GSAKALYPTOS Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 1)Ρυθμησες-Εφαρμογες-Διαχειρηση εφαρμογων-διαλεγης την εφαρμογη που θες να παει στην καρτα SD-Eχει εκει επιλογη που λεει μετακινηση στην καρτα SD...εαν λεει μετακινηση στο τηλεφωνο συμαινει οτι ειναι ηδη στην καρτα SD 2)Βαλε να ακουσης το τραγουδι που θες με τον player που εχει το κινητο.....πατας το κουμπι menu-και εμφανιζεται επιλογη που λεει ορισμος κουδουνισματος....τον επιλεγης και εκει ή το βαζης για καποια συγκεκρημενη επαφη που θες ή γενικα ως κουδουνισμα τηλεφωνου Οκ? Κατανοητος? ;) Άψογος, σε ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Φίλε το δοκίμασα αυτό αλλά όταν έκανα πάλι .zip τον φάκελο και προσπάθησα να εγκαταστήρω τη ROM μέσω recovery μου έβγαλε σφάλμα εγκατάστασης. Τι κάνω λάθος κατά τη δημιουργία του νέου .zip? Επίσης αντί να κάνω την ανωτέρω διαδικασία, μπορώ να μπω στη μνήμη του κινητού και απλά να διαγράψω όποιο .apk θέλω πχ μέσω Root Explorer? Μήπως πρέπει να διαγράψουμε και κάποιο άλλο σχετικό αρχείο? Ποιο radio χρησιμοποιείς? Ευχαριστώ Βασικά μην ξεζιπάρεις την rom απλά άνοιξε την με το winrar και σβήσε όσα δεν θες. Από radio έχω το επίσημο της 2.10.405.2, δηλαδή το 5.09.05.30_2. Δοκίμασα και τα 5.10... και 5.11... αλλά δεν μου άρεσαν. Το 5.09... νομίζω είναι καλύτερο. Κανείς να βοηθήσει ? Τώρα τι να του πεις?? [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Πώς μπορεί κανείς να καταλάβει αν η οθόνη του είναι amoled, ή ότι άλλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Πώς μπορεί κανείς να καταλάβει αν η οθόνη του είναι amoled, ή ότι άλλο? Κανονικα εαν γραφη πισω στο κουτι σκετο οθονη 3,7" ειναι SLCD Aλλα απο τα παραπανω ποστ παρατηρηθηκε οτι μπηκε σε τετοιο κουτι και κινητο με amoled οθονη(στην amoled γραφη πισω στο κουτι κανονικα οτι ειναι 3,7" amoled) Τωρα πως το καταλαβαινεις...... Καταρχην η SLCD οθονη φωτιζεται οποτε σε κλειστο χωρο(κατα πρωτημηση σκοταδι)βλεπεις εαν ειναι φωτεινη η οθονη ή καταμαυρη...στη δευτερη περιπτωση εχεις AMOLED Επισης στο μαυρο φοντο η SLCD ψιλο μπλετιζη..... Να καταλαβης περιπου τι εννοω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Κατεφθασε τελικα απο ebay η μπαταρια 3000 mAh με το καπακι της φυσικα... http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130436402573 Η μπαταρια φορτιστηκε χτες το βραδυ και βγηκε απο την πριζα στις 3 τη νυχτα Απο τις 3 τη νυχτα εως και τωρα μου δειχνει αυτη τη στιγμη 75% Περαιτερω πληροφοριες για την αυτονομια της συντομα.... Με τη μαμα μπαταρια εβγαζα 1μιση με 2 μερες Για να δουμε με αυτη ποσο θα βγαζει http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Καλησπέρα, Ξέρετε αν υποστηρίζει Cosmote 2in1...? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Καλησπέρα, Ξέρετε αν υποστηρίζει Cosmote 2in1...? Νομιζω οτι δεν υπαρχη πλεον τηλεφωνο που να μην υποστηριζη αυτη την υπηρεσια(εκτος απο καποια τηλεφωνα των 50-60 ευρω) διοτι ΔΕΝ λειτουργουν ουτως οι αλλως και οι δυο καρτες ταυτοχρονα.... Αλλα γιατι δε ρωτας για σιγουρια την ιδια την εταρια που ενδιαφερεσαι? Αυτη εχει λιστα με ολες της συσκευες που υποστηριζουν την υπηρεσια αυτη.....αν και πολλες φορες η λιστα τους ειναι για κλαμματα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Καλησπέρα, Ξέρετε αν υποστηρίζει Cosmote 2in1...? Yποστηρίζεται. Θα υπάρχει στη συσκευή σου μία εφαρμογή με ονομασία Sim Toolkit ;) Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Μη χαλιεσαι φιλε και μονο που εχεις amoled οθονη ειναι ατου :) Οσο για το καπακι ζητα απο το φιλο που το αλλαξε να σου πει που το πηγε μπας και βρεις ακρη......αλλα πρωτα δοκημασε του φιλου σου που λες οτι ειναι αψογο.... Τωρα για τα πληκτρα...το πλαινο το θεωρω ασημαντο τελειως.....οσο για το διπλο που παιζει αναλογος ποσο παιζει ετσι? Δεν υπαρχη παντως προβλημα χρονου χρησεως των κουμπιων... και ουτως ή αλλως αφου εισαι μεσα στην εγγυηση μην το φοβασαι...το πολυ πολυ να σου χαλαση τελειως και να στο φτιαξουνε με τον νομιμο ποια τροπο...αφου το κινητο παιζει στα αλλα κανονικα; δεν ειναι για στεναχωριες. Σκεψου οτι υπαρχουν και ατομα που το πηραν καινουριο και κολλουσε και μεσα σε μικρο διαστημα το πηγαν για επισκευες και αλλαχτηκαν και μητρικες και πατρικες κτλ κτλ....οχι παλι οτι ειναι κατι το επιλιψημο αλλα για το γ..μ..το λες της καινουριας συσκευης :happy: Γιαυτο................ΧΑΛΑΡΩΣΕ ;) Αυτά σκέφτομαι και λέω να κάνω τα στραβά μάτια... Από λειτουργικό, ευκολία και εφαρμογες... Είναι αψεγάδιαστο! Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το symbian... Αν εξαιρέσουμε αυτά της συναρμολόγησης, είναι καταπληκτικό κινητό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Νομιζω οτι δεν υπαρχη πλεον τηλεφωνο που να μην υποστηριζη αυτη την υπηρεσια(εκτος απο καποια τηλεφωνα των 50-60 ευρω) διοτι ΔΕΝ λειτουργουν ουτως οι αλλως και οι δυο καρτες ταυτοχρονα.... Τι εννοείς δεν λειτουργούν και οι δύο ταυτόχρονα; Λειτουργούν ταυτόχρονα -εν μέρει. Συγκεκριμένα: α) λαμβάνεις φυσικά κλήση και στα δύο νούμερα που έχεις. Είτε σε καλούν στο Α, είτε στο Β, χτυπάει, μιλάς. β) καλείς από το default, ας πούμε το Α. Για να καλέσεις από το Β, πηγαίνεις στο sim toolkit και του λες ότι θέλεις να έχεις default τη Β. Γ) μειονέκτημα αυτό, για να λάβεις τα sms που σου έχουν στείλει στη Β, πρέπει να πας πάλι στο toolkit και να αλλάξεις γραμμή... Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 εχει κανεις αλλος προβλημα με το καινουργιο youtube στο market?αποτι διαβαζω σε πολλους χρηστες του desire,οπως και σε εμενα βγαζει προβλημα δικτυου Mήπως βρήκε κανείς λύση με το παραπάνω; Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Καλησπέρα, Ξέρετε αν υποστηρίζει Cosmote 2in1...? Τι εννοείς δεν λειτουργούν και οι δύο ταυτόχρονα; Λειτουργούν ταυτόχρονα -εν μέρει. Συγκεκριμένα: α) λαμβάνεις φυσικά κλήση και στα δύο νούμερα που έχεις. Είτε σε καλούν στο Α, είτε στο Β, χτυπάει, μιλάς. β) καλείς από το default, ας πούμε το Α. Για να καλέσεις από το Β, πηγαίνεις στο sim toolkit και του λες ότι θέλεις να έχεις default τη Β. Γ) μειονέκτημα αυτό, για να λάβεις τα sms που σου έχουν στείλει στη Β, πρέπει να πας πάλι στο toolkit και να αλλάξεις γραμμή... Υποστηρίζει κανονικότατα το 2σε1. Εγώ τέτοια sim έχω. Όσο για τα υπόλοιπα, έτσι λειτουργεί η κάρτα 2in1. Μάλιστα, κάθε φορά που θα αλλάζεις γραμμή μέσω του SimToolkit (μπορείι να κάννει επανεκκίνηση για να ενεργοποιηθεί η άλλη γραμμή, μπορεί και όχι) θα σου βγάζει μήνυμα ότι δεν κατάφερε να συνδεθεί στον Google λογαριασμό σου (κόκκινο τριγωνάκι στην taskbar) γιατί του φαίνεται ότι έβγαλες τη μία κάρτα sim και έβαλες την άλλη ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Mήπως βρήκε κανείς λύση με το παραπάνω; εχει κανεις αλλος προβλημα με το καινουργιο youtube στο market?αποτι διαβαζω σε πολλους χρηστες του desire,οπως και σε εμενα βγαζει προβλημα δικτυου Εμένα προς το παρών δεν παίζει με mobile network.. με wifi όλα οκ. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Mήπως βρήκε κανείς λύση με το παραπάνω; τελικα εκανα αυτο που ελεγε ενας φιλος πιο πανω,εκανα login μεσω της εφαρμογης και παιζει κανονικα και μεσω wifi και μεσω 3g,το μονο που δε δουλευει ακομα ειναι το widget ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) Έκανα λογαριασμό που δεν είχα έκανα και login αλλά τζίφος, πάλι πρόβλημα δικτύου λέει. Και ξανα login logout και πάλι τα ίδια. Και βλέπω κι ένα σωρό κόσμος το ίδιο αναφέρει στο You tube help Edited October 23, 2010 by nnik_1969 Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 εμένα με logout και login ξανά έπαιξε πάντως. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) εμένα με logout και login ξανά έπαιξε πάντως. Πως έκανες log out-log in από το κινητό; Τελικά έκανα και logout login,μεταφόρτωσα και ένα βίντεο από το κινητό-άρα έχει δίκτυο - και πάλι το ίδιο μήνυμα παίρνω. Edited October 23, 2010 by Nikos_s3 Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Υποστηρίζει κανονικότατα το 2σε1. Εγώ τέτοια sim έχω. Όσο για τα υπόλοιπα, έτσι λειτουργεί η κάρτα 2in1. Μάλιστα, κάθε φορά που θα αλλάζεις γραμμή μέσω του SimToolkit (μπορείι να κάννει επανεκκίνηση για να ενεργοποιηθεί η άλλη γραμμή, μπορεί και όχι) θα σου βγάζει μήνυμα ότι δεν κατάφερε να συνδεθεί στον Google λογαριασμό σου (κόκκινο τριγωνάκι στην taskbar) γιατί του φαίνεται ότι έβγαλες τη μία κάρτα sim και έβαλες την άλλη ;) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Οπότε δουλεύει μια χαρά με την κάρτα 2in1. Και επειδή είμαι ολίγον άσχετος....το SimToolKit είναι έξτρα εφαρμογή ή υπάρχει by default? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Οπότε δουλεύει μια χαρά με την κάρτα 2in1. Και επειδή είμαι ολίγον άσχετος....το SimToolKit είναι έξτρα εφαρμογή ή υπάρχει by default? υπαρχει με το που βαλεις την καρτα 2σε 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Για όσους έχουν sense Rom, υπάρχει ένα patch που βελτιώνει πολύ την ταχύτητα της SD. Αφού το έβαλα, η ταχύτητα πήγε από write/read 4/6 MB/sec σε 6/14 Το γκαλερί φορτώνει αστραπιαια πλέον. Τα παιχνίδια που διαβαζουν δεδομένα απ την κάρτα, καθώς και τα προγράμματα πλοήγησης, φορτώνουν στον μισό χρόνο Θα το βρείτε στο xda. Σίγουρα θα ενσωματωθεί στις επόμενες εκδόσεις όλων των cooked roms. Sent from my HTC Desire using Tapatalk HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Για όσους έχουν sense Rom, υπάρχει ένα patch που βελτιώνει πολύ την ταχύτητα της SD. Αφού το έβαλα, η ταχύτητα πήγε από write/read 4/6 MB/sec σε 6/14 Το γκαλερί φορτώνει αστραπιαια πλέον. Τα παιχνίδια που διαβαζουν δεδομένα απ την κάρτα, καθώς και τα προγράμματα πλοήγησης, φορτώνουν στον μισό χρόνο Θα το βρείτε στο xda. Σίγουρα θα ενσωματωθεί στις επόμενες εκδόσεις όλων των cooked roms. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=815557 Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=815557 Με το συγκεκριμένο patch χάνεται η δυνατότητα overclocking. Για να παραμείνει το overclocking και να ανεβάσει ταχύτητα η κάρτα, πρέπει να περαστεί ένα ζιπ που έχει κάνει ποστ κάποιος μέσα στο ίδιο thread, σε μια απ τις τελευταίες σελίδες. Αμ έχει κανείς το λινκ ας το παραθέσει. Όλα αυτα μόνο για root χρήστες. Sent from my HTC Desire using Tapatalk HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Νομίζω βγήκε ήδη patchαρισμένη έκδοση του kernel του richard οπότε έχουμε και UVOC και γρήγορες εγγραφές/αναγνώσεις στην κάρτα. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) Καλησπέρα Τελικά το αγόρασα εχτές το απόγευμα και εγώ, είχα το HTC D2. Ενα απο τα βασικά που δεν καταλαβαίνω είναι στην αναζήτηση κάποιας επαφής που εμπεριέχει το υ. Δεν την εμφανίζει εκτός και αν κάνω κάτι λάθος και το υ δεν είναι στο 8. υπάρχει κάποιο πρόβλημα ? πχ έχω μέσα αρκετά ονόματα και κάποια από αυτά έχουν και το υ όπως το όνομα Λούλα ή Σπύρος ή Ελευθερία και όταν πληκτρολογήσω - φτάσω στο γράμμα υ δεν εμφανίζη το όνομα. Που υπάρχει πρόβλημα ? Απάντηση : κουφό αλλά το υ το έχουν τοποθέτηση στο 9. Από εχτές το βράδυ το έψαχνα και μόνο εκεί δεν πήγε το μυαλό μου. Edited October 23, 2010 by agriniopk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Νομίζω βγήκε ήδη patchαρισμένη έκδοση του kernel του richard οπότε έχουμε και UVOC και γρήγορες εγγραφές/αναγνώσεις στην κάρτα. Ναι αυτή εννοώ. Αυτην έβαλα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts