Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χμ με τα sms σε αυτό το τηλέφωνο δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται :( Έχω βάλει να έχει αναφορά παράδοσης. Στέλνει το μήνυμα λέει ότι έχει παραληφθεί βλέπω το sms στο άλλο κινητό αλλά απο αναφορά τίποτα!!!! Τι στο καλό κάνω λάθος!!
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

χμ με τα sms σε αυτό το τηλέφωνο δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται :( Έχω βάλει να έχει αναφορά παράδοσης. Στέλνει το μήνυμα λέει ότι έχει παραληφθεί βλέπω το sms στο άλλο κινητό αλλά απο αναφορά τίποτα!!!! Τι στο καλό κάνω λάθος!!

φιλε γενικα στα android η αναφορα ειναι οπως την περιεγραψες,δηλαδη διπλα στο μηνυμα που στελνεις φαινεται αν το μηνυμα παραδοθηκε ή οχι,μην περιμενεις να σου ερθει μηνυμα που να λεει οτι το μηνυμα παραδοθηκε κτλ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

φιλε γενικα στα android η αναφορα ειναι οπως την περιεγραψες,δηλαδη διπλα στο μηνυμα που στελνεις φαινεται αν το μηνυμα παραδοθηκε ή οχι,μην περιμενεις να σου ερθει μηνυμα που να λεει οτι το μηνυμα παραδοθηκε κτλ.

Σου ερχεται και ειδοποιηση πανω στην μπαρα οτι το μηνυμα απεσταλη επιτυχως.

Σύνδεση με το internet του PC σου ναι. Με gprs ή wifi όχι.

Μα γι αυτο μιλαω και εγω για συνδεση με το ιnternet του pc.αρνηται πεισματικα.αντε καλο μου αντε κακο μου ....χαμπαρι αυτο.μηπως ειναι κανενα τσεκαρισμα μεσα στις ρυθμισεις?

Συγνώμη αν το ποστάρω σε λάθος forum αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.

Πριν μια βδομάδα περίπου πήρα το Desire από handtec. Εξαιρετικό κινητό και τα Android σκίζουν.

Έχω ένα πρόβλημα με τα SMS όμως: το timestamp στα εισερχόμενα μηνύματα δείχνει 3 ώρες μπροστά από τη σωστή ώρα αποστολής. Αυτό ισχύει για ορισμένους παρόχους μόνο, δηλαδή από Q και από vodafone, απ' ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.

Από άλλους το timestamp είναι σωστό.

Έχω καρτοκινητό Q και πήγα σε κατάστημα WIND για αλλαγή κάρτας SIM μπας και είναι πρόβλημα συμβατότητας της κάρτας αλλά μου είπαν ότι αυτό είναι πρόβλημα παρόχου και δεν θα βοηθήσει η αλλαγή.

Θα τρελαθώ ρε παιδιά! Κανονικά δε θα με ένοιαζε αλλά με τον τρόπο που εμφανίζει τις συνομιλίες το κινητό δε βολεύει καθόλου. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Τί προτείνετε;

Πληροφοριακά, έχω κάνει 3 φορές reset αλλά τίποτα. Help!

δεν εχω πρόβλημα φίλε μου κι εχω vf και μου χουν στείλει από vf.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Nαι αλλά σε μένα δεν έχει τίποτα!! Δίπλα απο το μήνυμα έχει ένα φακελάκι με ένα ανάποδο θαυμαστικο (το οποίο στην αρχή υπέθεσα ήταν πως το μήνυμα δεν πήγε) αλλά όταν πήγα στις επιλογές=>προβολή αναφοράς η κατάσταση έλεγε ληφθέντα και το μήνυμα είχε παραληφθεί χωρίς να έχω άλλη ειδοποίηση...
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Μέσα από τα μηνύματα,στις ρυθμίσεις έχεις τσεκαρει,

τις αναφορές παραδοσεις;

δεν εχω πρόβλημα φίλε μου κι εχω vf και μου χουν στείλει από vf.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά, όπως είπα, εγώ έχω καρτοκινητό Q.

Άρα όλα δείχνουν ότι το πρόβλημα είναι με την Q ή τη Wind.

Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; Καμιά εισήγηση;

Και κάτι άλλο: δοκίμασα την εφαρμογή SMS Hotfix από το market αλλά επηρεάζει όλα τα μηνύματα, ακόμα και σ' αυτά που έχουν σωστό timestamp. Πάλι μπάχαλο δηλαδή.

Μα γι αυτο μιλαω και εγω για συνδεση με το ιnternet του pc.αρνηται πεισματικα.αντε καλο μου αντε κακο μου ....χαμπαρι αυτο.μηπως ειναι κανενα τσεκαρισμα μεσα στις ρυθμισεις?

ερωτηση, οταν επανω βγαζει το Η με τα δυο βελακια να αναβοσβηνουν και ενω ειναι συνδεδεμενο στον Η/Υ, internet εχει απο το τηλ η απο τον Η/Υ?

Υπάρχει τρόπος, αλλά δεν το έχω κάνει. Αντιγράφω από εδώ (είναι για το Dream, αλλά η διαδικασία πρέπει να είναι ίδια και για το Desire):

My android os is CyanogenMod 4.2.14.1,

1.Enable "Settings\Wireless controls\Internet tethering"

2.Install HTC Remote NDIS based Device driver(http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=277122&d=1265356413)

3.Set the HTC adapter as: IP:192.168.2.1, Mask:255.255.255.0

4.Set the PC ethercard as shared connection

5.Run these codes in terminal:

su

ifconfig usb0 192.168.2.2 netmask 255.255.255.0

busybox route delete default

iptables -F

iptables -F -t nat

busybox route add default gw 192.168.2.1

setprop net.dns1 8.8.8.8

setprop "net.gprs.http-proxy" ""

6.Now your g1 could open browser to view any web pages on the internet, and update apps in the Market.

Βέβαια, οι εντολές που αναφέρει παραπάνω είναι για χρήση σε linux, αν και ο driver είναι για windows.

Μια άλλη λύση που βρήκα είναι εδώ, αλλά απαιτεί πρόσβαση root, οπότε σε αυτή τη φάση δεν είναι χρήσιμη.

ερωτηση, οταν επανω βγαζει το Η με τα δυο βελακια να αναβοσβηνουν και ενω ειναι συνδεδεμενο στον Η/Υ, internet εχει απο το τηλ η απο τον Η/Υ?

Έχει internet από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και όχι από το PC. Ρίξε μια ματιά στην προηγούμενη παράγραφο.

Edited by vman

Καθιστε για να καταλαβω...Δηλαδη οταν το συνδεεις στο pc οπως εκανα το hd ΔΕΝ παιρνει νετ με τπτ οπως ειναι?Θα χρεωνε 3g?Τραγικο...Τουλαχιστον πιστευω δουλευει με wifi...
Μάριος...

Υπάρχει τρόπος, αλλά δεν το έχω κάνει. Αντιγράφω από εδώ (είναι για το Dream, αλλά η διαδικασία πρέπει να είναι ίδια και για το Desire):

Βέβαια, οι εντολές που αναφέρει παραπάνω είναι για χρήση σε linux, αν και ο driver είναι για windows.

Μια άλλη λύση που βρήκα είναι εδώ, αλλά απαιτεί πρόσβαση root, οπότε σε αυτή τη φάση δεν είναι χρήσιμη.

Έχει internet από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και όχι από το PC. Ρίξε μια ματιά στην προηγούμενη παράγραφο.

καλημερα παιδια.Δε το πιστευω το οτι για να εχεις internet μεσα απο το pc οταν εχεις συνδεδεμενο το τηλ. πρεπει να κανεις ολη αυτη τη διαδικασια...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Ασε και που δε καταλαβα τι ακριβως πρεπει να κανω.Παντως ευχαριστω το Vman.

Παντως σ ενα post πιο πανω ο Athanasso ελεγε οτι οταν το συνδεεις με το pc εχεις κανονικα net στο τηλ απο τον H/Y.Αν ξερει κατι παραπανω καποιος ας μας ενημερωση.

Σίγουρα δε γίνεται να έχεις (χωρίς να κάνεις κάτι) πρόσβαση στο internet μέσω USB. Δεν είναι όπως στα WM που μπορείς να το κάνεις μέσω Active Sync.

Λοιπον σημερα ειναι η τριτη φορα π μου το εκανε . Δηλαδη αργει να κλεισει ειδικα χθες το βραδυ το εκλεισα και σημερα το μεσημερι το κοιταξα και ακομα προσπαθουσε να κλεισει μεχρι που εβγαλα τν μπαταρια καμια ιδεα ?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Λοιπον σημερα ειναι η τριτη φορα π μου το εκανε . Δηλαδη αργει να κλεισει ειδικα χθες το βραδυ το εκλεισα και σημερα το μεσημερι το κοιταξα και ακομα προσπαθουσε να κλεισει μεχρι που εβγαλα τν μπαταρια καμια ιδεα ?

μηπως εχεις βαλει καποια εφαρμογη και δεν μπορει να κλεισει? πηγενε στις εφαρμογες και κλεισε αμα βλεπεις καμια βαρια

παιδια εχτε ηχο η δονηση οταν γραφετε σμσ?

δονηση ναι, ηχο δεν εχω κοιταξει να το ρυθμισω, αν εχει.

καμια εφαρμογουλα μηπως;

Παιδιά πήρα τηλ στη Vodafone και μ είπαν πως σε 20 μέρες θα το έχουν στο stock τους..Όσο για κυκλοφορία άγνωστο...Κάποιοι που υποστήριξαν προηγουμένως οτι θα βγεί 5 Μαιου στα καταστήματα έχουν έγγυρη πηγή πληροφόρησης ? :blink:

Μόλις έχω παραγγείλει και εγω το HTC Desire απο το Clove.co.uk. Μια ερώτηση που έχω. Στο iphone μου αγόραζα video απο το itunes store και έβλεπα σειρές στο κινητό (ταξιδεύω πολύ λόγω δουλειάς). Απο ότι είδα αυτά τα videos είναι DRM m4v σε ανάλυση 854x480 και η ποιότητα στο iphone ήταν φανταστική.

Υπάρχει τρόπος να μετατρέψω αυτά τα video σε κάποιο format που να μπορεί να παίζει το Desire χωρίς απώλεια στην ποιότητα?

Επίσης έχω πολλά video avi που κατέβασα απο το internet. Μπορούν και αυτά να μετατραπούν σε κάποιο format που να παίζει το Desire? Τουλάχιστον μέχρι να πάρει divx support. Στο google μου έβγαλε διάφορα converters αλλά δεν ξέρω τι settings πρέπει να βάλω για να μετατρέψω π.χ. μια ταινία που πήρα απο το internet 700ΜΒ avi για το Desire.

Ευχαριστώ!

καλησπέρα και από μένα επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω, τέσσερεις ερωτήσεις που σίγουρα έχουνε απαντηθεί

1.διάρκεια μπαταρίας?

2.ανεξάρτητο δέκτη gps έχει ?

3.η οθόνη του δεν γρατζουνίζεται όπως στο hd2?

4.sar ?

Edited by michael150583

• Administrators
Αφού έχουν απαντηθεί γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά προς τα πίσω για να μην επαναλαμβανόμαστε; Αυτός είναι ο σκοπός των φόρουμ. Πρώτα διαβάζουμε και αν δεν βρούμε αυτό που ψάχνουμε... μετά ρωτάμε.

Modpic.gif

Η πληροφόρησή μου ήταν από φίλο που δουλεύει στην Vodafone ο οποίος μου είπε τώρα ότι έστειλε mail η HTC Ελλάδος οτί το κινητό θα δοθεί με νέο firmware άρα άγνωστο πότε θα το στείλουν σε μαγαζιά.
Alwas Grey

Η πληροφόρησή μου ήταν από φίλο που δουλεύει στην Vodafone ο οποίος μου είπε τώρα ότι έστειλε mail η HTC Ελλάδος οτί το κινητό θα δοθεί με νέο firmware άρα άγνωστο πότε θα το στείλουν σε μαγαζιά.

αν αληθευει αυτο εμεις που το πηραμε ηδη θα μπορουμε να κανουμε update sto καινουργιο firmware?

καλησπέρα και από μένα επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω, τέσσερεις ερωτήσεις που σίγουρα έχουνε απαντηθεί

1.διάρκεια μπαταρίας?

2.ανεξάρτητο δέκτη gps έχει ?

3.η οθόνη του δεν γρατζουνίζεται όπως στο hd2?

4.sar ?

1) Δες εδώ.

2) Τι εννοείς?

3) Δεν το ξέρω αυτό...

4) Δες εδώ.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...