Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά απο 10 μέρες συμβίωσης με το desire και το μόνο μειονέκτημα είναι η διάρκεια της μπαταρίας.Βγάζει δεν βγάζει μια μέρα και το ρεκορ μου μέχρι στιγμής ειναι 1.5 μέρα :D

Βέβαια έχω πάντα ανοιχτό το wifi, browsing πάνω απο ώρα 1-1.5 ώρες ομιλία.Είναι που το αγόρασα και μέσα στην εξεταστική και έχω άπλετο ''ελευθερο'' χρονο :lol::O

Οσο για την SLCD οθόνη πρέπει να είναι μούφα οτι εχει εως και 5 φορές λιγότερη κατανάλωση ενέργειας :ninja:

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά απο 10 μέρες συμβίωσης με το desire και το μόνο μειονέκτημα είναι η διάρκεια της μπαταρίας.Βγάζει δεν βγάζει μια μέρα και το ρεκορ μου μέχρι στιγμής ειναι 1.5 μέρα :D

Βέβαια έχω πάντα ανοιχτό το wifi, browsing πάνω απο ώρα 1-1.5 ώρες ομιλία.Είναι που το αγόρασα και μέσα στην εξεταστική και έχω άπλετο ''ελευθερο'' χρονο :lol::O

Οσο για την SLCD οθόνη πρέπει να είναι μούφα οτι εχει εως και 5 φορές λιγότερη κατανάλωση ενέργειας :ninja:

1,5 μέρα με συνέχεια ανοιχτό το wifi και θες μεγαλύτερη διάρκεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πόσο πια ρε παιδιά;;;;Μην τρελαθούμε κιόλας. Παρά πολύ καλή κατανάλωση έχεις... Μην γκρινιαζούμαι για τα πάντα... Βλέπω αρκετά συχνά διάφορους κατόχους να διαμαρτυρονται για το παραμικρό... Η συσκευή είναι υπεραψογη... Ακόμα και τα προβλήματα που έχουν κάποιοι με τη μπαταρία μπορούν να το διορθώσουν με calibration εάν έχουν κάνει root....

Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

εχει να μου προτεινει κανεις (εκτος του astro) κανεναν αλλον απλο και ευχρηστο file manager..;;;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

1,5 μέρα με συνέχεια ανοιχτό το wifi και θες μεγαλύτερη διάρκεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πόσο πια ρε παιδιά;;;;Μην τρελαθούμε κιόλας. Παρά πολύ καλή κατανάλωση έχεις... Μην γκρινιαζούμαι για τα πάντα... Βλέπω αρκετά συχνά διάφορους κατόχους να διαμαρτυρονται για το παραμικρό... Η συσκευή είναι υπεραψογη... Ακόμα και τα προβλήματα που έχουν κάποιοι με τη μπαταρία μπορούν να το διορθώσουν με calibration εάν έχουν κάνει root....

Δεν γκρινιάζω για την μπαταρία σε καμία περίπτωση απλά το αναφέρω σαν το μοναδικό μειονέκτημα του κινητού, γιατί θα μπορούσε ας πουμε να είχε και μεγαλύτερη. Αλλωστε με τόσα καλουδια που κουβαλάει λογικό να ρουφάει την μπαταρία. :)

εχει να μου προτεινει κανεις (εκτος του astro) κανεναν αλλον απλο και ευχρηστο file manager..;;;

Estrongs. Ο ASTRO είναι από τους καλύτερους πάντως.

EStrongs File Manager

Linda File Manager

Και οι 2 είναι πολύ καλοί, δες ποιός θα σε βολέψει.

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

τελικα εβαλα τον estrongs και μου αρεσε αρκετα θα ελεγα...εβαλα και τον linda αλλα τον εβγαλα αμεσως...δεν μου αρεσε...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Αν σου βγάζει μια ολόκληρη μέρα, εισαι ΟΚ. Το βράδυ το φορτίζεις έτσι κι αλλιως :)

HTC Desire Root User

Mα αφού φωτίζει KAI το μαύρο χρώμα πως είναι δυνατόν να έχει τουλάχιστον ίδια ή μικρότερη κατανάλωση από τις AMOLED? :wacko:

Ρε παιδιά στην εφαρμογή eStrong File manager, το Lan πώς δουλεύει?

Παταω οπως λεει menu->Νεο-> Ανίχνευση αλλά τπτ..

Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

Μόλις παρήγγειλα screen protector από το Zagg.com και πλήρωσα τα μισά.

Δλδ το screen protector έχει 15 $ εγώ έδωσα 7,5 και άλλα 3,5 ή 6 για μεταφορά (δλδ σύνολο 8,5 € ή 10 € ανάλογα με τον τρόπο αποστολής)

Το ίδιο στην Ελλάδα μπορείς να βρεις με 15 € και 3 € courier = 18 €.

Για να έχετε 50 % έκπτωση δείτε εδω. Δεν χρειάζεται να δώσετε το email σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 10 Minute Mail.

Καλές αγορές. :cool:

http://www.zagg.com/images/products/full/HTCDESLE.jpg

Edited by j0hnny

παιδια η συσκεύη μπορεί να παίξει βίντεο divx με υπότιτλούς? θέλω να πάρω κάποια επισόδεια απο το 24 μαζί μου.

παιδια η συσκεύη μπορεί να παίξει βίντεο divx με υπότιτλούς? θέλω να πάρω κάποια επισόδεια απο το 24 μαζί μου.

Ναι, με τον rockplayer.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ναι, με τον rockplayer.

Με αφορμή που το ανέφερες να πω το εξής:

Πριν την αναβαθμιση σε Froyo, όταν εβαζα να παιξει στον rockplayer μια ταινία, εκανε μικροκολλήματα κι ετσι το απεγκατέστησα τελείως.

Τώρα που εχω την Froyo μέσα, παίζει αψογα τις ταινίες!! Και πατώντας να μετακινηθείς γρήγορα σε ενα σημείο της μπαρας αναπαραγωγής κατευθείαν συνεχίζει να παίζει από εκει που του ζητας χωρίς πρόβλημα ή κολλήματα (παλιά εκανε μικροκολλήματα στα απότομα τρεξίματα).

Με αυτά, γίνεται φανερό για ακόμη μια φορά η πολύ καλή δουλειά που εχει γίνει στην εκδοση Froyo καθώς πλέον αντέχει το κινητό υψηλότερα FPS..! Μακάρι να πάρει και την Gingerbread να ξεφορτωθούμε ό,τι το σπρώχνει προς τα κάτω.. (βλ. Sense UI)

Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

Ρε παιδιά το τζάμι της κάμερας ,μου έχει γρατζουνιστει πάρα πολύ!με αποτέλεσμα η κάμερα να τραβάει λίγο θολα .Εχει αντιμετωπισει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?κ ενώ του εχω προστατευτική θήκη.Είναι δυνατόν να γρατζουνιεται τόσο εύκολα?

Αγόρασα το τηλέφωνο μου (HTC Desire) περίπου 2 μήνες πριν από επίσημο αντιπρόσωπο (Γερμανό) μέσω της επίσημης COSMOTE. Επί 2 μήνες το τηλέφωνο ανεξαρτήτως της χρήσης (χωρίς να πειράξω ο,τιδήποτε ή να βάλω άλλη ROM) που του έκανα δεν είχε κανένα πρόβλημα και ποτέ δεν "παραπονέθηκε" για τίποτα. Περνώντας την έκδοση 2.2 (χωρίς να θυμάμαι ακριβώς πόσο καιρό μετά, δηλαδή δεν ξέρω αν τα 2 αυτά γεγονότα συνδέονται) και τη στιγμή που φόρτιζα το τηλέφωνο (ήταν ζεστή τουλάχιστον η μπαταρία) δέχτηκα μια κλήση. Μίλησα κανονικά και το έκλεισα. Απευθείας μπαίνω στον browser να δω κάτι και το τηλέφωνο ξεκίνησε μια ακολουθεία από restart τα οποία σταματούσαν στο πρώτο βήμα (1ο βήμα - Λευκή οθόνη και HTC (προφανώς εδώ φορτώνει τον bootloader), 2ο βήμα HTC quietly brilliant (εδώ μάλλον το λειτουργικό), 3o βήμα φορτώνει γραφικά κτλ κτλ) και επαναλαμβάνονταν. Θεώρησα ότι αυτό οφείλεται σε θερμότητα ή κάτι τέτοιο.

Με τον καιρό και με χρηση "βαρέων" παιχνιδιών ή flash στο ίντερνετ το πρόβλημα επανεμφανιζόταν χωρίς το τηλέφωνο να προλάβει (κάποιες φορές) να ζεσταθεί. Διαβάζοντας στο ίντερνετ βρήκα ότι σε κάποιους που είχαν παρόμοιο θέμα η HTC δέχτηκε να αλλάξει τη motherboard και το πρόβλημα σταμάτησε, χωρίς όμως να ξέρουν ξεκάθαρα τι έφταιγε.

Σήμερα στην προσπάθεια μου να παίξω άλλο ένα παιχνίδι είχα ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Δοκίμασα να μπω στον bootloader και τα restart σταματούσαν. Άφηνα το τηλέφωνο να κάνει κανονική εκκίνηση και έκανε restart. Ξαναδοκίμαζα με τον bootloader και το τηλέφωνο έμενε κανονικά ανοικτο. Η απορία μου είναι η εξής: Αν το πρόβλημα είναι πράγματι στην motherboard δε θα έπρεπε να επανεκκινεί οπουδήποτε (και στον bootloader);

Ποιος είναι ο πιο ΑΠΟΛΥΤΟΣ τρόπος ΟΛΙΚΗΣ διαγραφής των πληροφοριών (λειτουργικό και ότι άλλο μπορεί να σβηστεί) από το τηλέφωνο ώστε να κάνω μια εντελώς καθαρή εγκατάσταση πρίν το δώσω για service;

Υ.Γ. Ξέρω ότι είναι λάθος το σημείο στο οποίο έκανα το θέμα, αλλά το έκανα για να μπορεί να το δει οποιοσδήποτε μπορεί να έχει τεχνικές γνώσεις

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Χμμμ.. Παρόμοια δική μου περίπτωση πριν από λίγο καιρό. Έκανε restart και force close συνεχώς. Ειδικά στον browser και σε site με flash. Όσο πέρναγαν οι μέρες χειροτέρευε και στο τέλος δεν μπορούσα να γράψω ούτε μήνυμα. Μου το άλλαξαν και μέχρι στιγμής δεν το έχει ξανακάνει.

Ίσως να ξαναπεράσεις stock rom και να κάνεις format στην sd, όμως δεν ξέρω αν έχουν σχέση αυτά και αν θα βοηθήσουν. Μάλλον μιλάμε για hardware προβλήματα κάποιας συγκεκριμένης παρτίδας/παρτίδων που προμηθεύτηκε η Cosmote. Ή απλώς έτυχε και συμβαίνει και με άλλα καταστήματα.

Εγώ θα σου πρότεινα να το πας στο επίσημο service της htc και αν βρουν πάλι το ίδιο πρόβλημα, να απαιτήσεις να στο αλλάξουν.

Ένα συγκριτικό που κάνει το engadget μεταξύ desire με amoled και desire με slcd.

Δεν βγάζει νικητή. Ούτε κι εγώ μπορώ να βγάλω. Με την amoled πάντως είμαι μια χαρά ευχαριστημένος. Έτσι κι αλλιώς, το βασικό μειονέκτημα όλων αυτών των τύπων οθόνης είναι πως δεν φαίνονται καθόλου καλά στο φως. Καμία από τις δύο δεν τα καταφέρνει ιδιαίτερα καλά σε αυτό το τομέα, οπότε.. ;)

Δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να το προκαλέσω. 15 δευτερόλεπτα από flash βίντεο ή βαρύ παιχνίδι είναι αρκετά. Απλά εντυπωσιαστηκα που στο bootloader ήταν σταθερό...

Επίσης δεν ξέρω αν θέλω αλλαγή του τηλεφώνου λόγω AMOLED.

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Με αφορμή που το ανέφερες να πω το εξής:

Πριν την αναβαθμιση σε Froyo, όταν εβαζα να παιξει στον rockplayer μια ταινία, εκανε μικροκολλήματα κι ετσι το απεγκατέστησα τελείως.

Τώρα που εχω την Froyo μέσα, παίζει αψογα τις ταινίες!! Και πατώντας να μετακινηθείς γρήγορα σε ενα σημείο της μπαρας αναπαραγωγής κατευθείαν συνεχίζει να παίζει από εκει που του ζητας χωρίς πρόβλημα ή κολλήματα (παλιά εκανε μικροκολλήματα στα απότομα τρεξίματα).

Με αυτά, γίνεται φανερό για ακόμη μια φορά η πολύ καλή δουλειά που εχει γίνει στην εκδοση Froyo καθώς πλέον αντέχει το κινητό υψηλότερα FPS..! Μακάρι να πάρει και την Gingerbread να ξεφορτωθούμε ό,τι το σπρώχνει προς τα κάτω.. (βλ. Sense UI)

πως σας δουλευει καλα το rockplayer? εμενα οποτε το εβαλα δεν ακουγεται ο ηχος καλα... σε οτι βιντεο και αν εβαλα... ακουγεται σαν ..φασαρια.....

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Ίσως δεν βγάζει καθαρό νικητή στην ποιότητα της απεικόνισης. Όταν όμως πάει στην αντοχή της μπαταρίας...

To draw an end to our comparison test, we decided to see if Chou is right about SLCD sipping less battery juice than AMOLED. To do this, we put both Froyo phones on airplane mode, disabled screen timeout, set the brightness to medium, made sure no extra services were running, and then let the same movie -- Four Lions, if you must know -- burn them off until they give up. Well, guess what? Chou might be wrong -- in our two runs, the SLCD Desire consistently died within a little under five hours, whereas its AMOLED brother was still going strong with about 30% battery left. And before you say it, we even swapped the batteries across the two phones before the second run, so it's safe to say that AMOLED is actually the more efficient hamster here.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Ρε παιδιά στην εφαρμογή eStrong File manager, το Lan πώς δουλεύει?

Παταω οπως λεει menu->Νεο-> Ανίχνευση αλλά τπτ..

Πρώτα από όλα το pc σου να έχει file share και να έχεις κάνει κάποιο φάκελο κοινόχρηστο. Μετά λογικά θα το βρει...

καλημέρα. ένα προβλημα που έχω διαπιστώσει είναι οτι δεν μου συγχρονίζει το ημερολογιο του desire με το outlook. έχω περάσει ραντεβου στο ημερολογιο του desire και δεν το μεταφέρει με τπτ στο outlook. καμια βοηθεια ευχαριστω

Αγόρασα το τηλέφωνο μου (HTC Desire) περίπου 2 μήνες πριν από επίσημο αντιπρόσωπο (Γερμανό) μέσω της επίσημης COSMOTE. Επί 2 μήνες το τηλέφωνο ανεξαρτήτως της χρήσης (χωρίς να πειράξω ο,τιδήποτε ή να βάλω άλλη ROM) που του έκανα δεν είχε κανένα πρόβλημα και ποτέ δεν "παραπονέθηκε" για τίποτα. Περνώντας την έκδοση 2.2 (χωρίς να θυμάμαι ακριβώς πόσο καιρό μετά, δηλαδή δεν ξέρω αν τα 2 αυτά γεγονότα συνδέονται) και τη στιγμή που φόρτιζα το τηλέφωνο (ήταν ζεστή τουλάχιστον η μπαταρία) δέχτηκα μια κλήση. Μίλησα κανονικά και το έκλεισα. Απευθείας μπαίνω στον browser να δω κάτι και το τηλέφωνο ξεκίνησε μια ακολουθεία από restart τα οποία σταματούσαν στο πρώτο βήμα (1ο βήμα - Λευκή οθόνη και HTC (προφανώς εδώ φορτώνει τον bootloader), 2ο βήμα HTC quietly brilliant (εδώ μάλλον το λειτουργικό), 3o βήμα φορτώνει γραφικά κτλ κτλ) και επαναλαμβάνονταν. Θεώρησα ότι αυτό οφείλεται σε θερμότητα ή κάτι τέτοιο.

Με τον καιρό και με χρηση "βαρέων" παιχνιδιών ή flash στο ίντερνετ το πρόβλημα επανεμφανιζόταν χωρίς το τηλέφωνο να προλάβει (κάποιες φορές) να ζεσταθεί. Διαβάζοντας στο ίντερνετ βρήκα ότι σε κάποιους που είχαν παρόμοιο θέμα η HTC δέχτηκε να αλλάξει τη motherboard και το πρόβλημα σταμάτησε, χωρίς όμως να ξέρουν ξεκάθαρα τι έφταιγε.

Σήμερα στην προσπάθεια μου να παίξω άλλο ένα παιχνίδι είχα ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Δοκίμασα να μπω στον bootloader και τα restart σταματούσαν. Άφηνα το τηλέφωνο να κάνει κανονική εκκίνηση και έκανε restart. Ξαναδοκίμαζα με τον bootloader και το τηλέφωνο έμενε κανονικά ανοικτο. Η απορία μου είναι η εξής: Αν το πρόβλημα είναι πράγματι στην motherboard δε θα έπρεπε να επανεκκινεί οπουδήποτε (και στον bootloader);

Ποιος είναι ο πιο ΑΠΟΛΥΤΟΣ τρόπος ΟΛΙΚΗΣ διαγραφής των πληροφοριών (λειτουργικό και ότι άλλο μπορεί να σβηστεί) από το τηλέφωνο ώστε να κάνω μια εντελώς καθαρή εγκατάσταση πρίν το δώσω για service;

Υ.Γ. Ξέρω ότι είναι λάθος το σημείο στο οποίο έκανα το θέμα, αλλά το έκανα για να μπορεί να το δει οποιοσδήποτε μπορεί να έχει τεχνικές γνώσεις

Χμμμ.. Παρόμοια δική μου περίπτωση πριν από λίγο καιρό. Έκανε restart και force close συνεχώς. Ειδικά στον browser και σε site με flash. Όσο πέρναγαν οι μέρες χειροτέρευε και στο τέλος δεν μπορούσα να γράψω ούτε μήνυμα. Μου το άλλαξαν και μέχρι στιγμής δεν το έχει ξανακάνει.

Ίσως να ξαναπεράσεις stock rom και να κάνεις format στην sd, όμως δεν ξέρω αν έχουν σχέση αυτά και αν θα βοηθήσουν. Μάλλον μιλάμε για hardware προβλήματα κάποιας συγκεκριμένης παρτίδας/παρτίδων που προμηθεύτηκε η Cosmote. Ή απλώς έτυχε και συμβαίνει και με άλλα καταστήματα.

Εγώ θα σου πρότεινα να το πας στο επίσημο service της htc και αν βρουν πάλι το ίδιο πρόβλημα, να απαιτήσεις να στο αλλάξουν.

νομιζω οτι μαλλον ειμαστε μια παρτιδα με ελλατωματικα κινητα...γενικως αν καταλαβαινω καλα μολισ πιεστει το κινητο κανει ρεσταρτ....ακριβως οπως το δικο μου...ζοριζεται ζεστενεται και κανει ρεσταρτ κυριως με σιτε που εχουν μεσα φλασ

το θεμα ειναι πες οτι το γυρναμε και μας το αντικαθιστουν...θα παρουμε με slcd μαλλον

Edited by re33m

καλημερα

ψαχνω ενα app για περιπτωση κλοπης.. εχω ακουσει διαφορα οπως π.χ με το που αλλαζεις καρτα να στελνει ενα sms σε καποιο αλλο κινητο η ακομα να δινει και GPS στίγμα.. εχει κανεις να μου προτεινει καποιο?

(δεν με ενδιαφερει αν ειναι FREE η οχι αρκει αν ειναι αξιοπιστο)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...