kollatos Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 παιδια υπαρχει κανενα νεο απο την google για το θεμα που υπαρχει με τα apps στο desire? ξερουμε ποτε θα μπορουμε να κατεβαζουμε apps? http://market.android.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=143779 [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 http://market.android.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=143779 ευχαριστω πολυ...καταλαβα...παλι κολπα θα κανουμε για να κατεβασουμε εφαρμογες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 τα apps πως αποθηκευονται στην sd?? βλεπω οτι εχω κατεβασει εχουνε παει στην μνημη τηλ. ευχαριστω!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 τα apps πως αποθηκευονται στην sd?? βλεπω οτι εχω κατεβασει εχουνε παει στην μνημη τηλ. ευχαριστω!! θες root για να μπορείς να εγκαθιστάς εφαρμογές στην κάρτα μνήμης. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 τα apps πως αποθηκευονται στην sd?? βλεπω οτι εχω κατεβασει εχουνε παει στην μνημη τηλ. ευχαριστω!! Αν εννοεις για να τα ξαναεγκαταστησουμε σε πιθανη εργοστασιακη επαναφορα χωρις να χρειαζοντε ξανακατεβασμα το ειχα ρωτησει κι εγω χωρις σαφες αποτελεσμα. Ισως με το My backup pro μπορουμε να αποθηκευσουμε τις εγκατεστημενες εφαρμογες για επαναφορα τους αν χρειαστει. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις σας, θα το ψαξω να δω τι γινεται.:) παντως το τηλ.οσο περναει ο καιρος ειναι super. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Πάντως τη μνήμη σχεδόν την έχω γεμίσει... 20ΜΒ ελεύθερα. Δεν είναι και τόσο δύσκολο :(. Άντε να έρθει και η froyo (και να την υποστηρίξουν οι εφαρμογές). Εαν δεν έχει αναφερθεί το K-9 mail app αξίζει να το κατεβάσετε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Αν εννοεις για να τα ξαναεγκαταστησουμε σε πιθανη εργοστασιακη επαναφορα χωρις να χρειαζοντε ξανακατεβασμα το ειχα ρωτησει κι εγω χωρις σαφες αποτελεσμα. Ισως με το My backup pro μπορουμε να αποθηκευσουμε τις εγκατεστημενες εφαρμογες για επαναφορα τους αν χρειαστει. Με τον astro file manager γίνεται αυτό που ζητάς. Αφού τον κατεβάσεις από το μάρκετ και τον εγκαταστήσεις, πατάς επιλογές>tools>application manager. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Πάντως τη μνήμη σχεδόν την έχω γεμίσει... 20ΜΒ ελεύθερα. Δεν είναι και τόσο δύσκολο :(. Άντε να έρθει και η froyo (και να την υποστηρίξουν οι εφαρμογές). Εαν δεν έχει αναφερθεί το K-9 mail app αξίζει να το κατεβάσετε. Για αυτο ειναι το root. Περνας μια rom που υποστηριζει a2sd και εισαι jet :cool: Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Παιδια ειχα κατεβασει απο market τον astro file manager και σημερα μου λεει οτι εληξε και να κατεβασω καινουργια εκδοση ???? Δωρεαν δεν ειναι ? Γιατι ληγει ? Ευχαριστω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Αξίζει η αγορά του; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Φυσικά και αξίζει. Είναι από τις καλύτερες (εάν όχι η καλύτερη) Android συσκευή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Με τον astro file manager γίνεται αυτό που ζητάς. Αφού τον κατεβάσεις από το μάρκετ και τον εγκαταστήσεις, πατάς επιλογές>tools>application manager. Πολυ χρησιμο.Στην sd τις αποθηκευει ? Η επαναφορα γινεται απο το backed up apps ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Εμενα παντως με τον αστρο δεν μου εστελνε αρχεια (καποια συγκεκριμενα) με bluetooth ενω με τον "file manager" μου τα στελνει κανονικα... Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Γεια σας παιδιά! Αν κ έχω παραγγείλει το xperia x10 και το περιμένω λόγω έλλειψης όπως λένε, άρχισα να σκέφτομαι το desire! Μπορεί κάποιος να μου πει κάποια θετικά και αρνητικά που έχει βρει; Είναι πολλές οι 228 σελίδες για διάβασμα!! Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το timescape του xperia; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakg Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 καλησπερα!αφου μου πηρε μερικες μερες να διαβασω ολες τις σελιδες σε μερικες μερες θα ειμαι και εγω κατοχος του απιστευτου desire(αν το θελησει κ η wind και φερει το κινητο).θελω να ρωτησω το εξης: το δοκιμασα στο γερμανο σημερα και φορτωσα το in.gr. και οταν πηγα να το γυρισο σε landscape αφου ειχε φορτωσει του πηρε γυρω στα 5 δευτερολεπτα....δεν ειναι πολυ αυτο για τοσο γγρηγορο κινητο; το ιδιιο αργησε την πρωτη φορα που γυρισα την επεξεργασια sms σε landscape.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Γεια σας παιδιά! Αν κ έχω παραγγείλει το xperia x10 και το περιμένω λόγω έλλειψης όπως λένε, άρχισα να σκέφτομαι το desire! Μπορεί κάποιος να μου πει κάποια θετικά και αρνητικά που έχει βρει; Είναι πολλές οι 228 σελίδες για διάβασμα!! Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το timescape του xperia; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Γεια σου φίλε. Και εγώ για Xperia X10 ξεκίνησα την είσοδο μου στον κόσμο των smartphones αλλά κατέληξα στο Desire. Αρχικά η εξωτερική του εμφάνιση ήταν αυτή που με τράβηξε και βέβαια διαβάζοντας τα specifications του είπα ΩΠ εδώ είμαστε.... Όμως διαβάζοντας τα γνωστά sites διαπίστωσα ότι η SonyEriccson έκανε κάποιες αδικαιολόγητες κινήσεις. Δηλαδή ενώ έχει 1 Ghz επεξεργαστή το εφοδιάζει με το Android 1.6 με συνέπεια να έχει 65.000χρώματα, όταν όλα τα rival models έχουν 16 εκατ. , να μην υποστηρίζει multitouch που σε διευκολύνει κυρίως στο browsing....Ενώ η camera τον 8MP τελικά δεν είναι σαν τις 8άρες των ψηφιακών καμερών. Ενώ δεν έχει ούτε ράδιο που έχει το Desire(Παρά μόνο αν αγοράσεις τα ειδικά ακουστικά των 50 ευρώ περίπου που είναι bluetooth). Ενώ η τιμή των 580 ευρώ(σε vodafone/cosmote/wind) είναι αδικαιολόγητα υψηλή....Όταν με 399 αγόρασα το Desire που κάνει παπάδες όπως διαπιστώνω. Τώρα στα θετικά +Η οθόνη AMOLED που σε συγκριτικό με το iphone 3GS του αδερφού μου είναι πιο φωτεινή και ζωντανή +Η πιο γρήγορη συσκευή πλοήγησης internet(το δοκιμάσαμε να φορτώσει τις ίδιες σελίδες και το αποτέλεσμα ήταν τσοντ@ :X υπέρ του Desire) +radioFM +576RAM +compact διαστάσεις και ποιοτική κατασκευή +ικανοποιητική camera +Flash Player +Τιμή +Ταχύτητα στο οτιδήποτε και θα μπορούσα να ανανεώνω συνεχώς τη λίστα Στα αρνητικά - -Το μεγάλο μείον του είναι η μπαταρία. Αυτές τις πρώτες μέρες που το λιώνω το φορτίζω κάθε μέρα εώς και 2 φορές γιατί το το συνδέω και με το laptop -Θα ήθελα να έχει τουλάχιστον 8GB, για να μην πω 16GB στην micro SD YΓ: Στο Desire δεν θα μετανιώσεις για τίποτε....Go for it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Πολυ χρησιμο.Στην sd τις αποθηκευει ? Η επαναφορα γινεται απο το backed up apps ? Ναι, στην sd, στο φάκελο backup που φτιάχνει μόνο του. Η επαναφορά γίνεται όπως λες, αφού τσεκάρεις πρώτα ποιές εφαρμογές θέλεις. Καλό ε?:D Σε 5 λεπτάκια είσαι κομπλέ! MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Ναι, στην sd, στο φάκελο backup που φτιάχνει μόνο του. Η επαναφορά γίνεται όπως λες, αφού τσεκάρεις πρώτα ποιές εφαρμογές θέλεις. Καλό ε?:D Σε 5 λεπτάκια είσαι κομπλέ! Πραγματικα πολυ καλο !!!! Thanks.:D Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Υπάρχει τρόπος να προβάλλεις excel αρχεία, μέσω του quickoffice ? Προσπάθησα στέλνοντας ένα τέτοιο αρχείο, μέσω bluetooth αλλά δεν το ανοίγει.... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 καλησπερα!αφου μου πηρε μερικες μερες να διαβασω ολες τις σελιδες σε μερικες μερες θα ειμαι και εγω κατοχος του απιστευτου desire(αν το θελησει κ η wind και φερει το κινητο).θελω να ρωτησω το εξης: το δοκιμασα στο γερμανο σημερα και φορτωσα το in.gr. και οταν πηγα να το γυρισο σε landscape αφου ειχε φορτωσει του πηρε γυρω στα 5 δευτερολεπτα....δεν ειναι πολυ αυτο για τοσο γγρηγορο κινητο; το ιδιιο αργησε την πρωτη φορα που γυρισα την επεξεργασια sms σε landscape.... Δεν ειναι θεμα ταχυτητας αυτο. Απλως προκειμενου το κινητο να μην αλλαζει mode με το παραμικρο, περιμενει λιγο ωστε να σιγουρευτει οτι πραγματι το κρατας landscape, αλλιως σε καθε κουνημα θα αλλαζε προσανατολισμο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Μολις σημερα αγορασα και εγω ενα desire (απο αυτο γραφω) εχω προβλημα ομως σημαντικο! Καθε φορα που παω να παρω τηλ αν θελει με αφηνει να παρω αν δεν θελει μου κλεινη την γραμμη αμεσως!!!! Τι γινεται ρε παιδια τι να κανω;;; εκανα επαναφορα αλλα τιποτα! Τι αλλο να κανω;; KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 απο σημα πως πας? αυτο το κανει συνηθως οταν δεν εχει καλο σημα Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 απο σημα πως πας? αυτο το κανει συνηθως οταν δεν εχει καλο σημα Απο σημα καμπανα ειναι.τωρα μολις εκανα 3,4 τηλ και ηταν ολα οκ.δεν μπορω να καταλαβω... KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Ψαχνω ενα καλο προγραμμα για να βλεπω ταινιες στο κινητο και ενα προγραμμα πλοηγησης για Ελλαδα :) Επισης πως μπορω να βγαλω διπλα απο το εικονιδιο της μπαταριας ποσοστο επι της % να μου δειχνει τη σταθμη? βαλε το rockplayer απο το market για ταινιες και το sygic 10 για πλοήγηση το προτεινω ανεπιφύλακτα Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts