Kap Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Το έχω με ανταπτορα. Απλα μην βγάζεις συνέχεια τον ανταπτορα αν αλλάζεις κάρτες. Μπορείς να αφαιρέσεις την sim σπρώχνοντας την με μια οδοντογλυφιδα και να την ξανα βάλεις πάλι μετα χωρις να αφαιρέσεις τον ανταπτορα. Αυτο το γράφουν γιατι οι ανταπτορες σκαλωνουν μερικές φορές και κόβουν τις επαφές του sim reader. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό που λες με βολεύει αφού η άλλη συσκευή μου είναι αυτή με τη micro θα αφήνω μόνιμα στο E5 τον αντάπτορα. Αυτό όμως σίγουρα δε θα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στη συσκευή, θέλω να πω όταν δεν θα έχω τι κάρτα μέσα ο αντάπτορας μήπως παίζει ή τίποτα άλλο και χαλάσει τις επαφές που αναφέρεις; Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό που λες με βολεύει αφού η άλλη συσκευή μου είναι αυτή με τη micro θα αφήνω μόνιμα στο E5 τον αντάπτορα. Αυτό όμως σίγουρα δε θα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στη συσκευή, θέλω να πω όταν δεν θα έχω τι κάρτα μέσα ο αντάπτορας μήπως παίζει ή τίποτα άλλο και χαλάσει τις επαφές που αναφέρεις; Όχι το βάλε Βγάλε δημιουργει τον κινδυνο Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Θα ήθελά να ρωτήσω τι παίζει με το skype. εγώ θέλω να κάνω κλησεις και με 3G και με wifi. Γίνεται αυτό? Επιπλέον, παιχνίδια και εφαρμογές που μπορουμε να βρούμε για symbian ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 skype call μέσω wifi γίνεται, μέσω 3G πρέπει να έχεις σχεδόν φουλ σήμα. Εφαρμογές φυσικά από ovi store πάρα πολλές και αρκετές δωρεάν. Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Για 120 € που το έχει το πλαίσιο, αξίζει λέτε ? Ή καλύτερα να δώσω μερικά παραπάνω και να πάρω στα 199 στο Ερικσον ΝΕΟ V. Ξέρω οτι δέν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, αλλά το σύμπιαν δέν θα το συνεχίσουν και έχω αμφιβολίες με το κατα πόσο θα με καλύψει το ovi store για εφαρμογές.... Τι πιστεύετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Για 120 € που το έχει το πλαίσιο, αξίζει λέτε ? Ή καλύτερα να δώσω μερικά παραπάνω και να πάρω στα 199 στο Ερικσον ΝΕΟ V. Ξέρω οτι δέν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, αλλά το σύμπιαν δέν θα το συνεχίσουν και έχω αμφιβολίες με το κατα πόσο θα με καλύψει το ovi store για εφαρμογές.... Τι πιστεύετε ? Επειδή είναι μεγάλη η χρηματική διαφορά που θετεις (άσχετα πιο είναι "καλύτερο" σα τηλέφωνο-λειτουργικό) και για το λόγο ότι σου κάνει, ίσως, κλικ το πλήρες πληκτρολόγιο, γιατί δε κοιτάς και αυτό, με android 2.3 2sim 3g κλπ http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-y-pro-duos-dual-sim-73945/ Και 139 ευρό! ! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Μάλιστα, καλό είναι αυτο που προτείνεις. Θα το έχω κατα νου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 καλησπερα παιδια ! το e5-00 μου brickare ..δεν ανοιγει με τιποτα ειναι dead και με το Phonix δεν μπορω να κανω τιποτα....εφοσον το τηλ δεν νιωθω οταν το παταω στο On..helppp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psy_23 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 το επαθε και το δικο μου! τελικα ηταν η μπαταρια! ηταν σχεδον καινουργια! κρατουσε 1 βδομαδα, και μια μερα dead τελειως! πρωτη φορα το βλεπω αυτο! ελεος δεν ξαναπαιρνω Νοκια , πηρα μια απο το hong kong μεσω ebay 1500mah και ειναι μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_Torm Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 το επαθε και το δικο μου! τελικα ηταν η μπαταρια! ηταν σχεδον καινουργια! κρατουσε 1 βδομαδα, και μια μερα dead τελειως! πρωτη φορα το βλεπω αυτο! ελεος δεν ξαναπαιρνω Νοκια , πηρα μια απο το hong kong μεσω ebay 1500mah και ειναι μια χαρα! Αυτο λεγεται αστοχια υλικου... συμβαινει σε ολες τις εταιρειες σε ολα τα προιοντα. Ησουν απλα ατυχος. Αν θελεις γραψε το link για την μπαταρια που αγορασες, η αν δεν επιτρεπεται απο τους κανονες του φορουμ και εχεις την διαθεση, σε ενα pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happyyy Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Θα ηθελα να ρωτησω κατι. εχω το ημερολογιο στην εξωτερικη οθονη. στην οθονη αναμονης δηλαδη. οταν βαζω μια καινουρια σημειωση στο ημερολογιο γινεται να μου εμφανιζει την σημειωση αυτην κανα 2-3 μερες απο οταν την εχω βαλει και οχι την ιδια μερα? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Διαθέσιμο upadate σήμερα απο το nokia suite (183mb): Από ότι πρόλαβα να διαβάσω: 1) Software update, 2) Application update, 3) Battery stability, 4) Better performance, Μόλις τελειώσει η αναβάθμισή θα σας πω νεότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει η μπαταρία μετά από το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Ποίες εφαρμογές αναβαθμίστηκαν άραγε? δεν παρατήρησα καμία εμφανή, τουλάχιστον, αναβάθμιση στις εφαρμογές:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasmanos Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Γεια σε όλους, ειμαι καινουριος στο site για και θελω την βοηθεια σας για καποιο προβλημα με το Nokia E5-00 που εχω. Λοιπον, αγορασα το κινητό απο καποιο καταστημα της κρητης το οποιο μου το εστειλαν ταχυδρομικως εδω κ ενα χρονο, προτιμησα να το αγορασω με αυτον τον τροπο λογω το οτι ηταν πιο οικονομικη λυση δηλαδη οταν το πηρα περσι το εβλεπα σε καταστηματα 240€ και εγω το αγορασα 170€. Ας μπω απευθειας στο θεμα καταρχην το πληκτρολογιο ειναι αγγλικης γλωσσας. Το λογισμικο ηταν ολο ελληνικο. Μια φορα κ εγω ως περιεργος το συνδεσα στον Η/Υ για να κανω update λογισμικου. Συνεχισα λοιπον κανονικα κ οταν τελειωσε η διαδικασια ολα εγιναν αγγλικα. Απογοητευμενος πηρα τηλ στη ΝΟΚΙΑ απ'οτι θυμαμαι ηταν μεγαλος ο αριθμος τηλεφωνου και τους εξηγησα τι ακριβως επαθα. Μου απαντησαν οτι το τηλεφωνο προοριζόταν για αλλη χώρα και απλα ειχαν βαλει τα ελληνικα στο τηλεφωνο. Το κινητο δουλευει αψογα εδω και ενα χρονο απλα θα ηθελα να ξερω αν μπορω να το βαλω παλι στα ελληνικα ασχετως εκδοσης λογισμικου δεν με ενδιαφερει. Μπορει κανενας να μου πει τη γνωμη του? Ευχαριστω εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) Μπορείς να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd όπου μπορείς να απευθυνθείς αν έχεις κάποια απορία με την όλη διαδικασία.Ή να απευθυνθείς σε κάποιο επίσημο service με χρέωση περίπου 15 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Καλησπερα φιλοι μου ! :) Μηπως υπαρχει καποιο κολπο ή καποιο update για την καμερα του E5; Θυμαμαι οτι σε καποιο κινητα με συνδυασμο καποιων πληκτρων ενεργοποιουσε καλυτερες ρυθμισεις για την καμερα κτλ... ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Καλησπερα φιλοι μου ! :) Μηπως υπαρχει καποιο κολπο ή καποιο update για την καμερα του E5; Θυμαμαι οτι σε καποιο κινητα με συνδυασμο καποιων πληκτρων ενεργοποιουσε καλυτερες ρυθμισεις για την καμερα κτλ... ! Μπα δεν νομίζω... γιατί έχεις κάποιο πρόβλημα? νομίζω δεδομένου του ότι είναι fixed focus η κάμερα τραβάει μια χαρά φωτογραφίες... :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Μπα δεν νομίζω... γιατί έχεις κάποιο πρόβλημα? νομίζω δεδομένου του ότι είναι fixed focus η κάμερα τραβάει μια χαρά φωτογραφίες... :) Οχι μια χαρα ειναι, ευτυχως δεν εχω καποιο προβλημα :) Απλα ελεγα μηπως μπορει να γινει λιιιιγο καλυτερη ! :p Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangepanos Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Καλησπέρα σε όλη τη κοινότητα, Έχω στη κατοχή μου το Nokia E5, εδώ και 2 εβδομάδες έχω ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να το επιλύσω. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Στο κάτω μέρος της οθόνης μου βγάζει το σηματάκι ότι κάνει αναζήτηση για wifi χωρίς να το έχω ζητήσει εγώ με αποτέλεσμα να εξαντλείται η μπαταρία μου. Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Μπορείτε να μου δώσετε κάποια λύση? Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Καλησπέρα σε όλη τη κοινότητα, Έχω στη κατοχή μου το Nokia E5, εδώ και 2 εβδομάδες έχω ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να το επιλύσω. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Στο κάτω μέρος της οθόνης μου βγάζει το σηματάκι ότι κάνει αναζήτηση για wifi χωρίς να το έχω ζητήσει εγώ με αποτέλεσμα να εξαντλείται η μπαταρία μου. Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Μπορείτε να μου δώσετε κάποια λύση? Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων. γιατι δεν απενεργοποιεις τη σαρωση?? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangepanos Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Καλησπέρα, Ακόμη δεν μπόρεσα να το λύσω το πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω συγκεκριμένα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Καλησπέρα, Ακόμη δεν μπόρεσα να το λύσω το πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω συγκεκριμένα? Ευχαριστώ. θα σε ξαναρωτησω, εχεις απενεργοποιησεις τη σαρωση? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangepanos Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Ναι το έχω κάνει και πάλι μου δείχνει το σηματάκι κάτω στη οθόνη ότι κάνει αναζήτηση για wi-fi. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Ναι το έχω κάνει και πάλι μου δείχνει το σηματάκι κάτω στη οθόνη ότι κάνει αναζήτηση για wi-fi. Ευχαριστώ. σε αυτή την οθόνη http://cellphonequick.com/wp-content/uploads/2010/09/Nokia-E5-home-screen.jpg άμα πατήσεις πάνω στο wlan και πατήσεις απενεργοποίηση σάρωσης εξακολουθεί να σου βγάζει σε αυτή τη μπάρα, ανανέωση, βρέθηκε δίκτυο κτλ? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts