Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα δεν έχει αλλά το έχω 2 μήνες, δεν ξέρω αργότερα.

Φαίνεται όμως οτι με τις πτώσεις μπορεί να εμφανιστεί πιο ευκολα

Ναι έχει...

Εμένα δεν έχει αλλά το έχω 2 μήνες, δεν ξέρω αργότερα.

Φαίνεται όμως οτι με τις πτώσεις μπορεί να εμφανιστεί πιο ευκολα

εισαι ατυχος..:O

αυτο το θεμα το εχω δει και σε αλλες συσκευες, οπως και σε λαπτοπ(σε λαπτοπ μπαινουν και ζωυφια).

βλακεια αλλα αν δε φαινεται θα ελεγα να το ξεχασεις και να ευχαριστηθεις το κινητο.

Βασικά έστειλα πριν από λίγο email στην HTC και περιμένω να μου απαντήσουν. Βασικά φαίνεται μόνο κάτω από το φως του ήλιου, αλλά είναι ενοχλητικό.

Ελπίζω να μου απαντήσουν γρήγορα και φυσικά η απάντηση να είναι θετική. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά είναι ενοχλητικό.

مفاجأة

στο δικό μου μέχρι τώρα δεν έχει περάσει τίποτα μέσα και το έχω 4 μήνες...στο προηγούμενο κινητό μου (ομνια 2) είχε περάσει σκόνη και το πήγα στο σερβις και την ιδια μερα το πηρα και απο τοτε δεν ξαναμπηκε τιποτα...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Μάλλον αυτό θα κάνω και εγώ. Θα περιμένω βέβαια πρώτα την απάντηση της HTC. Σε είχαν χρεώσει τίποτα για την εργασία αυτή;
مفاجأة

ειναι ρομ σωστα. δεν μπορεις να την βαλεις αν δεν εισαι root. εγω την εχω και εχω σβησει μεσω titanium σχεδον τα παντα απο τις εφαρμογες που εχει.

Με auraxsense δουλευει προφανώς. Με την Leedroid 2.2f δεν γίνεται. Οταν κάνεις delete απο Titanium, κανει αυτόματα ρεσταρτ και η εφαρμογή ειναι ακόμα εκεί.

Τις σβήνω απο το zip πριν περάσω την Rom.

HTC Desire Root User

Γειά σας! Είμαι καινούριος εδώ μιας και τώρα σκοπεύω να ασχοληθώ με smartphones. Έχω καταλήξει (σχεδόν) στο Desire αλλά με προβληματίζει ένα πράγμα, η κάμερα! Με το video δεν έχω πρόβλημα γιατί θα τραβάει με 720p αν γίνει η αναβάθμιση σε 2.2. Οι φωτογραφίες όμως έχω ακούσει ότι δεν είναι καθόλου καλές! Όταν προβάλονται στο PC φαίνονται θολές και επίσης τα πρόσωπα βγαίνουν πολύ φωτεινά και γυαλίζουν (κυρίως το βράδυ με το flash)...

Μπορεί κάποιος που το έχει να μου πει για την κάμερα?

Ευχαριστώ

Γειά σας! Είμαι καινούριος εδώ μιας και τώρα σκοπεύω να ασχοληθώ με smartphones. Έχω καταλήξει (σχεδόν) στο Desire αλλά με προβληματίζει ένα πράγμα, η κάμερα! Με το video δεν έχω πρόβλημα γιατί θα τραβάει με 720p αν γίνει η αναβάθμιση σε 2.2. Οι φωτογραφίες όμως έχω ακούσει ότι δεν είναι καθόλου καλές! Όταν προβάλονται στο PC φαίνονται θολές και επίσης τα πρόσωπα βγαίνουν πολύ φωτεινά και γυαλίζουν (κυρίως το βράδυ με το flash)...

Ευχαριστώ

το βίντεο δεν ειναι καθολου καλο, μιας και συνηθως τραβαει με χαμηλο fps στα 720p..

οι φωτογραφιες ημερας ειναι ικανοποιητικες, χωρις να ειναι τιποτα φοβερο..

το desire ειναι κινητο φωτια, αλλα αν προτεραιοτητα σου ειναι το βιντεο-φωτο τοτε ξανασκεψου το...

μια χαρά είναι η κάμερα του. 5 Mp είναι και τραβάει μια χαρά φώτο. και με το φλας ( που είναι λογικό να φωτίζει το πρόσωπο το βράδυ παραπάνω, αφου τραβάς απο κοντά) όλα μια χαρά. εγώ τουλάχιστω δεν έχω κανένα παράπονο. δεν είναι και camera phone το Desire.

Ευχαριστώ

Όπως αναφερθηκε και παραπάνω, οι φωτογραφίες ημέρας ειναι καλές. Νύχτα με φλάς απο κάποια απόσταση, ειναι καπως οκ. Με το φλας πολυ κοντά, καίγονται τελείως. Το βίντεο στα 480p ειναι οκ. Στα 720p το framerate δεν ειναι καλό.

Δεν ειναι το είδος του κινητού που θα το διαλέξεις για την κάμερα του. Κάνει όμως 100 άλλα πράγματα πολύ καλά

HTC Desire Root User

Με 30fps τραβάει νομίζω! Δεν είναι προτεραιότητά μου οι φωτος να πω την αλήθεια..Βασικά το μόνο που με ενοχλεί είναι αυτό με τα πρόσωπα! Το ξέρω γιατί ένας φίλος μου έχει το Wildfire και έχω δει φώτος που έχει τραβήξει μέσα σε μαγαζία βράδυ..και άκουσα ότι έτσι έιναι και το Desire!

ρε παιδια για δωστε μου καποιο λινκ απο xda ωστε να ανοιγει το κινητο απο το home button αντι για το πανω κουμπι..

αν δεν κανω λαθος, υπαρχει η δυνατοτητα αυτη (για rooted βεβαια..)

Με 30fps τραβάει νομίζω! Δεν είναι προτεραιότητά μου οι φωτος να πω την αλήθεια..Βασικά το μόνο που με ενοχλεί είναι αυτό με τα πρόσωπα! Το ξέρω γιατί ένας φίλος μου έχει το Wildfire και έχω δει φώτος που έχει τραβήξει μέσα σε μαγαζία βράδυ..και άκουσα ότι έτσι έιναι και το Desire!

Αν ο κύριος λόγος που παίρνεις το κινητό είναι να τραβάς φωτογραφίες βράδυ σε μαγαζιά,τότε το desire δεν είναι για εσένα.

Αν θες ένα εξαιρετικό smartphone ,σταθερο,αξιόπιστο και εργαλείο δουλειάς ,τότε πάρτο.;)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μάλλον αυτό θα κάνω και εγώ. Θα περιμένω βέβαια πρώτα την απάντηση της HTC. Σε είχαν χρεώσει τίποτα για την εργασία αυτή;

οχι φιλε μου χωρις καμια απολυτως χρεωση:)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Με 30fps τραβάει νομίζω! Δεν είναι προτεραιότητά μου οι φωτος να πω την αλήθεια..
Στα 30fps είναι το 720p.

ρε παιδια για δωστε μου καποιο λινκ απο xda ωστε να ανοιγει το κινητο απο το home button αντι για το πανω κουμπι..

Υπάρχει patch για να το ανοίγεις από το Optical trackpad με διπλό κλικ.

για δοκίμασε και την εφαρμογή No Lock..στα nexus κάνει θραύση..:)

Δεν ξέρω για άλλες Roms, η LeeDroid το έχει by default.

HTC Desire Root User

Παιδια σκεφτομαι για rom.Δεν μου αρεσει να εxω τοσα προγραμματα και να μην μπορω να τα διαγραψω,Θα ηθελα να μου προτεινετε αυτη που χρησιμοποιειται κυριως απο τον περισσοτερο κοσμο.Εχω βρει ενα link και κατεβασα την leedroid αλα επειδη δεν ειμαι σιγουρος θα ηθελα να μου δινατε ενα προορισμο να την κατεβαζα απο εκει για σιγουρια.Ειναι καλη rom αυτη??Θα ακολουθησω τις οδηγιες στην πρωτη σελιδα του θεματος για να την εγκαταστησω?Δεν χρειαζεται να κανω τιποτα αλλο,σωστα?Με ενδιαφερει να μπορω να σβησω διαφορες εφαρμογες που δεν τις θελω.Θα εχω αυτην την δυνατοτητα?twitter,facebook,μετοχες κ.τ.λ.Σας ευχαριστω προκαταβολικα και καταλαβαινω αν γινομαι βαρετος,αλλα σαν καινουριος εχω αναγκη την βοηθεια σας.. Ευχαριστω.. Edited by mitsios

bump στην ερώτηση που έκανα τις προάλλες μήπως και βρεθεί κάποιο μέλος που το έχει συναντήσει και γνωρίζει κάτι. Συγνώμη που επανέρχομαι.

Προσπάθησα να root-άρω το τηλέφωνο (είμαι με froyo) με το unrevoked και μου έβγαλε το ακόλουθο error προς το τέλος της διαδικασίας:

internal error: can't find misc

έψαξα λίγο και στο ίντερνετ, σε καμιά δεκαριά σελίδες που αναφέρουν το ίδιο error (το έχουν συναντήσει πολλοί) δεν προτείνεται καμία λύση. Ούτε από τις προηγούμενες σελίδες μας θυμάμαι να έχει αναφερθεί κάτι. Να προσθέσω ότι έκανα την προσπάθειά μου τόσο μέσω ubuntu όσο και μέσω macos x, συναντώντας το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Εν τέλει, μετά την τελευταία επανεκκίνηση το τηλέφωνο δεν μου δίνει δικαιώματα (δεν βλέπω την αναμενόμενη εφαρμογή «δικαιώματα υπερχρήστη» ή κάπως έτσι).

Και, ναι, έχω κάνει ό,τι έβλεπα στις οδηγίες (πχ. έτρεξα το reflash ως root, αφού πρώτα είχα ενεργοποιήσει το debuging κλπ.)

Συναντήσατε το ίδιο; Καμία πρόταση;

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

bump στην ερώτηση που έκανα τις προάλλες μήπως και βρεθεί κάποιο μέλος που το έχει συναντήσει και γνωρίζει κάτι. Συγνώμη που επανέρχομαι.

Προσπάθησα να root-άρω το τηλέφωνο (είμαι με froyo) με το unrevoked και μου έβγαλε το ακόλουθο error προς το τέλος της διαδικασίας:

internal error: can't find misc

έψαξα λίγο και στο ίντερνετ, σε καμιά δεκαριά σελίδες που αναφέρουν το ίδιο error (το έχουν συναντήσει πολλοί) δεν προτείνεται καμία λύση. Ούτε από τις προηγούμενες σελίδες μας θυμάμαι να έχει αναφερθεί κάτι. Να προσθέσω ότι έκανα την προσπάθειά μου τόσο μέσω ubuntu όσο και μέσω macos x, συναντώντας το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Εν τέλει, μετά την τελευταία επανεκκίνηση το τηλέφωνο δεν μου δίνει δικαιώματα (δεν βλέπω την αναμενόμενη εφαρμογή «δικαιώματα υπερχρήστη» ή κάπως έτσι).

Και, ναι, έχω κάνει ό,τι έβλεπα στις οδηγίες (πχ. έτρεξα το reflash ως root, αφού πρώτα είχα ενεργοποιήσει το debuging κλπ.)

Συναντήσατε το ίδιο; Καμία πρόταση;

δοκιμασες πρηγουμενη εκδοση unrevoked;

Καλημέρα!

Όντας νέος κάτοχος του Desire έχω το εξής πρόβλημα και θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει να βοηθήσει.

Φόρτισα κανονικά τη συσκευή, έβαλα την sim και όταν πάτησα το κουμπί για την ενεργοποίηση, εμφανίστηκε μια ασπρη οθόνη με το logo της HTC ("HTC Quietly brilliant") έπαιξε ένας ήχος και έπειτα έκλεισε. Αυτη η διαδικασία επαναλαμβάνεται συνέχεια. Δεν ανταποκρίνεται σε κανένα κουμπί, και για να σταματήσει απο αυτη τη λουπα που έχει μπει θα πρέπει να βγάλω την μπαταρία!

Γνωρίζει κανείς τί μπορεί να φταίει??

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...