Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα προβληματάκι με τη StarBurst...

Κάθε φορά που περνάω μία ROM, ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνω είναι να πάω στο Mobile Network Settings και να επιλέγω GSM Only για να απενεργοπιήσω το 3G.

Στην StarBurst όμως, αυτό πρέπει να το κάνω κάθε φορά που φορτώνει το λειτουργικό μετά από reboot!

Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;

Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με την StarBurst οπότε μάλλον δεν είναι κάποιο bug της rom.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.. Έχω το desire unroot και ακουστικά της Zagg. Όταν λοιπόν ακούω μουσική με το default πρόγραμμα δεν μπορώ να πάω στο επόμενο τραγούδι με το κούμπι του ακουστικού οπως για παράδειγμα στο iphone. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα μουσικής ή καποιος άλλος τρόπος να το κάνω να δουλέψει;

Ευχαριστώ!

:D

Βρήκα κάτι πολύ ευχάριστα νέα για όλους.

Desire Gingerbread Update is confirmed.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

οντως ευχαριστα νεα ελπιζω να μην αργησει πολυ καθως συμφωνα με το αρθρο θα δωθει μετα απο ενα ή δυο μηνες κυκλοφοριας του desire s..οποτε οι φημες για 2.3 αναβαθμιση επαληθευτηκαν το μονο ερωτηματικο ειναι το "ποτε" :O

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Δυστυχώς ακούγεται ότι θα έρθει κατά το καλοκαίρι, αλλά κι έτσι πιστεύω ότι αξίζει το γεγονός ότι η HTC δεν έχει παρατήσει τη συσκευή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλησπέρα! Σε όλους εχω μια απορία ClockworkMod Recovery πως αλλάζεις? Εχω την 2.5.0.7 και θέλω να βάλω την current version - 3.0.0.5...

Η 3.0.0.5 που λες είναι για το ROM Manager (πλεόν είμαστε στην 3.0.0.7).

Το 2.5.0.7 είναι η version του recovery.. αυτό που σου κάνει wipe, flash, κτλ... Μπορείς να βάλεις την τελευταία έκδοση από εδώ. Ψάχνεις για έκδοση bravo (όχι bravoc)! Πέρασα σήμερα την test recovery-clockwork-test-bravo.img που βρήκα και η έκδοση της είναι 2.1.x.x. δεν θυμάμαι καλά. Η μόνη διαφορά που είδα είναι η δυνατότητα να κάνει partition.

Εδώ τρέχουμε honeycomb, δεν θα πάρουμε some gingerbread loving?? :D

Η 3.0.0.5 που λες είναι για το ROM Manager (πλεόν είμαστε στην 3.0.0.7).

Το 2.5.0.7 είναι η version του recovery.. αυτό που σου κάνει wipe, flash, κτλ... Μπορείς να βάλεις την τελευταία έκδοση από εδώ. Ψάχνεις για έκδοση bravo (όχι bravoc)! Πέρασα σήμερα την test recovery-clockwork-test-bravo.img που βρήκα και η έκδοση της είναι 2.1.x.x. δεν θυμάμαι καλά. Η μόνη διαφορά που είδα είναι η δυνατότητα να κάνει partition.

Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση! Πάντως θέλω να κάνω μια προσωπική παρατήρηση έχω δοκιμάσει αρκετές εταιρειες τηλεφώνων, τετοια υποστήριξη μονο η htc την έχει...:D Με την ταχύτητα που εξελισονται τα smart phones δεν πιστευω να υπαρχει αλλη εταιρεια που να δινει σημασια σε κινητο ενος χρόνου!

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με την StarBurst οπότε μάλλον δεν είναι κάποιο bug της rom.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Ξανακατέβασα και ξαναπέρασα τη ROM (και στην νέα αλλά και στην παλιά SD) και το πρόβλημα παραμένει...:wacko:

Καλησπέρα παιδιά και από μένα, μπορεί να έχει ξαναρωτηθεί άλλα είναι τόσες οι σελίδες... Το ηχείο του εν σχέσει με του hd είναι πιο δυνατό; Κατά τα άλλα, επιγραμματικά τι διαφορές έχει; Ξέρω ότι το hd, είναι μεγαλύτερο, 2πλο φλάς. Άλλες διαφορές; Στο ίντερνετ το σερφάρισμα είναι το ίδιο καλό; Ευχαριστώ :O

Καλησπέρα παιδιά και από μένα, μπορεί να έχει ξαναρωτηθεί άλλα είναι τόσες οι σελίδες... Το ηχείο του εν σχέσει με του hd είναι πιο δυνατό; Κατά τα άλλα, επιγραμματικά τι διαφορές έχει; Ξέρω ότι το hd, είναι μεγαλύτερο, 2πλο φλάς. Άλλες διαφορές; Στο ίντερνετ το σερφάρισμα είναι το ίδιο καλό; Ευχαριστώ :O

Ηχειο καλυτερο το desire,browsing καλυτερο το HD,οθονη ιδια εκτος αν βρεις desire με amoled που δε νομιζω,internal memory φυσικα καλυτερο το HD,καλυτερος επεξεργαστης,μπαταρια ιδια επιπεδα,αν εχεις μικρη παλαμη το HD δε θα σε βολεψει καθολου...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλησπερα,

Προσπαθω να κατεβασω καποια apps απο το https://market.android.com/ εχοντας συνδεσει το τηλεφωνο με τον υπολογιστη μεσω USB. Μου βγαζει το εξης μηνυνα "This app will be downloaded to your device shortly." Αλλα δυστυχως τιποτα.

Μηπως γνωριζει καποιος τι συμβαινει η αν δεν κανω κατι σωστα?

Ευχαριστω.

Καλησπερα,

Προσπαθω να κατεβασω καποια apps απο το https://market.android.com/ εχοντας συνδεσει το τηλεφωνο με τον υπολογιστη μεσω USB. Μου βγαζει το εξης μηνυνα "This app will be downloaded to your device shortly." Αλλα δυστυχως τιποτα.

Μηπως γνωριζει καποιος τι συμβαινει η αν δεν κανω κατι σωστα?

Ευχαριστω.

πρεπει το κινητο σου να ειναι στο ιντερνετ.εγω δεν το συνδεω στον υπολογιστη,απλα ανοιγω το wifi

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

Να ναι καλά τα παιδιά στο xda... είναι μόνο για πειράματα και παιχνίδια. Τώρα σε λίγο θα ανεβάσει κάποιος version που δουλεύει και το wifi. Κάποιος επίσης είπε έβαλε launcherpro και πήγαινε μια χαρά/σφαίρα (δεν θυμάμαι τι από τα δύο είπε).

Όποιος θέλει .. honeycomb sdk port for desire

χρειαστηκε να αλλαξεις hboot απο το oxygen που εχεις;

στην αρχη οταν ανοιγα το wifi ο καιροσ συγχονιζοταν απο μονο του και μοθ εδειχνε την περιοχη που βρισκομαι αυτοματα!

τωρα λεσ και κολλησε και πρεπει να ψαξω εγω την περιοχη που βρισκομαι μολισ την βρω και κανω ενημερωση μετα στην αρχικη οθονη μου πεταει αλλη περιοχη ;

γιατι τι πρεπει να κανω να μου το συγχονιζει κατευθειαν΄;

Έχω ένα προβληματάκι με τη StarBurst...

Κάθε φορά που περνάω μία ROM, ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνω είναι να πάω στο Mobile Network Settings και να επιλέγω GSM Only για να απενεργοπιήσω το 3G.

Στην StarBurst όμως, αυτό πρέπει να το κάνω κάθε φορά που φορτώνει το λειτουργικό μετά από reboot!

Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, καλά που το ανέφερες γιατί δεν το είχα πάρει είδηση!

στην αρχη οταν ανοιγα το wifi ο καιροσ συγχονιζοταν απο μονο του και μοθ εδειχνε την περιοχη που βρισκομαι αυτοματα!

τωρα λεσ και κολλησε και πρεπει να ψαξω εγω την περιοχη που βρισκομαι μολισ την βρω και κανω ενημερωση μετα στην αρχικη οθονη μου πεταει αλλη περιοχη ;

γιατι τι πρεπει να κανω να μου το συγχονιζει κατευθειαν΄;

Πρέπει να κάνεις 2 ρυθμίσεις:

1ον) Menu -> Settings -> Accounts & Sync -> Επιλέγεις να κάνει sync ο καιρός και από τις ρυθμίσεις επιλέγεις και κάθε πόση ώρα να κάνει update (αν βάλεις μικρό χρόνο πχ. Κάθε ώρα, κι εσύ συνδέεσαι στο internet με wi-fi κάθε 3 ή 4 ώρες, είναι λογικό να κάνει auto update ;))

2) Πατάς επάνω στον καιρό (στο widget του flip clock), μετά Menu -> Settings. Κάνεις tick στις 2 ρυθμίσεις (Update when opened & Update automatically). Επίσηε ορίζεις κάθε πόση ώρα θέλεις να γίνεται update.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Με την αλλαγή της rom μας μπορούμε να βελτιώσουμε και την ανάλυση που τραβάει βίντεο το Desire μας?:confused:

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

• Administrators
Με την αλλαγή της rom μας μπορούμε να βελτιώσουμε και την ανάλυση που τραβάει βίντεο το Desire μας?:confused:

Όχι κάτι πέρα από αυτό που μπορεί να υποστηρίξει η κάμερα της συσκευής.

Modpic.gif

χρειαστηκε να αλλαξεις hboot απο το oxygen που εχεις;

Ναι.. unzipped είναι 110Mb άρα θες HBOOT με τουλάχιστον 110.

Τι ωραία νέα :)

Έχουμε και άλλα ευχάριστα νέα...

Android 3.0 Honeycomb SDK preview goes live

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Ξανακατέβασα και ξαναπέρασα τη ROM (και στην νέα αλλά και στην παλιά SD) και το πρόβλημα παραμένει...:wacko:

Από ότι είδα ο σεφ της ρομ είπε ότι αυτό συμβαίνει με την stable version του data2sd ενώ εγώ έχω την beta..

Εμείς official ΟΤΑ gingerbread άμα το πάρουμε θα είναι το καλοκαίρι. Δενξέρω αν είναι πολύ πιθανό πλέον, μετά την εμφάνιση του Desire S. Και αν γίνει αυτό θα είναι ίσως ένα από τα λίγα τηλέφωνα που φόρεσε 2.1, 2.2 και 2.3 επίσημο, κάτι που θα δουλέψει υπέρ της HTC στο κύρος της. Σκεφτείτε μόνο ότι η SE άφησε ακόμα και το πανάκριβο Χ10 χωρίς καν froyo .... και τώρα βγάζει με gingerbread νέα μοντέλα!

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

εχετε καμια προταση για καρτα μνημης?απο 8 εως 32αρα .μαλλον 16 αρα ειναι η καλυτερη λυση

τι προτεινετε/μαρκα ,ειδος,τιμη κλπ κλπ

εχετε καμια προταση για καρτα μνημης?απο 8 εως 32αρα .μαλλον 16 αρα ειναι η καλυτερη λυση

τι προτεινετε/μαρκα ,ειδος,τιμη κλπ κλπ

8/16 Gb Sandisk class4 η 6...αναλογα τα multimedia αρχεια σου για το χωρο και τη τσεπη σου για class...;)

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...