Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια και τα παιδιά του Galaxy μου είπαν τις απόψεις τους βάζω την ερώτηση και εδώ μήπως και καταλήξω τελικά

Ώς κάτοχος του 3GS αποφάσισα να κάνω το βήμα για Android μιας και κάποιος φίλος μου έδωσε πολύ καλά χρήματα για να πάρει το iPhone

Είμαι ανάμεσα στο Desire και το Galaxy και έκλεινα προς το Sammy καθώς στο χέρι μου με εντυπωσίασε η οθόνη του και η απόκριση της.

Πόσο μάλλον που με τα HTC δεν είχα και καλή εμπερία(Σε winmo όμως οφείλω να πω)

Η αίσθηση όμως που έχω απο την εικόνα του Desire είναι πως το Android έχει κάνει τεράστια διαφορά στο interface των HTC

Καμια βοήθεια?

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα

Τελικά το αγόρασα εχτές το απόγευμα και εγώ, είχα το HTC D2. Ενα απο τα βασικά που δεν καταλαβαίνω είναι στην αναζήτηση κάποιας επαφής που εμπεριέχει το υ. Δεν την εμφανίζει εκτός και αν κάνω κάτι λάθος και το υ δεν είναι στο 8.

υπάρχει κάποιο πρόβλημα ? πχ έχω μέσα αρκετά ονόματα και κάποια από αυτά έχουν και το υ όπως το όνομα Λούλα ή Σπύρος ή Ελευθερία και όταν πληκτρολογήσω - φτάσω στο γράμμα υ δεν εμφανίζη το όνομα.

Που υπάρχει πρόβλημα ?

Απάντηση :

κουφό αλλά το υ το έχουν τοποθέτηση στο 9.

Από εχτές το βράδυ το έψαχνα και μόνο εκεί δεν πήγε το μυαλό μου.

Κι όμως είναι λογικό. Το "υ" το βρίσκει κανείς στο "Υ" που είναι στο 9. Στο "u" αντιστοιχεί το "θ"

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Μια και τα παιδιά του Galaxy μου είπαν τις απόψεις τους βάζω την ερώτηση και εδώ μήπως και καταλήξω τελικά

Ώς κάτοχος του 3GS αποφάσισα να κάνω το βήμα για Android μιας και κάποιος φίλος μου έδωσε πολύ καλά χρήματα για να πάρει το iPhone

Είμαι ανάμεσα στο Desire και το Galaxy και έκλεινα προς το Sammy καθώς στο χέρι μου με εντυπωσίασε η οθόνη του και η απόκριση της.

Πόσο μάλλον που με τα HTC δεν είχα και καλή εμπερία(Σε winmo όμως οφείλω να πω)

Η αίσθηση όμως που έχω απο την εικόνα του Desire είναι πως το Android έχει κάνει τεράστια διαφορά στο interface των HTC

Καμια βοήθεια?

Δεν εχω εμπειρία από το Samsung αλλά το froyo με sense είναι άλλο πράγμα. Δες το desire hd. Η το z. Έχει όσα το απλό desire, συν τα γραφίκα του Samsung.

Edit: παρανοησα στο προηγούμενο post

Edited by Nikos_s3
HTC Desire Root User

Τι βοήθεια; θες να περάσεις το froyo με sense στο Samsung;

Όχι αγαπητέ συντοπίτη δεν ενοούσα αυτό , εννούσα την άποψη σας ανάμεσα στις δύο συσκευές αλλά ίσως δεν το έθεσα σωστά ή στο σωστό τοπικ....

• Administrators
Όχι αγαπητέ συντοπίτη δεν ενοούσα αυτό , εννούσα την άποψη σας ανάμεσα στις δύο συσκευές αλλά ίσως δεν το έθεσα σωστά ή στο σωστό τοπικ....

Σωστά, απευθύνεσαι σε λάθος μέρος. Εδώ είναι το σωστό... Διαξιφισμοί.

Modpic.gif

Νομίζω βγήκε ήδη patchαρισμένη έκδοση του kernel του richard οπότε έχουμε και UVOC και γρήγορες εγγραφές/αναγνώσεις στην κάρτα.
Μαζί με το kernel patch υπάρχει κι ένα αρχείο, το "bravo-2.6.32_sd_speed_fix.diff.txt" που είναι αρχείο κειμένου με περίεργο περιεχόμενο. Αυτό τι το κάνουμε? :worry:

για χαρα πεδεια.........σημερα μολις εγινα και γο ενας κατοχος ενος htc desire...θαθελα να μου προτεινετε κανα προγραμμα και επισης αν μπορειτε να με πειτε πος μπορο να αλλακσο το ονομα ενος φακελου που τον εχο στο home....το κινητο εχει την εκδοση 2.2 απο το κουτι του....επισης θαθελα να ροτισο πος μπορο να δο αν μια εφαρμογι μπορει να τιν αποθηκευσο στιν sd πριν καν τιν κατεωασο......ευχαριστο

Μαζί με το kernel patch υπάρχει κι ένα αρχείο, το "bravo-2.6.32_sd_speed_fix.diff.txt" που είναι αρχείο κειμένου με περίεργο περιεχόμενο. Αυτό τι το κάνουμε? :worry:

Σ αυτό βλέπουμε τις αλλαγές που έκανε ο developer στον κώδικα

HTC Desire Root User

Ρε παιδια κ Πλαισιο κ Γερμανο κ Vodafone το κινητο στα χαρακτηριστικά του αναφερουν amoled οθονη. Τι παιζει δεν αλλαξαν τα χαρακτηριστικα στο site ή εχουν ερθει κ αλλες παρτιδες με amoled?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

Έχω μεγάλο πρόβλημα με το κινητό παιδιά και χρειάζομαι βοήθεια από τους ειδικούς του ειδούς. Μετά από "κακό" flashing μιας ROM το Desire μου βγάζει το σήμα της ΗΤC στην μέση της οθόνης και τέσσερα θαυμαστικά(!) στις γωνιές της οθόνης. Το πήγα στην αντιπροσωπεία αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ μου είπαν ότι δεν το υποστηρίζει το λογισμικό τους, καθώς το δικό μου είναι από Βουλγαρία. Μετά μόλις το πήρα από εκεί το πήγα σε ένα μαγαζί που "εξειδικεύεται" στις επισκευές κινητών. Έπειτα από 6-7 εμδοβάδες ταλαιπωρίας μου είπαν ότι δεν φτιάχνετε. Τι άλλο μπορώ να κάνω εγώ τώρα;

Είμαι Κύπρο, μήπως ξέρετε κανένα μαγαζί που ίσως να μπορεί να μου το φτιάξει;

Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

Ρε παιδια κ Πλαισιο κ Γερμανο κ Vodafone το κινητο στα χαρακτηριστικά του αναφερουν amoled οθονη. Τι παιζει δεν αλλαξαν τα χαρακτηριστικα στο site ή εχουν ερθει κ αλλες παρτιδες με amoled?

Δηλαδή πιστεύεις εσύ ότι Vodafone, Γερμανός και Πλαίσιο ξέρουν καλύτερα από το site της HTC?

ΥΓ. Και μη μου πεις ότι δεν γράφει S-LCD γιατί όπως έχουμε πει πάνω από 1 εκατομμύριο φορές όταν είχε την amoled το έγραφε περίτρανα.

Από τότε όμως που έφαγε/έριξε (δεν ξέρω) πόρτα στην samsung απλά γράφει 3.7 ίντσες οθόνη. :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

παιδια ποια ρομ ειναι η πιο γρηγορη για το κινητο μας?
Εγώ προσωπικά έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ROM με Sense. Είδα ότι όλες λίγο-πολύ είχαν διάφορα προβλήματα και δεν μιλάω μόνον για ταχύτητα. Ξέρεις τι έκανα; Κατέβασα τη LeeDroid 2.2d a2sd και της έσβησα από μέσα διάφορα άχρηστα (για εμένα) όπως κάποιες εφαρμογές, εικόνες, ήχους και το αρχείο "hosts" για να μπορώ να κάνω update το Adfree. To αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο να μικρύνει το μέγεθος της ROM (κάπου 141ΜΒ από τα 163ΜΒ αρχικά) αλλά πλέον το κινητό για πρώτη φορά πάει σφαίρα και μάλιστα χωρίς καν να χρησιμοποιήσω το SetCPU! Αυτή είναι η δική μου εμπειρία.

Η ίδια ROM χωρίς να την "πειράξω" μου έβγαζε προβλήματα και στην ταχύτητα αλλά και σε κάποιες λειτουργίες (update στο Adfree, αδυναμία διαγραφής κάποιων εφαρμογών, του bootanimation.zip και bootsound.mp3 μέσω του RootExplorer κλπ.). Τώρα είναι σαν να έβαλα άλλη ROM!

Μάλλον δεν έχουν ανανεώσει το site τους (ίσως κι επίτηδες :shifty:) αλλά καλού κακού πήγαινε να δεις κάποιο κομμάτι από κοντά. Ο μόνος τρόπος να είσαι σίγουρος πως θα πάρεις κομμάτι με AMOLED είναι να το γράφει στο πίσω μέρος της συσκευασίας, στα χαρακτηριστικά της οθόνης...

Έχω βάλει την rcmixhd, πολύ καλή. Δεν λειτουργούσε το adfree, ενώ με την leedroid λειτουργούσε, και έπρεπε να το κάνω s-off. Το έκανα, αν και καρδιοχτύπησα γιατί νόμιζα οτι το έκανα λάθος.

Οδηγίες εδώ:

http://alpharev.nl/

Πιο εύκολα με usb να το τρέξει κάποιος, γιατί απο virtualbox, θέλει συνέχεια να κάνεις Mount τη μονάδα usb του κινητού στο guest OS. Εγώ πάντως με το virtualbox το έκανα, έτυχε να το έχω ήδη στο σύστημά μου.

Έχω μεγάλο πρόβλημα με το κινητό παιδιά και χρειάζομαι βοήθεια από τους ειδικούς του ειδούς. Μετά από "κακό" flashing μιας ROM το Desire μου βγάζει το σήμα της ΗΤC στην μέση της οθόνης και τέσσερα θαυμαστικά(!) στις γωνιές της οθόνης. Το πήγα στην αντιπροσωπεία αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ μου είπαν ότι δεν το υποστηρίζει το λογισμικό τους, καθώς το δικό μου είναι από Βουλγαρία. Μετά μόλις το πήρα από εκεί το πήγα σε ένα μαγαζί που "εξειδικεύεται" στις επισκευές κινητών. Έπειτα από 6-7 εμδοβάδες ταλαιπωρίας μου είπαν ότι δεν φτιάχνετε. Τι άλλο μπορώ να κάνω εγώ τώρα;

Είμαι Κύπρο, μήπως ξέρετε κανένα μαγαζί που ίσως να μπορεί να μου το φτιάξει;

Αν βγάλεις την μπαταρία, την ξαναβάλεις, πατήσεις και κρατήσεις πατημένο το volume down και πατήσεις το power on ενώ έχεις πατημένο το volume down, σε τι οθόνη σε βγάζει;

Αν βγάλεις την μπαταρία, την ξαναβάλεις, πατήσεις και κρατήσεις πατημένο το volume down και πατήσεις το power on ενώ έχεις πατημένο το volume down, σε τι οθόνη σε βγάζει;

Το κινητό βρίσκεται ακόμη στο δεύτερο κατάστημα και θα πάω την Δευτέρα να το πάρω. Όμως αν δεν κάνω λάθος ή μένει στην οθόνη που περίγραψα πιο πάνω(με το μαύρο φόντο και το logo της HTC) ή μου βγάζει μια άσπρη οθόνη με μοναδική επιλογή fastboot. Δεν είμαι σίγουρος όμως.

Επίσης ξέχασα να αναφέρω στο προηγούμενο post μου ότι όταν τρέχω το RUU, μόλις φτάσει στο 75% μου βγάζει σφάλμα δεδομένων.

Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

Εγώ προσωπικά έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ROM με Sense. Είδα ότι όλες λίγο-πολύ είχαν διάφορα προβλήματα και δεν μιλάω μόνον για ταχύτητα. Ξέρεις τι έκανα; Κατέβασα τη LeeDroid 2.2d a2sd και της έσβησα από μέσα διάφορα άχρηστα (για εμένα) όπως κάποιες εφαρμογές, εικόνες, ήχους και το αρχείο "hosts" για να μπορώ να κάνω update το Adfree. To αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο να μικρύνει το μέγεθος της ROM (κάπου 141ΜΒ από τα 163ΜΒ αρχικά) αλλά πλέον το κινητό για πρώτη φορά πάει σφαίρα και μάλιστα χωρίς καν να χρησιμοποιήσω το SetCPU! Αυτή είναι η δική μου εμπειρία.

Η ίδια ROM χωρίς να την "πειράξω" μου έβγαζε προβλήματα και στην ταχύτητα αλλά και σε κάποιες λειτουργίες (update στο Adfree, αδυναμία διαγραφής κάποιων εφαρμογών, του bootanimation.zip και bootsound.mp3 μέσω του RootExplorer κλπ.). Τώρα είναι σαν να έβαλα άλλη ROM!

Μάλλον δεν έχουν ανανεώσει το site τους (ίσως κι επίτηδες :shifty:) αλλά καλού κακού πήγαινε να δεις κάποιο κομμάτι από κοντά. Ο μόνος τρόπος να είσαι σίγουρος πως θα πάρεις κομμάτι με AMOLED είναι να το γράφει στο πίσω μέρος της συσκευασίας, στα χαρακτηριστικά της οθόνης...

ποιες εφαρμογες εσβησες? μπορεις να μου ανεβασεις καπου την ρομ?

ποιες εφαρμογες εσβησες? μπορεις να μου ανεβασεις καπου την ρομ?
Κάτι εφαρμογές του τύπου Car, Flickr, Tweeter, Stocks κλπ. όπως επίσης και αρκετά wallpapers και ήχους (μαζί με τα bootanimation & bootsound). Δεν είναι κάτι δύσκολο. Αρκεί να κατεβάσεις τη ROM και να ανοίξεις το αρχείο .zip (όχι extract, μόνον το ανοίγεις). Πας στους φακέλους "data/app", "data/local", "system/app", "system/media/audio/..." και σβήνεις από μέσα ότι θέλεις αλλά με προσοχή. Μετά απλώς κλείνεις το μητρικό αρχείο .zip και το κάνεις flash μέσα από το recovery αλλά πρέπει να κάνεις disable τα verifications μέσα από το υπομενού του flash γιατί θα σου βγάλει σφάλμα εγκατάστασης.

H διάρκεια του boot time μειώθηκε γιατί έσβησα το boot animation και το boot sound, ενώ φαίνεται πως κάποια-ες από τις εφαρμογές που έσβησα "ελευθέρωσαν" το κινητό και ακόμη και χωρίς SetCPU είναι πολύ γρήγορο. Ενεργοποίησα το SetCPU μόνο για την κατάσταση σβηστής οθόνης...

εσβησα και εγω παρα πολλες εφαρμογες με το titanium

μια χαρα ειναι τωρα το τηλ.

Edited by manwlis77

Κατέβασα τη LeeDroid 2.2d a2sd και της έσβησα από μέσα διάφορα άχρηστα (για εμένα) όπως κάποιες εφαρμογές, εικόνες, ήχους και το αρχείο "hosts" για να μπορώ να κάνω update το Adfree.

Επειδή πέρασα την rom όπως ακριβώς μας την έδωσε ο LeeDroid, έτρεξα για 1η φορά το Adfree και ενώ είχα διαβάσει κάποια πράγματα γι' αυτό από το net.

Μου έβγαλε απευθείας ότι βρέθηκε "update" και ότι "new hosts have been added to list".

Tί ακριβώς πρέπει να κάνω για να προχωρήσει το update; Δυστυχώς κάνει ατελείωτες ώρες update ό,τι και να επιλέξω: "use 127.0.0.1", "use utc ip" και έχοντας κάνει tick το "symlink from /data/data/hosts". Δεν τελειώνει ποτέ το update.

Πρέπει να σβήσω το αρχείο hosts; Δεν χρειάζεται κάπου;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δηλαδή πιστεύεις εσύ ότι Vodafone, Γερμανός και Πλαίσιο ξέρουν καλύτερα από το site της HTC?

ΥΓ. Και μη μου πεις ότι δεν γράφει S-LCD γιατί όπως έχουμε πει πάνω από 1 εκατομμύριο φορές όταν είχε την amoled το έγραφε περίτρανα.

Από τότε όμως που έφαγε/έριξε (δεν ξέρω) πόρτα στην samsung απλά γράφει 3.7 ίντσες οθόνη. :cool:

Το δικο μου δεν εγραφε τιποτα στο κουτι και ειναι amoled... πριν μια βδομαδα το πηρα... αν δεν το ανοιξει να το δει, δε θα ναι ποτε σιγουρος... και εγω με αυτη τη βεβαιοτητα πηγαινα...

Κ κατι τελευταιο, εβαλα απο αλλο desire καπακι και εφαρμοζει τελεια... οποτε και σε αυτο δουλεμα οι κυριοι της ace που υποτιθεται το δοκιμασαν και κατεληξαν οτι φταιει ο σκελετος.

Μαλλον ψαχνουν για αφελεις (να το πω κοσμια)...

Δυσφημιζονται και εκτιθενται απο μονοι τους...

εσβησα και εγω παρα πολλες εφαρμογες με το titanium

μια χαρα ειναι τωρα το τηλ.

Ποιές προεγκατεστημένες εφαρμογές θα μπορούσα να σβήσω με το titanium με ασφάλεια, χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία της συσκευής;

Το δικο μου δεν εγραφε τιποτα στο κουτι και ειναι amoled... πριν μια βδομαδα το πηρα... αν δεν το ανοιξει να το δει, δε θα ναι ποτε σιγουρος... και εγω με αυτη τη βεβαιοτητα πηγαινα...
Πρώτη φορά ακούω το κουτί να μην γράφει AMOLED και το κινητό να έχει amoled. Πως διαπίστωσες τι οθόνη έχει; Η συσκευασία ήταν σφραγισμένη;

Ποιές προεγκατεστημένες εφαρμογές θα μπορούσα να σβήσω με το titanium με ασφάλεια, χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία της συσκευής;

εγω εσβησα facebook , facebook widget, car , κοινη χρηση εφαρμογων, peep, χαρτες , flickr, cleardefaulthome screen και 4-5 ακομα αλλα τις ξεχασα. εχω την ρομ auraxtsense

Πρώτη φορά ακούω το κουτί να μην γράφει AMOLED και το κινητό να έχει amoled. Πως διαπίστωσες τι οθόνη έχει; Η συσκευασία ήταν σφραγισμένη;

Το ψαξα αρκετά γιατί και εγώ δεν το περίμενα... Η συσκευασία ήταν σφραγισμένη, τσέκαρα και στην ace αν έχει ξαναπάει για service και πέρασα από το κατάστημα και είδα με τα μάτια μου και το εκθεσιακό (ίδιας παρτίδας) που είχε και αυτό amoled + 10 κουτιά της ίδιας παραλαβής με παρόμοιο s/n που δεν το γραφε σε κανενός το κουτί... Στο μονο που ξεχώριζε από του φίλου μου (με την slcd) ήταν το αισθητά παλαιότερο serial number, τίποτα άλλο... Μαζί τα χαμε συζητήσει πριν μερικές μέρες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3352584#post3352584 και εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3352735#post3352735 και http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3353288#post3353288

Edited by housas08

1) Μπορώ να δώσω internet στο desire απο το pc με το καλώδιο usb ?

2) Μπορώ να μπω στο android market απο το pc έτσι ώστε να κατεβάσω έναν explorer και άλλα προγράμματα (ούτε αυτό δεν έχει το desire) και να το κάνω εγκατάσταση χρησιμοποιώντας το HTCSync_2.0.28 που έχει μέσα η κάρτα sd του κινητού?

Δεν έχω wifi.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...