Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις πήγα να εγκαταστήσω τη την πρώτη μου rom, έκανα τα βήματα και μόλις πηγα να επιλέξω την ρομ στο choose zip from sdcard μου εβγαλε το μηνυμα installation aborted.. Τί μπορεί να φταιει? :ninja:

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις πήγα να εγκαταστήσω τη την πρώτη μου rom, έκανα τα βήματα και μόλις πηγα να επιλέξω την ρομ στο choose zip from sdcard μου εβγαλε το μηνυμα installation aborted.. Τί μπορεί να φταιει? :ninja:

σκετο αυτο; μηπως να κανεις disable το signature verification; λογικα θα εχει επιλογη η recovery σου.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι.

Μήπως έχει βρει κανείς κανένα τρόπο -πέρα από αλλαγη ρομ- να γλυτώσω από αυτήν την ενοχλητική αποφόρτιση του desire ενώ είναι στο ρεύμα;

Το φορτίζω κάθε βράδυ και το πρωί είναι σχεδόν πάντα στο 90-92%.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

σκετο αυτο; μηπως να κανεις disable το signature verification; λογικα θα εχει επιλογη η recovery σου.

ήταν ήδη disabled το signature verification

Αλλά όλα οκ, μόλις ξύπνησα προσπάθησα για δευτερη φορά και την πέρασα :D

Ειμαι με την LeeDroiD2.2e τωρα :happy:

EDIT

Πρίν κάνω το format στην sd είχα αντιγραψει στο pc όλα όσα είχε μεσα. Τωρα να ξαναπεράσω όλους τους φακέλους στην κάρτα?Γιατι βλέπω ότι υπάρχουν στην κάρτα και κάποιοι με το ίδιο όνομα οπως Android, .android_secure, data και λοιπα. Κρατάω αυτούς ή τους παλιούς?

Thanks

Edited by Dimitriss19

Μήπως έχει βρει κανείς κανένα τρόπο -πέρα από αλλαγη ρομ- να γλυτώσω από αυτήν την ενοχλητική αποφόρτιση του desire ενώ είναι στο ρεύμα;

μηπως με αλλον kernel για sense rom; μπορει να λεω βλακεια..

ήταν ήδη disabled το signature verification

Αλλά όλα οκ, μόλις ξύπνησα προσπάθησα για δευτερη φορά και την πέρασα :D

Ειμαι με την LeeDroiD2.2e τωρα :happy:

EDIT

Πρίν κάνω το format στην sd είχα αντιγραψει στο pc όλα όσα είχε μεσα. Τωρα να ξαναπεράσω όλους τους φακέλους στην κάρτα?Γιατι βλέπω ότι υπάρχουν στην κάρτα και κάποιοι με το ίδιο όνομα οπως Android, .android_secure, data και λοιπα. Κρατάω αυτούς ή τους παλιούς?

Thanks

μαλλον δεν ειχες μπαταρια τοτε :p

ε αφου θελεις καθαρο συστημα, μην τους αντιγραφεις, οι εφαρμογες που θελεις θα τους ξαναφτιαξουν. μονο τα δικα σου αρχεια βαλε, φωτος κλπ

πλεον ειναι σαν να το αγορασες με αυτη τη ρομ, αρα δε λεει να εχει ηδη αρχεια απο αλλη ρομ ουσιαστικα.

μαλλον δεν ειχες μπαταρια τοτε :p

ε αφου θελεις καθαρο συστημα, μην τους αντιγραφεις, οι εφαρμογες που θελεις θα τους ξαναφτιαξουν. μονο τα δικα σου αρχεια βαλε, φωτος κλπ

πλεον ειναι σαν να το αγορασες με αυτη τη ρομ, αρα δε λεει να εχει ηδη αρχεια απο αλλη ρομ ουσιαστικα.

Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε, η μπαταρία ηταν πανω απο 70%

Πάντως η ρομ ξεκίνησε με 130Μβ ελευθερης εσωτερικής μνήμης και μετά απο 36 εφορμογές και partition στην sd έπεσε στα 93Μb.. Σαν να πέφτει γρήγορα? :confused:

Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε, η μπαταρία ηταν πανω απο 70%

Πάντως η ρομ ξεκίνησε με 130Μβ ελευθερης εσωτερικής μνήμης και μετά απο 36 εφορμογές και partition στην sd έπεσε στα 93Μb.. Σαν να πέφτει γρήγορα? :confused:

νορμαλ ειναι εινταξει, παιζει ρολο και τι και ποσο μεγαλες εφαρμογες εχεις βαλει.

εγω εχω 61 και ειμαι επισης στα 93.

νορμαλ ειναι εινταξει, παιζει ρολο και τι και ποσο μεγαλες εφαρμογες εχεις βαλει.

εγω εχω 61 και ειμαι επισης στα 93.

Λογικά θα μου τρώει το skype και το asphalt που ειναι πάνω απο 10μβ και το navigon που ειναι 26mb

Αλλά με λιγότερες εφαρμογες με stock froyo μέχρι χθες είχα 15 ελευθερα mb, οπότε μια χαρα :p:D

Εδώ και 4-5 μέρες το κινητό (επισκευασμένο-refurbished) εμφανίζει bsod (black screen of death), δηλαδή σε τυχαίες στιγμές απλά κολλάει σε μαύρη οθόνη λειτουργώντας, ακόμα και αν σε παίρνουν τηλέφωνο τους δείχνει ότι σε καλούν κανονικά ενώ εσύ ούτε βλέπεις κάτι ούτε μπορείς να απαντήσεις.

Δεν γίνεται να παίρνω το κινητό από το service και σε 20 μέρες να χαλάει!

Δεν θέλω να μου δώσουν ξαναεπισκευασμένο κινητό, θέλω καινούργιο!!!

Τί να κάνω ρε παιδιά???

Φιλε καλησπερα

Δες εαν γι'αυτο το προβλημα ευθυνετε κανενα προγραμματακι που περασες....

Το ιδιο ή εστω παρομοιο..ειχα και εγω πριν κανα 2μηνο υστερα απο την εγκατασταση προγραμματος με μυνηματα....

Ειχα θεση εδω μεσα το προβλημα και μου λεγανε οτι δεν ξερω καλα τι χρηση του κινητου :lol:

Υστερα απο hard reset και απο τοτε το προβλημα πια δεν το ξαναεμφανησε...πιθανον να μη φταιει μονο το προγραμμα με τα μηνυματα αλλα πιθανον συνδιασμος apps :)

Διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3259408&highlight=makouin#post3259408

Τελικά το μόνο που βρήκα για το παραπάνω πρόβλημα είναι αυτό

This is a known issue.

The Desire will charge all the way up to 100% then stay there for a while (not always the same amount of time - can be 2hrs, 3hrs, 5hrs, etc), then it will start discharging until it gets down to 90% - even if it's still plugged in! This is a bit strange, and there are various hypotheses as to why this happens - the one I've heard most is that the phone doesn't support trickle-charging ie. keeping the battery topped up when it's full.

Not sure if I believe this, as the battery DOES stay full for a while (like I said, a few hours) before discharging.

Once it reaches this magical 90% number then its starts charging again (if still plugged in). It appears you were in the downward discharge stage when you started playing with your phone.

You can check this behaviour for yourself by installing an app called Battery Graph from the Market.

Sometimes you will find your battery stays at 100% when you unplug it, but shortly after it will drop down to wherever it really is between 90 & 100%.

There's not a lot you can do about it, I'm afraid except unplug it about half an hour before you want to leave the house and then plug it in again. This resets the charging circuit somehow, and stops the downward discharge and starts it charging back up again.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλησπερα παιδια...Για θυμηστε μου πως οριζουμε ηχο για εισερχομενο sms ?

Παω ρυθμισεις /ηχος/ηχος ειδοποιησης επιλεγω ενα ηχο που εχω βαλει εγω αλλα δεν τον δεχεται.Οταν εχω sms με ειδοποιει παλι με δικο μου ηχο αλλα αλλον απο αυτον.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Kαλησπερα παιδες.

Αγορασα ενα Desire μτχ,το οποίο δεν γνωριζα πως ειχε φλασαριστει.

Θελω να το επαναφερω στο αρχικο σεταπ του και παρολο που βρηκα διαφορους οδηγους στο ιντερνετ δεν τα καταφερα.

Εχει ρομ κατι defrost

Βρηκα πως πρεπει να του περασω την RUU_Bravo_HTC_Europe_1.15.405.3_Radio_32.30.00.28U _4.05.00.11_release_121865.exe

αλλα οταν το συνδεω στο πισι μου βγαζει σφαλμα 140 "δοκιμασε αλλη RUU".

Εχω πελαγωσει και δεν βγαζω ακρη.

[sIGPIC][/sIGPIC]Πάει και αυτό το σαξάκι...

παιδιά ψάχνω την Rom android 2.2 official greek αλλα όχι από το πρόγραμμα γιατί είναι από εξωτερικό η συσκευή ξέρει κανεις που μπορώ να την βρω χύμα?

Επιτέλους, μετά από ένα μήνα επέστρεψε από το service, 7 ολόκληρες ημέρες έκανε να πάει από τα κεντρικά του Γερμανού στον υποκατάστημα Κηφισιάς...

Αλλάχθηκε η μητρική πλάκετα μου έλεγαν από το service της ACE Hellas, άλλο κινητό με διαφορετικό ΙΜΕΙ μου έφεραν. Ευτυχώς που έχει AMOLED οθόνη γιατί θα το πάθαινα το εγκεφαλικό.

Μα νομίζω ότι το ΙΜΕΙ αλλάζει με την μητρική. Αν σου την άλλαξαν, λογικό να έχει νέο ΙΜΕΙ . Για ποιό λόγο το έστειλες για επισκευή;

Αντιμετώπισε κανείς το πρόβλημα των (με ολοένα μεγαλύτερη συχνότητα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=676402 επανεκκινήσεων του Desire ; Νομίζω ότι το δικό μου άρχισε να το κάνει. Υπάρχει εμπειρία από την αντιμετώπιση του προβλήματος από το service στην Ελλάδα;

• Administrators
Μα νομίζω ότι το ΙΜΕΙ αλλάζει με την μητρική. Αν σου την άλλαξαν, λογικό να έχει νέο ΙΜΕΙ .

Έτσι είναι. Αλλαγή της μητρικής σημαίνει και καινούργιο IMEI.

Αντιμετώπισε κανείς το πρόβλημα των (με ολοένα μεγαλύτερη συχνότητα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=676402 επανεκκινήσεων του Desire ; Νομίζω ότι το δικό μου άρχισε να το κάνει. Υπάρχει εμπειρία από την αντιμετώπιση του προβλήματος από το service στην Ελλάδα;

Αν το κάνει και μετά από hard reset, σίγουρα δεν είναι καλά τα πράγματα.

Modpic.gif

Ποτέ δεν είχα προβλήματα επανεκκινήσεων. Του έχω αλλάξει τα φώτα με αλλαγές ROM αλλά ούτε FCs δεν μου παρουσιάζει.

Ρε παιδιά με ανησυχεί αυτο με τις επανεκκινήσεις, 86 σελίδες στους xda + τα ξεχωριστα θέματα :blink:

Και στους περισσοτερους εμφανίζεται στον 3ο μήνα περίπου και απ ότι βλέπω τελικά μπορεί να συμβεί σε όλα τα S/N και όχι μόνο σε αυτά που ειναι απο ΗΤ03 μέχρι ΗΤ07 :ninja:

Το δικό μου ειναι HT07, ελπίζω να μην είμαι γκαντέμης :cry:

Kαλησπερα παιδες.

Αγορασα ενα Desire μτχ,το οποίο δεν γνωριζα πως ειχε φλασαριστει.

Θελω να το επαναφερω στο αρχικο σεταπ του και παρολο που βρηκα διαφορους οδηγους στο ιντερνετ δεν τα καταφερα.

Εχει ρομ κατι defrost

Βρηκα πως πρεπει να του περασω την RUU_Bravo_HTC_Europe_1.15.405.3_Radio_32.30.00.28U _4.05.00.11_release_121865.exe

αλλα οταν το συνδεω στο πισι μου βγαζει σφαλμα 140 "δοκιμασε αλλη RUU".

Εχω πελαγωσει και δεν βγαζω ακρη.

Αφού ειναι φλασαρισμένο ήδη, μη περάσεις την εργοαστασιακή, βάλε καμιά LeeDroid ή AuraxSense. Πολύ καλύτερες απο την εργοστασιακή, και δεν ειναι senseless όπως η Defrost. Η διαδικασία ειναι πανευκολη. Βαζεις το zip στην κάρτα και το φλασάρεις απο recovery.

HTC Desire Root User

Παιδιά μπαίνω σε clockworkmod recovery και μου βγαζει αυτα

ClockworkMod Recovery v2.5.0.7

Finding update package...

Opening update package...

Verifying update package...

E:failed to seek in /cache/update.zip(Invalid argument)

E:signature verification failed

Installation aborted.

Ξέρετε τι βλακεια μπορεί να έκανα?

οι συσκευες που κανουν επανεκκινησεις ειναι η εξαιρεση των χιλιαδων συσκευων που κυκλοφορουν. μην το σκεφτεστε ετσι. θα δειξει, 2 χρονια εγγυηση εχετε, οποτε χαμενοι δε θα βγειτε.

και μενα πλεον μετα απο 7 μηνες ειναι οκ.

κανε disable το verification check, μεσα απο το μενου του ClockworkMod

Το έκανα disabled αλλά πάλι μου βγάζει το μήνυμα, μήπως φταίει που δεν έχω περάσει τον φάκελο clockworkmod στην κάρτα? :worry:

Παίδες γρήγορη ερώτηση..Θέλω να περάσω νέα rom..Έκανα nandroid , έκανα copy την SD στο pc για να έχω τα αρχεία μου (τουλάχιστον κάποια απ' αυτα..Για κάποιο λόγο όταν έκανα επιλογή όλων και αντιγραφή δεν μπορούσε να κάνει επικόλληση..Ένα-ένα το έκανε..Οπότε πήρα μόνο το nandroid και μουσικοεικόνες)....Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής..Έχω αρκετές επαφές πολλαπλών πεδίων..Εάν τις κάνω εξαγωγή στην SD μου βγάζει ένα αρχείο pcsc_pcsc_00001.vcf στο οποίο υποτίθεται είναι όλες μου οι επαφές με τα πεδία τους..Μετά αν περάσω άλλη rom και επιλέξω εισαγωγή απο SD θα τις μεταφέρει?Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Παιδια προβλημα...Προσπαθησα μια φορα να κανω sync με το νεο htc sync αλλα εφαγα ηττα.Αντι να αντιγραψει οτι ειχα στο κινητο στον υπολογιστη πηγε και εσβησε τα παντα απο το κινητο.Εν τω μεταξυ ειχα βαλει οτι conflict βρισκει να κραταει τα δεδομενα του κινητου...Τι εγινε δεν ξερω...Καλα λεω και κανω ενα restore απο το mybackup που ειχα παρει πριν 2 μηνες.Μπαινουν οι επαφες ξανα στο κινητο.

Οκ μεχρι εδω.Μετα περασα την πρωτη εκδοση του sync που ειχα στην sd.Παω παλι να κανω συγχρονισμο αλλα μου βαζει στο outlook μονο οσες επαφες εχω βαλει εγω απο το restore!!!!Ξερει κανεις τι γινεται?

ΥΓ Τωρα καταλαβα τι παιζει.Τα εχει βαλει και καλα στο google...Υπαρχει τροπος να γινουν απο google -> phone contacts?Θελω να τα εχω και στο outlook

Edited by icy20
Μάριος...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...