Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους.

Μόλις πέρασα την leedroid 2.2 με επιτυχία. Το θέμα είναι οτι πέρασα όλες τις εφαρμογές μου στην κάρτα και τίγκαρε.

Αν αγοράσω μια μεγαλύτερη κάρτα αρκεί να αντιγράψω τα πάντα απο την παλιά με copy & paste μέσω του υπολογιστή ή πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο;

Επίσης μπορεί κάποιος να μου πεί επιγραμματικά τα οφέλη που συνεπάγεται η χρήση της leedroid? Δηλαδή πέρα απο το προφανές που είναι η μεταφορά των εφαρμογών στην κάρτα τι άλλο υπάρχει;

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά! Εδώ και δύο μέρες δε δουλεύει το bluetooth της συσκευής. Ούτε συνδέεται με το handsfree ούτε μπορούν να τη δουν άλλες συσκευές ούτε μπορεί να δει. Το τηλέφωνο έχει froyo 2.2, είναι πάντα στη θήκη του και δεν έχει πέσει ποτέ. Λέτε να φταίει η κεραία; Τί μπορώ να κάνω;

καλημέρα σε όλους.

Μόλις πέρασα την leedroid 2.2 με επιτυχία. Το θέμα είναι οτι πέρασα όλες τις εφαρμογές μου στην κάρτα και τίγκαρε.

Αν αγοράσω μια μεγαλύτερη κάρτα αρκεί να αντιγράψω τα πάντα απο την παλιά με copy & paste μέσω του υπολογιστή ή πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο;

Επίσης μπορεί κάποιος να μου πεί επιγραμματικά τα οφέλη που συνεπάγεται η χρήση της leedroid? Δηλαδή πέρα απο το προφανές που είναι η μεταφορά των εφαρμογών στην κάρτα τι άλλο υπάρχει;

Τιγκαρε η κάρτα;;;

Έφαγες δηλαδή και τα 512 MB του ext3 partition;

Περίεργο...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

HTC Desire Root User

Καλημέρα παιδιά! Εδώ και δύο μέρες δε δουλεύει το bluetooth της συσκευής. Ούτε συνδέεται με το handsfree ούτε μπορούν να τη δουν άλλες συσκευές ούτε μπορεί να δει. Το τηλέφωνο έχει froyo 2.2, είναι πάντα στη θήκη του και δεν έχει πέσει ποτέ. Λέτε να φταίει η κεραία; Τί μπορώ να κάνω;

Έχεις custom rom; Δοκίμασες να κάνεις clear cache /data από εφαρμογές που χρησιμοποιούν το bluetooth.. (π.χ. το bluetooth :P) ;

Τιγκαρε η κάρτα;;;

Έφαγες δηλαδή και τα 512 MB του ext3 partition;

Περίεργο...

Χμμ......το partition δημιουργείται κατά την διαδικασία του flashαρισματος; γιατί εγω δεν έκανα partition.....:confused:

Χμμ......το partition δημιουργείται κατά την διαδικασία του flashαρισματος; γιατί εγω δεν έκανα partition.....:confused:

Ααχχ...τσάμπα τα γράφουμε :(

Διάβασε εδώ η στο xda, λέει τα πάντα.

HTC Desire Root User

Την κανονική rom έχω. Έβγαλα και το bluetooth file tranfer, έκανα και αναγκαστική διακοπή του "κοινή χρήση μέσω bluetooth", έκανα μία επανεκίνηση στο τηλέφωνο κι τώρα δουλεύει μια χαρά!!

Ααχχ...τσάμπα τα γράφουμε :(

Διάβασε εδώ η στο xda, λέει τα πάντα.

δικιο έχεις αλλά δεν είναι και εύκολο να βρεις ακριβώς αυτό που θες σε 540 σελίδες.

Τώρα που έμαθα για το partition εκ των υστέρων γίνεται τίποτα ή πρεπει να κάνω όλη την διαδικασία απο την αρχή ;

Από χθες δοκιμάζω την LeeDroid 2.2 που αναφέρθηκε και παραπάνω. Δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη βέβαια, παρακολουθώντας όμως τα θέματα στο XDA και με βάση τις μαρτυρίες χρηστών μπορώ να πω ότι πρακτικά δεν της λείπει τίποτα και είναι ότι πιο κοντινό στην μαμά ρομ με τις όποιες επεμβάσεις..
Trust no one!

δικιο έχεις αλλά δεν είναι και εύκολο να βρεις ακριβώς αυτό που θες σε 540 σελίδες.

Τώρα που έμαθα για το partition εκ των υστέρων γίνεται τίποτα ή πρεπει να κάνω όλη την διαδικασία απο την αρχή ;

Η rom που πέρασες είναι με ap2sd η χωρίς?

Partition μπορείς να κάνεις με διάφορους τρόπους, ο πιο ευκολος είναι απο το Rom manager

Λογικά αν κάνεις data/factory reset στη ρομ και μετά κάνεις partition οταν επαναφέρεις τις εφαργμογές θα πάνε εκει.Εκτός και αν πρέπει να ξαναπερασεις απο την αρχή την ρομ αφού κάνεις το partition ;)

H rom είναι με ap2sd και δοκίμασα να περάσω τις εφαρμογές μου στην κάρτα μέ το titanium backup. Μου έδειξε οτι περνάνε και σε κάποια φάση κόλλησε.

Το κινητό δουλεύει κανονικά εκτός απο 2 widgets και η sd φαίνεται εντελώς γεμάτη.

Με το ROM manager δεν με αφήνει να προχωρήσω σε partition προφανώς επειδή είναι η κάρτα full.

Τώρα αγόρασα μια μεγαλύτερη κάρτα και αντιγράφω τα πάντα απο την παλιά. Λεω να κάνω μεταφορά των εφαρμογών πάλι απο την κάρτα στην συσκευή με το titanium backup και μετά να κάνω partition στην νεα κάρτα με το ROM manager.....

αν έχει κανείς καμια ιδέα ας την πει :)

H rom είναι με ap2sd και δοκίμασα να περάσω τις εφαρμογές μου στην κάρτα μέ το titanium backup. Μου έδειξε οτι περνάνε και σε κάποια φάση κόλλησε.

Το κινητό δουλεύει κανονικά εκτός απο 2 widgets και η sd φαίνεται εντελώς γεμάτη.

Με το ROM manager δεν με αφήνει να προχωρήσω σε partition προφανώς επειδή είναι η κάρτα full.

Τώρα αγόρασα μια μεγαλύτερη κάρτα και αντιγράφω τα πάντα απο την παλιά. Λεω να κάνω μεταφορά των εφαρμογών πάλι απο την κάρτα στην συσκευή με το titanium backup και μετά να κάνω partition στην νεα κάρτα με το ROM manager.....

όταν κάνεις partition διαγράφονται τα πάντα απο την κάρτα, πρεπει να τα μεταφέρεις πρώτα στο pc και αφού κάνεις το partition γύρισε τα πάλι στην κάρτα

Νομίζω όμως οτι τα έχεις μπερδεψει λίγο, με το titanium περνεις back up των εφαρμογών και των δεδομένων τους ωστε όταν περάσεις νέα ρομ να τα τις επαναφέρεις.

οταν κανεις παρτισιον με το rom manager στα σβηνει ολα.εγω στη θεση σου θα αντεγραφα την καρτα στο pc,μετα θα εφτιαχνα το παρτισιον με το rom manager,θα εβαζα μεσα τη ρομ θα εμπαινα recovery,wipe data+factory recet,wipe cashe,wipe davlik cashe και θα ξαναφλασαριζα τη ρομ.

οταν κανεις παρτισιον με το rom manager στα σβηνει ολα.εγω στη θεση σου θα αντεγραφα την καρτα στο pc,μετα θα εφτιαχνα το παρτισιον με το rom manager,θα εβαζα μεσα τη ρομ θα εμπαινα recovery,wipe data+factory recet,wipe cashe,wipe davlik cashe και θα ξαναφλασαριζα τη ρομ.

έκανα παρτίσιον με το rom manager στην καινούρια και άδεια κάρτα μου.....τα υπολοιπα θα τα δοκιμάσω αργότερα. Ευχαριστώ

Υπάρχει καμία ένδειξη οτι όντως έγινε το παρτίσιον; γιατί έκανε απλά restart και τίποτα άλλο.....

έκανα παρτίσιον με το rom manager στην καινούρια και άδεια κάρτα μου.....τα υπολοιπα θα τα δοκιμάσω αργότερα. Ευχαριστώ

Υπάρχει καμία ένδειξη οτι όντως έγινε το παρτίσιον; γιατί έκανε απλά restart και τίποτα άλλο.....

Κατέβασε την εφαρμογή quick system info και δες αν στο A2SD storage σου εμφανίζει το total και free, αν δεν έγινε θα λέει information not avalaible νομιζω :)

Καλησπέρα σε όλους, Γιώργος εδώ. Εδώ και 3-4 ημέρες περίπου το κινητό αδειάζει από μπαταρία σε χρόνο dt. Εχω απενεργοποιήσει το ασύρματο δίκτυο, έχω χαμηλώσει την φωτεινότητα, παρόλα αυτά μέσα σε μισή ημέρα θέλει να το φορτίσω!

Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο; Από την ημέρα που το πήρα το φόρτιζα κάθε 2 ημέρες. Τώρα αμέσως αδειάζει. Ίσως έγινε από την ανανέωση του λογισμικού και μέτα. Καμία βοήθεια; Αν φταίει η μπαταρία μπορώ να πάρω μια που να αντέχει περισσότερο; Είναι εργαλείο το κινητό για τη δουλειά μου.

Καλησπέρα σε όλους, Γιώργος εδώ. Εδώ και 3-4 ημέρες περίπου το κινητό αδειάζει από μπαταρία σε χρόνο dt. Εχω απενεργοποιήσει το ασύρματο δίκτυο, έχω χαμηλώσει την φωτεινότητα, παρόλα αυτά μέσα σε μισή ημέρα θέλει να το φορτίσω!

Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο; Από την ημέρα που το πήρα το φόρτιζα κάθε 2 ημέρες. Τώρα αμέσως αδειάζει. Ίσως έγινε από την ανανέωση του λογισμικού και μέτα. Καμία βοήθεια; Αν φταίει η μπαταρία μπορώ να πάρω μια που να αντέχει περισσότερο; Είναι εργαλείο το κινητό για τη δουλειά μου.

Δες τι ρομ φορας, αν ειναι καποια cooked μηπως υπαρχει προβλημα με το kernel η το radio.αν παλι ειναι η μαμα room μαλλον εφτασε καιρος να την αλλαξεις ;)

Παιδια, καταφερα!;) σημερα να σβησω τα περιεχομενα της δευτερης και τριτης οθονης δεξια (καταλογος τηλ με εικονες και οθονη με ειδησεις).

Πως μπορω να τα επαναφερω;

Δες τι ρομ φορας, αν ειναι καποια cooked μηπως υπαρχει προβλημα με το kernel η το radio.αν παλι ειναι η μαμα room μαλλον εφτασε καιρος να την αλλαξεις ;)

μεσα σε μισο χρονο να την αλλαξει; καινουργια ειναι ακομα εκτος αν ειναι ελαττωματικη.

βασικα λες το ασυρματο, αλλα τα data/mobile network το εχεις κλεισει; το 3g το εχεις γυρισει σε GSM; μηπως καποια εφαρμογη; στις πληροφοριες της μπαταριας τι λεει οτι το χρησιμοποιει παραπανω;

@elginop μπορεις να διαβασεις το manual :)

Παιδια, καταφερα!;) σημερα να σβησω τα περιεχομενα της δευτερης και τριτης οθονης δεξια (καταλογος τηλ με εικονες και οθονη με ειδησεις).

Πως μπορω να τα επαναφερω;

Πατάς παρατεταμένα στην οθόνη, και μετά επιλέγεις τι θες να βάλεις

Ασ πουμε ο κατάλογος με τις εικόνες είναι στο στοιχείο ελεγχου παραθυρου και επιλέγεις πρόσωπα ;)

Δεν έχω αλλάξει τίποτα, όλα είναι ότι μου δίνει η εταιρία σε ανανεώσεις δεν τα πειράζω αυτά. Αλλά εδώ και 3 μέρες η μπαταρία αδειάζει αμέσως. Έσβησα σχεδόν ότι είχα βάλει μέσα να δω. Δεν έχω αλλάξει κάτι πάντως.

Είχε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Δεν έχω αλλάξει τίποτα, όλα είναι ότι μου δίνει η εταιρία σε ανανεώσεις δεν τα πειράζω αυτά. Αλλά εδώ και 3 μέρες η μπαταρία αδειάζει αμέσως. Έσβησα σχεδόν ότι είχα βάλει μέσα να δω. Δεν έχω αλλάξει κάτι πάντως.

Μήπως τα έφτυσε η μπαταρία και πρέπει να πάρεις άλλη?

Αν δεν έχεις αλλάξει ποτέ ρομ radios και λοιπά και έχεις σβήσει όλες τισ εφαρμογές και εξακολουθει να σου την καταβροχθίζει μάλλον θα φταίει η μπαταρια :confused:

Μήπως εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα και σου τρώει μπαταρία;

Έχεις κλειστό το ασύρματο;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...