Jump to content

elginop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by elginop

  1. Παιδια, καταφερα!;) σημερα να σβησω τα περιεχομενα της δευτερης και τριτης οθονης δεξια (καταλογος τηλ με εικονες και οθονη με ειδησεις). Πως μπορω να τα επαναφερω;
  2. Ειμαι νεο κατοχος ενος omnia II και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Οταν συνδεομαι στο Internet με wifi σχεδον στο 5λεπτο αρχιζει να βαραινει πολυ η μνημη και μου εχει κολλησει το κινητο αρκετες φορες. Χρησιμοποιω opera και νομιζω πως γεμιζει η RAM πολυ γρηγορα. Τι μπορω να κανω?
  3. Εχω το omnia II 5 μερες και ακομα δεν εχω καταφερει να συντονισω τους δορυφορους. Το εχω αφησει 20 min σε ανοιχτο ουρανο και τιποτα. Μου βγαζει συνεχεια "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑ GPS" και στο μενου ρυθμισεις του GPS μου βγαζει αδυναμια εντοπισμου συσκευης. Εχω ηδη δοκιμασει ενα αλλο προγραμμα GPS test και τιποτα. Τι αλλο μενει να κατω?
  4. Σε εσενα ετρεξε με την πρωτη? Και πως να τρεξω το προγραμμα αυτο (GPS Test). Ειμαι πολυ αρχαριος ακομα με τα smartphones.?
  5. Παρα καλο πολυ παιδια, οποιος ξερει πως να λειτουργησω το GPS να μου απαντησει γιατι το εχω 2 μερες και δεν εχω κανει συνδεση με δορυφορο ακομα... Ανοιγω το Sygic και γραφει "Δεν υπαρχει σημα GPS". To εβγαλα σε εξωτερικο χωρο για 20min οπως μου ειπα απο Samsung και τιποτα. τωρα τη κανω?
×
×
  • Create New...