kpl Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 δεν ειμαι με πληρωμη...κανε ενα googlarisma και θα το βρεις γρηγορα πιστευω!! έχω ψάξει αλλά δυστυχώς σε όσα έχω προσπαθήσει να κάνω download στο τηλέφωνο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Θα μπορούσε κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω δωρεάν πρόγραμμα για gps στο vivaz? Είδα ότι κάποιος αναφέρει το ndrive αλλά στη σελίδα του που checkαρα γράφει ότι είναι με πληρωμή. Ψάξε και βρες την καινούργια έκδοση του NDrive 10.1.15 για Symbian. Eίναι η ποιό καινούργια που κυκλοφορεί. Θα την βρεις,που αλλού...στο google... Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Γεια χαρα παιδια!Εχουμε κανενα Αγγλοελληνικο λεξικο free παντα και οχι trial να προτεινουμε??Αν εχει καποιος ας κανει ενα κοπο με ενα inbox γιατι ψιλοβαριεμαι να ψαχνω :p ασε που εψαξα δλδ και δεν εχω βρει κατι καλο:( Ευχαριστω και καλη χρονια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OIN_GAL Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Γεια σου φίλε μου! Μηπως γινεται να μου πεις που μπορω να βρω το NDRIVE 10.1.15 για το VIVAZ μου??? Παρακαλω πολύ οποιος γνωριζει και μπορεί να με βοηθήσει! Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MagicNick Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Γειά σας, Να κάνω μια ερώτηση, υπάρχει application που σου επιτρέπει να κάνεις chat στο facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Παιδιά έβαλα και εγώ χθες το SPB mobile, μιλάμε το προγραμματάκι τα σπάει! Νιώθω σαν να αγόρασα νέο κινητό. Από ταχύτητα σούπερ, από μπαταρία θα ξέρω αύριο...Πάντως το συνιστώ, είναι φοβερό πρόγραμμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbal Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Παιδια καλησπερα...κατεβασα το windows live messanger αλλα μου εμφανιζει κατι κουτακια αντι για γραμματα.μηπως ξερετε τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) έκανα εγκατάσταση το garmin mobil xt 5060 standalone version ,το πρόγραμμα πάει να ξεκινήσει και μου ζητάει να ενεργοποιήσω μπλεδοντι ,μετά σβήνει και τίποτα ,το απεγκατεστησα και το ξαναεγκατεστησα με δικα μου sign μήπως έφταιγε αυτό αλλά τα ίδια ,πάει να ξεκινήσει και με πετάει πίσω στο αρχικό μενού vivaz-pro EDIT: τελικά το έλυσα ,σβήνοντας το αρχείο gmsup.ini στον φάκελο E:\garmin\Apps Edited February 11, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Παιδια εχει βγει καμια αναβαθμιση για το vivaz?Το spb mobile ειναι αξιοπιστο?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Οχι κ ουτε προκειται να βγει αλλη αναβαθμιση μιας κ η Sonyericsson εγκατελειψε την symbian κ ριχνει το βαρος της πια σε android συσκευες..Οσον αφορα το Spbshell εγω το εχω 4 μηνες εγκατεστημενο κ δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο το κινητο η μπαταρια σταθερη κ τολμω να πω οτι δεν θα εκανα χωρις την εφαρμογη αυτη..Πολυ χρησιμη κ με πολλες παραμετροποιησεις,πραγματικα σου αλλαζει το κινητο!Ελπιζω να βοηθησα...:happy: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 +1 για το SPB mobile. Είναι φανταστικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Παιδια καλησπερα...κατεβασα το windows live messanger αλλα μου εμφανιζει κατι κουτακια αντι για γραμματα.μηπως ξερετε τι φταιει? Κατεβασες κινεζικη εκδοση. Tσεκαρε τα μηνυματα σου. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 και μενα με κουτακια ειναι αλλα δεν εχει προβλημα! εχεις αλλη εκδοση? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 πως περνάμε QT platform στο vivaz ,δλδ ποιες εφαρμογές qt περνάμε ?, κάτι άκουσα και για qt store !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 το Swype το εχει δοκιμασει κανεις? φαινεται ενδιαφερον http://www.youtube.com/watch?v=vZOvlMyAMGQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs1987 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 (edited) ειμαι νεοσ χρηστισ του sony ericson vivaz U5 και θα ηθελα να ροτισο αν ξερετε κανενα καλο site για να μπορω να κατεβασω παιχνιδια HD η οτι αλλα ναναι....παρακαλω οπιοσ κσερει ασ μου πει ευχαριστω Edited March 13, 2011 by giannhs1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs1987 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 (edited) καλημερα πεδεσ θελο μια μικρι βοηθεια να μοθ πι καπιοσ τι πρεπει να κανο για να πεκσο τα παιχνιδα στο κινιτο μου στο vivaz γιατι δεν μπορο να τα κανο instal και μου ερχετε να το πουλισο. μου γραφι οτι πρεπει να επικινονισο με καπιον διακοσμιτι.πχ το ferrari gt δεν το κανι instal αυτο και πολλα αλλα...ευχαριστο μαλαρι καπιοσ να εχει μια λυσι στο προβλημα μου.......και κατι τελευτεο θα ηθελα να μου πιτε αν ξερετε τι πρεπει να κανο για να πεξο παιχνιδια του game boy advanse στο κινιτο μου χιλιασυγνομι το κσερο ζιταο πολλα αλλα το vivaz με δισκολευι πολι στο να περασο παιχνιδια.... συγνομι και παλι...Υ.Γ.....αλλα παιχνιδια μου λενε ο τυποσ αρχειου δεν υποστιριζετε.το ανοιγμα ειναιαζινατο. τι να κανω? Edited March 18, 2011 by giannhs1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordofthestrings Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 παιδια για το spb shell mobile εχς κανει οτι λεει ο guide, εχω βαλει τα αρχεια cer και key και τωρα δεν ξερω τι να κανω μπορει καπιος να μου πει και να μου πει απο που να το κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Υπαρχει καποιος καλος video player για το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 χρειάζομαι μια εφαρμογή η οποια θα καταγραφει την κάθε συνομιλία, και εισερχόμενες k εξερχόμενες κλήσεις. έχω βρει ένα αλλα δεν douleuei.το Best CALL recorder αν έχετε κάποιο πέστε το ρε παιδιά, thanks Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John302 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει free εφαρμογη για φραγη συγγεκριμενων αριθμων στις κλησεις και στα μυνηματα? αν καποιος γνωριζει θα τον παρακαλουσα να μου στειλει σε pm καποιο link.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenttd77 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 (edited) που το βρισκουμε αυτο???? :D -edit : το βρηκα τωρα πως κανουμε εγκατασταση??? -edit : το βρηκα και αυτο εδω βρισκεται οποιος το χρειαζεται http://www.megaupload.com/?d=5GN7TLED ΥΓ. thx Teo010 ωραια για το ποσ θα κανω εγκατασταση πως θα κανω μιπως μπορει καποιος να μοθ πει γιατι ειναι ι πρωτι φορα που θα κανω εγκατασταση στο vizaz μου :cry::!: υπαρχει εφαρμογη για κωδικους ωπος στο w595? :rolleyes::( θα με βοηθαγε πολι Edited April 15, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει free εφαρμογη για φραγη συγγεκριμενων αριθμων στις κλησεις και στα μυνηματα? αν καποιος γνωριζει θα τον παρακαλουσα να μου στειλει σε pm καποιο link.... Best Blacklist,Advanced Blocker κτλ Εχεις prive Edited April 16, 2011 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή ώστε όπως τo outlook ώστε να κατεβάζω τα email από τo gmail στο vivaz, και να μην αναγκάζομαι να ανοίγω opera η explorer για να μπαίνω στην σελίδα του gmail! thxx Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_banishing Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Αν μπορεί κάποιος να δοκιμάσει την εφαρμογή που έχω φτιάξει (πρόγραμμα σινεμά) στο vivaz.. Πιστεύω θα παίζει. Είναι δωρεάν και μπορείτε να την βρείτε στο τοπικ του myphone Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts