Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, αλλά μπορείς να βάλεις κανονικά τα στοιχεία σου. Όχι μέσα από τη φόρμα που εμφανίζεται στο κινητό, αλλά μέσα από το http://checkout.google.com και μετά θα σου εμφανίσει αυτόματα την κάρτα σου όταν θα πας να αγοράσεις κάτι. Φυσικά και θα πρέπει να έχεις το market enabler ή κάρτα sim από χώρα όπου επιτρέπεται η αγορά εφαρμογών.

Καποια βοηθεια ? Ευχαριστω.

Φαντάζομαι εξαρτάται από την ρομ που έχεις..

Ποιά έχεις;

Αν θες δοκίμασε και εσύ να μπεις στο tinychat.com/jastonas που κάνουμε android session και λύνουμε τα προβλήματα μας :Ρ

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κι αλλο κουφο...

Παω αναζητηση προσωπων και βρικω μια καταχωρηση.

Παω στα προσωπα και δεν υπαρχει !!! Πως γινεται ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

καλησπερα παιδια εχω την miui 1.1.22 και σημερα πηγα να βαλω ραδιο & δεν βρηκα την εφαρμογη υπαρχει? η οχι?

whatever 123 εχεις προσεξει τπτ?

Θα μπει στην εκδοση R2 απο οτι λενε στο forum... Εγω περιμενω να βγει η R2 για να φλασαρω..

Pain is Inevitable - Suffering is Optional

ρε παιδια καποιος να μου εξηγησει πως δουλευει το cifsmanager.... εχω σπασει το κεφαλι μου για να το κανω...!!! Edited by sakis697

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγορασει κανείς κάποιο από τα παρακάτω να μου πει τη γνώμη του αν αξίζουν αυτό που λένε:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000NDQ92W/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A15VB89EFO68SH

http://www.amazon.co.uk/New-Trent-Dual-port-IMP50D-Blackberry/dp/B004AM1OK4/ref=pd_cp_ce_1

ρωτάω γιατί ως γνωστό η μπαταρία δεν αντέχει και το θέλω για ταξίδι οπότε αν κάνουν δουλειά με ενδιαφέρει. Επίσης αυτό που είδα και αν ξέρει κανείς να μου πει τη διαφορά το ένα είναι 5V/0.7A Χ 2 ενώ το άλλο 5V/1Α Χ1 και 5V/0.5A X1. Το desire τι χρειάζεται για να φορτίσει?

5V/1A χρειάζεται αλλά εγώ και το Desire και το Desire HD που έχω τα φορτίζω με ένα φορτιστή που δίνει 5V/0.5A χωρίς κανένα πρόβλημα.

Απλά κάνουν πιο πολύ ώρα να φορτίσουν. Στην τελική και το usb του pc τόσο βγάζει οπότε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγορασει κανείς κάποιο από τα παρακάτω να μου πει τη γνώμη του αν αξίζουν αυτό που λένε:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000NDQ92W/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A15VB89EFO68SH

http://www.amazon.co.uk/New-Trent-Dual-port-IMP50D-Blackberry/dp/B004AM1OK4/ref=pd_cp_ce_1

ρωτάω γιατί ως γνωστό η μπαταρία δεν αντέχει και το θέλω για ταξίδι οπότε αν κάνουν δουλειά με ενδιαφέρει. Επίσης αυτό που είδα και αν ξέρει κανείς να μου πει τη διαφορά το ένα είναι 5V/0.7A Χ 2 ενώ το άλλο 5V/1Α Χ1 και 5V/0.5A X1. Το desire τι χρειάζεται για να φορτίσει?

Το Tecknet το εχω κανα μηνα περιπου, και φτανει για 3 φορτισεις το πολυ οταν ειναι σε αναμονη το κινητο. Οταν παραλληλα παιζεις κανα παιχνιδι πχ, τοτε αργει καπως να φορτισει. Κανει την ιδια ωρα για full φορτιση, οσο και με τον κανονικο φορτιστη πριζας. Εμενα με εχει βολεψει, γιατι το χρησιμοποιω αρκετα εκτος σπιτιου γενικα, και για παιχνιδια. Σε ταξιδια με τρενο ή οτιδηποτε, απλα δεν θα ξεμεινεις! Θελει 2-3 πρωτες φορτισεις για να βγαλει τη διαρκεια που χρειαζεται. Πιστευω και σενα για ταξιδι, θα σε βολεψει.

kollatos καλημερα

θελω να καταργησω το titanium απο την ρομ & να βαλω τηνdonate εκδοση που εχω αλλα επειδη ειναι στην gingervillain system apk δεν ξερω τι εντολες πρεπει να δωσω με adb μηπως ξερεις?

ρε παιδια καποιος να μου εξηγησει πως δουλευει το cifsmanager.... εχω σπασει το κεφαλι μου για να το κανω...!!!

heeeeelp.........!!!! :(

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Τι κανουν αυτα τα καλουδια ????

Φιλικά Γιάννης

Τι κανουν αυτα τα καλουδια ????

κινητοι φορτιστες υποθετω...τους φορτιζεις απο το σπιτι και τους κουβαλας μαζι...σου τελειωνει στο λεωφορειο η μπαταρια;;;τσακ!!!!το μαγικο κουτακι θα στο φορτισει!!!:p

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

κινητοι φορτιστες υποθετω...τους φορτιζεις απο το σπιτι και τους κουβαλας μαζι...σου τελειωνει στο λεωφορειο η μπαταρια;;;τσακ!!!!το μαγικο κουτακι θα στο φορτισει!!!:p

Καλο ακουγεται αλλα ποσο χρονο θελει να φορτισει το κινητο και ποση ωρα θελει για να ξαναφορτιστει το ιδιο ?

Ειναι για ολα τα κινητα ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Καλο ακουγεται αλλα ποσο χρονο θελει να φορτισει το κινητο και ποση ωρα θελει για να ξαναφορτιστει το ιδιο ?

Ειναι για ολα τα κινητα ?

Ευχαριστω.

απ οτι ειπε το αφεντικο πιο πανω φορτιζει οπως ο υπολογιστης σου περιπου και κανει για 2-3 χρησεις...αλλα να σου πω την αληθεια ειναι τοσο μικρος ο φορτιστης που μπορεις να τον εχεις μαζι σου και οπου βρισκεις μπριζα να το φορτιζεις.αυτο ισως χρειαζεται σε κανενα υπερατλαντικο ταξιδι η κτελ καλαματα-ορεστιαδα!!!....:)

τα κινητα που ειναι συμβατα τα λεει στη καθε σελιδα...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μια χαρά είναι (εγώ έχω αγοράσει από εδώ), με έσωσε στο London που είχα full χρήση του κινητού (3g/wifi/gps).

Φορτίζει όλες τις σύγχρονες συσκευές (από το ίδιο site μπορείτε να πάρετε battery pack για...laptop/netbook :P)

The more things change, the more they stay the same...

απ οτι ειπε το αφεντικο πιο πανω φορτιζει οπως ο υπολογιστης σου περιπου και κανει για 2-3 χρησεις...αλλα να σου πω την αληθεια ειναι τοσο μικρος ο φορτιστης που μπορεις να τον εχεις μαζι σου και οπου βρισκεις μπριζα να το φορτιζεις.αυτο ισως χρειαζεται σε κανενα υπερατλαντικο ταξιδι η κτελ καλαματα-ορεστιαδα!!!....:)

τα κινητα που ειναι συμβατα τα λεει στη καθε σελιδα...

Εγω εχω βολευτει με αυτον τον επιτραπεζιο φορτιστη και την δευτερη μπαταρια στην θηκη του και καθε πρωι εχω δυο μπαταριες στο full.

Φιλικά Γιάννης

kollatos καλημερα

θελω να καταργησω το titanium απο την ρομ & να βαλω τηνdonate εκδοση που εχω αλλα επειδη ειναι στην gingervillain system apk δεν ξερω τι εντολες πρεπει να δωσω με adb μηπως ξερεις?

adb uninstall [-k] <package> - remove this app package from the device

('-k' means keep the data and cache directories)

Here you go! Υποθέτω το -k καλό θα ήταν να το αφήσεις για να βρει τις ρυθμίσεις σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα ηθελα μια βοηθεια αν μπορειτε...ενας φιλος πηρε Desire και δεν του συγχρονιζει με τις επαφες στο Gmail.Ξεκιναει ο συγχρονισμος και φαινεται το κυκλακι για λιγο και μετα απο 2-3 δευτερολεπτα σταματαει...καποιος?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα ηθελα μια βοηθεια αν μπορειτε...ενας φιλος πηρε Desire και δεν του συγχρονιζει με τις επαφες στο Gmail.Ξεκιναει ο συγχρονισμος και φαινεται το κυκλακι για λιγο και μετα απο 2-3 δευτερολεπτα σταματαει...καποιος?

μου είχε τύχει και μένα όταν είχα την stock rom. Του βγάζει καί μηνυμα :

"sync is experiencing problems right now, try again later?" ?

δεν ξέρω τι κόλλημα είναι αυτό αλλά με το που πήγα σε custom roms εξαφανίστηκε :D

ας δοκιμάσει hard reset και ίσως συγχρονισμό με κάποιο άλλο λογαριασμό mail εκτός του κύριου. Επίσης θυμάμαι τις έβαζα λίγες λίγες για να μη μου βγάλει σφάλμα :p Αστα να πάνε, μανούρα!

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

Internet έχει? Ανοίγει σελίδες ή όχι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και internet εχει και το αστειο ειναι οτι τα mail τα συγχρονιζει.

Δεν βγαζει αυτο το μυνημα που λες και του εκανα και hard reset και δοκιμασα και αλλους λογαριασμους αλλα μπαααααααα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και internet εχει και το αστειο ειναι οτι τα mail τα συγχρονιζει.

Δεν βγαζει αυτο το μυνημα που λες και του εκανα και hard reset και δοκιμασα και αλλους λογαριασμους αλλα μπαααααααα...

σίγουρα έχει τσεκαρισμένο το contacts εκεί που διαλέγεις τι θα κάνει sync απο κάθε λογαριασμό φαντάζομαι.. Είναι root τελικά το κινητό ή όχι? Αν ναι τί ROM φοράει?

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

adb uninstall [-k] <package> - remove this app package from the device

('-k' means keep the data and cache directories)

Here you go! Υποθέτω το -k καλό θα ήταν να το αφήσεις για να βρει τις ρυθμίσεις σου.

ευχαριστω kollatos:)

επειδη δεν ξερω πολλα για να μην κανω καμια πατατα οπου package βαζω το ονομα της εφαρμογης?

Ναι... η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω δοκιμάσει αλλά σίγουρα δεν μπορείς να βγάλεις λάθος εφαρμογή.

Δοκίμασε με το όνομα κι αν σου βγάλει error δοκίμασε με titan*

Α και να ξέρεις ότι στο linux το κεφαλαίο είναι διαφορετικό από το μικρό, δηλαδή το Titanium είναι

διαφορετικό από το titanium, οπότε αν δεν βρει τίποτα δοκίμασε και με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα.

Αν δεν το καταφέρεις στείλε μου pm.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...