Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε μενα το ιδιο φιλε....:mad:

μου το παρουσιαζει τακτικα το προβλημα αυτο..και σε σενα;

Έχετε κάνει root, είστε με custom rom?

με 2.2 froyo stock rom ειμαι....

Edited by Nikos_s3

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μου το παρουσιαζει τακτικα το προβλημα αυτο..και σε σενα;

Καλημερα σε ολους.

Το παρουσιαζει και σε εμενα και σημερα το κανει και στο hero.

Καλημερα σε ολους.

Το παρουσιαζει και σε εμενα και σημερα το κανει και στο hero.

τις προηγουμενες φορες που το εκανε ηταν μεχρι τις εννεα και....μετα ξημερωνε....τωρα εχει παει εντεκαμισι και ακομα νυχτα...για να στο κανει και σε σενα σημερα...μηπως παρουσιαστηκε σημερα καποιο γενικοτερο σκαλωμα απο εκει που παιρνει τα δεδομενα;;;

(νομιζω ειναι το accuweather...)

Ηρακλής!

τις προηγουμενες φορες που το εκανε ηταν μεχρι τις εννεα και....μετα ξημερωνε....τωρα εχει παει εντεκαμισι και ακομα νυχτα...για να στο κανει και σε σενα σημερα...μηπως παρουσιαστηκε σημερα καποιο γενικοτερο σκαλωμα απο εκει που παιρνει τα δεδομενα;;;

(νομιζω ειναι το accuweather...)

Ναι ετσι πιστευω και εγω γιατι εχω και το hero και κανει το ιδιο.

καλημερα

τι κανει αυτο το SIM Toolkit ακριβως???

Σου δινει την δυνατοτητα να διαχειριστεις την καρτα sim, εαν αυτη σου δινει καποιες επιπλεον δυνατοτητες οπως π.χ. το MyCosmos η το Cosmote2in1(δυο αριθμοι σε μια καρτα) κτλ.Φυσικα δεν ισχυει μονο για την cosmote αλλα για ολους τους παροχους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν εχεις κανει ext3 partition και εχεις ρομ που το υποστηριζει χρειαζεται να κανεις κατι για να μετραφερονται οι εφαρμογες στην καρτα ή το κανει αυτοματα. Ρωταω γιατι παρατηρω οτι καποιες εφαρμογες σου δινουν τη δυνατοητα να τις μεταφερεις στην καρτα. Επιβεβαιωνω και εγω το προβλημε με τον καιρο, ακομα νυχτα ειναι:lol:

Οταν εχεις κανει ext3 partition και εχεις ρομ που το υποστηριζει χρειαζεται να κανεις κατι για να μετραφερονται οι εφαρμογες στην καρτα ή το κανει αυτοματα. Ρωταω γιατι παρατηρω οτι καποιες εφαρμογες σου δινουν τη δυνατοητα να τις μεταφερεις στην καρτα. Επιβεβαιωνω και εγω το προβλημε με τον καιρο, ακομα νυχτα ειναι:lol:

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, και ΔΕΝ του λες να τις μεταφέρει στην κάρτα.

HTC Desire Root User

Σε μερικές rom, έχει κάπου στις ρυθμίσεις να βάλεις εσύ που θα πηγαίνουν οι εφαρμογές. Πχ στην CM και στις όμοιες του, είναι default το automatic, αλλά μπορείς να βάλεις και sd πάντα.

Στην leedroid δε χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω. Όντως απο τη διαχείριση εφαρμογών σε κάθε εφαρμογή υπάρχει η δυνατότητα move to sd, αλλά φαντάζομαι θα το πηγαίνει στο partition fat32, γι' αυτό το έχει. Είναι διαφορετικό το froyo apps2sd απο αυτό των custom roms.

Για να τσεκάρεις αν δουλέυει σωστά το δικό σου, κατέβασε την εφαρμογή quick system info απο market, και δες κάτω απο το APPS2SD storage τι γράφει. Αν δεν υπάρχει σημαίνει πως δεν έχεις partition. Αν είναι όλο free, λογικά σημαίνει πως όσες εφαρμογές έβαλες, καμία δεν πήγε στην sd για κάποιον λόγο.

Θα ξαναρωτήσω κι ας με βρίσετε:

Έχουμε καταλήξει ότι δεν χρειάζεται να κλείνεις τις εφαρμογές καθώς το Desire τις διαχειρίζεται από μόνο του. Σωστά;

Πού οφείλεται λοιπόν ότι πριν τις κλείσω με το ES task manager, η διαθέσιμη μνήμη ήταν 113ΜΒ και μετά 260ΜΒ;

Θα ξαναρωτήσω κι ας με βρίσετε:

Έχουμε καταλήξει ότι δεν χρειάζεται να κλείνεις τις εφαρμογές καθώς το Desire τις διαχειρίζεται από μόνο του. Σωστά;

Πού οφείλεται λοιπόν ότι πριν τις κλείσω με το ES task manager, η διαθέσιμη μνήμη ήταν 113ΜΒ και μετά 260ΜΒ;

Το ότι έχεις λιγότερη μνήμη γιατί σε απασχολεί; Αν το κινητό δουλεύει όπως πρέπει, δεν αργεί, τι σε απασχολεί;

Σε ένα ποστ που διάβαζα πρόσφατα, εκτός από τους developers που είπαν ότι ΔΕΝ χρειάζεται, το ίδιο είπε και ένας από τους καλύτερους developers, αυτό ή κάποιος από αυτούς που φτιάχνουν την CyanogenMod, όπως επίσης και ένας developer που έχει φτιάξει Task Killer-ακόμα και αυτός το παραδέχτηκε ;)

Το ότι έχεις λιγότερη μνήμη γιατί σε απασχολεί; Αν το κινητό δουλεύει όπως πρέπει, δεν αργεί, τι σε απασχολεί;

Σε ένα ποστ που διάβαζα πρόσφατα, εκτός από τους developers που είπαν ότι ΔΕΝ χρειάζεται, το ίδιο είπε και ένας από τους καλύτερους developers, αυτό ή κάποιος από αυτούς που φτιάχνουν την CyanogenMod, όπως επίσης και ένας developer που έχει φτιάξει Task Killer-ακόμα και αυτός το παραδέχτηκε ;)

ΟΚ, αυτό ήθελα να ακούσω! :D

Ευχαριστώ!

Και σε μενα το ιδιο φιλε....:mad:

Κι εμένα πρώτη φορά το κανε σήμερα..Ανανέωση κάθε μία ώρα και ακόμα νύχτα βγάζει :shifty:

Κι εμένα πρώτη φορά το κανε σήμερα..Ανανέωση κάθε μία ώρα και ακόμα νύχτα βγάζει :shifty:
+1 κ από μένα...Και από ότι είδα έχει σε όλες τις ευρωπαϊκές και ελληνικές πόλεις που έχω νύχτα. Μπας και αλλάξανε παγκόσμια τον ορισμό ημέρας και νύχτας και τις ζώνες ώρες και δεν μας ενημέρωσαν; :p:p

Για εξοικονόμηση μπαταρίας δεν το χρησιμοποιεί κανένας το task-killer;:rolleyes:

Κάνει εξοικονόμηση μπαταρίας;

+1 κ από μένα...Και από ότι είδα έχει σε όλες τις ευρωπαϊκές και ελληνικές πόλεις που έχω νύχτα. Μπας και αλλάξανε παγκόσμια τον ορισμό ημέρας και νύχτας και τις ζώνες ώρες και δεν μας ενημέρωσαν; :p:p

και εμενα το ιδιο σε desire και τωρα που εκανα χειροκινητα ενημερωση μου εβγαλε 3 φορες σφαλμα στη ληψη δεδομενων καιρου και αν θελω να επαναλαβω και στο τελος εδειξε οτι ειναι μερα

Για εξοικονόμηση μπαταρίας δεν το χρησιμοποιεί κανένας το task-killer;:rolleyes:

τις εφαρμογες που δεν χρειαζεται το συστημα ή ο χρηστης τις κλεινει απο μονο του. τις εφαρμογες που χρειαζεται το συστημα κ εσυ τις κλεινεις με τον taskkiller, τις ξανανοιγει, οποτε αν το σκεφτεις, ισως να σου καιει κ παρπανω μπαταρια απο το ανοιξε κλεισε.

Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

τις εφαρμογες που δεν χρειαζεται το συστημα ή ο χρηστης τις κλεινει απο μονο του. τις εφαρμογες που χρειαζεται το συστημα κ εσυ τις κλεινεις με τον taskkiller, τις ξανανοιγει, οποτε αν το σκεφτεις, ισως να σου καιει κ παρπανω μπαταρια απο το ανοιξε κλεισε.

σωστό αυτο.. οπότε task-killer no more.. :p

σ ευχαριστώ πολύ

Αυτό λένε και εδώ.. περίπου.. http://androidforums.com/motorola-droid/18334-task-killer-apps-truth.html

ότι παρατηρήσανε χειρότερη κατανάλωση όταν βγάλανε τον τασκ κίλερ

επιτελους,μολις τωρα εγινε σωστη ανανεωση του καιρου:)

Ηρακλής!

Αν κανω root το desire μου με froyo οπως λεει στη πρωτη σελιδα χανονται οι εφαρμογες και ολα τα υπολοιπα απο το κινητο?

Γεια κι απο μενα. Εχω το desire απο τον Αυγουστο, γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο. Νομιζω ομως οτι η ωρα του root εφτασε.

Εχω διαβασει πολλα απο τα γραφομενα στο forum, αλλα εχω μπερδευτει λιγο και φοβαμαι μη κανω κατι λαθος.

Εχω froyo 2.2 stock με HBOOT 0.93 (OTA). Ισχυει για αυτην την εκδοση το αρθρο στην 1η σελιδα How to root Froyo; Αλλου διαβαζεις οτι με HBOOT 0.93 δεν γινεται. Τι ισχυει τελικα;

Τουλαχιστον για αρχη δεν με ενδιαφερει τοσο μια custom rom οσο να δουλεψει το market enabler και το app2sd+.

Ευχαριστω και sorry για το μεγαλο post

Αν κανω root το desire μου με froyo οπως λεει στη πρωτη σελιδα χανονται οι εφαρμογες και ολα τα υπολοιπα απο το κινητο?

Αν κάνεις μόνο το root δεν χάνεται τίποτα. Αν όμως περάσεις και custom rom τότε

ναι χάνονται όλα και το τηλέφωνο γίνεται όπως όταν το πήρες.

Γεια κι απο μενα. Εχω το desire απο τον Αυγουστο, γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο. Νομιζω ομως οτι η ωρα του root εφτασε.

Εχω διαβασει πολλα απο τα γραφομενα στο forum, αλλα εχω μπερδευτει λιγο και φοβαμαι μη κανω κατι λαθος.

Εχω froyo 2.2 stock με HBOOT 0.93 (OTA). Ισχυει για αυτην την εκδοση το αρθρο στην 1η σελιδα How to root Froyo; Αλλου διαβαζεις οτι με HBOOT 0.93 δεν γινεται. Τι ισχυει τελικα;

Τουλαχιστον για αρχη δεν με ενδιαφερει τοσο μια custom rom οσο να δουλεψει το market enabler και το app2sd+.

Ευχαριστω και sorry για το μεγαλο post

Ισχύει κανονικά και για την 0.93, αλλά για να σου δουλέψει το a2sd+ θα πρέπει να βάλεις custom rom που να το περιλαμβάνει ήδη, δεν μπορεί να μπει στην official.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δε μπορώ να rootάρω με τίποτα! :( Έκανα όλα τα βήματα που περιγράφονται στο αρχικό post αλλα όταν ανοίγω το reflash package.exe έχοντας το κινητό συνδεδεμένο κανονικά στο USB απλά μένει στο Waiting for Device..Πουθενά δε μου κάνει extract αρχεία ούτε τίποτα (όπως περιγράφεται στον οδηγό :( ) Τί παίζει? :(

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...