zoid70 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Όταν κάνουμε partition ext3 την sd κάρτα, με το rom manager, δίνουμε 512ΜΒ . Swap πόσο βάζουμε....? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Swap 0 βάλε :) Μόλις πέρασα την Oxygen αλλά βλέπω ότι έχει ενα πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα που είναι πολύ χαμηλή, ξέρετε αν είναι bug της rom? Απ' ότι ξέρω είναι θέμα των cyanogen mods..Έχει ρυθμιστεί χαμηλά η φωτεινότητα... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagosM Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Πως μπορώ να αποθηκεύσω της εφαρμογές στην κάρτα sd καθώς και τα video και της φότο??? Η Μακεδονία είναι μια, ή Ελληνική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 θελω μια χαρη παιδια...οποιος εχει stock rom rooted να μου ανεβασει τα αρχεια system/build.prop και system/usr/keylayout/bravo-keypad.kl plzzzz θελω να κανω εξυπηρετηση σε ενα φιλο. ευχαριστω :) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Η εγγραφη video 720p μου κανει καποια σπασιματα, και φαινονται και μετα στην αναπαραγωγη του βιντεο απο το κινητο. Υπαρχει τροπος να διορθωθει? Εχω καρτα 16gb class4 LeeDroid 2.2f, kernel δεν εχω πειραξει (2.6.32.15) radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Να βαλω αυτο? -> 32.48.00.32u_5.10.05.30 Για βελτιωση της μπαταριας απ'οτι λενε.. H αλλαγη kernel, ειναι χρησιμη ουσιαστικα μονο για overclocking? Το Undervolted βοηθαει στη διαρκεια της μπαταριας φανταζομαι. Ειδα και τη διαδικασια για DATA2SD αλλα λεω να το αφησω για την ωρα, μου φανηκε αρκετα περιπλοκο! Με αυτο το fix: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=815557 θα δω βελτιωση στην αναπαραγωγη του βιντεο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 αν δεν κάνω λάθος το fixπου αναφέρεις υπάρχει ήδη στον kernel της rom σου. η μόνη λύση θα ήταν ίσως μια πιο γρήγορη κάρτα αλλά με το αντίστοιχο κόστος. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THED Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Επιτελους σημερα παρελαβα κι εγω το desire!!!!!! Αν και στην σελιδα του καταστηματος δεν εγραφε για ελληνικη συσκευη υποθετω πως ειναι μιας και τα κυρια χαρακτηριστικα στο κουτι ειναι ελληνικα. η εκδοση λογισμικου που φοραει ειναι η 2.2 Μου εκανε εντυπωση η αποδοση των χρωματων στην οθονη και ο browser της συσκευης!!! Η ποιοτητα κατασκευης για τα δικα μου στανταρ ειναι παρα πολυ καλη. Ο ηχος απο το μεγαφωνο οχι και τοσο δυνατος αλλα πραγματικα δεν με χαλασε καθολου. Αυτα προς το παρον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Επιτελους σημερα παρελαβα κι εγω το desire!!!!!! Αν και στην σελιδα του καταστηματος δεν εγραφε για ελληνικη συσκευη υποθετω πως ειναι μιας και τα κυρια χαρακτηριστικα στο κουτι ειναι ελληνικα. η εκδοση λογισμικου που φοραει ειναι η 2.2 Μου εκανε εντυπωση η αποδοση των χρωματων στην οθονη και ο browser της συσκευης!!! Η ποιοτητα κατασκευης για τα δικα μου στανταρ ειναι παρα πολυ καλη. Ο ηχος απο το μεγαφωνο οχι και τοσο δυνατος αλλα πραγματικα δεν με χαλασε καθολου. Αυτα προς το παρον. καλοριζικο και καλοδουλεμενο :D ειναι πολυ καλη συσκευη...θα την καταευχαριστηθεις!!! Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Η oxygen πετάει τελικά, πολύ γρήγορη κανένα κόλλημα και όσο περνάει η ώρα βελτιώνεται κι άλλο. Μόνο με το titanium που και που δεν το ανοίγει και πρέπει να κάνω διακοπή της εφαρμογής για να ξαναανοίξει αλλά έχει να μου το κάνει ώρα και αυτό.. Στο quadrant μου βγάζει 1680-1730 χωρίς πειραγμενο cpu :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Multymech Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 αφού ξεκίνησα να κάνω εγκατάσταση του htc sync το ακύρωσα αφού είχε περάσει τους drivers και όλα καλά. είμαι super duper user xaxaxaa. τελικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το είχα κάνει τόσο καιρό, πολύ εύκολο, άντε να αρχίσω να παίζω και με roms τώρα. θα σας τα πρήξω να το ξέρετε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Σαν ασχετος απο ROM και XDA, βλεποντας ομως οτι ειναι πολυ διαδεδομενο sport. ποιο ο λογος που καποιος βαζει Costum Firmware? Μπορει καποιος να μου πει συνοπτικα? Θα ηθελα να ακουσω και τα αρνητικα μιας τετοιας κινησης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 μια παρατηρηση: επειδη οταν ειχα την leedroid v2.2f θυμαμαιοτι το κινητο αργουσε πολυ να ανοιξει...δηλαδη ηθελε 2-3 λεπτα μεχρι να μπει στο μενου...και επειδη μαλλον θα την ξαναπερασω, ετσι ειναι φυσιολογικα η ρομ αυτη ή εγω ειχα κανει καμια πατατια...; Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 μια παρατηρηση: επειδη οταν ειχα την leedroid v2.2f θυμαμαιοτι το κινητο αργουσε πολυ να ανοιξει...δηλαδη ηθελε 2-3 λεπτα μεχρι να μπει στο μενου...και επειδη μαλλον θα την ξαναπερασω, ετσι ειναι φυσιολογικα η ρομ αυτη ή εγω ειχα κανει καμια πατατια...; ειναι οκ ετσι κανει η leedroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 ειναι οκ ετσι κανει η leedroid ενταξει τοτε.....σε ευχαριστω πολυ :) Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 καλημέρα, επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο θέλω να ρωτήσω αν οι αναβαθμίσεις του software (όπως έγινε σε android 2.2) θα συνεχιστούν και για επόμενες εκδόσεις του Android; ή θα σταματήσει αυτό και θα πρέπει να αγοράσουμε άλλη συσκευή!!! ευχαριστώ frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vir_tual Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Υπάρχει τρόπος να μη συγχρονίζει αυτόματα τα ραντεβού του ημερολογίου του Desire με αυτά του ημερολογίου στο gmail.com; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 καλημέρα, επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο θέλω να ρωτήσω αν οι αναβαθμίσεις του software (όπως έγινε σε android 2.2) θα συνεχιστούν και για επόμενες εκδόσεις του Android; ή θα σταματήσει αυτό και θα πρέπει να αγοράσουμε άλλη συσκευή!!! ευχαριστώ εαν αναφερεσαι για τυχον επισημες αναβαθμισεις σε νεοτερες εκδοσεις που θα βγουν, προσωπικα δεν το πιστευω...το θεωρω δυσκολο να γινει:( ανεπισημα ομως θα τις παρουμε απο τους xda σιγουρα:lol::lol: Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 καλημέρα, επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο θέλω να ρωτήσω αν οι αναβαθμίσεις του software (όπως έγινε σε android 2.2) θα συνεχιστούν και για επόμενες εκδόσεις του Android; ή θα σταματήσει αυτό και θα πρέπει να αγοράσουμε άλλη συσκευή!!! ευχαριστώ επειδη ξερω οτι ασχολεισαι, θα τα παρουμε ολα απο xda, προσωπικα δεν εχω ασχοληθει καθολου με αναβαθμισεις της htc, αν και δεν αργησε στη 2.2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Έτοιμα τα ελληνικά και για την 0.12.03 MIUI http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 εαν αναφερεσαι για τυχον επισημες αναβαθμισεις σε νεοτερες εκδοσεις που θα βγουν, προσωπικα δεν το πιστευω...το θεωρω δυσκολο να γινει:( ανεπισημα ομως θα τις παρουμε απο τους xda σιγουρα:lol::lol: επειδη ξερω οτι ασχολεισαι, θα τα παρουμε ολα απο xda, προσωπικα δεν εχω ασχοληθει καθολου με αναβαθμισεις της htc, αν και δεν αργησε στη 2.2. Σήμερα 10:06 Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις!!!!!! frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Χθες εγκατέστησα μία cooked ROM για Dezire HD αλλά ξαναγύρισα στη LeeDroid. Η γραμματοσειρά χωρίς λόγο παντού μικρότερη, η αυτόματη φωτεινότητα χαμηλά, γενικά παρατήρησα lag και πέραν από 3-4 προσθήκες στο μενού και αλλαγές ρυθμίσεων δεν είδα κάτι που να άξιζε για να παραμείνω σε αυτή :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Διαφορές με rom Desire HD σε μπαταρία και ταχύτητα..? Με Titanium Back up δεν μεταφέρω στη νέα rom τίποτα από το system? Ουτε τα μαρκαρισμένα με πράσινο ούτε αυτά με κόκκινο? Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Υπάρχει κάπου η επιλογή που μας δείχνει πόσες ώρες συνολικά έχουμε μιλήσει? Αν δεν υπάρχει...ποια είναι η προτεινόμενη εφαρμογή που κάνει το παραπάνω? Επίσης, θα ήθελα μία εφαρμογή που να μας δείχνει και τα συνολικά mb που έχουμε κατεβάσει μέσω κινητής? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Υπάρχει κάπου η επιλογή που μας δείχνει πόσες ώρες συνολικά έχουμε μιλήσει? Αν δεν υπάρχει...ποια είναι η προτεινόμενη εφαρμογή που κάνει το παραπάνω? Επίσης, θα ήθελα μία εφαρμογή που να μας δείχνει και τα συνολικά mb που έχουμε κατεβάσει μέσω κινητής? Ευχαριστώ! Για ομιλία Call meter NG για μένα είναι το καλύτερο. Σου δείχνει τα συνολικά stats αλλά και τα μηνιαία τα οποία μπορείς να προσαρμόσεις πλήρως στο συμβόλεό σου. Σου λέει για τα MB internet αλλά εγώ χρησιμοποιώ το 3G watchdog επειδή έχει και widget και ειδοποιήσεις.. Αποκλίσεις στις τιμές δεν έχουν. Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) καλησπερα, εχει βαλει κανεις την AuraxTSense v8.0 να μου πει εντυπωσεις...; Edited December 4, 2010 by hraklhs57 Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts