nikoskat Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 ΟΚ αυτό θα κάνω... ευχαριστώ και.. καληνύχτα και ΜΗΝ αγχωνεσαι...υπαρχουν πιο σοβαρα πραγματα να συγχιζομαστε ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Τωρα που μπαινουν και οι εκπτωσεις θα καταφερουμε να το βρουμε κατω απο 385 λετε? Να κανω λιγη υπομονη ακομα? Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Τωρα που μπαινουν και οι εκπτωσεις θα καταφερουμε να το βρουμε κατω απο 385 λετε? Να κανω λιγη υπομονη ακομα? Δεν έχεις να χάσεις κάτι αν περιμένεις 2-3 μέρες ακόμα! [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Τωρα που μπαινουν και οι εκπτωσεις θα καταφερουμε να το βρουμε κατω απο 385 λετε? Να κανω λιγη υπομονη ακομα? To Πλαίσιο ένεκα εκπτώσεων το έριξε από 499 στα 429. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Καλησπερα υπαρχει μια εφαρμογη στο desire hd που λεγεται "λειτουργια αυτοκινητου" μπορουμε να την βρουμε και για το απλο desire?? Επισης η πισω θηκη του κινητου πουλιεται καπου χωριστα?? Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Ναι, αν βάλεις custom rom από το HD, πχ RCSMixHD 0.15. Αν εννοείς το καπάκι ναι πωλείται από την HTC Hellas αλλά το χρεώνουν και 31€ αν θυμάμαι καλά, οπότε η επόμενη λύση είναι από ebay. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fangel Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Αφού, επιτέλους, κατάφερα να αγοράσω αυτή τη κάρτα μνήμης: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-Memory-Card-MicroSDC6-Rdp3-Microsd-Card-Reader-TS8GUSDHC6-P3.htm έκανα root ακολουθώντας σχεδόν τις οδηγίες στο πρώτο post το οποίο είναι κατατοπιστικότατο και πέρασα Leedroid. Έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα δουλεύει άψογα και αισθητά πιο γρήγορα. Και η απόδοση της μπαταρίας νομίζω πως βελτιώθηκε. Ένα ευχαριστώ στα παιδιά που φτιάξαν τους οδηγούς. Ειδικά για κάποιον που ασχολείται με linux είναι πάρα πάρα πολύ εύκολη η όλη διαδικασία.. :) Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Ξέρετε πως απεγκαθιστούμε εφαργμογή την οποία έχουμε εγκαταστήσει μέσω recovery; Γνωρίζει κανείς αν γίνεται αυτό; Στο Applications δεν βρίσκω τίποτα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Γνωρίζει κανείς αν γίνεται αυτό; Στο Applications δεν βρίσκω τίποτα... Μπες στο recovery, κάνε mount το /system και μέσω adb σβήσε την εφαρμογή που θες. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Ναι, αν βάλεις custom rom από το HD, πχ RCSMixHD 0.15. Αν εννοείς το καπάκι ναι πωλείται από την HTC Hellas αλλά το χρεώνουν και 31€ αν θυμάμαι καλά, οπότε η επόμενη λύση είναι από ebay. ευχαριστω για την απαντηση δεν θελω να βαλω αλλη εκδοση.. θελω απλα να εγκαταστησω την εφαρμογη στο desire οπως ειναι εργοστασιακα!!! γινεται με καποιο τροπο??? Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Όχι, ο μόνος τρόπος είναι αυτός που σου είπα. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Μπες στο recovery, κάνε mount το /system και μέσω adb σβήσε την εφαρμογή που θες. kollatos καλησπερα μια ερωτηση να σου κανω εχω την miui 1.1.7 εχω κανει partition 1g με τον οδηγο σου μια χαρα ,περασα την ρομ και μετα καθε φορα στην miui δινω τις εντολες με terminal emulator ,εχω 2 προγραμματα πλοηγησης 3 παιχνιδια τυπου nova ,sandstorm,κλπ επισης εφαρμογες τυπου office suite,& περιπου 53 εφαρμογες συνολικα το θεμα ειναι οτι εχω συμφωνα με το quick info a2sd 0,98g total free 851 mb ,& internal 148 total & free 47,14 σαν λιγο δεν ειναι ? μηπως δεν δουλευει το partition & πρεπει να το ξανακανω? ευχαριστω!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκλείεται όλα αυτά να χωρούσαν στην μνήμη του desire, άρα το partition πρέπει να λειτουργεί. Τώρα γιατί σου λέει τόσο πολύ άδειο δεν ξέρω αλλά υποθέτω ότι μάλλον το partition είναι μεγαλύτερο κι όχι μόνο 1gb. Πες μου λίγο αν θες πόσα gb είναι η κάρτα σου και πόσο ελεύθερο λέει ότι έχει. Καλύτερα από pm αν θες για να μην το κάνουμε chat εδώ. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 παιδιά έχει βάλει κάποιος με desire,ρομ με gingerbread;και αν ναι σας λειτουργούν σωστά όλα τα προγράμματα πλοήγησης; π.χ. το gpstest δείχνει την ένταση του σήματος των δορυφόρων; [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 παιδιά έχει βάλει κάποιος με desire,ρομ με gingerbread;και αν ναι σας λειτουργούν σωστά όλα τα προγράμματα πλοήγησης; π.χ. το gpstest δείχνει την ένταση του σήματος των δορυφόρων; το gps status δειχνει κανονικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Έτοιμη και η καινούρια MIUI. Απο recovery wipe partition cache & wipe dalvik cache. Flash την κινέζικη. Στο καπάκι χωρίς έξοδο απο το recovery flash το δικό μου. Δε θα χάσετε τίποτα απο δεδομένα αλλά για καλό και για κακό nandroid backup.Ίσως χρειαστεί enable то а2sd http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Έτοιμη και η καινούρια MIUI. Απο recovery wipe partition cache & wipe dalvik cache. Flash την κινέζικη. Στο καπάκι χωρίς έξοδο απο το recovery flash το δικό μου. Δε θα χάσετε τίποτα απο δεδομένα αλλά για καλό και για κακό nandroid backup.Ίσως χρειαστεί enable то а2sd Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω την μαμα εφαρμογη μηνυματων στην miui_au r2 ? θελω να χρησιμοποιω handcent μονο αλλα μου εμφανιζει τα μηνυματα στο icon της μαμα εφαρμογης.. κ το led δεν αναβοσβηνει οπως στην sense αλλα μενει αναμενο μονιμως κ μονο οταν ειναι σβησμενη η οθονη... Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Τις ρυθμίσεις ειδοποίησης κοίτα να αλλάξεις..Στην κανονική miui που έχω εγώ με handcent παίζω πάντως. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Tο οτι η συχνότητα επεξεργαστή στη miui_au που έχω παίζει απο 245 εως 1152Mhz έχει να κάνει με την ιδια τη rom ή τον kernel? ο μόνος τρόπος να περιορίσω το max στα 998 είναι με το set cpu..? ps: είναι η 4η μεμβράνη της HTC που βάζω από τότε που πήρα τo Desire (τις πουλάνε δυο-δυο, αυτή βρήκα μπροστά μου τί να κάνουμε :P ) και ΑΚΟΜΑ δεν έχω καταφέρει να τη βάλλω χωρίς να έχει καθόλου φουσκάλες περιμετρικά :/ Άσε που με το που τη ξεσκεπάζεις μπορει να τραβήξει κόκκους σκόνης απο την άλλη άκρη του δωματίου! κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος από απόδοση.. Ημαρτον!! :P Την εχει βάλει κανείς τέλεια? Edited January 15, 2011 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Tο οτι η συχνότητα επεξεργαστή στη miui_au που έχω παίζει απο 245 εως 1152Mhz έχει να κάνει με την ιδια τη rom ή τον kernel? ο μόνος τρόπος να περιορίσω το max στα 998 είναι με το set cpu..? ps: είναι η 4η μεμβράνη της HTC που βάζω από τότε που πήρα τo Desire (τις πουλάνε δυο-δυο, αυτή βρήκα μπροστά μου τί να κάνουμε :P ) και ΑΚΟΜΑ δεν έχω καταφέρει να τη βάλλω χωρίς να έχει καθόλου φουσκάλες περιμετρικά :/ Άσε που με το που τη ξεσκεπάζεις μπορει να τραβήξει κόκκους σκόνης απο την άλλη άκρη του δωματίου! κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος από απόδοση.. Ημαρτον!! :P Την εχει βάλει κανείς τέλεια? Χεχε συνήθως εμένα το 2ο πάντα καθόταν σωστά, το 1ο πάλι... άστα! Τώρα σχετικά με το OC είναι θέμα kernel, οπότε αν θες να πειράξεις κάτι αλλάζεις kernel αλλά πρόσεξε γιατί υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις για aosp και sense roms. Και αν θες να τον πειράξεις μπορείς από το setcpu αλλά θέλει προσοχή. Sent from my Desire HD using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Τις ρυθμίσεις ειδοποίησης κοίτα να αλλάξεις..Στην κανονική miui που έχω εγώ με handcent παίζω πάντως. Η μονη ειδοποιηση που ερχεται απο την μαμα sms εφαρμογη ειναι ο αριθμος αδιαβαστων μηνυματων στο εικονιδιο μονο... κ δεν ξερω πως να το απενεργοποιησω αυτο... p.s. ηδη σκεφτομαι να φλασαρω την oxygen με 2.3 για να την δοκιμασω.. χρειαζεται κατι διαφορετικο απο την miui ?? Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Με βαση το IMEI πως καταλαβαινω αν η συσκευη μου υποστηριζεται απο HTC Hellas για service κτλ? Το ειχα αγορασει απο vnp τον Ιουνιο και ειναι με την amoled. Πισω στο κουτι του γραφει αγγλικα αλλα στο htc.gr που μπηκα και το δηλωσα με το serial number το δεχτηκε κανονικα. Αυτο σημαινει οτι υποστηριζεται απο την HTC Hellas? Edited January 16, 2011 by equi s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ναι, αν βάλεις custom rom από το HD, πχ RCSMixHD 0.15. Αν εννοείς το καπάκι ναι πωλείται από την HTC Hellas αλλά το χρεώνουν και 31€ αν θυμάμαι καλά, οπότε η επόμενη λύση είναι από ebay. πως το ψαχνω το καπακι στο ebay?? Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Με βαση το IMEI πως καταλαβαινω αν η συσκευη μου υποστηριζεται απο HTC Hellas για service κτλ? Το ειχα αγορασει απο vnp τον Ιουνιο και ειναι με την amoled. Πισω στο κουτι του γραφει αγγλικα αλλα στο htc.gr που μπηκα και το δηλωσα με το serial number το δεχτηκε κανονικα. Αυτο σημαινει οτι υποστηριζεται απο την HTC Hellas? απο εκει το εχω αγορασει και γω, το καλυψε κανονικα η εγγυηση σε προβλημα που ειχε. iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 πως το ψαχνω το καπακι στο ebay?? htc desire back cover Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts