hraklhs57 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Αυτό που θα αναφέρω, έχει ξαναειπωθεί κάπου νομίζω εδώ μέσα. Πριν λίγο δοκιμάσαμε και τις 2 οθόνες στη μεγαλύτερη φωτεινότητα... Η διαφορά υπέρ της amoled ειναι συντριπτική... Περίπου στο 50% πιο φωτεινή απο τη super. Είναι και η πρώτη φορά που τη χάρηκα την amoled οφείλω να ομολογήσω... (η μία έλαμπε και η άλλη ήταν ικανοποιητική). Το θέμα είναι ότι σε αυτή την ένταση δε θα την παλέψει η μπαταρία... Βέβαια αν υπολογίσουμε ότι η slcd λειτουργεί στην αυτόματη ρύθμιση στο 70% περίπου του φάσματος της φωτεινότητας της αν το δούμε χοντρικά αναλογικά, η amoled λειτουργεί με το 40% στην ίδια αυτόματη ρύθμιση (καθώς έχει μεγάλη διαφορά μέχρι την πλήρη φωτεινότητα)... Άρα μπορεί κατ'αυτόν τον τρόπο να επαληθεύεται (μπακαλίστικα) ότι δεν είναι πιο οικονομική η super ή απλά η amoled "σηκώνει" πολύ περισσότερη φωτεινότητα... Δυστυχώς δεν είχαμε κινητό της προκοπής μαζί για να γράψουμε ένα καλό βιντεάκι... κι εγω ειμαι απο εκεινους που δηλωνουν την ανωτεροτητα της amoled και το εχω γραψει αρκετες φορες εδω μεσα...αν η φωτεινοτητα ειναι στο μεγιστο αλλαζει τελειως το κινητο και πολυ απλα η super lcd υστερει ...!!! Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Όχι, έχω βάλει την εφαρμογή. Απ' ότι κατάλαβα, αν βάλω το widget θα μου δείχνει τα unread messages. Το δοκιμάζω, ευχαριστώ. Πολύ χρήσιμος διάλογος.... :) :) Σας ευχαριστώ κι εγώ για την ερώτηση και την απάντηση...!!!! Παίζει σωστά τώρα ποια.... Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Άρα μπορεί κατ'αυτόν τον τρόπο να επαληθεύεται (μπακαλίστικα) ότι δεν είναι πιο οικονομική η super ή απλά η amoled "σηκώνει" πολύ περισσότερη φωτεινότητα...Δεν είναι μόνον αυτό. Είναι και το ότι η s-lcd ξοδεύει ρεύμα για να φωτίσει ακόμη και το μαύρο χρώμα. Σκέψου τι σημαίνει αυτό σε ένα μενού όπου όλα είναι με μαύρο background... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Δεν είναι μόνον αυτό. Είναι και το ότι η s-lcd ξοδεύει ρεύμα για να φωτίσει ακόμη και το μαύρο χρώμα. Σκέψου τι σημαίνει αυτό σε ένα μενού όπου όλα είναι με μαύρο background... Απο την αρχη ημουν και εγω υπερ της amoled και το ειχα τονιση και σε μια δημισκοπιση που ειχε γινει σε αυτο το side απο την πρωτη στιγμη......απλως μερικοι ειχαν βγει και λεγανε σαν γνωστες οθονων διαφορα αλλα......απο τοτε παρακολουθω πολυ μα πολυ στενα το θεμα και οτι βιντεακι υπαρχει περι αυτων.....γι΄αυτο ζητησα βιντεακι μεταξυ δυο Desire...π.χ σε αυτο το βιντεακι φαινονται τα χρωμμτα της Slcd πιο κορεσμενα απο της amoled σε αντιθεση με οτι λεγεται... http://www.youtube.com/watch?v=WIG1kV3wYqI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnaross Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Απολυτα ικανοποιημενος απο amoled... Δε μπορω να βρω swype με Ελληνικα...:( Οσο για τη μπαταρια, ηθελα να πω οτι (καποιος που δεν ξαναειχε smartphone) απλα πρεπει να ξεφυγει απο τη νοοτροπια του να τελειωνει εντελως η μπαταρια για να το φορτισει...ασχετο απλα μου ηταν δυσκολο, γιατι νομιζα οτι θα τη χαλασω αν το φορτιζα πριν ξεφωρτισει...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Σε γενικές γραμμές σε αυτές τις συσκευές είναι καλό να μην αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petidis Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Γεια σας, είμαι κάτοχος ενός htc desire, το οποιο αγορασα απο ελλαδα αλλα δυστηχως δεν εχει ελληνικη γλωσσα εγκατεστημενη,(γιαυτο και ηταν πολυ φθηνοτερο) υπαρχει καποιος τροπος να την εγκαταστησω εγω?Εχω αρκετες γνωσεις με προηγουμενα κινητα μου και παιρνω εγω την ευθυνη αν δημιουργηθει καποιο προβλημα στο κινητο. ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Πήρα μια μπαταρία από netimes. Μετά τις 2 πρώτες φορτίσεις και η διάρκεια της είναι στο μισό της εργοστασιακής, κάνοντας την ίδια χρήση. Στο παρελθόν που είχα πάρει από το ίδιο κατάστημα 2 μπαταρίες για ένα Diamond, είχαν αποδειχθεί ~25% μεγαλύτερης διαρκείας από την εργοστασιακή. Τι μπορεί να συμβαίνει με αυτή του Desire? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Τι μπορεί να συμβαίνει με αυτή του Desire? Σε αυτές τις μπαταρίες είναι "να σου κάτσει". Μάλλον ήσουν απλά άτυχος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Γεια σας, είμαι κάτοχος ενός htc desire, το οποιο αγορασα απο ελλαδα αλλα δυστηχως δεν εχει ελληνικη γλωσσα εγκατεστημενη,(γιαυτο και ηταν πολυ φθηνοτερο) υπαρχει καποιος τροπος να την εγκαταστησω εγω?Εχω αρκετες γνωσεις με προηγουμενα κινητα μου και παιρνω εγω την ευθυνη αν δημιουργηθει καποιο προβλημα στο κινητο. ευχαριστω Περασε του μια αλλη ρομ και θα εισαι οκ. π.χ. leedroid 2.2a ή opendesire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Πήρα μια μπαταρία από netimes. Μετά τις 2 πρώτες φορτίσεις και η διάρκεια της είναι στο μισό της εργοστασιακής, κάνοντας την ίδια χρήση. Στο παρελθόν που είχα πάρει από το ίδιο κατάστημα 2 μπαταρίες για ένα Diamond, είχαν αποδειχθεί ~25% μεγαλύτερης διαρκείας από την εργοστασιακή. Τι μπορεί να συμβαίνει με αυτή του Desire? Το ίδιο και σε εμένα 1600mAh και ούτε για 600 δεν κάνει. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Σε αυτές τις μπαταρίες είναι "να σου κάτσει". Μάλλον ήσουν απλά άτυχος. Συνεπώς εξήντλησα την τύχη μου στο Diamond κι είμαι και χρεωστικός.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Το ίδιο και σε εμένα 1600mAh και ούτε για 600 δεν κάνει. 1600 τα θεωρητικα παντα ,γιατι τα πραγματικα ειναι αρκετα λιγοτερα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Γεια σας, είμαι κάτοχος ενός htc desire, το οποιο αγορασα απο ελλαδα αλλα δυστηχως δεν εχει ελληνικη γλωσσα εγκατεστημενη,(γιαυτο και ηταν πολυ φθηνοτερο) υπαρχει καποιος τροπος να την εγκαταστησω εγω?Εχω αρκετες γνωσεις με προηγουμενα κινητα μου και παιρνω εγω την ευθυνη αν δημιουργηθει καποιο προβλημα στο κινητο. ευχαριστω Βάλε το morelocale 2 που θα βρεις στο μαρκετ και είσαι εντάξει. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 πως μπορω να κανονισω να εγκαθηστατε μια εφαρμογη στην καρταμνημης ή στο τηλεφωνο? πρεπει να διαμορφωσω ειδικα την sd? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 πως μπορω να κανονισω να εγκαθηστατε μια εφαρμογη στην καρταμνημης ή στο τηλεφωνο? πρεπει να διαμορφωσω ειδικα την sd? Χρειάζεσαι μια custom rom περασμένη που το υποστηρίζει καταρχάς. Σε μερικές έχει ένα extra option στις ρυθμίσεις του κινητού, που το ρυθμίζεις να πηγαίνει αυτόματα καπου, ή να πηγαίνει πάντα στην sd. Σε άλλες είναι default η sd card. Βέβαια πρέπει να διαμορφώσεις και την sd σου πρώτα με το rom manager, ή με το gparted live cd. Να ρωτήσω και εγώ: Στο quick sysem info, μου βγάζει Internal storage και system storage. Ποια η διαφορά; Το πρώτο έχει 148mb, και το άλλο 250mb. Και γιατί έχει πέσει το διαθέσιμο σε αυτά τα δύο στα 80/148, και 29/250; Ειδικά το system storage είναι σχεδόν γεμάτο. Έχω apps2sd, πως γέμισε και με τι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Χρειάζεσαι μια custom rom περασμένη που το υποστηρίζει καταρχάς. Σε μερικές έχει ένα extra option στις ρυθμίσεις του κινητού, που το ρυθμίζεις να πηγαίνει αυτόματα καπου, ή να πηγαίνει πάντα στην sd. Σε άλλες είναι default η sd card. Βέβαια πρέπει να διαμορφώσεις και την sd σου πρώτα με το rom manager, ή με το gparted live cd. Να ρωτήσω και εγώ: Στο quick sysem info, μου βγάζει Internal storage και system storage. Ποια η διαφορά; Το πρώτο έχει 148mb, και το άλλο 250mb. Και γιατί έχει πέσει το διαθέσιμο σε αυτά τα δύο στα 80/148, και 29/250; Ειδικά το system storage είναι σχεδόν γεμάτο. Έχω apps2sd, πως γέμισε και με τι; Με το cashe κάποιας εφαρμογής ίσως; Εμένα μου είχε γεμίσει με την cashe του HD Browser. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Χρειάζεσαι μια custom rom περασμένη που το υποστηρίζει καταρχάς. Σε μερικές έχει ένα extra option στις ρυθμίσεις του κινητού, που το ρυθμίζεις να πηγαίνει αυτόματα καπου, ή να πηγαίνει πάντα στην sd. Σε άλλες είναι default η sd card. Βέβαια πρέπει να διαμορφώσεις και την sd σου πρώτα με το rom manager, ή με το gparted live cd. Σ'εμένα υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιες εφαρμογές να πάω στις ρυθμίσεις/εφαρμογές και να τις μεταφέρω στην κάρτα μνήμης. Δεν είναι σωστό αυτό; Το έχω με τη μαμά ρομ. Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Σ'εμένα υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιες εφαρμογές να πάω στις ρυθμίσεις/εφαρμογές και να τις μεταφέρω στην κάρτα μνήμης. Δεν είναι σωστό αυτό; Το έχω με τη μαμά ρομ. Με custom rom έχεις την δυνατότητα να βάλεις εφαρμογές στην sd ακόμα και αν δεν το υποστηρίζουν. Σε αντίθεση με την μαμά froyo... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Χρειάζεσαι μια custom rom περασμένη που το υποστηρίζει καταρχάς. Σε μερικές έχει ένα extra option στις ρυθμίσεις του κινητού, που το ρυθμίζεις να πηγαίνει αυτόματα καπου, ή να πηγαίνει πάντα στην sd. Σε άλλες είναι default η sd card. Βέβαια πρέπει να διαμορφώσεις και την sd σου πρώτα με το rom manager, ή με το gparted live εχω την leedroid 2.2a πριν που ειχα την openesire ειχε ενα μενου που διαλεγα που να κανω install Με custom rom έχεις την δυνατότητα να βάλεις εφαρμογές στην sd ακόμα και αν δεν το υποστηρίζουν. Σε αντίθεση με την μαμά froyo... πως μπορω να το κανω αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Πρέπει να βάλεις rom που να υποστηρίζει App2SD+ σε ΕΧΤ3 partition... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Πρέπει να βάλεις rom που να υποστηρίζει App2SD+ σε ΕΧΤ3 partition... και θα πηγαινουν αυτοματα στην sd? εχω την leedroi2.2a που εχει a2sd εσυ πιο ρομ εχει να προτεινεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 και θα πηγαινουν αυτοματα στην sd? εχω την leedroi2.2a που εχει a2sd εσυ πιο ρομ εχει να προτεινεις? Είμαι ο τελευταίος που μπορεί να σου προτείνει μια rom μιας και που, από επιλογή, είμαι με μαμά froyo... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Υπάρχουν και κάποιες αναφορές ότι ακόμη και με Froyo 2.2, αν έχεις τη συσκευή rooted, μπορείς να εγκαθιστάς τις εφαρμογές σου όπου θέλεις, έχοτας εγκατεστημένη την εφαρμογή SetInstallLocation. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) Πρέπει να βάλεις rom που να υποστηρίζει App2SD+ σε ΕΧΤ3 partition... και θα πηγαινουν αυτοματα στην sd? εχω την leedroi2.2a που εχει a2sd εσυ πιο ρομ εχει να προτεινεις? Υπάρχουν και κάποιες αναφορές ότι ακόμη και με Froyo 2.2, αν έχεις τη συσκευή rooted, μπορείς να εγκαθιστάς τις εφαρμογές σου όπου θέλεις, έχοτας εγκατεστημένη την εφαρμογή SetInstallLocation. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παίδες μην τα μπερδεύετε άλλο το a2sd/a2sd+ κι άλλο το a2sd του Froyo. Στο πρώτο βασική προϋπόθεση είναι να φορμάρετε την κάρτα με τέτοιο τρόπο που να έχει κι ένα ext3 partition αλλιώς το script δεν δουλεύει κι εννοείτε ότι όλες οι εφαρμογές άσχετα από το που έχει επιλέξει ο κατασκευαστής να γίνεται η εγκατάσταση πάνε στο ext3 ενώ στο δεύτερο απλά επιλέγετε εσείς αν μια εφαρμογή θα πάει στην κάρτα μνήμης (στο fat32 partition) ή όχι. Με το SetInstallLocation βέβαια γίνεται να πηγαίνουν οι εφαρμογές στην κάρτα αλλά φυσικά μιλάμε πάντα για το fat32 partition. Edited October 19, 2010 by kollatos [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts