Γιάννης Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Μετα απο 2-3 μηνες με το HD ξαναγυρισα στο απλο αλλα πιο βολικο desire . Θελω να ξανααγορασω μια βαση επιτραπεζια με δευτερη μπαταρια οπως ειχα αλλα δεν μπορω να βρω κατι στο ebay.Μονο για HD βρισκω http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=CHARGER+CRADLE+DOCK+FOR+HTC+DESIRE Οποιος φιλος μπορει ας βοηθησει.Ευχαριστω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ανεβάζω 2o πακέτο για την MIUI 1.1.14.Διορθώθηκε το πρόβλημα με τους χαρακτήρες που εμφανιζόντουσαν στο ημερολόγιο και πλέον τα πλήκτρα για τερματισμό ενεργών εφαρμογών και διαχείρηση εφαρμογών κάνουν ότι έκανα και παλιά.Τη δουλειά τους :P Links στην υπογραφή μου.Όσοι έχετε βάλει την πρώτη έκδοση δε κάνετε κανένα wipe. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Μετα απο 2-3 μηνες με το HD ξαναγυρισα στο απλο αλλα πιο βολικο desire . Θελω να ξανααγορασω μια βαση επιτραπεζια με δευτερη μπαταρια οπως ειχα αλλα δεν μπορω να βρω κατι στο ebay.Μονο για HD βρισκω http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=CHARGER+CRADLE+DOCK+FOR+HTC+DESIRE Οποιος φιλος μπορει ας βοηθησει.Ευχαριστω. Φιλε μου ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ συσκευη που με εκανε να μεινω σε αυτην χωρις να ψαχνω για αντικαταστατη εδω και 6 μηνες (αφου ειμαι ικανοποιημενος απο αυτην 100%) Εχει περαση απο τα χερια μου και το Desire HD και το iphone4 και δεν μου εκαναν το παραμικρο κλικ Πιστευω προσωπικα οτι μεχρι και αυτη τη στιγμη ειναι οτι πιο κορυφαιο κυκλοφορει σε αποδοση χαρακτηριστικων...διαστασεων τηλεφωνου...τιμης και ποιοτητας Οσο για την βαση εχω μια υποψην μου αλλα θα δω εαν εχει σε αποθεμα και θα σου στειλω π.μ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Μετα απο 2-3 μηνες με το HD ξαναγυρισα στο απλο αλλα πιο βολικο desire . Θελω να ξανααγορασω μια βαση επιτραπεζια με δευτερη μπαταρια οπως ειχα αλλα δεν μπορω να βρω κατι στο ebay.Μονο για HD βρισκω http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=CHARGER+CRADLE+DOCK+FOR+HTC+DESIRE Οποιος φιλος μπορει ας βοηθησει.Ευχαριστω. Here you go (once again)!:D [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Μετα απο 2-3 μηνες με το HD ξαναγυρισα στο απλο αλλα πιο βολικο desire . Θελω να ξανααγορασω μια βαση επιτραπεζια με δευτερη μπαταρια οπως ειχα αλλα δεν μπορω να βρω κατι στο ebay.Μονο για HD βρισκω http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=CHARGER+CRADLE+DOCK+FOR+HTC+DESIRE Οποιος φιλος μπορει ας βοηθησει.Ευχαριστω. Here you go (once again)!:D Ευχαριστω και παλι αλλα αν καταλαβα ο πωλητης δεν δινει και δευτερη μπαταρια να μπει στην θηκη. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Ευχαριστω και παλι αλλα αν καταλαβα ο πωλητης δεν δινει και δευτερη μπαταρια να μπει στην θηκη. Ναι δεν νομίζω να δίνει και μπαταρία αλλά έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι είχες μπαταρία και απλά ήθελες τη βάση :p Κάτσε να το ψάξω λίγο και θα σου στείλω link αν βρω κάτι. Λοιπόν σου βρήκα, είναι για το Nexus One αλλά κάνει και για το Desire (ίδια τηλέφωνα γαρ) απλά κάνε μια ερώτηση στο forum του Nexus One αν ξέρουν τα παιδιά αν ταιριάζει και η μπαταρία γιατί δεν το ξέρω σίγουρα αν και νομίζω ότι είναι ίδιες. Edited January 16, 2011 by kollatos [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 υπαρχει κανενα κολπακι να κραταει η μπαταρια λιγο παραπανω??το εχω στη μιση φωτινοτητα και οκ δεν λες ασχολουμαι ολη την ωρα μαζι του και κραταει η μπαταρια μου το πολυ 6 ωρες :cry: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ψαχνω τοση ωρα χωρις αποτελεσμα... Καπου υπηρχε νομιζω ενα ρολοϊ σαν αυτο το προκαθορισμενο αλλα πιο μικρο που επιανε λιγοτερο χωρο στην οθονη και μας αφηνε να βαλουμε πιο πολλες συντομευσεις αλλα δεν το βρισκω που ειναι. Επισης στην επιλογη Ηχος εχω ρυθμισει να ακουγεται "κλικ' με καθε πατημα στην οθονη και μετα απο κλειδωμα της αλλα δεν ακουγεται κατι. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Ψαχνω τοση ωρα χωρις αποτελεσμα... Καπου υπηρχε νομιζω ενα ρολοϊ σαν αυτο το προκαθορισμενο αλλα πιο μικρο που επιανε λιγοτερο χωρο στην οθονη και μας αφηνε να βαλουμε πιο πολλες συντομευσεις αλλα δεν το βρισκω που ειναι. Επισης στην επιλογη Ηχος εχω ρυθμισει να ακουγεται "κλικ' με καθε πατημα στην οθονη και μετα απο κλειδωμα της αλλα δεν ακουγεται κατι. Εαν πατησης το + κατω δεξια και πατησης Στοιχειο ελενχου παραθυρου πηγαινεις στο ρολοι και εκει σενοντας με το δαχτυλο πανω στην οθονη απο δεξια προς τα αριστερα εχει διαφορους τυπους απο ρολογια για να διαλεξης οποιο θελεις Στις ρυθμησης του ηχου εχεις επιλεξη τα σημεια που λεει Ηχητικη επιλογη και Ηχος κλειδωματος οθονης? Edited January 16, 2011 by makouin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Εαν πατησης το + κατω δεξια και πατησης Στοιχειο ελενχου παραθυρου πηγαινεις στο ρολοι και εκει σενοντας με το δαχτυλο πανω στην οθονη απο δεξια προς τα αριστερα εχει διαφορους τυπους απο ρολογια για να διαλεξης οποιο θελεις Στις ρυθμησης του ηχου εχεις επιλεξη τα σημεια που λεει Ηχητικη επιλογη και Ηχος κλειδωματος οθονης? Πηγα εκει αλλα εχει ενα πολυ μικρο ρολοϊ σαν αυτο το εργοστασιακο , ενω θυμαμαι οτι ειχα βρει ενα λιγο πιο μικρο (νομιζω δεν ειχε εμφανιση καιρου) που επετρεπε πιο πολλα εικονιδια στην αρχικη οθονη. Ναι ειναι κλικαρισμενα αυτα για τον ηχο αλλα δεν... Ευχαριστω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Πέρασα σήμερα την oxygen 1.0.4 και επειδή δεν είχε ελληνικό πληκτρολόγιο κατέβασα το touch input απο xda. Στις οδηγίες έλεγε οτι θέλει flash απο recovery και έτσι το πέρασα. Δυστυχώς το πληκτρολόγιο δεν ανοίγει καθόλου και μου βγάζει συνεχώς μύνημα force close. Τώρα πως το κάνω uninstall απο τη recovery? Επίσης έχει κανείς κάποιο link για το touch input (η κάποιο αλλα πληκτρολόγιο που να έχει ελληνικά)? Επίσης παρατήρησα ότι η rom έχει την παλιά έκδοση του market? Εχω ανοιχτό το wifi αλλά δεν φαίνεται να κάνει το update (με τη leedroid το είχε κάνει αυτόματα). Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Edited January 16, 2011 by icatalan81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 υπαρχει κανενα κολπακι να κραταει η μπαταρια λιγο παραπανω??το εχω στη μιση φωτινοτητα και οκ δεν λες ασχολουμαι ολη την ωρα μαζι του και κραταει η μπαταρια μου το πολυ 6 ωρες :cry: :cry: 6 ωρες μονο?λιγο περιεργο μου φενετε? μαλλον πρεπει να το λιωνεις...! nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Έτοιμη και η καινούρια MIUI. Απο recovery wipe partition cache & wipe dalvik cache. Flash την κινέζικη. Στο καπάκι χωρίς έξοδο απο το recovery flash το δικό μου. Δε θα χάσετε τίποτα απο δεδομένα αλλά για καλό και για κακό nandroid backup.Ίσως χρειαστεί enable то а2sd σκεφτομαι να την περασω αλλα με του murphy ειμαι οκ με τα δεδομενα δικτιου αν θυμασαι με την κινεζικη δεν ειχα καθολου δεδομενα...να δοκιμασω λες??:cry::cry: 6 ωρες μονο?λιγο περιεργο μου φενετε? μαλλον πρεπει να το λιωνεις...! εγω που το λιωνω τοσο λιγο δεν μου κραταει με wifi συνεχεια ανοικτο κ δεδομενα...τι του κανεισ....???? Edited January 16, 2011 by kollatos Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Σκέφτομαι να αγοράσω μία κάρτα microSDHC γιατί η 4άρα δυστυχώς δεν νομίζω να μου αρκέσει... Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, είναι αν αξίζει δώσω λεφτά για κλάση μεγαλύτερη της 4άρας. Η κάρτα προορίζεται για 1GB ext4 partition, και τα υπόλοιπα για μπόλικη μουσική, χάρτες GPS και backup. Θα δω καμμία εμφανή διαφορά σε επιδόσεις αν αντί για class 4 πάω σε 6 ή 10, (μιας και όλες οι εφαρμογές λόγω ext θα τρέχουν στην SD) ή δεν αξίζει τον κόπο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) υπαρχει κανενα κολπακι να κραταει η μπαταρια λιγο παραπανω??το εχω στη μιση φωτινοτητα και οκ δεν λες ασχολουμαι ολη την ωρα μαζι του και κραταει η μπαταρια μου το πολυ 6 ωρες :cry: :cry: Φιλε μου ειναι σχεδον σιγουρο οτι καποια ή καποιες εφαρμογες σου καταναλωνουν την μπαταρια τοσο γρηγορα Δεν ειναι θεμα ουτε μπαταριας ουτε τηλεφωνου... Θα κατσης μια μια να βγαζης(καταργης)εφαρμογες βλεποντας εαν το τηλεφωνο εχει καποια διαφορα ...μολις καταλαβεις ποια εφαρμογη φταιει ξαναβαζης αυτες που σου χρειαζονται....αλλα δεν γινεται απο τη μια στιγμη στην αλλη Θα πρεπει να θυμηθης απο ποτε στο κανει αυτο(γιατι σιγουρα δεν θα ηταν ετσι απο την αρχη)και να εχεις υπομονη να βγαζης μια μια της εφαρμογες και να περιμενης λιγες ωρες να δεις τον ρυθμο που πεφτει η μπαταρια. Εκτος και εαν δεν εχεις υπομονη κανεις ενα Hard reset και επαναφερεις το κινητο στην αρχικη του κατασταση. Μετα βλεπεις με της εφαρμογες αλλα εαν της ξαναβαλης παλι της ιδιες και μονοκοπανια ολες διαφορα παλι δεν θα δεις... Edited January 16, 2011 by makouin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Παιδια βοηθεια... Συνδεθηκα με facebook και κατα λαθος πατησα συγχρονισμο και τωρα στις επαφες μου εμφανιζει και τους φιλους του facebook κατι που δεν θελω...Πως το διορθωνω ? Ευχαριστω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Πέρασα σήμερα την oxygen 1.0.4 και επειδή δεν είχε ελληνικό πληκτρολόγιο κατέβασα το touch input απο xda. Στις οδηγίες έλεγε οτι θέλει flash απο recovery και έτσι το πέρασα. Δυστυχώς το πληκτρολόγιο δεν ανοίγει καθόλου και μου βγάζει συνεχώς μύνημα force close. Τώρα πως το κάνω uninstall απο τη recovery? Επίσης έχει κανείς κάποιο link για το touch input (η κάποιο αλλα πληκτρολόγιο που να έχει ελληνικά)? Επίσης παρατήρησα ότι η rom έχει την παλιά έκδοση του market? Εχω ανοιχτό το wifi αλλά δεν φαίνεται να κάνει το update (με τη leedroid το είχε κάνει αυτόματα). Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Καμία ιδέα κανείς?? :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Παιδια βοηθεια... Συνδεθηκα με facebook και κατα λαθος πατησα συγχρονισμο και τωρα στις επαφες μου εμφανιζει και τους φιλους του facebook κατι που δεν θελω...Πως το διορθωνω ? Ευχαριστω. ανοιξε τις επαφες σου,πατα μενου-προβολη και επελεξε ποιες επαφες θελεις να φαινονται ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gased Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ανοιξε τις επαφες σου,πατα μενου-προβολη και επελεξε ποιες επαφες θελεις να φαινονται Επίσης μπορείς να τσεκάρεις αυτό που λέει εμφάνιση μόνο επαφών με τηλέφωνο. Έτσι οσοι έχουν αναρτημένο το τηλ τους στο fb δεν χρειάζεται να τους περάσεις. Το πιο ωραίο πράγμα όμως είναι που μπορείς να κάνεις link τις επαφές με τα mail και τα τηλέφωνά τους και έτσι δεν χρειάζεται να φαίνεσαι σαν βλάκας όταν τους τραβάς φωτογραφίες για να τις βάλεις στο κινητό σου :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Παιδιά καλησπέρα, μία ερώτηση να κάνω, Πως μπορώ να μειώσω τις εφαρμογές που χρησιμοποιοούνται στο παρασκήνιο για να μειώσω, όσο γίνετε, την κατανάλωση μπαταρίας; Task Manager δεν έχω, θα πρέπει να εγκαταστήσω κάποιον για να βλέπω τις εφαρμογές;:confused: Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!:cool: Υ.Γ. Έχετε βρεί κάποια άλλη μπαταρία, που να ταιριάζει στο Desire, και να κρατάει περισσότερο;:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Γεια σας, και ναι...ενα νεο μελος σε αυτη τη μεγαλη παρεα του desire!!! Διαβαζω εδω και πολυ καιρο το συγκεκριμενο φορουμ και πρεπει να ομολογησω οτι υπαρχει πληθωρα πληροφορειων,σε τετοιο σημειο βεβαια που μετα την τριτη μερα που διαβαζα ειχα ξεχασει τα προηγουμενα. Με καποιο φοβο λοιπον οτι η ερωτηση μου ακουστει καπως ανοητη, ελπιζω να βρεθει καποιος αρκετα ευγενικος για να μου λυσει την απορια μου η οποια ειναι....τι ακριβως ρυθμισεις πρεπει να κανω στη συσκεη μου για να μην εχω υπερογκες ογκοχρεωσεις στο ιντερνετ. Αναφερω οτι εχω το πακετο με τα 100mb και το ερωτημα μου ειναι αν θα πρεπει να κανω κατι στις ρυθμισεις για να μην κατεβαζει συνεχεια και χωρις να το γνωριζω, θα πρεπει μηπως να εχω ενα προγραμμα σαν το adblock ετσι ωστε οταν ανοιγω ενα σαιτ να μην μπαινουν και οι διαφημισεις? Ποια η πολιτικη χρησης μου προτεινετε για το 3gs? Οπως καταλαβατε ειμαι σχετικα απειρος στα παρακατω θεματα και η οποια συμβουλη θα ηταν πολυυυυυυυυυυ....χρησιμη!!!! Ευχαριστω προκαταβολικα ολους σας!!! :D:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ανοιξε τις επαφες σου,πατα μενου-προβολη και επελεξε ποιες επαφες θελεις να φαινονται Ευχαριστω πολυ. Η επιλογη αυτη δουλευει οταν παταω "προσωπα" .Οταν παταω ομως "Αναζητηση προσωπων" μου εμφανιζει τα παντα. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Προσπαθώ να περάσω ένα βίντεο κατεβασμένο από το youtube από το pc μου στο Desire και δεν μου το εμφανίζει πουθενά...??? Μήπως πρέπει να το βάλω σε κάποιο συγκεκριμένο φάκελο?:( Το Desire χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να παίξει τα βίντεο??:worry: My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gased Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ευχαριστω πολυ. Η επιλογη αυτη δουλευει οταν παταω "προσωπα" .Οταν παταω ομως "Αναζητηση προσωπων" μου εμφανιζει τα παντα. Hmmm εκει εχω και εγω ενα προβλημα. Δεν μου τις βγαζει ολες τις επαφες και πρεπει να κανω link το mail τους με το fb account για να τις βγάζει:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Hmmm εκει εχω και εγω ενα προβλημα. Δεν μου τις βγαζει ολες τις επαφες και πρεπει να κανω link το mail τους με το fb account για να τις βγάζει:cool: Δεν υπαρχει τροπος να σβησουμε ολες τις επαφες μαζικα ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts