Jump to content

dark_banishing

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dark_banishing

  1. Το odeon lido που έχει στο site της odeon για τον βόλο ξέρεις αν έχει κλείσει;
  2. Τι να σου πω τώρα.. Με τέτοιο καύσωνα ποιος κάθεται να γράψει κώδικα!! Άμα δροσίσει λίγο θα κάτι θα κάνω !
  3. Νομίζω αν το σώσεις ως template τότε μένει για πάντα, αλλά σε συνδυασμό με τον χάρτη που λες παρακάτω, κατάλαβα το νόημα της εφαρμογής που σκέφτεσαι. Ναι γίνεται. Θέλει λίγο πιο πολύ φασαρία από το παραπάνω αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ο συναγερμός που λες μπορεί να λάβει sms και ως απάντηση να στείλει τις συντεταγμένες του? Καλό ακούγεται σαν ιδέα, αλλά ένα κακό είναι ότι θα είναι περιορισμένο μόνο στο δικό σου μοντέλο συναγερμού. Και εγώ ευχαριστώ :cool: Πως σου φαίνεται ? :rolleyes:
  4. Βασικά αυτό που ζητάς είναι πανεύκολο, ~1 ώρα δουλειά. Αλλά δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά με το να έχεις αποθηκεύμενο το μήνυμα στα "πρόχειρα" και να πατάς κάθε φορά αποστολή. Εκτός αν εννοείς ότι η εφαρμογή θα τρέχει στο background και θα στέλνει από μόνη της, χωρίς μεσολάβηση του χρήστη, sms π.χ ανά μια ώρα.
  5. Χαίρομαι που σου άρεσε! Θα τα έβαζα τα Γιαννιτσά, αλλά το site που μου έδωσες δεν ανανεώνεται ! Για τσέκαρε το λίγο γιατί εμένα μου δείχνει πρόγραμμα μέχρι 15/6/2011. Μήπως έκλεισε για το καλοκαίρι;
  6. Από όσο τσέκαρα το tichu είναι copyrighted παιχνίδι. Κάτι σαν την monopoly δηλαδή, δεν μπορείς να φτιάξεις δική σου έκδοση.
  7. Αν μπορεί κάποιος να δοκιμάσει την εφαρμογή που έχω φτιάξει (πρόγραμμα σινεμά) στο vivaz.. Πιστεύω θα παίζει. Είναι δωρεάν και μπορείτε να την βρείτε στο τοπικ του myphone Ευχαριστώ!
  8. Για πιο ευκολία μπορείτε να εγκαταστήσετε την Ροζ γάτα 1.4 ως εξης: 1) Μπαίνετε στο http://www.rozgata.eu με το κινητό σας 2) Πατάτε το κουμπάκι download Ίσα ίσα θα προσθέσω και άλλες πόλεις ! Αν μπορεί κάποιος από Ρόδο, Χαλκίδα και Τρίπολη, να μου γράψει εδώ στο forum αν στην πόλη του υπάρχει άλλος κινηματογράφος εκτός από της odeon. Και τέλος αν γίνεται κάποιος mod στο post #3 που αναφέρονται στην αρχή-αρχή μόνο 6 πόλεις, να προσθέσει και τις 12 συνολικά πόλεις που υπάρχουν τώρα (τις έχω γράψει στο προηγούμενο post) για να μην μπερδευτεί κανείς.. thanks!
  9. Σήμερα έπαιξα over 4.5 κάρτες στο Μπαρτσελόνα - Σαχτάρ. Ο διατητής του ματς έχει δώσει έχει δώσει 18 κίτρινες κάρτες και 2 κόκκινες στα τρία φετινά παιχνίδια του στο champions league, και οι δυο ομάδες κερδίζουν γενικά πολλές κάρτες από τους αντιπάλους τους (ειδικά η μπάρτσα). Δίνει 2.20 απόδοση
  10. Στη νέα έκδοση Ροζ Γάτα 1.4 !! Προστέθηκαν οι πόλεις Πάτρα - Κομοτηνή - Ξάνθη Scrollbar σε όλα τα μενού Ταχύτερη ανανέωση Νέα εικονίδια Συνολικά οι πόλεις που υποστηρίζονται είναι: Ηράκλειο Αθήνα Θεσσαλονίκη Πειραιάς Αρτα Καλαμάτα Καβάλα Λάρισα Ιωάννινα Κομοτηνή Ξάνθη Πάτρα (κλικ εδώ για download) αν γίνεται κάποιος mod να κάνει update στο πρώτο post τις πόλεις (thaanks!)
  11. Συμφωνώ στο διπλό της ίντερ... Και για σκορ 1-2
  12. Ωραία άρα από Πάτρα έχουμε μόνο τα ster cinema. Σύντομα η νέα έκδοση. Πολύ κουφό πάντως cinema χωρίς site. Ακόμα και τα πιο παρακμιακά έχουν ένα..
  13. Άνοιξε πρόσφατα ? Ίσως να μην έχουν site ακόμα..
  14. Θα τα βάλω ναι! Μαζί με τους κινηματογράφους ξάνθης και κομοτηνής που είχε ζητήσει ένα άλλο παιδί θα μπουν στην επόμενη έκδοση. Το Πάνθεον έχει website? Που μπορώ να δω το πρόγραμμα του? Γιατί λίγο που κοίταξα στο site των village δεν το βρήκα.. Μπορεί και να μην είδα καλά βέβαια.
  15. Για σήμερα προτείνω το over 2.5 γκολ της Μπιλμπάο, το οποίο βλέπω ως ένα πολύ καλό value. Ξεκινάει στις 8 και το βρίσκετε στο ίντερνετ σε αποδόσεις 2 και πάνω!
  16. Μπορείς με c++ και Qt, με Python, με J2ME και ο ποιο νέος τρόπος είναι με Qt Quick (QML). Αυτό που είναι πιο κοντά σε αυτά που ήδη ξέρεις είναι το WRT (web runtime development), που είναι Html, JavaScript, CSS. Επίσης σχετικό με αυτά που ήδη ξέρεις είναι και το Flash Lite δηλαδή ActionScript, δηλαδή το γνωστό flash. Δυστυχώς πάνω που τα εργαλεία για τους προγραμματιστές symbian έγιναν επιτέλους αξιόλογα, ανακοίνωσαν την μετάβαση σε wp7....!
  17. Κάτι τέτοιο σκέφτομαι και εγώ. Να βάλω μια επιλογή και να διαλέγει ο καθένας τι θέλει. Επειδή αυτό θέλει αρκετή δουλειά, πριν το αλλάξω καλό θα ήταν να γράψει και κανείς άλλος την άποψη του, για το τι τον βολεύει περισσότερο. Οκ, θα τα ενώσω στην επόμενη έκδοση. Μπορεί να μπει. Αλλά επειδή δεν θέλω να χαλάσω το compatibility με όσους μένουν στις παλιές εκδόσεις θα το τσεκάρω να δω πως θα τα βολέψω.
  18. Thanks :) Στις παρατηρήσεις σου -> 1) Στα αγαπημένα εμφανίζονται: όλες οι ταινίες που παίζονται στα σινεμά που έχεις επιλέξει ως αγαπημένα και ταυτόχρονα ανήκουν και σε μια από τις "αγαπημένες κατηγορίες" καθώς και όλες οι ταινίες που έχεις προσθέσει εσύ από μόνος σου στα αγαπημένα. Αυτό είναι απλά μια πρώτη ιδέα που σκέφτηκα, και αν κάτι άλλο βολεύει τους περισσότερους μπορείτε να το γράψετε εδώ και να το συζητήσουμε. 2) Το Village Φαλήρου είναι το "Village Cinemas" που εμφανίζεται αν επιλέξεις Πειραιά για την πόλη σου. Δεν έχω τώρα μπροστά το κινητό μου για να το τσεκάρω αλλά έτσι θυμάμαι να το έβαλα. 3) Έχεις δίκιο, στην επόμενη έκδοση θα έχει και scroll bar.
  19. Αν γίνεται οι σινεφίλ της ξάνθης και της κομοτηνής να μου κάνουν την ζωή λίγο πιο εύκολη γράφοντας εδώ τους κινηματογράφους που υπάρχουν στις πόλεις αυτές (πιστεύω δεν θα είναι πάνω από 3-4) (με τα site από δίπλα αν γίνεται..!) Τον περισσότερο χρόνο τον τρώω να ψάχνω τις αίθουσες που υπάρχουν και να ζητάω άδεια για να παίρνω τα στοιχεία τους..... Thaaaaaaaaaaaaanks !! :happy:
  20. Παιδιά μην έχετε ελπίδες ότι η κοινότητα θα σώσει το symbian. Αν κάπου υπάρχει έστω μια υποψία ελπίδας είναι στο meego και αυτό γιατί είναι ακόμα μέσα η ιντελ. Το symbian το κρατούσε στη ζωή το γεγονός ότι οι εφαρμογές του θα ήταν συμβατές με το meego σύμφωνα με το πρώην πλάνο της νόκια.
  21. O Elop μας τρέλανε όλους χθες, αλλά η εφαρμογή θα συνεχίσει να υπάρχει !
  22. Στην έκδοση ροζ γάτα 1.3 (download από εδώ) προστέθηκαν τα Ιωάννινα και 1) Αγαπημένο Σινεμά (η και πολλά, υπάρχει η δυνατότητα πολλαπλής επιλογής) α) Το αγαπημένο σινεμά εμφανίζεται πρώτο στη λίστα με τις ώρες προβολής, για να μην κάνετε 1 ώρα scrolling β) Στην οθόνη "αγαπημένα" εμφανίζονται μόνο ταινίες που παίζονται σε αυτούς τους επιλεγμένους κινηματογράφους 2) Δυνατότητα προσθήκης και αφαίρεσης οποιασδήποτε ταινίας στη λίστα αγαπημένων που ζήτησε ο junglist. + Κάποιες φορές οι τελευταίες ώρες προβολής φαίνονταν μισές. Διορθώθηκε αυτό και μερικά άλλα bug. + Αισθητικές βελτιώσεις Στην επόμενη έκδοση (αν φυσικά ο Elop δεν ανακοινώσει τίποτα τρελό αύριο....) Ταινίες προσεχώς Δυνατότητα φιλτραρίσματος ταινιών με κριτήρια + αλλα
×
×
  • Create New...