jastonas Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 το κινητό το έχω λιγότερο από ένα μήνα και εκπλήσομαι συνέχεια με τις λειτουργείες του! πάντα είχα στο μυαλό μου το iphone αλλά βλέπω ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα-ίσα ίσα!πολύ ευχαριστημένος-δεν έχω βρει κάποιο ελλάτωμα! Είχες iPhone και το γύρισες σε Desire; Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) οσο για το online μπορεις να εισαι συνδεδεμενος με το νετ με οποιοδηποτε τροπο και οχι απαραιτητα με wifi,αναφερονται ολα τα παιδια στην συνδεση μεσω wifi γιατι ειναι ο πιο ευκολος ,ο πιο οικονομικος και ο πιο γρηγορος τροπος και με μεγαλυτερες ταχυτητες συνδεσης. Δεν ξέρω πώς το εννοείς αυτό, αλλά ίντερνετ στη συσκευή σου μπορείς να πάρεις είτε μέσω wifi (και θα είναι τόσο γρήγορο όσο το wifi σου) είτε μέσω δικτύου κινητής 3G (που θα είναι πολύ αργό για κανονικές σελίδες, στην πράξη αφορά εφαρμογές γραμμένες για android, που κστεβάζουν λιγοστή πληροφορία). Ποιος άλλος τρόπος υπάρχει; Με την απάντησή σου στον agriniopk που είχε ρωτήσει 3) όταν λέμε online μιλάμε οπωσδήποτε για wifi ή είναι το ίδιο και με ένα καλώδιο usb και σύνδεση με ένα pc που έχει internet ? αφήνεις να εννοηθεί ότι αυτό είναι κάτι που γίνεται... Γίνεται; Από όσο ξέρω, δεν γίνεται. Μόνο να πάρει ο υπολογιστής ίντερνετ μπορεί, από το 3G του κινητού, δηλ. το αντίστροφο μονάχα από αυτό που ρώτησε ο agr... Edited September 8, 2010 by nikosal typo Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Στο screen shot από την Leedroid δεν βλέπω πουθενά ελληνικά,είναι γιατί η ρομ είναι μόνο αγγλική ή γιατί το επέλεξες? noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Δεν ξέρω πώς το εννοείς αυτό, αλλά ίντερνετ στη συσκευή σου μπορείς να πάρεις είτε μέσω wifi (και θα είναι τόσο γρήγορο όσο το wifi σου) είτε μέσω δικτύου κινητής 3G (που θα είναι πολύ αργό για κανονικές σελίδες, στην πράξη αφορά εφαρμογές γραμμένες για android, που κστεβάζουν λιγοστή πληροφορία). θα διαφωνησω... Το δικτυο της Κοσμοτε, οπουδηποτε εχει full HSDPA, υποστηριζει μεχρι και 24Mbps. Το κινητο μας, υποστηριζει ταχυτητες μεχρι 7Mbps. Οπουδηποτε εχει λοιπον δυνατο σημα HSDPA, μια χαρα γρηγορο ειναι, πολυ γρηγορο μαλιστα. Σιγουρα οχι οσο μια καλη WiFi συνδεση, αλλα αργο σε καμια περιπτωση. Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Στο screen shot από την Leedroid δεν βλέπω πουθενά ελληνικά,είναι γιατί η ρομ είναι μόνο αγγλική ή γιατί το επέλεξες? από επιλογή μου είναι έτσι, έχει και ελληνικά μέσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 αλλαξα το hboot 0.80 με την ρομ που λενε. εκανα δευτερο partition στην sd (ext3 512mb) κατεβασα και την ρομ (Leedroid), αλλα τωρα πως την βαζουμε μεσα?????????? ΣΟΣ ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Τώρα θα σε γελάσω γιατί δεν είμαι και κανένας ειδικός. Αλλά αφού έσβησες τις εγγραφές που δεν θέλεις από το @gmail.com (από το google, στον υπολογιστή σου, ε; ) κι αφού κάνεις συγχρονισμό στο κινητό σου θα πρεπει λογικά να φύγουν κ απο 'κει! Ναι, λογικά αυτό περίμενα... αλλά δε φεύγουνε. Δοκίμασα τα πάντα, είναι bug. Μπορώ να τις ξαναπεράσω από πάνω (π.χ. εκλεισα κάποια notifications από το google και τις ξαναπέρασα, και αναγώρισε την αλλαγή), αλλά δε σβήνονται με τίποτα. Τώρα απλά έσβησα το καινούριο ημερολόγιο που έφτιαξα και έχω μόνο το @gmail.com για να μην τα έχω διπλά.... Τhanks πάντως για τη βοήθεια! :) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 αλλαξα το hboot 0.80 με την ρομ που λενε. εκανα δευτερο partition στην sd (ext3 512mb) κατεβασα και την ρομ (Leedroid), αλλα τωρα πως την βαζουμε μεσα?????????? ΣΟΣ Μπες στο recovery και έχει επιλογή που λέει wipe, κάνε wipe data και cache, και μετά πήγαινε στο μενού που λέει flash. Από εκεί η δεύτερη επιλογή πρέπει να λέει flash from sd card και πας στην κάρτα να διαλέξεις το .zip της Leedroid που κατέβασες! Αφού τελειώσει κάνε reboot και τελείωσες! Υπόψιν στην πρώτη εκκίνηση μετά το flashing, θα περιμένεις τουλάχιστον 5-6 λεπτά για να ανοίξει, το πρώτο ξεκίνημα κάνει πολλή ώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 εχετε δοκιμασει τα καινουργια radio?βλεπετε καμια βελτιωση? [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Μπες στο recovery και έχει επιλογή που λέει wipe, κάνε wipe data και cache, και μετά πήγαινε στο μενού που λέει flash. Από εκεί η δεύτερη επιλογή πρέπει να λέει flash from sd card και πας στην κάρτα να διαλέξεις το .zip της Leedroid που κατέβασες! Αφού τελειώσει κάνε reboot και τελείωσες! Υπόψιν στην πρώτη εκκίνηση μετά το flashing, θα περιμένεις τουλάχιστον 5-6 λεπτά για να ανοίξει, το πρώτο ξεκίνημα κάνει πολλή ώρα! οταν παω να μπω στο recovery κολαει (ασπρη οθονη HTC και μετα μαυρη με ενα τηλεφωνο με ενα τριγωνο ) ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 φιλε μου πατησε το vol up και κρατησε το λιγο και στιγμιαια το πληκτρο power! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) φιλε μου πατησε το vol up και κρατησε το λιγο και στιγμιαια το πληκτρο power! αυτο το βρηκα κανω καθαρισμα data & cache αλλα οταν παω να κανω το update μου γραφει invalid signature, ο πιο γρηγορος τροπος για ροοτ πιος ειναι Edited September 8, 2010 by jgk31 ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 ο πιο γρηγορος τροπος για ροοτ πιος ειναι ο unrEVOked διαβασε στη πρωτη σελιδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeris Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Μπορει καποιος να μου πει πως θα βαλω στην αρχικη οθονη με το ρολοι μαζι τον καιρο και την τρεχουσα τοποθεσια??? Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Μπορει καποιος να μου πει πως θα βαλω στην αρχικη οθονη με το ρολοι μαζι τον καιρο και την τρεχουσα τοποθεσια??? Ευχαριστω... Αν στην αρχική οθόνη επιλέξεις "προσθήκη στοιχείου ελεγχου παραθύρου" -> "ρολόι" (είναι προς το τέλος) και μετά απο τα διαθέσιμα ρολόγια διαλέγεις το 3ο κατά σειρά (κοιτα να εχεις και τον ανάλογο χωρο για να χωράει εξω). Πριν το βάλεις θα σου βγαλει ενα menu και από εκεί θα επιλέξεις "Τρεχουσα τοποθεσία". Μετά θα πας στο "Ρυθμίσεις" -> "Τοποθεσία" -> και θα ενεργοποιήσεις το "Μεσω ασύρμ. δικτύων" και έτσι στο ρολόι θα σου δείχνει και την περιοχή που βρίσκεσαι καθώς και ο καιρός θα συγχρονίζεται ανάλογα με το πού βρίσκεσαι. Προσοχη: το "Μεσω ασύρμ. δικτύων" αν θες να είναι τσάμπα προϋποθέτει να εχεις wifi, αλλιώς πρέπει να εχεις καποιο πακετο δεδομένων της κινητής τηλεφωνίας σου ώστε να αποφύγεις υπέρογκες χρεώσεις. Αν δεν εχεις καποιο πακετο δεδομένων και μόνο σύνδεση wifi (του σπιτιού πχ) τότε ισως θα ήταν καλό να πας "Ρυθμίσεις" -> "Ασύρματα Δίκτυα" -> "Ρυθμίσεις Wifi" (αφού εχεις ενεργό το wifi) -> πατάς "μενού" -> "Συνθετες" -> "Πολιτική κατάστασης αδράνειας wifi" -> "Πότε". Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Mπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή Nimbuzz η οποία υποστηρίζει σκαιπ. Κρίμα πάντως που δεν υπαρχει ξεχωριστή εφαρμογή από το Skype.. Πάντα οι ξεχωριστές εφαρμογές είναι πιο εξειδικευμένες, άρα και καλύτερες για αυτό που θες να κάνεις, ειδικά αμα προερχονται από την μαμα εταιρεία.. Στην ιστοσελίδα τους λένε ότι προσπαθουν να το βγάλουν και σε άλλες εκδοσεις.. ελπίζω να γίνει σύντομα.. Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Δεν ξέρω πώς το εννοείς αυτό, αλλά ίντερνετ στη συσκευή σου μπορείς να πάρεις είτε μέσω wifi (και θα είναι τόσο γρήγορο όσο το wifi σου) είτε μέσω δικτύου κινητής 3G (που θα είναι πολύ αργό για κανονικές σελίδες, στην πράξη αφορά εφαρμογές γραμμένες για android, που κστεβάζουν λιγοστή πληροφορία). Ποιος άλλος τρόπος υπάρχει; Με την απάντησή σου στον agriniopk που είχε ρωτήσει αφήνεις να εννοηθεί ότι αυτό είναι κάτι που γίνεται... Γίνεται; Από όσο ξέρω, δεν γίνεται. Μόνο να πάρει ο υπολογιστής ίντερνετ μπορεί, από το 3G του κινητού, δηλ. το αντίστροφο μονάχα από αυτό που ρώτησε ο agr... Δεν γίνετε ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) οταν παω να μπω στο recovery κολαει (ασπρη οθονη HTC και μετα μαυρη με ενα τηλεφωνο με ενα τριγωνο ) Δεν έχεις βάλει custom recovery image. Κατέβασε το unrevoked και τρέξε το. θα διαφωνησω... Το δικτυο της Κοσμοτε, οπουδηποτε εχει full HSDPA, υποστηριζει μεχρι και 24Mbps. Το κινητο μας, υποστηριζει ταχυτητες μεχρι 7Mbps. Οπουδηποτε εχει λοιπον δυνατο σημα HSDPA, μια χαρα γρηγορο ειναι, πολυ γρηγορο μαλιστα. Σιγουρα οχι οσο μια καλη WiFi συνδεση, αλλα αργο σε καμια περιπτωση. Θεωρητικό αυτό, γιατί γενικώς με cosmote 7KB/sec έως 20KB/sec.... Edited September 8, 2010 by Nikos_s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Κάτέβασα από το xda στο φορουμ του Ν1 την τελευταία έκδοση unrevoked 3.2 και έκανα root το desire με την official 2.2 Froyo, οπότε έχω το desire rooted χωρίς να κάνω downgrade...! Εδώ το link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=776477&page=12 Βέβαια λέει στο site unrevoked ότι 1-2 Evo είχαν ζήτημα οπότε πήραν πίσω την έκδοση μέχρι να το διορθώσουν πάντως διαβάζοντας τα threads κανένα πρόβλημα με desire εγώ το χρησιμοποίησα με win 7-64bit και όλα ok, 1-click. noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 κοιταξε δεν το χω μετρησει, αλλα οι ταχυτητες που λες ειναι για GPRS, οχι HSPDA. Ισως εξαρταται κι απο την περιοχη. Εδω πανω Β. Ελλαδα, γενικα οπου εχω γεματο σημα, πεταει η συνδεση. Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 ο unrEVOked διαβασε στη πρωτη σελιδα ολα ok σας ευχαριστω, το μονο που δεν εχω καταλαβει αν πρεπει να κανω κατι μετα το πρωτο boot γα το app2sd+ ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 ολα ok σας ευχαριστω, το μονο που δεν εχω καταλαβει αν πρεπει να κανω κατι μετα το πρωτο boot γα το app2sd+ αντιγράφω αυτό που σου έγραψα και στο PM:) κοίτα, υποτίθεται ότι όταν κάνεις το flash ελέγχει αν υπάρχει ext3 partition στην κάρτα και αν υπάρχει το βάζει. αν όχι βάζει το κλασσικό του froyo. αν θες να τσεκάρεις βάλε το Quick System Info PRO και εκεί λέει "a2sd storage" τάδε MB, αν το δείχνει όλα καλά, το a2sd υπάρχει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) αντιγράφω αυτό που σου έγραψα και στο PM:) κοίτα, υποτίθεται ότι όταν κάνεις το flash ελέγχει αν υπάρχει ext3 partition στην κάρτα και αν υπάρχει το βάζει. αν όχι βάζει το κλασσικό του froyo. αν θες να τσεκάρεις βάλε το Quick System Info PRO και εκεί λέει "a2sd storage" τάδε MB, αν το δείχνει όλα καλά, το a2sd υπάρχει :) σωστος!!!!! ολα καλα και το a2cd Edited September 9, 2010 by jgk31 ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odigon Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Κάτέβασα από το xda στο φορουμ του Ν1 την τελευταία έκδοση unrevoked 3.2 και έκανα root το desire με την official 2.2 Froyo, οπότε έχω το desire rooted χωρίς να κάνω downgrade...! Εδώ το link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=776477&page=12 Βέβαια λέει στο site unrevoked ότι 1-2 Evo είχαν ζήτημα οπότε πήραν πίσω την έκδοση μέχρι να το διορθώσουν πάντως διαβάζοντας τα threads κανένα πρόβλημα με desire εγώ το χρησιμοποίησα με win 7-64bit και όλα ok, 1-click. Τι έκδοση HBOOT έχεις; edit: Επιβεβαιώνω και εγώ ότι λειτουργεί στην 2.2...Unrevoked v3.2 Edited September 8, 2010 by odigon Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Πριν 10 μέρες τράβηξα διάφορα videos@720p σ ένα πάρτυ στην Belgrade Arena. Πείτε μου αν θέλετε την άποψη σας για την ποιότητα του video που παραθέτω. Υ.Γ Χρησιμοποιούσα την defrost 3.0b Edited September 8, 2010 by Finn http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts