Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά ο μέσος χρόνος αναμονής για παραγγελία απο την handec ποιός είναι;

Εγώ που έκανα την παραγγελία την παρασκευή 30/05 πότε θα πρέπει να περιμένω να παραλάβω το δέμα;

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν θυμάμαι καλά, το link που σου στέλνουν έχει ενσωματωμένο το tracking number. Τι εννοείς δεν βρίσκει τπτ?

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

βάζω το tracking number στο http://www.city-link.co.uk και βγάζει μήνυμα

here are no records that match the information entered. Please call our Customer Care Team on 08444 930 930 for more information.

έστειλα και μήνυμα στην handtec....μην ζαλίζω εσάς....

Μαλλον δεν εχει καταχωρηθει ακομα,το μονο που δεν εχω καταφερει ακομα ειναι να εχω αναφορες στα sms χρειαζεται τιποτα ιδιαιτερο εκτος την επιλογη στο μενου των μηνυματων?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Μαλλον δεν εχει καταχωρηθει ακομα,το μονο που δεν εχω καταφερει ακομα ειναι να εχω αναφορες στα sms χρειαζεται τιποτα ιδιαιτερο εκτος την επιλογη στο μενου των μηνυματων?

Κρατας πατημενο στο μηνυμα που σε ενδιαφερει κι επιλεγεις απο εκει "προβολη αναφορας". Ετσι ειναι η υλοποιηση της αναφορας παραδοσης των γραπτων μηνυματων στα android.

Εάν έχεις ενεργοποιήσει την αναφορά μηνυμάτων από τις ρυθμίσεις, τότε αρκεί να πατήσεις παρατεταμένα στο σταλθέν μήνυμα και να επιλέξεις από το popup μενού την αναφορά κατάστασης. Δεν εμφανίζεται όπως σε άλλα κινητά. Χρειάζεται να κάνεις αυτή τη διαδικασία.

Εάν κάποιος έχει καταφέρει με το Handcent να βλέπει διαφορετικά τις αναφορές, ας γράψει τη διαδικασία.

Καλησπερα γιατι ειμαι ειμαι λιγο ασχετος.

Λοιπον η συσκευη ειναι αγορασμενη απο αγγλια με vodafone αγγλιας μεσα η sim αφου εδω μενω μονιμα.

εχω απεριοριστω ιντερνετ 3g στο πακετο συνδεσης μου.

στο τηλ οταν το ανοιγςω απο την αδρανεια , δειχνει για δεφτερολεπτα το εικονιδιο 3G διπλα απο τις μπαρες του σηματος, και μετα φευγει κατεθυειαν αυτο και εμφανιζεται ενα Η με δυο τοξακια απο κατω (ενα που κοιταει πανω και ενα κατω).

Αυτο το εικονιδιο τι σημαινει? μηπως ετσι χρεωνομαι και δεν το εχω παρειχαμπαρι μεχρι τωρα? στο iphone που ειχα πριν το 3g σηματακι δεν εφευγε ποτε.

Οποιος μπορει ας με διαφωτισει!

ευχαριστω

Καλησπερα γιατι ειμαι ειμαι λιγο ασχετος.

Λοιπον η συσκευη ειναι αγορασμενη απο αγγλια με vodafone αγγλιας μεσα η sim αφου εδω μενω μονιμα.

εχω απεριοριστω ιντερνετ 3g στο πακετο συνδεσης μου.

στο τηλ οταν το ανοιγςω απο την αδρανεια , δειχνει για δεφτερολεπτα το εικονιδιο 3G διπλα απο τις μπαρες του σηματος, και μετα φευγει κατεθυειαν αυτο και εμφανιζεται ενα Η με δυο τοξακια απο κατω (ενα που κοιταει πανω και ενα κατω).

Αυτο το εικονιδιο τι σημαινει? μηπως ετσι χρεωνομαι και δεν το εχω παρειχαμπαρι μεχρι τωρα? στο iphone που ειχα πριν το 3g σηματακι δεν εφευγε ποτε.

Οποιος μπορει ας με διαφωτισει!

ευχαριστω

Το H ειναι πιο γρήγορο απο το 3G. Μην ανησυχείς. Ολα καλα ειναι! Enjoy your phone!

Ευχαριστω geovass και αν ξερεις πες μου pls και αυτο...

Οταν κανω save ενα καινουργιο contact με ρωταει αν θελω να σωθει στο googlemail account μου στη sim η' στο τηλεφωνο.

Εσυ ποιο προτεινεις καλυτερα? γιατι οταν το σωζω στο google μετα κανω import απο την sd καρτα και περνιουντε και στο τηλεφωνο αλλα οταν πατας το εικονιδιο κληση στην κεντρικη σελιδα του τηλεφωνου και μοθ εμφανιζεται ολο το κατεβατο των επαφων μερικες επαφες εχουν μεσα duplicates τηλεφωνα.

..... χχεχεχεχε τωρα διαβασα τι εχω γραψει και μεχρι και εγω μπερδευτικα...

ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.

Ευχαριστω geovass και αν ξερεις πες μου pls και αυτο...

Οταν κανω save ενα καινουργιο contact με ρωταει αν θελω να σωθει στο googlemail account μου στη sim η' στο τηλεφωνο.

Εσυ ποιο προτεινεις καλυτερα? γιατι οταν το σωζω στο google μετα κανω import απο την sd καρτα και περνιουντε και στο τηλεφωνο αλλα οταν πατας το εικονιδιο κληση στην κεντρικη σελιδα του τηλεφωνου και μοθ εμφανιζεται ολο το κατεβατο των επαφων μερικες επαφες εχουν μεσα duplicates τηλεφωνα.

..... χχεχεχεχε τωρα διαβασα τι εχω γραψει και μεχρι και εγω μπερδευτικα...

ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.

ωραια τα εγραψες! :lol::lol::lol:

Λοιπον, η δικη μου άποψη ειναι να σωζεις τα πάντα στο google account σου, για να συγχρονίζονται ολα με το Internet και να τα εχεις και backup!

Μόλις ανακοινώθηκε το Desire στον ιστότοπο της Vodafone στις μελλοντικές συσκευές. http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42060.action Φαντάζομαι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εταιρίες.

Δεν έχω καμία επαφή με Android κινητά, για αυτό έχω δύο απορίες:

1ον) Όταν ένα κινητό γίνει rooted ή όταν εγκαταστήσουμε μία μη επίσημη ROM, παραβιάζουμε την εγγύηση ή συνεχίζει να ισχύει κανονικά;

2ον) Αν γίνει rooted ένα κινητό ή εγκαταστήσουμε μία νέα ROM, υπάρχει τρόπος να το επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση και πως;

Δεν βρήκα τις απαντήσεις εντός του συγκεκριμένου thread αλλά αν υπάρχουν κάπου αλλού, θα ήθελα να μου υποδείξετε τα links.

Υ.Γ.: Περίμενα αρκετό καιρό ένα smartphone που θα με κάλυπτε πλήρως και νομίζω ότι επιτέλους το Desire τα κατάφερε.

Μόλις ανακοινώθηκε το Desire στον ιστότοπο της Vodafone στις μελλοντικές συσκευές. http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42060.action Φαντάζομαι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εταιρίες.

1ον) Όταν ένα κινητό γίνει rooted ή όταν εγκαταστήσουμε μία μη επίσημη ROM, παραβιάζουμε την εγγύηση ή συνεχίζει να ισχύει κανονικά;

2ον) Αν γίνει rooted ένα κινητό ή εγκαταστήσουμε μία νέα ROM, υπάρχει τρόπος να το επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση και πως;

Δεν βρήκα τις απαντήσεις εντός του συγκεκριμένου thread αλλά αν υπάρχουν κάπου αλλού, θα ήθελα να μου υποδείξετε τα links.

Υ.Γ.: Περίμενα αρκετό καιρό ένα smartphone που θα με κάλυπτε πλήρως και νομίζω ότι επιτέλους το Desire τα κατάφερε.

Καλωσήρθες στο forum.:)

Αν βάλεις custom ROM ή κάνεις τη διαδικασία για root, χάνεις την εγγύηση της συσκευής. Όσο για το δεύτερο ερώτημά σου, σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει τρόπος να το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση. Μπορεί να βρεθεί τρόπος, αλλά από την άλλη μπορεί και να μη βρεθεί.

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22633

斯塔夫罗斯 :O

To συγκεκριμένο αρχείο που προτείνει ο panosha είναι generic. Επειδή ο blueoly μίλησε για Vodafone Desire, γι' αυτό κι ανέφερα ότι δε γίνεται να επαναφέρεις το κινητό στην αρχική του κατάσταση.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και καλώς σας βρήκα.

Δεν με ενδιαφέρει για Vodafone Desire. Μιλάω για επαναφορά σε "καθαρό" Desire και όχι branded, ώστε να το επαναφέρουμε σε περίπτωση που χρειαστούμε την εγγύηση.

Την αναφορά για την Vodafone την έκανα απλά για να ενημερώσω ότι ξεκίνησαν οι εταιρίες κινητής να το ανακοινώνουν.

Ξέρουμε ότι θα είναι branded το desire που θα φέρει η vodafone στην Ελλάδα;

Από μια γρήγορη ματιά που έριξα, το Desire που δίνει η Vodafone UK δεν είναι branded, απλά αναφέρουν ότι λείπουν κάποιες εφαρμογές (πχ Voice search). Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο ταυτίζεται σε τέτοια θέματα η Vodafone Ελλάδας. To Magic που πουλούσαν ήταν branded, χωρίς και αυτό να σημαίνει κάτι για το Desire.

Παίδες επειδή δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει στην φάση του ίντερνετ στο κινητό.

Πόσα ΜΒ χρειάζεστε εσείς τον μήνα με το desire???

Εάν θέλεις δλδ να σερφάρεις στο ίντερνετ , youtube , facebook και άλλα τέτοια.

Co-Founder & CEO at AntMoves & Windows Phone Apps

www.antmoves.com | www.wpapps.gr

Απο ποτε το desire δεν εχει ραδιοφωνο και εχει 3.2 ιντσων οθονη και TFT ??? Αλλα νταλα λεει η ιστοσελιδα της βοντα :X:ninja:

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

• Administrators
Παίδες επειδή δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει στην φάση του ίντερνετ στο κινητό.

Πόσα ΜΒ χρειάζεστε εσείς τον μήνα με το desire???

Εάν θέλεις δλδ να σερφάρεις στο ίντερνετ , youtube , facebook και άλλα τέτοια.

Αν και είμαστε off topic... εάν χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα τύπου unlimited, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεπεράσεις τα 3GB που σου δίνει σαν όριο.

Modpic.gif

Εγω που εχω 150 mb το μηνα και τα χρησιμοποιω μονο αν χρειαστω νετ καπου εξω ειναι αρκετα .

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Όσοι δεν είχατε κάνει root το Desire, γιατί σας φαινόταν πολύπλοκη η διαδικασία, δεν έχετε πλέον δικαιολογία. Ο Paul απλοποίησε ακόμα περισσότερο τη διαδικασία. Μπορείτε να βρείτε τον οδηγό εδώ.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...