JoeBar Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 μπορουμε να βαλουμε στον es file manager ασπρο θεμα...;:) Ναι μπορείς. Στα settings->themes φτιάχνεις από παλέτα ότι χρώμα θες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Ναι μπορείς. Στα settings->themes φτιάχνεις από παλέτα ότι χρώμα θες... το ξερω αυτο που μου λες αλλα εχει ολα τα χρωματα εκτος το ασπρο:rolleyes: Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Ουπς sorry, δεν το είχα πάρει γραμμή, μιας και που είμαι του μαύρου... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Εγώ πάλι με τον ES παρατήρησα ένα προβληματάκι που μου θύμισε αυτό που ανέφερε κάποιος σε προηγούμενη σελίδα. Έκοψα ένα ringtone, κάνω copy-paste με τον ES στο Media/Audio/Ringtones και οταν πήγαινα να τον επιλέξω στο preview έπαιζε τον προεπιλεγμένο ήχο και όταν το επέλεγα έδειχνε το ίδιο. Αντιστοίχιζε, δηλαδή, τον προεπιλεγμένο. Όταν πήγα και τον έκανα copy-paste με τον Astro ήταν όλα ΟΚ. Στον Astro έχω επιλέξει να φαίνονται τα κρυφά αρχεία ενώ στον ES όχι. Βαρέθηκα να τσεκάρω αν φταίει αυτό (θα το κάνω κάποια στιγμή) αλλά το ανέφερα επειδή κάποιος το είχε αντιμετωπίσει. Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Θέλω να ρωτήσω κάποιον που να χρησιμοποιεί το widget της HTC για το ημερολόγιο. Υπάρχει τρόπος να μη δείχνει τα συμβάντα της επόμενης μέρας αλλά αυτής που διανύουμε (της σημερινής); You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Νομιζω οτι το πολυ γνωστο σε όλους μαγαζάκι IPMA*T.com εβαλε λουκετο ..... Ξέρει κανεις κανα άλλο ? http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Νομιζω οτι το πολυ γνωστο σε όλους μαγαζάκι IPMA*T.com εβαλε λουκετο ..... Ξέρει κανεις κανα άλλο ? try this http://forum.mobilism.org Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) μαγκα μου, στην default εφαρμογη που εχει το Desire και το Sense UI, μπορεις να βαλεις αρκετες πολεις... :happy: Εμένα γιατί στην "αναζήτηση τοποθεσιών" μου βρίσκει μόνο 7 Ελληνικές πόλεις?!? Τι δεν κάνω σωστά; Edited October 6, 2010 by eleley Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Παρατηρησα πριν λιγο καιρο οτι μετα το froyo update στην εκδοση 2.10.405.2 εχει εξαφανιστει η επιλογη για 720p video στην καμερα του κινητου.... η υψηλοτερη επιλογη ειναι wvga... γνωριζει κανεις τι παιζει ? Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Εμένα γιατί στην "αναζήτηση τοποθεσιών" μου βρίσκει μόνο 7 Ελληνικές πόλεις?!? Τι δεν κάνω σωστά; Κ εμενα φιλε μου αυτες μου δειχνει μονο κ δεν μπορω να βρω την πολη μου... αντιθετως ενας φιλος μου που εχει cooked rom επανω βρισκει περισσοτερες, συμπεριλαμβανομενης και της δικης μου... τι διαολο.. :blink: Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Παρατηρησα πριν λιγο καιρο οτι μετα το froyo update στην εκδοση 2.10.405.2 εχει εξαφανιστει η επιλογη για 720p video στην καμερα του κινητου.... η υψηλοτερη επιλογη ειναι wvga... γνωριζει κανεις τι παιζει ? Γύρισε την κωδικοποίηση σε MPEG4 και θα εμφανιστεί ;) ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Παρατηρησα πριν λιγο καιρο οτι μετα το froyo update στην εκδοση 2.10.405.2 εχει εξαφανιστει η επιλογη για 720p video στην καμερα του κινητου.... η υψηλοτερη επιλογη ειναι wvga... γνωριζει κανεις τι παιζει ? Εμένα μου βγάζει 720p κανονικά με την 2.10.405.2, unrooted. Με πρόλαβε ο φίλος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Ωπ ! Σωστος ! η κωδικοποιηση ηταν το θεμα... ευχαριστω! ;) Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Για θυμηστε μου παιδια.....Θελω να συγχρονισω τις επαφες του κινητου με το microsoft outlook αλλα να αντικατασταθει οτι εχει ο υπολογιστης με οτι εχει το κινητο. Επιιλεγω HTC Sync . Mετα ??? Ευχαριστω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Για θυμηστε μου παιδια.....Θελω να συγχρονισω τις επαφες του κινητου με το microsoft outlook αλλα να αντικατασταθει οτι εχει ο υπολογιστης με οτι εχει το κινητο. Επιιλεγω HTC Sync . Mετα ??? Ευχαριστω. Κάπου στο sync, στις επιλογές κάθε αντικειμένου (contacts, calendar κ.λπ.) έχει επιλογή για χρήση δεδομένων από το pc ή το κινητό, δυστυχώς δεν έχω το κινητό αυτή τη στιγμή να σου πω που ακριβώς. ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partakias80 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Σκεφτομαι αυριο να παραγγειλω κ γω το κινητακι απο play247.Γνωριζει κανεις αν ειναι ελληνικη η συσκευη;Ερχεται με 4gb απο κει;Επισης γνωριζει κανεις αν αργουν η οχι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Σκεφτομαι αυριο να παραγγειλω κ γω το κινητακι απο play247.Γνωριζει κανεις αν ειναι ελληνικη η συσκευη;Ερχεται με 4gb απο κει;Επισης γνωριζει κανεις αν αργουν η οχι; Μόλις χθες το παρέλαβα από το play247 και εγώ! Κυριακή βράδυ το παρείγγειλα την Τρίτη ήταν έτοιμο για παραλαβή! Έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας, απλώς το κουτί του είναι στα γερμανικά, όπως και οι οδηγίες μέσα, δεν ξέρω για ποιόν λόγο. Το αυτοκόλλητο πάνω στη συσκευή αναφέρει την Ελλάδα ως τις χώρες που "επιτρέπεται" να λειτουργήσει το κινητό, και έχω τσεκάρει και το site της htc.gr που αναφέρει το play247 ως ένας από τους αντιπροσώπους. Άρα λογικά όλα καλά. 2η μέρα το έχω και ακόμα το ψάχνω, απαιτεί πολύ προσαρμογή, στην αρχή δυσκολεύεσαι (ελαφριά) αλλά είναι πλήρως παραμετροποιήσημο. Edit: Επίσης έχει την 2.2 περασμένη πάνω, και 4gb κάρτα. Μόνο θήκη πήρα, από ebay.co.uk την επίσημη της htc, 10 λίρες αγγλίας!!! Edited October 6, 2010 by Manchester_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partakias80 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Μόλις χθες το παρέλαβα από το play247 και εγώ! Κυριακή βράδυ το παρείγγειλα την Τρίτη ήταν έτοιμο για παραλαβή! Έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας, απλώς το κουτί του είναι στα γερμανικά, όπως και οι οδηγίες μέσα, δεν ξέρω για ποιόν λόγο. Το αυτοκόλλητο πάνω στη συσκευή αναφέρει την Ελλάδα ως τις χώρες που "επιτρέπεται" να λειτουργήσει το κινητό, και έχω τσεκάρει και το site της htc.gr που αναφέρει το play247 ως ένας από τους αντιπροσώπους. Άρα λογικά όλα καλά. 2η μέρα το έχω και ακόμα το ψάχνω, απαιτεί πολύ προσαρμογή, στην αρχή δυσκολεύεσαι (ελαφριά) αλλά είναι πλήρως παραμετροποιήσημο. Edit: Επίσης έχει την 2.2 περασμένη πάνω, και 4gb κάρτα. Μόνο θήκη πήρα, από ebay.co.uk την επίσημη της htc, 10 λίρες αγγλίας!!! Μπραβο αδερφε...καλοριζικο...αντε γιατι κ γω δεν κρατιεμαι αλλο.Ευχαριστο που εχει την 2.2 . Αμα το τσεκαρεις γενικα πες τιποτα εντυπωσεις που ειδες,πως σκρολαρει κτλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Μόλις χθες το παρέλαβα από το play247 και εγώ! Κυριακή βράδυ το παρείγγειλα την Τρίτη ήταν έτοιμο για παραλαβή! Έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας, απλώς το κουτί του είναι στα γερμανικά, όπως και οι οδηγίες μέσα, δεν ξέρω για ποιόν λόγο. Απο το ιδιο μαγαζι το εχω παρε κι εγω (ετοιμοπαραδοτο) και το κουτι ειναι στα ελληνικα. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Απο το ιδιο μαγαζι το εχω παρε κι εγω (ετοιμοπαραδοτο) και το κουτι ειναι στα ελληνικα. Ναί? Ποιός ξέρει γιατί...Πάντως με ενδιαφέρει η εγγύηση να ισχύει, και απ'ότι καταλαβαίνω ισχύει κανονικότατα. Τις οδηγίες τις κατέβασα από το htc.gr οπότε κανένα πρόβλημα, και το κινητό έχει ελληνικά κανονικά επίσης στο πληκτρολόγιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Ναί? Ποιός ξέρει γιατί...Πάντως με ενδιαφέρει η εγγύηση να ισχύει, και απ'ότι καταλαβαίνω ισχύει κανονικότατα. Τις οδηγίες τις κατέβασα από το htc.gr οπότε κανένα πρόβλημα, και το κινητό έχει ελληνικά κανονικά επίσης στο πληκτρολόγιο. Αφου το καταστημα ειναι σε αυτα τα σημεια που υποδεικνυει η htc δεν υπαρχει προβλημα. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partakias80 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Δεν κρατιεμαι αλλο.Το παιρνω αυριο απο κει κ γω να τελειωνουμε.δε μπα να'χει και κογκολεζικο κουτι. Φιλε Manchester αν θες πες μου ποσο smooth τσουλαει το κομματι στα widgets κτλ καθως και στα ζουμ στον internet browser. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Για θυμηστε μου παιδια.....Θελω να συγχρονισω τις επαφες του κινητου με το microsoft outlook αλλα να αντικατασταθει οτι εχει ο υπολογιστης με οτι εχει το κινητο. Επιιλεγω HTC Sync . Mετα ??? Ευχαριστω. Κάπου στο sync, στις επιλογές κάθε αντικειμένου (contacts, calendar κ.λπ.) έχει επιλογή για χρήση δεδομένων από το pc ή το κινητό, δυστυχώς δεν έχω το κινητό αυτή τη στιγμή να σου πω που ακριβώς. Ευχαριστω.Αν καταλαβα καλα ομως για να αλλαξουμε ρυθμισεις τι θα καρατει το HTC Sync πρεπει να διαγραψουμε το κινητο απο το sync και να το ξανασυνδεσουμε για να μας αφησει να πειραξουμε τις ρυθμισεις διενεξεων. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Σχετικά με το ποστ ενός φίλου με τη φόρτιση του Desire με άλλο φορτιστή (nokia) έχω να πω ότι δοκιμάζοντας τον ταχυφορτιστή του n97 στο Desire μετά από 2 ημέρες η μπαταρία (με την ίδια ακριβώς χρήση με πριν) είναι στα ίδια επίπεδα με αυτά της 1 ημέρας με τον φορτισή της HTC! Τυχαίο ή όχι (δεν το νομίζω να είναι τυχαίο) συνέβει. Θα το δοκιμάσω εκτενέστερα και θα σας πω εντυπώσεις Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Δεν κρατιεμαι αλλο.Το παιρνω αυριο απο κει κ γω να τελειωνουμε.δε μπα να'χει και κογκολεζικο κουτι. Φιλε Manchester αν θες πες μου ποσο smooth τσουλαει το κομματι στα widgets κτλ καθως και στα ζουμ στον internet browser. Δεν παίζεται, νομίζω, σε αυτό το κομμάτι. Είναι ταχύτατο και πολύ smooth. Διαβάζει ωραία και pdf files. Φόρτωσα το κυριακάτικο πρώτο θέμα πχ για να διαβάζω στον ηλεκτρικό, όπου απαιτούνται τεράστιες ποσότητες υπομονής :lol: και κάνει πολύ ωραία zoom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts