vakg Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 επιστρέφοντας στη τελευταία επίσημη ρομ επιστρέφουμε και στο στοκ recovery σωστα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 επιστρέφοντας στη τελευταία επίσημη ρομ επιστρέφουμε και στο στοκ recovery σωστα? Ορθόν..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) επιστρέφοντας στη τελευταία επίσημη ρομ επιστρέφουμε και στο στοκ recovery σωστα? σωστα vakg... athanaso77 (η καποιος αλλος)να ρωτησω κατι;;;οταν κανεις αναβαθμιση σε καποια custom rom,στο titanium μετα το back-up ειναι καλο καλο να επαναφερουμε μονο τις εφαρμογες ή και με εφαρμογες + data δεν υπαρχει προβλημα? Edited February 8, 2011 by kollatos Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Μπορείς να τα επαναφέρεις (σχεδόν) όλα, εκτός και αν μιλάμε για κάτι πολύ εξεζητημένο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) Το οποίο εξεζητημένο είναι; (Ερωτώ διότι είχα την ίδια απορία με τον elthis). Εγώ συγκεκριμένα, επανέφερα τα πάντα χωρίς κάποιο πρόβλημα @ the moment. Edited February 8, 2011 by avesalom Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Καλημέρα σε όλους, Έχω το εξής πρόβλημα, και ήθελα την γνώμη σας. Έχω ένα HTC Desire στο οποίο μόνιμα είμαι στα όρια του διαθέσιμου χώρου. (όπως όλοι όπως κατάλαβα...) Χρησιμοποιώ μια εφαρμογή, την Appmonster Pro και μου δίχνει πως έχω ελεύθερα τα 14.04 ΜΒ από τα 147.62 ΜΒ συνολικά και όσα έχω στην SD. (έχω ήδη βάλει την εφαρμογή App2SD που έχει κάνει τα πράγματα καλύτερα, τα νούμερα που αναφέρω είναι με αυτή την εφαρμογή) Έκατσα και μέτρησα μέσω του προγράμματος, όλες τις εφαρμογές που έχω τι χώρο πιάνουν και έβγαλα 62 ΜΒ περίπου. + 14.04 ελεύθερα, 76.04 και αναρωτιέμαι, που είναι τα υπόλοιπα σχεδόν 70 :) Είναι στο ίδιο το λειτουργικό; Θα ωφελούσε αν κάνω κάποιο format και με το mybackup pro βάλω μόνο τις εφαρμογές μου; Ξέρω πως η λύση για να βρω χώρο είναι το root αλλά δεν έχω καταλάβει απόλυτα πως γίνεται (διάβασα όλα τα guide, ίσως απλά να μην το έχω!) και επειδή δεν ξέρω και κάποιον που να το κάνει με 10-20 ευρώ εδώ στα Νότια που μένω, δεν το υπολογίζω ως λύση ακόμα. Ευχαριστώ :) --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Καλημέρα σε όλους, Έχω το εξής πρόβλημα, και ήθελα την γνώμη σας. Έχω ένα HTC Desire στο οποίο μόνιμα είμαι στα όρια του διαθέσιμου χώρου. (όπως όλοι όπως κατάλαβα...) Χρησιμοποιώ μια εφαρμογή, την Appmonster Pro και μου δίχνει πως έχω ελεύθερα τα 14.04 ΜΒ από τα 147.62 ΜΒ συνολικά και όσα έχω στην SD. Έκατσα και μέτρησα μέσω του προγράμματος, όλες τις εφαρμογές που έχω τι χώρο πιάνουν και έβγαλα 62 ΜΒ περίπου. + 14.04 ελεύθερα, 76.04 και αναρωτιέμαι, που είναι τα υπόλοιπα σχεδόν 70 :) Είναι στο ίδιο το λειτουργικό; Θα ωφελούσε αν κάνω κάποιο format και με το mybackup pro βάλω μόνο τις εφαρμογές μου; Ξέρω πως η λύση για να βρω χώρο είναι το root αλλά δεν έχω καταλάβει απόλυτα πως γίνεται (διάβασα όλα τα guide, ίσως απλά να μην το έχω!) και επειδή δεν ξέρω και κάποιον που να το κάνει με 10-20 ευρώ εδώ στα Νότια που μένω, δεν το υπολογίζω ως λύση ακόμα. Ευχαριστώ :) Έίσαι ΝΠ και λες 10-20 ευρώ; Φέρτο φίλε μου Ν.Σμύρνη να στο κάνω τσάμπα. Είναι δυνατόν κάποιος να πάρει λεφτά για ένα root? Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Καλημέρα σε όλους, Έχω το εξής πρόβλημα, και ήθελα την γνώμη σας. Έχω ένα HTC Desire στο οποίο μόνιμα είμαι στα όρια του διαθέσιμου χώρου. (όπως όλοι όπως κατάλαβα...) Χρησιμοποιώ μια εφαρμογή, την Appmonster Pro και μου δίχνει πως έχω ελεύθερα τα 14.04 ΜΒ από τα 147.62 ΜΒ συνολικά και όσα έχω στην SD. (έχω ήδη βάλει την εφαρμογή App2SD που έχει κάνει τα πράγματα καλύτερα, τα νούμερα που αναφέρω είναι με αυτή την εφαρμογή) Έκατσα και μέτρησα μέσω του προγράμματος, όλες τις εφαρμογές που έχω τι χώρο πιάνουν και έβγαλα 62 ΜΒ περίπου. + 14.04 ελεύθερα, 76.04 και αναρωτιέμαι, που είναι τα υπόλοιπα σχεδόν 70 :) Είναι στο ίδιο το λειτουργικό; Θα ωφελούσε αν κάνω κάποιο format και με το mybackup pro βάλω μόνο τις εφαρμογές μου; Ξέρω πως η λύση για να βρω χώρο είναι το root αλλά δεν έχω καταλάβει απόλυτα πως γίνεται (διάβασα όλα τα guide, ίσως απλά να μην το έχω!) και επειδή δεν ξέρω και κάποιον που να το κάνει με 10-20 ευρώ εδώ στα Νότια που μένω, δεν το υπολογίζω ως λύση ακόμα. Ευχαριστώ :) η μονη λυση ειναι το root & ειναι πολυ απλο ,υπαρχει αναλυτικος οδηγος στην 1 σελιδα . ουσιαστικα γινεται με ενα κλικ:) δεν υπαρχει λογος να δωσεις ουτε ενα σεντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Έίσαι ΝΠ και λες 10-20 ευρώ; Φέρτο φίλε μου Ν.Σμύρνη να στο κάνω τσάμπα. Είναι δυνατόν κάποιος να πάρει λεφτά για ένα root? Το αναφέρω γιατί σε άλλο forum ζήτησαν 20 για την ακρίβεια αλλά το παιδί μένει στην Πάτρα, και χέσε μέσα πολυχρόνη :) Θα σου στείλω ένα pm αν δεν σου είναι όντως κόπος, ευχαριστώ προκαταβολικά :) --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Το αναφέρω γιατί σε άλλο forum ζήτησαν 20 για την ακρίβεια αλλά το παιδί μένει στην Πάτρα, και χέσε μέσα πολυχρόνη :) Θα σου στείλω ένα pm αν δεν σου είναι όντως κόπος, ευχαριστώ προκαταβολικά :) Α ρε αθάνατη Ελλάδα! Άκου εκεί 20 ευρώ για ένα root! Οποτε θες στείλε μου pm. Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Το οποίο εξεζητημένο είναι; (Ερωτώ διότι είχα την ίδια απορία με τον elthis). Εγώ συγκεκριμένα, επανέφερα τα πάντα χωρίς κάποιο πρόβλημα @ the moment. Το εξεζητημένο έχει να κάνει περισσότερο με κάτι που είναι συνδεδεμένο με κάποια συγκεκριμένη rom. Σε γενικές γραμμές δεν έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energeiakos Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Παιδιά το google earth πως το εγκαθιστάμε στο κινητό; Στο m.google.com/earth λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο από οποιοδήποτε browser και αν μπω. http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Θέλω να δοκιμάσω τον kernel 875mVSpecial -NeoPhyTe-2.6.32.28 αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς σε ότι αφορά τη συσκευή μου. Ο NeoPhyTe.x360 στο σημείο που δίνει όλους τους διαθεσιμους kernels αναφέρει για τον συγκεκριμένο: For Desires that supports low voltages in all freqs. Πως μπορώ να μάθω αν το Desire μου υποστηρίζει Low voltage σε όλες τις συχνότητες; Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Θέλω να δοκιμάσω τον kernel 875mVSpecial -NeoPhyTe-2.6.32.28 αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς σε ότι αφορά τη συσκευή μου. Ο NeoPhyTe.x360 στο σημείο που δίνει όλους τους διαθεσιμους kernels αναφέρει για τον συγκεκριμένο: For Desires that supports low voltages in all freqs. Πως μπορώ να μάθω αν το Desire μου υποστηρίζει Low voltage σε όλες τις συχνότητες; αυτο φιλε μου ουτε εγω το εχω καταλαβει να σου πω την αληθεια....αν ξερει καποιος και μπορει να απαντησει.παντως εγω τον δοκιμασα κι ειναι πολυ καλος...βεβαια δε χανεις κατι να δοκιμασεις και μετα αν ειναι βαζεις παλι τον default.το πολυ-πολυ να κανει καποια κολληματα οταν εχεις ανοιχτο το κινητο... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Εγώ που τον έβαλα είχε κάτι ψιλοκολληματάκια και χαλάστηκα!! Και η διαφορά της μπαταρίας δεν ήταν και τόσο μεγάλη. Οπότε, ότι νομίζεις! ειναι καλο να μας εξηγησει καποιος το For Desires that supports low voltages in all freqs γιατι εγω απο την αλλη ειδα αισθητη διαφορα.και costsa επισης να σου πω κατι,επειδη βγηκε η 8.4 και τη περασα,μη ξεχασεις (αν τη βαλεις) να κανεις ενα back-up τη καρτα σου σ ενα φακελο στο pc,να κανεις format τη καρτα σου,να περασεις μεσα μονο το .zip με τη rom και να flashareis και μετα να βαλεις παλι τα παντα στη καρτα σου γιατι εγω τη πατησα και μετα το πρωτο boot μου κολλησε στην οθονη ''HTC''. Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Να είσαι καλά σε ευχαριστώ!! Είναι απλά update ή έβγαλε πάλι νέα; Αλλά μάλλον update θα είναι για να λες τέτοια. Απορώ πάντως πώς και σου συνέβει. ειναι καινουρια εκδοση.παλι titanium back-up,nandroid back-up,wipes κτλ...αλλα διαβασα στο forum του οτι κι αλλα ατομα ειχαν παθει το ιδιο και με παλαιοτερες εκδοσεις και η συμβουλη ηταν να κανουν format sd... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Θέλω να δοκιμάσω τον kernel 875mVSpecial -NeoPhyTe-2.6.32.28 αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς σε ότι αφορά τη συσκευή μου. Ο NeoPhyTe.x360 στο σημείο που δίνει όλους τους διαθεσιμους kernels αναφέρει για τον συγκεκριμένο: For Desires that supports low voltages in all freqs. Πως μπορώ να μάθω αν το Desire μου υποστηρίζει Low voltage σε όλες τις συχνότητες; Παιδιά αυτό πρέπει να έχει να κάνει με την ποιότητα του επεξεργαστη. Κάτι το οποίο είναι σχετικά τυχαίο, δηλαδή δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε ποιες παρτίδες desire έχουν τον προσδοκουμενο η όχι. Η μόνη λύση είναι να τον τεσταρεις μόνος σου. Άν είναι stable το κινητό τότε έχει καλώς, αν όχι τότε βάζεις το άλλο κοκ. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 ειναι καλο να μας εξηγησει καποιος το For Desires that supports low voltages in all freqs γιατι εγω απο την αλλη ειδα αισθητη διαφορα.και costsa επισης να σου πω κατι,επειδη βγηκε η 8.4 και τη περασα,μη ξεχασεις (αν τη βαλεις) να κανεις ενα back-up τη καρτα σου σ ενα φακελο στο pc,να κανεις format τη καρτα σου,να περασεις μεσα μονο το .zip με τη rom και να flashareis και μετα να βαλεις παλι τα παντα στη καρτα σου γιατι εγω τη πατησα και μετα το πρωτο boot μου κολλησε στην οθονη ''HTC''. φήμες λένε πως "καλύτεροι" επεξεργαστές είναι αυτοί που το μοντέλο πίσω από την μπαταρία είναι πριν το HT03. Δηλαδή 00,01,02 αλλά δεν ξέρω τίποτα. Μόνο αν δοκιμάσεις θα καταλάβεις. Καλησπέρα!Μήπως ξέρει κανένας καποιον converter για ταινίες? MP4forHD Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakg Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 eευχαριστώ πολύ athanoso και elthis!! ειμαι στα πρόθυρα του να φλασάρω τη ρομ και λύνω τις τελευταίες απορίες μου....δεν ειναι και πολλές αφου ο οδηγός στη πρώτη σελίδα είναι καταπληκτικός!! Και μία ακόμη ερώτηση..Εως τώρα χρησιμοποιούσα το htc sync για συγχρονισμό επαφών. Τώρα μόνο με gmail sync?? δοκίμασα να το κάνω αλλά δεν γίνεται...και από οτι διάβασα πρέπει να είναι οι επαφές μου αποθηκευμένες σαν επαφές google?? σωστα?? οι δικές μου είναι αποθηκευμένες σαν επαφές τηλεφώνου.( δεν είναι πολύ δεσμευτικό αυτό?)..γιά κάποιο μυστήριο λόγo ούτε το ημερολόγιο μπορώ να συγχρονίσω με το google calendar...!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 eευχαριστώ πολύ athanoso και elthis!! ειμαι στα πρόθυρα του να φλασάρω τη ρομ και λύνω τις τελευταίες απορίες μου....δεν ειναι και πολλές αφου ο οδηγός στη πρώτη σελίδα είναι καταπληκτικός!! Και μία ακόμη ερώτηση..Εως τώρα χρησιμοποιούσα το htc sync για συγχρονισμό επαφών. Τώρα μόνο με gmail sync?? δοκίμασα να το κάνω αλλά δεν γίνεται...και από οτι διάβασα πρέπει να είναι οι επαφές μου αποθηκευμένες σαν επαφές google?? σωστα?? οι δικές μου είναι αποθηκευμένες σαν επαφές τηλεφώνου.( δεν είναι πολύ δεσμευτικό αυτό?)..γιά κάποιο μυστήριο λόγo ούτε το ημερολόγιο μπορώ να συγχρονίσω με το google calendar...!!! Δεσμευτικό είναι το HTC Sync. Πίστεψε με, αν αρχίσεις και περνάς ρομ, θα αγαπήσεις το google sync.. ούτε καλώδια ούτε τίποτα. Απλά πρέπει να περάσεις τις επαφές στο gmail... Υ.Γ. Το htc sync συνεχίζει να δουλεύει αν περάσεις htc rom... με AOSP όχι. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 φήμες λένε πως "καλύτεροι" επεξεργαστές είναι αυτοί που το μοντέλο πίσω από την μπαταρία είναι πριν το HT03. Δηλαδή 00,01,02 αλλά δεν ξέρω τίποτα. Μόνο αν δοκιμάσεις θα καταλάβεις. MP4forHD Τι ειπες τωρα jastonas;;;το δικο μου γραφει HT09!!!!!!!!δε καθησε και το deal για την ανταλλαγη ρε γα***ο.....:(:(:( Sent from my HTC Desire using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Και ο δικός σου πολύ καλός είναι!!!:lol: Μην τρελαίνεσαι!! πέρασα την Aurax. Είπα να δικιμάσω με τον τρόπο που ξέρω και όλα μια χαρά πήγαν. Μήπως διάβασες formatsd card EXT και τα μπέρδεψες; Εμένα περάστηκε κανονικότατα!!! Οχι costsa.εκανα κανονικα τη διαδικασια κι απλα κολλησε στο λογοτυπο.το επανελαβα και παλι το ιδιο.μπηκα στο φορουμ κι ειδα κι αλλους να αντιμετωπιζουν το προβλημα και η λυση ηταν να κανουν format sd,οπως εκανα κι εγω και λυθηκε.δεν ειναι σιγουρο οτι θα συμβει.την 8.3v τη περασα χωρις προβλημα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Καλησπέρα στην ομάδα! Πήρα μια καινούργια καρτούλα και είμαι έτοιμος να κάνω partition αλλα ήθελα να ρωτήσω, αν κάνω ext4 (αντι για ext3 που γράφει ο οδηγός στην αρχική) θα έχω κάποιο θέμα? Το σκέφτομαι για να δοκιμάσω και το data2sd κάποια στιγμή (σε όσους οδηγούς έχω δει θέλει ext4). Σε περίπτωση που κάνω ext4 μπορώ να σβήσω το partition αν θέλω και να το ξαναδημιουργήσω ως ext3? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 ειναι καλο να μας εξηγησει καποιος το For Desires that supports low voltages in all freqs γιατι εγω απο την αλλη ειδα αισθητη διαφορα.και costsa επισης να σου πω κατι,επειδη βγηκε η 8.4 και τη περασα,μη ξεχασεις (αν τη βαλεις) να κανεις ενα back-up τη καρτα σου σ ενα φακελο στο pc,να κανεις format τη καρτα σου,να περασεις μεσα μονο το .zip με τη rom και να flashareis και μετα να βαλεις παλι τα παντα στη καρτα σου γιατι εγω τη πατησα και μετα το πρωτο boot μου κολλησε στην οθονη ''HTC''. Χμμμ :rolleyes: Την πέρασα (την 8.4) κανονικά όπως την προηγούμενη, χωρίς format στην sd και δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Λες να είμουν από τους τυχερούς; :p Υ.Γ Τελικά τον kernel δεν θα τον περάσω (προς το παρόν) μιας και δεν έχω προβλήματα με τον υπάρχοντα. Επιφυλάσσομαι για το μέλλον... Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) AΧμμμ :rolleyes: Την πέρασα (την 8.4) κανονικά όπως την προηγούμενη, χωρίς format στην sd και δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Λες να είμουν από τους τυχερούς; :p Υ.Γ Τελικά τον kernel δεν θα τον περάσω (προς το παρόν) μιας και δεν έχω προβλήματα με τον υπάρχοντα. Επιφυλάσσομαι για το μέλλον... Δεν εισαι εσυ απο τους τυχερους.εγω ειμαι απο τους ατυχους!:p...δε χρειαζεται να αλλαξεις τπτ αν ολα πανε καλα... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Καλησπέρα στην ομάδα! Πήρα μια καινούργια καρτούλα και είμαι έτοιμος να κάνω partition αλλα ήθελα να ρωτήσω, αν κάνω ext4 (αντι για ext3 που γράφει ο οδηγός στην αρχική) θα έχω κάποιο θέμα? Το σκέφτομαι για να δοκιμάσω και το data2sd κάποια στιγμή (σε όσους οδηγούς έχω δει θέλει ext4). Σε περίπτωση που κάνω ext4 μπορώ να σβήσω το partition αν θέλω και να το ξαναδημιουργήσω ως ext3? Για να κανεις ext4 θες αλλο προγραμματακι απο αυτο στη 1η σελιδα και δε θα εχεις καποιο προβλημα.ετσι πιστευω τουλαχιστον!και οχι δε θα εχεις προβλημα να ξαναδημιουργησεις οτιδηποτε. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Edited February 8, 2011 by kollatos Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts