Petr3_Dinamik Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Τέλεια η miui και η πρώτη μου rom, αλλά αφήστε τον πρώτα τον ανθρωπο να εξοικοιωθεί με τις άλλες και μετά να φτιάξει και το ext partition, τη στιγμή που δεν ξέρει ούτε τους xda αλλά ούτε κι αν έχουν ελληνικά οι roms......οπότε δική μου συμβουλή, να διαβάσει εδώ και αλλου και για αρχή μια AuraxTsence ή μια leedroid ή κάποια Hd. και αφου θέλει και sence!! Ναι συμφωνω... εγω φλασαρα oxygen χτες αλλα δεν μου αρεσε!! Μη σου πω οτι η miui μου φαινεται κ πιο γρηγορη... γιατι πιο ολοκληρωμενη ειναι σιγουρα..! Η auraxtsense λεει τπτ ? απο sense like rom ποια θα προτεινες να δοκιμασω?? Αυτο το θεμα με το led που δν αναβοσβηνει μου εχει σπασει τα νευρα με την miui κατα τα αλλα ειναι φοβερη.. Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ευχαριστω πολυ.....! ειναι σαν το iphone η κανω λαθος....? εχει sence...? Δεν εχει sense κ ναι εχει στοιχεια Ios μεσα αλλα οπως ειχε πει κ ενας φιλος εδω μεσα ειναι θεμα συνηθειας!! Εγω αφου την περασα.. φλασαρα κ αλλες ρομ που εμοιαζαν πιο πολυ σε sense αλλα ξανα επεστρεψα εδω... Sense rom δεν δοκιμασα ακομη αλλα πιστευω οτι δυσκολα θα αλλαξω γνωμη... Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Καλά το πας το θέμα!! Μετά τα βήματα όπως στο πρώτο post.! Και ΟΛΑ όπως ακριβώς τα λέει!!!!!! Και μην ξεζιπάρεις τη rom που θα κατεβάσεις απλα βάλε την στην κάρτα όπως είναι!! Και κατέβασε την πρώτη αυτή με το a2sd Με το "no_a2sd" δεν εννοεις για τον φιλο μας ?? to a2sd θελει ext partition .. Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Με το "no_a2sd" δεν εννοεις για τον φιλο μας ?? to a2sd θελει ext partition .. ναι αλλα το no a2sd αν δεν κανω λαθος σημαινει οτι δεν πανε στην καρτα....???? δεν το θελω αυτο.....!!!!!! να πανε θελω...! Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ξερω οτι ισως ρωταω χαζομαρα...αλλα πως μου ερχονται mms???? εχω cosmote whats up...αν ξερει Καποιος...στελνω sms καπου ??? γιατι μου εστειλαν και δεν το δειχνει :cry: :cry: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_windowLabel=serviceInstructions_1_1&serviceInstructions_1_1_actionOverride=/portlets/serviceInstructions/getInfo&_pageLabel=T58 Διαλεξε συσκευη κ θα σου βγαλει ρυθμισεις!! Κ εγω τωρα το ειδα γιατι νομιζω πως δεν το ειχε το τηλεφωνο... θα τις κανω κ εγω... Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ναι αλλα το no a2sd αν δεν κανω λαθος σημαινει οτι δεν πανε στην καρτα....???? δεν το θελω αυτο.....!!!!!! να πανε θελω...! Επειδη δεν εχω δοκιμασει την Leedroid δεν ξερω τι περιλαμβανει οποτε δεν θελω να σε μπερδεψω... ας απαντησει καποιος που την εχει δοκιμασει κ γνωριζει.. Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Η miui είναι απαιχτη, αλλά αν σου λείπει το sence εγω θα έλεγα aurax για το μόνο λογο ότι σε μπαταρία κρατά μιαμιση με δύο μέρες και με hard χρήση!!! Εγώ απο leedroid που είναι πολύ καλη σε όλα από μπαταρία καθόλου ευχαριστημένος. Βάλε μια Hd με sence που έχω κι εγώ! Έχει την ίδια κατανάλωση μπαταρίας με τη leedroid και ειναι και πιο ωραίες εμφανισιακά. Και απ ότι διάβασα ο Neo την Aurax θα την κανει update αύριο μεθαύριο η τιςεπόμενες ημέρες γιατί έχει και μια HD να κάνει update. Εγώ τόσο σταθερες roms δεν έχω δει. λινκ για την hd....??? μαζευω ρομ για να τισ δοκιμασω ολες...!!! Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Eσυ θα βάλεις την πρώτη,όπως σου είπα, αυτή ΜΕ το a2sd χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...! οκ boss.....!!!! να ρωτησω ομως τι εννοει το no a2sd....???? Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Η miui είναι απαιχτη, αλλά αν σου λείπει το sence εγω θα έλεγα aurax για το μόνο λογο ότι σε μπαταρία κρατά μιαμιση με δύο μέρες και με hard χρήση!!! Εγώ απο leedroid που είναι πολύ καλη σε όλα από μπαταρία καθόλου ευχαριστημένος. Βάλε μια Hd με sence που έχω κι εγώ! Έχει την ίδια κατανάλωση μπαταρίας με τη leedroid και ειναι και πιο ωραίες εμφανισιακά. Και απ ότι διάβασα ο Neo την Aurax θα την κανει update αύριο μεθαύριο η τιςεπόμενες ημέρες γιατί έχει και μια HD να κάνει update. Εγώ τόσο σταθερες roms δεν έχω δει. Με δελεαζεις τωρα... αλλα ποια απο ολες να περασω ?? aurax η ΗD (κ ποια HD γιατι εχει πολλες) Σε σχεση με την MIUIau Σε εμφανιση-λειτουργικοτητα-ταχυτητα που θα ελεγες οτι κυμαινεται?? Απο μπαταρια νομιζω το stock μου κρατουσε περισσοτερο αλλα σε ταχυτητα web αλλα κ στα μενου παει πολυ γρηγορα η miui γιαυτο ειμαι αμφιβολος για sense rom.. αλλωστε τα widget καιρου κλπ δεν τα χρησιμοποιουσα.. Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_windowLabel=serviceInstructions_1_1&serviceInstructions_1_1_actionOverride=/portlets/serviceInstructions/getInfo&_pageLabel=T58 Διαλεξε συσκευη κ θα σου βγαλει ρυθμισεις!! Κ εγω τωρα το ειδα γιατι νομιζω πως δεν το ειχε το τηλεφωνο... θα τις κανω κ εγω... δεν μου τις εμφανιζει :wacko: αν θες στειλτες μου ή πες μου ρε αρχοντα πως γινεται η δουλεια σε ενα pm...σευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 δεν μου τις εμφανιζει :wacko: αν θες στειλτες μου ή πες μου ρε αρχοντα πως γινεται η δουλεια σε ενα pm...σευχαριστω εκ των προτερων καπου δεν λεει να στειλεις MMS, στο 1333 ...?? Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) καπου δεν λεει να στειλεις MMS, στο 1333 ...?? Διαβασε τι λεει σαυτη τη σελιδα κ μετα διαλεξε κ το τηλεφωνο σου... http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T58/section/ServiceInstr Αλλωστε λεει στο κατω μερος... "Για να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα MMS απαιτείται ενεργοποίηση της υπηρεσίας MMS. Για να γίνει αυτό, στείλτε δωρεάν SMS με τη λέξη MMS, στο 1333 και θα λάβετε αυτόματα ρυθμίσεις "MMS" στο κινητό σας." Ρυθμισεις για Ιντερνετ που βρισκουμε ομως?? Ελεγα να δοκιμασω αυτο το προγραμμα για καρτοκινητη 3 ευρω τα 60mb... για 30 ημερες.. ετσι απο περιεργεια.. Για οποιον θελει να το δοκιμασει.... http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T15/xml/Personal__contractplans__contractplan_IOTP_60_prepaid/section/CIOTPprepaid Θα το δοκιμασω να δω τι λεει.. Edited January 16, 2011 by kollatos Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Διαβασε τι λεει σαυτη τη σελιδα κ μετα διαλεξε κ το τηλεφωνο σου... http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T58/section/ServiceInstr Αλλωστε λεει στο κατω μερος... "Για να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα MMS απαιτείται ενεργοποίηση της υπηρεσίας MMS. Για να γίνει αυτό, στείλτε δωρεάν SMS με τη λέξη MMS, στο 1333 και θα λάβετε αυτόματα ρυθμίσεις "MMS" στο κινητό σας." εγω εστειλα παντως κ μου λεει οτι η ενεργοποιηση δεν ειναι αμεσα δυνατη... http://www.cosmote.gr/cosmoportal/co..._pageLabel=T58 για τσεκαρε εδω.... Edited January 16, 2011 by kollatos Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_windowLabel=serviceInstructions_1_1&serviceInstructions_1_1_actionOverride=/portlets/serviceInstructions/getInfo&_pageLabel=T58 για τσεκαρε εδω.... Ναι θα το δοκιμασω.. :happy: Ναι εχω κανει κ αυτες τις ρυθμισεις αλλα κ του handcent τις αντιστοιχες αλλα το led αναβει για 2 sec κ μετα σβηνει.... ενω στο stock αναβοσβηνε ολη την ωρα ακομη κ με ανοιχτη οθονη μεχρι να διαβασω το μηνυμα....φφφφφ μονο εγω το εχω αυτο το προβλημα ρε παιδια ?? Edited January 16, 2011 by kollatos Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Επειδη δεν εχω δοκιμασει την Leedroid δεν ξερω τι περιλαμβανει οποτε δεν θελω να σε μπερδεψω... ας απαντησει καποιος που την εχει δοκιμασει κ γνωριζει.. μπαινω στο recovery menu βασικα λεει clockworkmod recovery v2.5.0.7 παταω back up κ λεει cant fint misc, cant mount cashe recovery, error while dumping boot image... κ τι κανω.....???? Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ρε παιδιά σας παρακαλώ μην κάνετε συνέχεια νέα post το ένα πίσω από το άλλο όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι. Γι' αυτό υπάρχει η τροποποίηση. Επίσης Petr3_Dinamik και sakis697 θα σας παρακαλούσα να συνεχίσετε τη συζήτηση για τα mms με pm μιας και είναι εκτός θέματος τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται και οφείλονται στις εταιρίες κινητής. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ρε παιδιά σας παρακαλώ μην κάνετε συνέχεια νέα post το ένα πίσω από το άλλο όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι. Γι' αυτό υπάρχει η τροποποίηση. Επίσης Petr3_Dinamik και sakis697 θα σας παρακαλούσα να συνεχίσετε τη συζήτηση για τα mms με pm μιας και είναι εκτός θέματος τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται και οφείλονται στις εταιρίες κινητής. και οταν κανετε παραθεση ενα μηνυμα ΜΗΝ σβηνετε τιποτα, γραψτε κατευθειαν κατω κατω..συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα ποιος ειναι ποιος με αυτα τα quotes :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Εδω η MIUI_AU R2 με ολες τις οδηγιες... http://www.miui-au.com/miui_au-1-1-7-r2-release/ ρε παιδια το σιτε αυτο εμενα μου λεει οτι δεν υπαρχει οταν το παταω κ με βαζει στο παλιο που εχει την 12.31!!!:mad::mad: γιατι? Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Παιδιά μόλις έκανα μια βλακεία. Κατά λάθος έσβησα μέσα από τον καιρό στο widget την επιλογή ,τοποθεσία μου, και τώρα δεν γίνεται να την επαναφέρει με τίποτα.καμία ιδέα; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Ψαχνω τοση ωρα χωρις αποτελεσμα... Καπου υπηρχε νομιζω ενα ρολοϊ σαν αυτο το προκαθορισμενο αλλα πιο μικρο που επιανε λιγοτερο χωρο στην οθονη και μας αφηνε να βαλουμε πιο πολλες συντομευσεις αλλα δεν το βρισκω που ειναι. Υπαρχει τελικα στην επι πληρωμη (?) εφαρμογη fancy widget και το beautiful widgets. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Παιδιά μόλις έκανα μια βλακεία. Κατά λάθος έσβησα μέσα από τον καιρό στο widget την επιλογή ,τοποθεσία μου, και τώρα δεν γίνεται να την επαναφέρει με τίποτα.καμία ιδέα; Sent from my HTC Desire using Tapatalk πηγαινε στις ρυθμισεις και δοκιμασε να κανεις εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης... Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) Παιδιά μόλις έκανα μια βλακεία. Κατά λάθος έσβησα μέσα από τον καιρό στο widget την επιλογή ,τοποθεσία μου, και τώρα δεν γίνεται να την επαναφέρει με τίποτα.καμία ιδέα; Αν πας ρυθμισεις κ πατησεις να κανει ευρεση τοποθεσιας σου μεσω google... μολις μπεις ιντερνετ κ κανεις refresh τον καιρο στο widget θα σου την ξαναβγαλει.. Edited January 17, 2011 by Petr3_Dinamik Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Χρησιμοποίησα την reflex αλλά έχει μια παραξενιά να κλείνει τις εφαρμογές. Εχω συνεχώς πάνω από 200 MB RAM αλλά κάθε φορά που κλείνει κάτι αντί να πηγαινει στο background κλείνει εντελως με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί καλά το τηλέφωνο. Ξέρει κανείς καμία άλλη Rom με το καινούριο sense (γιατί αν το χρησιμοποιησει κανείς δεν έχει επιστροφή στην παλιά); You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 εχω το εξης προβλημα... παω να περασω μια αλλη ρομ κ οταν παταω να κανω back up την παλια μου η ακομα κ χωρις αυτο, μου βγαζει αυτο: clockworkmod recavery v2.5.0.7 -reboot system now -apply sdcard:update.zip -wipe data/factory wipe cache partition -install zip from sd -backup and restore -mounts and storage -advanced E:cant find misk E:cant mound cashe :recovery/command E:cant find misk E:cant mount cashe : recavery/log E:cant find misk ξερει κανεις τι μπορω να κανω....??? Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Αν δεν κάνω λάθος και θέλεις να κάνεις backup τότε σου βγάζει τη σωστή οθόνη. Οπότε με το back κουμπι πας στο backup and restore επιλεγεις και στην οθόνη που θα σου βγάλει επιλέγεις το backup και περιμένεις να τελειώσει. Μετα πας πίσω και κάνεις τα wipe και μετά βάζεις τη rom συνεχιζω οπως ειπες παραβλεποντας ολα τα cant find misc κ οταν κανω install την ρομ μου λεει στο τελος : error in sdcard/leedroid installation aborted..... Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts