Jump to content

Roggas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Roggas

  1. https://forums.motorola.com/posts/198fa62a09 ;)
  2. Εγώ την έβαλε και πλέον έχω 4.0.4 και δουλευει απροβλημάτιστα :D
  3. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1661497 για αυτούς που βιάζονται...
  4. Πόσο τυχερός μπορεί να είσαι χαχα!!
  5. αυτά είναι αντρέ μπας και δούμε καμία άσπρη μέρα!! :lol:
  6. Καλορίζικο το καινούριο Myphone καλή τύχη σε όλους και καλο μηνα!!
  7. παιδιά ψάχνω την Rom android 2.2 official greek αλλα όχι από το πρόγραμμα γιατί είναι από εξωτερικό η συσκευή ξέρει κανεις που μπορώ να την βρω χύμα?
  8. Παιδιά καλησπέρα ξέρει κανεις που μπορώ να βρω την Official Greek ROM 2.2 για rotting? αν υπάρχει. ευχάριστο πολύ εκ τον προτερων.
  9. Είπαμε άσε τα vodafone shop και πήγαινε σε ένα πλαίσιο που συνεργάζεται η vodafone και πάρε ότι συσκευή θες. Στο πλαίσιο έχουνε και το Legend.
  10. θα πας στο πλαίσιο να εκμεταλλευτής τις 2 επιδότησης σου από την vodafone που συνεργάζεται με το πλαίσιο και φέρνει και το HTC Legend.
  11. και πως την ξανά κλειδώνω δηλαδή?
  12. ξέρει κανεις που μπορώ να βρω την ελληνική ROM για το MINI?
  13. Απότι ξέρω δεν μπορείς να βγάλεις μονο αυτό...το HTC Sense πηγαίνει μαζί δεν μπορείς να βγάλεις μερικά και μερικά όχι έτσι ξέρω τώρα δεν περνώ και όρκο :P
  14. Ακριβώς την ίδια ανάλυση οθόνης έχει το Iphone οποτε δεν ξέρω για προγράμματα κτλ πάντως για Wallpaper θα βρείτε σίγουρα για την συσκευή.
  15. Καλησπερα παιδια θελω να κανω μια ερωτηση αν ξερει κανεις να μου απαντηση αν του εχει τυχη κατι τετοιο εχω ενα S8000 και οταν μπαινω στην Camera η επιλογη ISO ειναι απενεργοποιημενη για καποιο λογο που δεν μπορω να καταλαβω απο την μερα που το πηρα ειναι ετσι τι μπορω να κανω για αυτο το θεμα αν ξερει καποιος κατι παρακαλω να με βοηθησει ευχαριστω εκ των προτερον!!
×
×
  • Create New...