icatalan81 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Για να κανεις ext4 θες αλλο προγραμματακι απο αυτο στη 1η σελιδα και δε θα εχεις καποιο προβλημα.ετσι πιστευω τουλαχιστον!και οχι δε θα εχεις προβλημα να ξαναδημιουργησεις οτιδηποτε. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Thanks για την απάντηση. Ξέρει κανείς πιο πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιήσω για ext4 partition? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Δεσμευτικό είναι το HTC Sync. Πίστεψε με, αν αρχίσεις και περνάς ρομ, θα αγαπήσεις το google sync.. ούτε καλώδια ούτε τίποτα. Απλά πρέπει να περάσεις τις επαφές στο gmail... Υ.Γ. Το htc sync συνεχίζει να δουλεύει αν περάσεις htc rom... με AOSP όχι. Νομίζω, πως μια γρήγορη λύση είναι να γίνουν οι επαφές τηλεφώνου export στην SD και με τη νέα rom να γίνουν import πάνω σε ένα gmail account. Στη miui τουλάχιστον που χρησιμοποιώ τώρα μου έχει την επιλογή αυτή (για το import). Εννοείται google sync τα σπάει :) Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Thanks για την απάντηση. Ξέρει κανείς πιο πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιήσω για ext4 partition? G(κατι) λεγεται.ειμαι δουλεια τωρα,κολλησε το μυαλο μου και με το tapatalk ειναι δυσκολο να κοιταξω τωρα,αλλα 3-4 σελιδες πριν αναφερθηκε παλι.δες το... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Το αναφέρω γιατί σε άλλο forum ζήτησαν 20 για την ακρίβεια αλλά το παιδί μένει στην Πάτρα, και χέσε μέσα πολυχρόνη :) Θα σου στείλω ένα pm αν δεν σου είναι όντως κόπος, ευχαριστώ προκαταβολικά :) Α ρε αθάνατη Ελλάδα! Άκου εκεί 20 ευρώ για ένα root! Οποτε θες στείλε μου pm. Μπορει να ειναι ετσι αλλα κι εγω που δεν τολμω να το κανω root θα εδινα 20-30 ευρω για ενα ...ιδιαιτερο μαθημα πως γινεται αυτο και πως παιρνιουντε αλλες rom. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Μπορει να ειναι ετσι αλλα κι εγω που δεν τολμω να το κανω root θα εδινα 20-30 ευρω για ενα ...ιδιαιτερο μαθημα πως γινεται αυτο και πως παιρνιουντε αλλες rom. Φιλε μου πιστευω οτι υπαρχουν προθυμοι εδω μεσα να στο δειξουν τσαμπα.αρρωστακια ειμαστε εδω κι οχι φραγκοφονιαδες...εγω ειμαι ενας απο αυτους.οτι θες και μπορω να βοηθησω... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Φιλε μου πιστευω οτι υπαρχουν προθυμοι εδω μεσα να στο δειξουν τσαμπα.αρρωστακια ειμαστε εδω κι οχι φραγκοφονιαδες...εγω ειμαι ενας απο αυτους.οτι θες και μπορω να βοηθησω... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Πολυ μου αρεσε αυτο και ευχαριστω.:):):) Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Πολυ μου αρεσε αυτο και ευχαριστω.:):):) Σου εστειλα pm το msn. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 G(κατι) λεγεται.ειμαι δουλεια τωρα,κολλησε το μυαλο μου και με το tapatalk ειναι δυσκολο να κοιταξω τωρα,αλλα 3-4 σελιδες πριν αναφερθηκε παλι.δες το... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Είναι το Gparted. Υπάρχει μόνο σε Linux, αν δεν θέλεις να το εγκαταστήσεις μπορείς να το τρέξεις μέσω live cd. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) Ξέρω πως η λύση για να βρω χώρο είναι το root αλλά δεν έχω καταλάβει απόλυτα πως γίνεται (διάβασα όλα τα guide, ίσως απλά να μην το έχω!) και επειδή δεν ξέρω και κάποιον που να το κάνει με 10-20 ευρώ εδώ στα Νότια που μένω, δεν το υπολογίζω ως λύση ακόμα. Ευχαριστώ :) Φίλε αν δεν βαριέσαι να πεταχτείς μέχρι Ξυλόκαστρο (120χλμ) στο κάνω κ εγώ τζάπα:) θα πιείς και τον καφέ στην παραλία και άρχοντας rootαρισμένος γυρνάς στα νότια Edited February 8, 2011 by argiris77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Ρε παιδιά έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα με το restore του titanium??Τις τελευταίες 2 μέρες πέρασα miui και aurax ,ολα καλά μέχρι που έκανα το restore και άρχισε να μου βγάζει και στις 2 διάφορα fail και να μην δουλεύουν..Δοκίμασα να σβήσω σταδιακά μια-μια τις εφαρμογές που είχα κάνει restore μήπως διορθωθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα... :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Ρε παιδιά έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα με το restore του titanium??Τις τελευταίες 2 μέρες πέρασα miui και aurax ,ολα καλά μέχρι που έκανα το restore και άρχισε να μου βγάζει και στις 2 διάφορα fail και να μην δουλεύουν..Δοκίμασα να σβήσω σταδιακά μια-μια τις εφαρμογές που είχα κάνει restore μήπως διορθωθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα... Κανε καλυτερα με το myback up pro, το titanium δημιουργει μερικες φορες καποια ψιλοπροβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 G(κατι) λεγεται.ειμαι δουλεια τωρα,κολλησε το μυαλο μου και με το tapatalk ειναι δυσκολο να κοιταξω τωρα,αλλα 3-4 σελιδες πριν αναφερθηκε παλι.δες το... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Και το mybackup όλο fc's είναι... Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) Ρε παιδιά έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα με το restore του titanium??Τις τελευταίες 2 μέρες πέρασα miui και aurax ,ολα καλά μέχρι που έκανα το restore και άρχισε να μου βγάζει και στις 2 διάφορα fail και να μην δουλεύουν..Δοκίμασα να σβήσω σταδιακά μια-μια τις εφαρμογές που είχα κάνει restore μήπως διορθωθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα... αμα παίζεις με τόσο διαφορετικές rom θα πρέπει να προσέχεις τι κάνεις restore. Αν δηλαδή επαναφέρεις system data απο miui σε sense θα γίνει το μπάχαλο το ίδιο :P Εγώ γενικά χρησιμοποιώ titanium πολυ καιρό τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και κάτι άσχετο, πρόσεχε όταν κάνεις restore πραγματάκια τύπου settings, sms κλπ (όπου φυσικά η αλλαγή rom το επιτρέπει, πχ αναβαθμιση της ίδιας rom) θέλει στα καπάκια και ένα restart για να φανούν οι αλλαγές. Προς όσους έχουν απο τις τελευταίες MIUI: έχετε παρατηρήσει καθόλου προβλήματα με το auto-brightness? Εμενα ρε γμτ υπο σταθερές συνθήκες φωτισμού κάνει κάτι σκαμπανεβάσματα που σπάει νεύρα :( Κατα τα άλλα τρομερή η αίσθησή της! Edited February 8, 2011 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) καλησπέρα παιδιά. χρειάζομαι βοήθεια για κάποιο πρόβλημα που έχω με το τηλ. είχα πάει ένα ταξίδι στο εξωτερικό και εκεί συνδεόμουν με wifi. στην αρχική οθόνη του καιρού της HTC μου εμφάνισε σας τοποθεσία μου την πόλη που ήμουν. από τη μέρα που γύρισα δεν λέει να αναγνωρίσει ότι έχω έρθει Ελλάδα και ειδικά να μου εμφανίσει την περιοχή μου. έχω αφαιρέσει απο το τρέχων τοποθεσία την πόλη του εξωτερικού που ήμουν και τώρα το μόνο που μου εμφανίζει στο HTC winget του καιρού είναι σκέτο "Η τοποθεσία μου" τπτ άλλο. έχω ενεργοποιήσει όλες τις αυτόματες ανιχνεύσεις αλλά δεν αλλάζει τπτ. μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? ευχαριστώ. EDIT: Διαπιστώνω οτι και η τοποθεσία μου απο το google εαν χαθεί η σύνδεση με δορυφόρο δεν λειτουργεί ενώ παλιά έβρισκε τοποθεσία και απο wifi επίσης διαπιστώνω οτι όταν απο τους χάρτες της google επιλέγω τοποθεσία μου λεει μετά απο λίγο η τρέχουσα τοποθεσία σας είναι προσωρινά εκτός ελέγχου. Edited February 8, 2011 by perdikos2000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 αμα παίζεις με τόσο διαφορετικές rom θα πρέπει να προσέχεις τι κάνεις restore. Αν δηλαδή επαναφέρεις system data απο miui σε sense θα γίνει το μπάχαλο το ίδιο :P Εγώ γενικά χρησιμοποιώ titanium πολυ καιρό τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και κάτι άσχετο, πρόσεχε όταν κάνεις restore πραγματάκια τύπου settings, sms κλπ (όπου φυσικά η αλλαγή rom το επιτρέπει, πχ αναβαθμιση της ίδιας rom) θέλει στα καπάκια και ένα restart για να φανούν οι αλλαγές. Προς όσους έχουν απο τις τελευταίες MIUI: έχετε παρατηρήσει καθόλου προβλήματα με το auto-brightness? Εμενα ρε γμτ υπο σταθερές συνθήκες φωτισμού κάνει κάτι σκαμπανεβάσματα που σπάει νεύρα :( Κατα τα άλλα τρομερή η αίσθηση της! Το backup το έκανα απο leedroid και χρησιμοποίησα την επιλογή"Backup all user apps+system data" και μετά έκανα το αντίστοιχο restore σε miui και aurax.Λές καλύτερα να κάνω μόνο"Backup all user apps"??Thanks! :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) Το titanium δουλεύει άριστα για την επαναφορά εφαρμογών+δεδομένων που εγκαθιστά ο χρήστης.Με το backup all user apps θα είσαι οκ,σε ότι αφορά τις εφαρμογές που πέρασες εσύ.Για backup ολόκληρης της ρομ και επαναφοράς της,σε περίπτωση που δε σου αρέσει η νέα που πέρασες,η καλύτερη λύση θεωρώ πως είναι το nandroid backup μέσω του clockwork Edited February 8, 2011 by bbbb [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Το titanium δουλεύει άριστα για την επαναφορά εφαρμογών+δεδομένων που εγκαθιστά ο χρήστης.Με το backup all user apps θα είσαι οκ,σε ότι αφορά τις εφαρμογές που πέρασες εσύ.Για backup ολόκληρης της ρομ και επαναφοράς της,σε περίπτωση που δε σου αρέσει η νέα που πέρασες,η καλύτερη λύση θεωρώ πως είναι το nandroid backup μέσω του clockwork To nandroid είναι κάτι διαφορετικό και εννοείται πως το κάνω πρίν απο οποιαδήποτε αλλαγή.Το θέμα είναι με τις εφαρμογές... :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Το έχουμε πει άπειρες φορές, με το titanium κάνουμε backup μόνο τις εφαρμογές χρήστη και τα δεδομένα τους, τίποτα άλλο γιατί δημιουργούνται προβλήματα. @elthis: Σε παρακαλώ μην κάνεις συνεχόμενα post όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Το έχουμε πει άπειρες φορές, με το titanium κάνουμε backup μόνο τις εφαρμογές χρήστη και τα δεδομένα τους, τίποτα άλλο γιατί δημιουργούνται προβλήματα.. Οκ το δοκιμάζω τώρα..μια τελευταία ερώτηση αν γνωρίζεις:στην miui πώς μπορώ να έχω το μενού στα Αγγλικά και τα Ελληνικά σαν δεύτερη γλώσσα μόνο για γραφή και αναζήτηση καταλόγου?Πρέπει υποχρεωτικά να περάσω το"πακέτο"με τα Ελληνικά?Ευχαριστώ :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Στην MIUI αν θες να έχεις ελληνικά μόνο για γραφή τότε εγκατέστησε το ΗTC IME Mod ή κάποιο αλλο keyboard απ το market με υποστήριξη ελληνικών. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 παίδες εσείς που βάλατε την Aurax 8.4 είδατε καμιά σημαντική διαφορά σε σχέση με την 8.3 ...καλα για τον spesial kernel είδα εντυπώσεις!με την 8.4 τι παίζει? αα και επίσης θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω τα max min του cpu δηλαδή το Scaling Governor που αναφέρει όσο αναφορά το performance του cpu! όχι όμως με extra application αλλά μέσα από menu της ρομ? HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Από χθές που την πέρασα απο πάνω δεν είδα καμιά διαφορά. Έχει δοκιμάσει κανείς αν παίζει το data2whatever στην miui? Πάντως στην aurax παίζει κανονικότατα και έχω 700mb ελεύθερο χώρο...θα το τιγκάρω στις εφαρμογές και τα παιχνίδια:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 παίδες εσείς που βάλατε την Aurax 8.4 είδατε καμιά σημαντική διαφορά σε σχέση με την 8.3 ...καλα για τον spesial kernel είδα εντυπώσεις!με την 8.4 τι παίζει? αα και επίσης θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω τα max min του cpu δηλαδή το Scaling Governor που αναφέρει όσο αναφορά το performance του cpu! όχι όμως με extra application αλλά μέσα από menu της ρομ? Καλημερα bibis.προσωπικα να σου πω οτι δεν ειδα καποια συμαντικη διαφορα στη 8 4v.,οπως και αλλοι που την αναβαθμισαν επισης.για τη cpu εννοεις να πειραχτει με καποιο patchακι κι οχι με setcpu που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι;αυτο δε το γνωριζω... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Καλημέρα, με την βοήθεια του Avesalom κατάφερα να το κάνω μόνος τελικά το root. Ήταν όντως εύκολο, αλλά όταν ακούς για πιθανότητα να το αχρηστεύσεις, το σκέφτεσαι 2-3 φορές. 1-2 notes σε όποιον επιχειρήσει να το κάνει στο μέλλον, από θέματα που είδα: Αρχικά προσέξτε όταν κάνετε το EXT στην κάρτα, εχμ να τα κάνετε όλα apply πρώτα. Το λέει βέβαια στο guide αλλά προσωπικά δεν το έκανα :X Μετά όταν έβαλα το Root στο τηλ, κάποιος με πήρε τηλ την ώρα του root και βράστα μου ήρθε συγκοπή :) Δείτε μήπως βάλετε Plane Mode ή τεσπά προσέξτε αφού μου έγιναν πολλές φορές fails και στην 8ή - 9ή φορά το πήρε (και μετά από πολλά restart) Άρα δοκιμάστε ξανά και ξανά, θα το περάσει εντέλει :) ------------------------- Τώρα σχετικά με το πρόβλημα στο χώρο που είχα. Έβαλα την εφαρμογή Move2SD Enabler και μετέφερα ότι μπορούσα σε SD - Αυτό μου δημιούργησε ένα χώρο (έχω περίπου 55 εφαρμογές) στα 24 ΜΒ ελεύθερο. Για να έχω παραπάνω, υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ για την βοήθεια σε όλους, ειδικά η ιδέα για Ξυλόκαστρο, ήταν μια πολύ καλή πρόταση :rolleyes: --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Καλημερα bibis.προσωπικα να σου πω οτι δεν ειδα καποια συμαντικη διαφορα στη 8 4v.,οπως και αλλοι που την αναβαθμισαν επισης.για τη cpu εννοεις να πειραχτει με καποιο patchακι κι οχι με setcpu που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι;αυτο δε το γνωριζω... Καλημέρα εχω κ εγω την Aurax 8.3 και ειπα να δοκιμάσω τον special kernel μου δούλεψε χωρις κολληματα κτλ. αλλα μολις έμπαινε σε sleep mode το κινητο έκλεινε κ έπρεπε να βγάλω την μπαταρία.. τι μπορεί να φταίει? nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts