακόμα περισσότερο :) Η νέα δικιά μου με zooper widgets, crystal HD icons και Go Prime launcher ( άντε να έκανα τέτοια οθόνη με iphone ή windows phone... ) : http://rapidhdd.com/thumbnail/901684Screenshot_2013-09-17-15-37-08.png http://rapidhdd.com/thumbnail/662372Screenshot_2013-09-17-15-37-19.png Φοβερή οθόνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 βεβαιως, οριστε.:) https://www.dropbox.com/s/rlmr6woiyoj6z1b/wallpaper_957411364.jpg και τα εικονιδια οεο :p να δεις που θα ειναι επι πληρωμη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 και τα εικονιδια οεο :p να δεις που θα ειναι επι πληρωμη :( Δεν είναι. ;) Τα βρήκα στο devianart, παρ'τα από το Dropbox μου. :) https://db.tt/Je9aGeym Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) Τι λέτε;;; Δεν τρελάθηκα βασικά, αλλά οκ, για καμιά μέρα Καλή είναι:p Edited September 26, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ρε μάγκες πψς μπορείτε και αλλάζετε συνέχεια; εγω δεν μπορώ να συνηθίσω και κρατάω αυτή που μου αρέσει περισσότερο και είναι πιο βολική Αυτη που εχω τώρα. Nova launcher Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Ε για αυτό ( και όχι μόνο ) πήραμε Android για να το αλλάζουμε και να μην βαριόμαστε συνέχεια με την ίδια εμφάνιση. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Ρε μάγκες πψς μπορείτε και αλλάζετε συνέχεια; εγω δεν μπορώ να συνηθίσω και κρατάω αυτή που μου αρέσει περισσότερο και είναι πιο βολική Αυτη που εχω τώρα. Nova launcher έχω το ίδιο περιβάλλον στις 3 τελευταίες συσκευές μου :lol: Ε για αυτό ( και όχι μόνο ) πήραμε Android για να το αλλάζουμε και να μην βαριόμαστε συνέχεια με την ίδια εμφάνιση. Δεν είναι το θέμα να μη βαριέσαι αγαπητέ, το θέμα είναι να κάνεις όσο μπορείς πιο λειτουργική (για σένα) την συσκευή σου... Απο κει και πέρα ...δεν θες να αλλάξεις την "τελειότητα"... Προσωπικά έχω φάει τρελές εργατοωρες ψάχνοντας widgets και launchers και πάντα στο τέλος επιστρέφω στα παλιά... :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 έχω το ίδιο περιβάλλον στις 3 τελευταίες συσκευές μου :lol: Δεν είναι το θέμα να μη βαριέσαι αγαπητέ, το θέμα είναι να κάνεις όσο μπορείς πιο λειτουργική (για σένα) την συσκευή σου... Απο κει και πέρα ...δεν θες να αλλάξεις την "τελειότητα"... Προσωπικά έχω φάει τρελές εργατοωρες ψάχνοντας widgets και launchers και πάντα στο τέλος επιστρέφω στα παλιά... :rolleyes: Ακριβως. Λογο του μεγαλου μεγεθους του note ταεχω ολα στο dock ωστε ναμπορω να δουλευω ευκολα με το ενα χερι:D Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 (edited) http://imageshack.us/a/img46/4852/n0r3.jpg Να και από έμενα .. :D Galaxy note2 - 4.1.2 Stock - Root Simplistic Control Launcher: Nova Prime Widget : Zooper Pro - Metro UI HD - 1Weather - Flipboard - Digical - Stock Samsung Icons: Nox - Custom Backround 1 - 2 Edited September 27, 2013 by Vasilisx360 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Τι λέτε;;; Δεν τρελάθηκα βασικά, αλλά οκ, για καμιά μέρα Καλή είναι:p μπορεις να στειλεις το wallpaper?:cool: για χρονια χρησιμοποιουσα ενα και μονο wallpaper και τωρα τελευταια αποφασισα να αλλαζω:rolleyes: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 έχω το ίδιο περιβάλλον στις 3 τελευταίες συσκευές μου :lol: Δεν είναι το θέμα να μη βαριέσαι αγαπητέ, το θέμα είναι να κάνεις όσο μπορείς πιο λειτουργική (για σένα) την συσκευή σου... Απο κει και πέρα ...δεν θες να αλλάξεις την "τελειότητα"... Προσωπικά έχω φάει τρελές εργατοωρες ψάχνοντας widgets και launchers και πάντα στο τέλος επιστρέφω στα παλιά... :rolleyes: Μα για αυτό έγραψα και όχι μόνο... Σε εμένα η συσκευή μου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αγόρασα. Εντελώς άλλη εμπειρία χρήσης Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 μπορεις να στειλεις το wallpaper?:cool: για χρονια χρησιμοποιουσα ενα και μονο wallpaper και τωρα τελευταια αποφασισα να αλλαζω:rolleyes: Βεβαίως..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Φοβερή οθόνη! Ευχαριστώ φίλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Ευχαριστώ stefan_city :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasg Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Παιδιά που μπορούμε να βρούμε lockscreens? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Παιδιά που μπορούμε να βρούμε lockscreens? Mycolorscreen;) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Βεβαίως..... εισαι τελειος:cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Παιδιά που μπορούμε να βρούμε lockscreens? Mycolorscreen οπως ειπε ο tpal. νομιζω η πιο γνωστη εφαρμογη για να φτιαχνεις lockscreens ειναι το widgetlocker. στο xda θα βρεις και πολλα skins για αυτο. googlαρε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Εδω είσαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=968613 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Άλλη μία καινούργια Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts