Jump to content

Δοκιμασμένες Εφαρμογές για το Vivaz

dionysisrks
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ειμαι με πληρωμη...κανε ενα googlarisma και θα το βρεις γρηγορα πιστευω!!

έχω ψάξει αλλά δυστυχώς σε όσα έχω προσπαθήσει να κάνω download στο τηλέφωνο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση

• Απαντήσεις 215
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω δωρεάν πρόγραμμα για gps στο vivaz? Είδα ότι κάποιος αναφέρει το ndrive αλλά στη σελίδα του που checkαρα γράφει ότι είναι με πληρωμή.

Ψάξε και βρες την καινούργια έκδοση του NDrive 10.1.15 για Symbian.

Eίναι η ποιό καινούργια που κυκλοφορεί.

Θα την βρεις,που αλλού...στο google...

Φιλικά Βασίλης...

Γεια χαρα παιδια!Εχουμε κανενα Αγγλοελληνικο λεξικο free παντα και οχι trial να προτεινουμε??Αν εχει καποιος ας κανει ενα κοπο με ενα inbox γιατι ψιλοβαριεμαι να ψαχνω :p ασε που εψαξα δλδ και δεν εχω βρει κατι καλο:(

Ευχαριστω και καλη χρονια!!

Γεια σου φίλε μου! Μηπως γινεται να μου πεις που μπορω να βρω το NDRIVE 10.1.15 για το VIVAZ μου???

Παρακαλω πολύ οποιος γνωριζει και μπορεί να με βοηθήσει!

Ευχαριστω πολυ!

Παιδιά έβαλα και εγώ χθες το SPB mobile, μιλάμε το προγραμματάκι τα σπάει! Νιώθω σαν να αγόρασα νέο κινητό. Από ταχύτητα σούπερ, από μπαταρία θα ξέρω αύριο...Πάντως το συνιστώ, είναι φοβερό πρόγραμμα!

Παιδια καλησπερα...κατεβασα το windows live messanger αλλα μου εμφανιζει κατι κουτακια αντι για γραμματα.μηπως ξερετε τι φταιει?

• 3 weeks later...

έκανα εγκατάσταση το garmin mobil xt 5060 standalone version ,το πρόγραμμα πάει να ξεκινήσει και μου ζητάει να ενεργοποιήσω μπλεδοντι ,μετά σβήνει και τίποτα ,το απεγκατεστησα και το ξαναεγκατεστησα με δικα μου sign μήπως έφταιγε αυτό αλλά τα ίδια ,πάει να ξεκινήσει και με πετάει πίσω στο αρχικό μενού

vivaz-pro

EDIT:

τελικά το έλυσα ,σβήνοντας το αρχείο gmsup.ini στον φάκελο E:\garmin\Apps

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Οχι κ ουτε προκειται να βγει αλλη αναβαθμιση μιας κ η Sonyericsson εγκατελειψε την symbian κ ριχνει το βαρος της πια σε android συσκευες..Οσον αφορα το Spbshell εγω το εχω 4 μηνες εγκατεστημενο κ δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο το κινητο η μπαταρια σταθερη κ τολμω να πω οτι δεν θα εκανα χωρις την εφαρμογη αυτη..Πολυ χρησιμη κ με πολλες παραμετροποιησεις,πραγματικα σου αλλαζει το κινητο!Ελπιζω να βοηθησα...:happy:
Poco X3 nfc 6/128

Παιδια καλησπερα...κατεβασα το windows live messanger αλλα μου εμφανιζει κατι κουτακια αντι για γραμματα.μηπως ξερετε τι φταιει?

Κατεβασες κινεζικη εκδοση.

Tσεκαρε τα μηνυματα σου.

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

• 2 weeks later...
ειμαι νεοσ χρηστισ του sony ericson vivaz U5 και θα ηθελα να ροτισο αν ξερετε κανενα καλο site για να μπορω να κατεβασω παιχνιδια HD η οτι αλλα ναναι....παρακαλω οπιοσ κσερει ασ μου πει ευχαριστω Edited by giannhs1987

καλημερα πεδεσ θελο μια μικρι βοηθεια να μοθ πι καπιοσ τι πρεπει να κανο για να πεκσο τα παιχνιδα στο κινιτο μου στο vivaz γιατι δεν μπορο να τα κανο instal και μου ερχετε να το πουλισο. μου γραφι οτι πρεπει να επικινονισο με καπιον διακοσμιτι.πχ το ferrari gt δεν το κανι instal αυτο και πολλα αλλα...ευχαριστο μαλαρι καπιοσ να εχει μια λυσι στο προβλημα μου.......και κατι τελευτεο θα ηθελα να μου πιτε αν ξερετε τι πρεπει να κανο για να πεξο παιχνιδια του game boy advanse στο κινιτο μου χιλιασυγνομι το κσερο ζιταο πολλα αλλα το vivaz με δισκολευι πολι στο να περασο παιχνιδια.... συγνομι και παλι...Υ.Γ.....αλλα παιχνιδια μου λενε ο τυποσ αρχειου δεν υποστιριζετε.το ανοιγμα ειναιαζινατο. τι να κανω? Edited by giannhs1987

παιδια για το spb shell mobile εχς κανει οτι λεει ο guide, εχω βαλει τα αρχεια cer και key και τωρα δεν ξερω τι να κανω μπορει καπιος να μου πει και να μου πει απο που να το κατεβασω?

• 2 weeks later...

χρειάζομαι μια εφαρμογή η οποια θα καταγραφει την κάθε συνομιλία, και εισερχόμενες k εξερχόμενες κλήσεις.

έχω βρει ένα αλλα δεν douleuei.το Best CALL recorder

αν έχετε κάποιο πέστε το ρε παιδιά,

thanks

• 2 weeks later...
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει free εφαρμογη για φραγη συγγεκριμενων αριθμων στις κλησεις και στα μυνηματα? αν καποιος γνωριζει θα τον παρακαλουσα να μου στειλει σε pm καποιο link....

που το βρισκουμε αυτο???? :D

-edit : το βρηκα

τωρα πως κανουμε εγκατασταση???

-edit : το βρηκα και αυτο

εδω βρισκεται οποιος το χρειαζεται

http://www.megaupload.com/?d=5GN7TLED

ΥΓ. thx Teo010

ωραια για το ποσ θα κανω εγκατασταση πως θα κανω μιπως μπορει καποιος να μοθ πει γιατι ειναι ι πρωτι φορα που θα κανω εγκατασταση στο vizaz μου :cry::!:

υπαρχει εφαρμογη για κωδικους ωπος στο w595?

:rolleyes::(

θα με βοηθαγε πολι

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει free εφαρμογη για φραγη συγγεκριμενων αριθμων στις κλησεις και στα μυνηματα? αν καποιος γνωριζει θα τον παρακαλουσα να μου στειλει σε pm καποιο link....

Best Blacklist,Advanced Blocker κτλ

Εχεις prive

Edited by isolove

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή ώστε όπως τo outlook ώστε να κατεβάζω τα email από τo gmail στο vivaz, και να μην αναγκάζομαι να ανοίγω opera η explorer για να μπαίνω στην σελίδα του gmail!

thxx

Αν μπορεί κάποιος να δοκιμάσει την εφαρμογή που έχω φτιάξει (πρόγραμμα σινεμά) στο vivaz.. Πιστεύω θα παίζει.

Είναι δωρεάν και μπορείτε να την βρείτε στο τοπικ του myphone

Ευχαριστώ!