Jump to content

dark_banishing

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dark_banishing

  • Ημ. Γέννησης 04/03/1987

Συσκευή

  • Συσκευή
    Galaxy Z Fold4

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Sunrise - Ελβετία

Περιοχή

  • Περιοχή
    Zurich

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

dark_banishing's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Το odeon lido που έχει στο site της odeon για τον βόλο ξέρεις αν έχει κλείσει;
  2. Τι να σου πω τώρα.. Με τέτοιο καύσωνα ποιος κάθεται να γράψει κώδικα!! Άμα δροσίσει λίγο θα κάτι θα κάνω !
  3. Νομίζω αν το σώσεις ως template τότε μένει για πάντα, αλλά σε συνδυασμό με τον χάρτη που λες παρακάτω, κατάλαβα το νόημα της εφαρμογής που σκέφτεσαι. Ναι γίνεται. Θέλει λίγο πιο πολύ φασαρία από το παραπάνω αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ο συναγερμός που λες μπορεί να λάβει sms και ως απάντηση να στείλει τις συντεταγμένες του? Καλό ακούγεται σαν ιδέα, αλλά ένα κακό είναι ότι θα είναι περιορισμένο μόνο στο δικό σου μοντέλο συναγερμού. Και εγώ ευχαριστώ :cool: Πως σου φαίνεται ? :rolleyes:
  4. Βασικά αυτό που ζητάς είναι πανεύκολο, ~1 ώρα δουλειά. Αλλά δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά με το να έχεις αποθηκεύμενο το μήνυμα στα "πρόχειρα" και να πατάς κάθε φορά αποστολή. Εκτός αν εννοείς ότι η εφαρμογή θα τρέχει στο background και θα στέλνει από μόνη της, χωρίς μεσολάβηση του χρήστη, sms π.χ ανά μια ώρα.
  5. Χαίρομαι που σου άρεσε! Θα τα έβαζα τα Γιαννιτσά, αλλά το site που μου έδωσες δεν ανανεώνεται ! Για τσέκαρε το λίγο γιατί εμένα μου δείχνει πρόγραμμα μέχρι 15/6/2011. Μήπως έκλεισε για το καλοκαίρι;
  6. Από όσο τσέκαρα το tichu είναι copyrighted παιχνίδι. Κάτι σαν την monopoly δηλαδή, δεν μπορείς να φτιάξεις δική σου έκδοση.
  7. Αν μπορεί κάποιος να δοκιμάσει την εφαρμογή που έχω φτιάξει (πρόγραμμα σινεμά) στο vivaz.. Πιστεύω θα παίζει. Είναι δωρεάν και μπορείτε να την βρείτε στο τοπικ του myphone Ευχαριστώ!
  8. Για πιο ευκολία μπορείτε να εγκαταστήσετε την Ροζ γάτα 1.4 ως εξης: 1) Μπαίνετε στο http://www.rozgata.eu με το κινητό σας 2) Πατάτε το κουμπάκι download Ίσα ίσα θα προσθέσω και άλλες πόλεις ! Αν μπορεί κάποιος από Ρόδο, Χαλκίδα και Τρίπολη, να μου γράψει εδώ στο forum αν στην πόλη του υπάρχει άλλος κινηματογράφος εκτός από της odeon. Και τέλος αν γίνεται κάποιος mod στο post #3 που αναφέρονται στην αρχή-αρχή μόνο 6 πόλεις, να προσθέσει και τις 12 συνολικά πόλεις που υπάρχουν τώρα (τις έχω γράψει στο προηγούμενο post) για να μην μπερδευτεί κανείς.. thanks!
  9. Σήμερα έπαιξα over 4.5 κάρτες στο Μπαρτσελόνα - Σαχτάρ. Ο διατητής του ματς έχει δώσει έχει δώσει 18 κίτρινες κάρτες και 2 κόκκινες στα τρία φετινά παιχνίδια του στο champions league, και οι δυο ομάδες κερδίζουν γενικά πολλές κάρτες από τους αντιπάλους τους (ειδικά η μπάρτσα). Δίνει 2.20 απόδοση
  10. Στη νέα έκδοση Ροζ Γάτα 1.4 !! Προστέθηκαν οι πόλεις Πάτρα - Κομοτηνή - Ξάνθη Scrollbar σε όλα τα μενού Ταχύτερη ανανέωση Νέα εικονίδια Συνολικά οι πόλεις που υποστηρίζονται είναι: Ηράκλειο Αθήνα Θεσσαλονίκη Πειραιάς Αρτα Καλαμάτα Καβάλα Λάρισα Ιωάννινα Κομοτηνή Ξάνθη Πάτρα (κλικ εδώ για download) αν γίνεται κάποιος mod να κάνει update στο πρώτο post τις πόλεις (thaanks!)
  11. Συμφωνώ στο διπλό της ίντερ... Και για σκορ 1-2
  12. Ωραία άρα από Πάτρα έχουμε μόνο τα ster cinema. Σύντομα η νέα έκδοση. Πολύ κουφό πάντως cinema χωρίς site. Ακόμα και τα πιο παρακμιακά έχουν ένα..
  13. Άνοιξε πρόσφατα ? Ίσως να μην έχουν site ακόμα..
×
×
  • Create New...