Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά με μια αναζήτηση που έκανα στο φόρουμ βλέπω οτι οι συσκευές απο αγγλία έχουν κανονικά ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο αρκέι να βάλεις ελληνική ΣΙΜ.

εμένα ούτε ελληνικό μενού έχει ούτε πληκτρολόγιο.......γιατι;

βαλε το morelocale απο το market.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο τον μηνα θα παρουσιαστει το froyo οποτε λογικα Ιουνη θα το εχουμε

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

καλημερα παιδια

εχθες πηρα με επιδοτηση απο vodafone το desire

το πηρα απο VnP .

Δεν εχω δει καλυτερη εξυπηρετηση.

ο ανθρωπος εκανε τα παντα να με εξυπηρετηση παρολα που δεν το πληρωσα.

Μπραβο στη εταιρεια.

εχω ενα θεμα θελω να περασω απο xperia 1 sto desire επαφες κλπ

οταν παταω συγχρονισμο δεν μου τον κανει.

ξερει κανεις γιατι?

υπαρχει πιο ευκολος τροπος?

ευχαριστω

καλημερα παιδια

το πηρα απο VnP .

Μπραβο στη εταιρεια.

εχω ενα θεμα θελω να περασω απο xperia 1 sto desire επαφες κλπ

οταν παταω συγχρονισμο δεν μου τον κανει.

ξερει κανεις γιατι?

υπαρχει πιο ευκολος τροπος?

ευχαριστω

Φίλε εγκατέστησε το HTC sync στον Η/Υ και μετά συνδεσε την συσκευη και κανε συνχρονισμο με το Outlook

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Στον συγχρονισμό επαφών από Ms Outlook με HTC Sync HTC Sync 2.0.33 δεν μου εμφανίζονται οι εικόνες των επαφών. Είδα και πιο πάνω κάποιος να έχει το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν βρήκα κάποια απάντηση. Έχει κανείς κάποια ιδέα. Το τηλ. είναι rooted. Edited by fayar

για να μην πεδευεσαι

απο το xperia ανεβασε τις επαφες στο gmail μεσω exchange server (activesync) και ως δια μαγειας θα τις εχεις οπως θες στο android τηλεφωνο μαζι με φωτογραφιες και γενεθλια γιορτες κλτ

[Komos

Πώς σου πέρασε η ιδέα ότι έχω xperia?

Και το πέρασμα από Ms Outlook σε “επαφές google” που έκανα κάποτε ήταν τραυματικό.

Άφησε που ήλπιζα να περάσω τις επαφές στο google επιτυχώς, μέσω Android χωρίς εξαγωγές σε αρχεία κλπ.]

Καμιά άλλη ιδέα γιατί δεν μεταφέρονται και οι φωτογραφίες των επαφών μέσω HTC Sync HTC Sync 2.0.33?

το vnp ειναι το μονο που ξερω και το οποιο εχει το κινητο στην τιμη 510 ευρω..

[Komos

Πώς σου πέρασε η ιδέα ότι έχω xperia?

Και το πέρασμα από Ms Outlook σε “επαφές google” που έκανα κάποτε ήταν τραυματικό.

Άφησε που ήλπιζα να περάσω τις επαφές στο google επιτυχώς, μέσω Android χωρίς εξαγωγές σε αρχεία κλπ.]

Καμιά άλλη ιδέα γιατί δεν μεταφέρονται και οι φωτογραφίες των επαφών μέσω HTC Sync HTC Sync 2.0.33?

Εμένα πάντως τις περνάει κανονικά, βέβαια δεν είμαι rooted..

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Αγαπητά μέλη του forum

Είμαι πολύ νέος στην παρέα σας και θα ήθελα να ρωτήσω από πού μπορώ να προμηθευτώ το HTC DESIRE ακόμα και αύριο σε μια λογική τιμή και αν θα έχει ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο για sms .Ευχαριστώ για όποιον μου απαντήσει και όλους τους υπόλοιπους για τις πολύ χρήσιμες συμβουλές που δίνουν

Αγαπητά μέλη του forum

Είμαι πολύ νέος στην παρέα σας και θα ήθελα να ρωτήσω από πού μπορώ να προμηθευτώ το HTC DESIRE ακόμα και αύριο σε μια λογική τιμή και αν θα έχει ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο για sms .Ευχαριστώ για όποιον μου απαντήσει και όλους τους υπόλοιπους για τις πολύ χρήσιμες συμβουλές που δίνουν

Αγαπητό νέο μέλος :p

Ρίξε μια ματιά εδώ ένας φίλος μου το πήρε από play247.gr και ήρθε σε 3 μέρες.

Ελληνικά θα έχεις κανονικά σε όλα και στα μνμ αλλά, θα γράφεις μέχρι 70 χαρακτήρες

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

γιατι μονο 70 χαρακτηρες??αυτο θα αλλαξει??

γιατι μονο 70 χαρακτηρες??αυτο θα αλλαξει??

Με εγκατασταση του Greek keyboard από market γράφεις μέχρι 140 όπως εχω προαναφερει !

καλημερα παιδια

το πηρα απο VnP .

Μπραβο στη εταιρεια.

Φιλε μου εγω εκανα αιτηση για φορητοτητα στη Wind και με πηρε η vodafone κανοντας αντιπροταση και θα μου δωσει αρκετα μεγαλη επιδοτηση!Μπορω να το παρω και εγω απο το VnP?Τι χρειαζομαι να εχω μαζι μου εκτος απο ταυτοτητα,αφμ και το νουμερο μου βεβαια?

Περιμενω απαντηση σου!Ειναι με ελληνικο μενου το κινητο ετσι?

παιδια και κατι αλλο να ρωτησω!ξερει κανενας ποτε το φερνει επισημα η vodafone?

Edited by vman
Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιούμε την τροποποίηση, για να προσθέσουμε σε υπάρχον μήνυμα.

Παίδες!!

Μόλις παρατήρησα την πρώτη διαφήμιση της κινητάρας μας στην tv!!

Δείτε παρακάτω!!

Στο τέλος η γκόμενα εεεε η κοπελιά κρατάει το desire!

ναι την ειδα και εγω!!αντε cosmote φερε το desire δεν αντεχουμε αλλο!!!!

Μετά από δύο εβδομάδες χρήσης, μπορώ να πω αβίαστα πως είναι μακράν το πιο σταθερό τηλέφωνο που έχει περάσει από τα χέρια μου. ΔΕΝ έχω καταφέρει να το κάνω να κολλήσει/διαμαρτυρηθεί, ό,τι κι αν έχω επιλέξει να κάνει. Δεν το έχω κλείσει καθόλου εδώ και 8 ημέρες, κι όμως είναι το ίδιο ταχύτατο και αξιόπιστο όπως την πρώτη μέρα που το έβγαλα από το κουτί του. Είναι το πρώτο κινητό με μη proprietary λειτουργικό, που το κάνει αυτό.

Well done HTC...

Παίδες!!

Μόλις παρατήρησα την πρώτη διαφήμιση της κινητάρας μας στην tv!!

Δείτε παρακάτω!!

Στο τέλος η γκόμενα εεεε η κοπελιά κρατάει το desire!

Εγω γιατι βλεπω τη διαφημιση της cosmote;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Η κοπελα που καθετε στην παραλια στο τελος "βλεπει" ιντερνετ απ το desire!

Απ την wind κανενα νεο?? (τιμη/διαθεσιμοτητα)

Απο τελη μαρτιου περιμενω!!!

Μια ερώτηση/διευκρίνηση..

Βάζοντας την κάρτα (whats up COTE) το κινητό μου εμφάνισε 2 APN (Cote Wireless Internet & COTE MMS).

Το πρώτο υποθέτω είναι για κάποιο πακέτο internet αλλα δεδομένου ότι έχω καρτοκινητό και συνήθως βρίσκομαι κοντά σε wifi δεν νομίζω να το χρησιμοποιήσω ούτε και με ενδιαφέρει τι ακριβώς κάνει. Αν κάποιος παρόλα αυτά ξέρει τι γίνεται με χρεώσεις κλπ ας μου πει τι παίζει.

Το 2ο είναι για τα MMS το οποίο λειτουργεί κανονικά και με το νόμο.

Εγώ λοιπόν έχω κάποια στάνταρ wap sites (ή ακόμα και ο έλεγχος του gmail μου) όπου με το Ν97 συνδεόμουν μέσω gprs (μικρή σχετικά χρέωση και η δουλειά μου γινόταν) όταν δεν υπήρχε κάποιο ασύρματο δίκτυο.

Εκεί υπήρχαν οι ρυθμίσεις wap. Για android όσο και αν έψαξα δεν είχα βρεί κάτι μέχρι σήμερα.

Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στις εξής ρυθμίσεις:

όνομα:Cosmote GPRS

ΑΡΝ:wap

Διακομιστής μεσολάβησης:010.010.010.010

Θύρα:8080

MCC:202

MNC:01

μέχρι στιγμής δείχνει να δουλεύει κανονικά. μπορεί κάποιος να βεβαιώσει ότι είναι σωστά τα παραπάνω? μη φάω καμιά τρελή χρέωση στο ξαφνικό..

Trust no one!

• Administrators
Με εγκατασταση του Greek keyboard από market γράφεις μέχρι 140 όπως εχω προαναφερει !

Μέχρι 140 ή μέχρι 160 χαρακτήρες;

Modpic.gif

Πολυ καλο τοπικ και πολυ κατατοπιστικο.Εχω αποφασισει κι εγω διαβαζοντας το να παρω το συγκεκριμενο τηλεφωνο κυριως λογω android και πληθους εφαρμογων που τα winmo 6.5 πχ στο HD mini ή στο HD2(που ηταν οι αλλες επιλογες μου) δεν θα τις εχω.

Δυο χαζες αποριες :

το Vodafone together υποστηριζεται?

αν θελω να εχω ιντερνετ και εκτος wifi δικτυου ποιες ειναι οι λυσεις και το κοστος?υπαρχει καποιο τοπικ που να το αναφερει?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...