Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια ειμαι και εγω πλεον ενα χαρουμενος ιδιοκτητης Desire.Μεχρι σημερα το πρωι βεβαια .Πηγα να ανοιξω την επιλογη internet στην κεντρικη οθονη και μου βγαζει το μηνυμα:Λυπουμαστε!

Υπηρξε με αναφερομενη διακοπη εφαρμογης internet(διαδικαδια com.android.browser).Προσπαθηστε ξανα.

Εχει γινει αναβαθμιση στην froyo 2.2 αλλα δεν εγινε αμεσως μετα την αναβαθμιση το προβλημα.Ουτε root ειναι η συσκευη.Εχω κανει και soft reset.Απο android market κατεβαζω κανονικα χωρις προβλημα.

Παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας .

Ευχαριστω

Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια ειμαι και εγω πλεον ενα χαρουμενος ιδιοκτητης Desire.Μεχρι σημερα το πρωι βεβαια .Πηγα να ανοιξω την επιλογη internet στην κεντρικη οθονη και μου βγαζει το μηνυμα:Λυπουμαστε!

Υπηρξε με αναφερομενη διακοπη εφαρμογης internet(διαδικαδια com.android.browser).Προσπαθηστε ξανα.

Ευχαριστω

Μπές ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών-πάς σε αυτές που εκτελούνται αυτή τη στιγμή και βρίσκεις το internet,κάνεις εκκαθάριση προσωρινών δεδομένων και αναγκαστική διακοπή της.

Προφανώς κάτι δεν έχει κάτσει καλά στην αναβάθμιση

斯塔夫罗斯 :O

Παιδιά καλησπέρα,

Ξέρετε να υπάρχει καμιά εφαρμογή που να σε ειδοποιεί με κάποιον ήχο (διακριτική υπενθύμιση :) ) κάθε 15 ή 30 ας πούμε λεπτά, ότι έχεις δεχτεί αναπάντητη κλήση ή μήνυμα;

Ευχαριστώ

Για τα μηνύματα αυτο το κάνει το Handcent SMS. Για τις κλησεις δεν γνωρίζω κάποιο πρόγραμμα, αλλα σίγουρα θα υπάρχει.

HTC Desire Root User

ρε παιδια πως παει απο μπαταρια το κινητο??κανα μισαωρο ιντερνετ την μερα κανω.κ το αλλο που με ενοχλησε ειναι σε hands on video που ειδα στο youtube κ απο ελληνικα site παρατηρησα οτι το ηχειο ειναι τελειως αδυναμο.με το ζορι ακουγοταν με τερμα την ενταση.επειδη θελω να ακουω μουσικη απο το κινητο με ενδιαφερει να ακουγεται καλα..μαλλον θα οδηγηθω στο n8..μιας κ το λογισμικο του ειναι πανω σε opengl..εχει κ δυνατα ηχεια που θελω αλλα κ το hdmi

Να παρεις αλλο τηλεφωνο γιατι το Desire δεν εχει δυνατο ηχειο και εφοσον για σενα ειναι αυτο σημαντικο το δεχομαι. Οπως επισης για σενα ειναι σημαντικο η hdmi εξοδος. Αλλα φιλε μου, μην μας λες για λογισμικα τωρα. Μας προσβαλλεις. Παρε στα χερια σου ενα Android να το δουλεψεις λιγο καιρο και μετα μιλαμε. Και να συμφωνησω μαζι σου οτι το ηχειο του Desire, απλα sucks! σε σχεση τουλαχιστον με το Milestone ή τον Ν73 που ειχα παλαιοτερα. Η οθονη ομως ε? Τα σπαει!! Αν και δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις να βρεις Desire με Amoled οθονη πλεον.

Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Να παρεις αλλο τηλεφωνο γιατι το Desire δεν εχει δυνατο ηχειο και εφοσον για σενα ειναι αυτο σημαντικο το δεχομαι. Οπως επισης για σενα ειναι σημαντικο η hdmi εξοδος. Αλλα φιλε μου, μην μας λες για λογισμικα τωρα. Μας προσβαλλεις. Παρε στα χερια σου ενα Android να το δουλεψεις λιγο καιρο και μετα μιλαμε. Και να συμφωνησω μαζι σου οτι το ηχειο του Desire, απλα sucks! σε σχεση τουλαχιστον με το Milestone ή τον Ν73 που ειχα παλαιοτερα. Η οθονη ομως ε? Τα σπαει!! Αν και δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις να βρεις Desire με Amoled οθονη πλεον.

ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε...απο xpressmusic κινητο να παω σε τοσο αδυναμο δεν λεει.δεν ειπα να εχω την ιδια ενταση αλλα οχι στο επιπεδο του desire.εκει ειχα καταληξει πριν λιγο καιρο αλλα ειδα μερικα hands on με τον ηχο που εχει το κινητο κ πραγματικα ξενερωσα.τωρα θα δω τι θα βγει απο android που να με καλυπτει γιατι με βλεπω στο n8. το htc evo εχω δει οτι εχει hdmi αλλα ειδα κ τις διαστασεις του κ το απερριψα.να δω που θα καταληξω...

Multimedia android συσκευη ε? Οντως ισως ειναι κατι που λειπει απο την αγορα των Android. Ριξε μια ματια σε reviews για το Motorola Milestone XT720. Εχω την εντυπωση οτι παιζει σ αυτην την κατηγορια, χωρις να μαι σιγουρος αλλα δεν ξερω και ποτε ερχεται ελλαδα. Το Desire παντως οντως εχει χαλια ηχειο. Ειναι περιεργο πως καταφερανε κατι τετοιο εκει στην HTC σε μια τοσο ποιοτικη συσκευη. Απο την αλλη ομως, τραβαει 720 video και σιγουρα πολυ καλυτερες φωτο απο το Milestone που ειχα. Επισης μια Android συσκευη παιζει σχεδον καθε ειδος αρχειου video ΚΑΙ με υποτιτλους. Δεν ξερω φιλε, touch choice...
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

μια ερωτηση το βιντεο στην 2.2 υπαρχει καποιοσ τροποσ να βελτειωθει η ποιοτητα ηχου του, με καποιο προγραμμα -ρυθμιση?η ειναι επειδη δεν εχει noise cancelling?ειναι τελειωσ μουφα!!!!

Εχει γινει αναβαθμιση στην froyo 2.2 αλλα δεν εγινε αμεσως μετα την αναβαθμιση το προβλημα.Ουτε root ειναι η συσκευη.Εχω κανει και soft reset.Απο android market κατεβαζω κανονικα χωρις προβλημα.

Παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας .

Ευχαριστω

Καλημερα μετα απο hard reset το προβλημα εξαφανιστικε

Ευχαριστω για την βοηθεια

Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D

2 θεματα να αναφερω....νομιζω παντως τι καταλαβα τι παιζει με την καταναλωση της μπαταρια....σκ ειχα σημα συνολικα...δλδ εκει που βρεθηκα ειχα σημα σιγουρα...καθε μερα. η μπαταρια καρτησε 2 μερες κανονικα με χρηση και 3g kai wi fi kai gps!!! ολο το σκ 1 φορτιση τη παρασκευη. οταν ερχομαι γραφειο επειδη δεν εχουμε πολυ καλο σημα, ζοριζεται το κινητο να βρει σημα και μεχρι το μεσημερι τρωει πολυ μπαταρια!!!

αυτο ειναι το πορισμα το δικο μου...κατι αλλο...επειδη λεω να του κνω ενα hard reset η και soft, θα μου πει καποιος ποιοι ηταν οι καταλογοι που χαμε μεσα στο κινητο οταν το πρωτοανοιξαμε???δλδ στην sd τι ειχε μεσα???

αυτο ειναι το πορισμα το δικο μου...κατι αλλο...επειδη λεω να του κνω ενα hard reset η και soft, θα μου πει καποιος ποιοι ηταν οι καταλογοι που χαμε μεσα στο κινητο οταν το πρωτοανοιξαμε???δλδ στην sd τι ειχε μεσα???

Στην sd τίποτα....

Καλημέρα

Θα ήθελα να ρωτήσω άν γνωρίζετε τι γίνεται με την έλλειψη της συσκεύης (ειδικά από ηλεκτρονικά καταστήματα) έχουμε κάτι νεότερο;

Να ρωτήσω κάτι και εγώ? Σχετικά με το κινητό, είστε ευχαριστημένοι? Σκέφτομαι να πάρω αυτό ή το Samsung Galaxy S...επειδή όμως δεν γουστάρω ΚΑΘΟΛΟΥ τη Samsung (πολύ κακή εμπειρία υποστήριξης σε i8910 Omnia HD) θέλω το HTC...

Να ρωτήσω κάτι και εγώ? Σχετικά με το κινητό, είστε ευχαριστημένοι? Σκέφτομαι να πάρω αυτό ή το Samsung Galaxy S...επειδή όμως δεν γουστάρω ΚΑΘΟΛΟΥ τη Samsung (πολύ κακή εμπειρία υποστήριξης σε i8910 Omnia HD) θέλω το HTC...

Και πολυ καλα κανεις.Αξιοπιστο κινητο με πολυ καλη οθονη.Δεν θα το μετανοιωσεις.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Και πολυ καλα κανεις.Αξιοπιστο κινητο με πολυ καλη οθονη.Δεν θα το μετανοιωσεις.

+1 Γενικα απογοητευση απο τη Samsung......απο τοτε που πηγα σε htc δυσκολα να αλλαξω μαρκα....ααπο htc tytn ll , hd , hd2 και τωρα Desire δεν εχω απογοητευτη ποτε.......τα αλλαζω καθαρα για αναναιωση....

Γιάννη ευχαριστώ για την απάντηση...το θέμα τώρα είναι που το βρίσκουμε το κινητό...έχει αποσυρθεί εν αναμονή Froyo update?

Γιάννη ευχαριστώ για την απάντηση...το θέμα τώρα είναι που το βρίσκουμε το κινητό...έχει αποσυρθεί εν αναμονή Froyo update?

To Froyo update εχει γινει εδω και 10-15 μερες....Κατι εχω διαβασει για διαφορετικες οθονες αλλα δεν ξερω αν ισχυει.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

To Froyo update εχει γινει εδω και 10-15 μερες....Κατι εχω διαβασει για διαφορετικες οθονες αλλα δεν ξερω αν ισχυει.

ισχυει....

Τι εννοείς διαφορετικές οθόνες?

Με το update έχεις δει διαφορά στη λειτουργία του κινητού?

Ο snapdragon 1Ghz βοηθά καθόλου στην ταχύτητα του κινητού ή είναι διαφημηστικό τρικ?

Edited by Nikos_s3

To Desire βγηκε στην αγορα με οθονη τεχνολογιας amoled την οποια κατασκευαζει αποκλειστικα η Samsung. Επειδη ομως η Samsung ανακοινωσε οτι δεν μπορει να καλυψει την ζητηση ολων των κατασκευαστων ανακοινωσε οτι σταματαει να τις δινει και θα της κρατησει για τα δικα της κινητα.

Αποτελεσμα αυτου ειναι να υπαρχει ελλειψη στην αγορα οποτε οι κατασκευαστες (βλεπε HTC) αναγκαστηκαν να κοιταξουν αλλου για οθονες.

Στην περιπτωση του Desire θα κατασκευαζεται με οθονη τεχνολογιας SLCD απο την Sony.

Αρα αυτη τη στιγμη εχει ελλειψη διοτι ειναι στην φαση της μεταβασης πιθανοτατα. Οτι στοκ με amoled ειχε μεινει πουλιεται, και θα περιμενουν πια τις επομενες παρτιδες με SLCD οποτε και θα ειναι ξανα διαθεσιμο το τηλεφωνο.

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

φιλε για σενα που θελεις το samsung galaxy s η το desire εγω τωρα εχω το desire αλλα ειχα στα χερια μου και το s φιλε μου εγω στην θεση σου θα επερνα το s χωρις κανενα ενδιασμο.

οθονη+

ηχειο+

ταχυτητα+

μνημη+

root+

και διαφορα αλλα που θα τα δεις απο κοντα αν παρεις το s.

να πας σε ενα γερμανο να τα δεις και τα δυο και θα καταλαβεις τι θελω να σου πω.

@maxximilian : τα συνεχόμενα ποστς απαγορεύονται στο φόρουμ...χρησιμοποίησε αντ'αυτών την τροποποίηση μηνύματος ή την πολλαπλή παράθεση!

@όλους: για συγκρίσεις συσκευών πάμε στους διαξιφισμούς...εδώ μιλάμε ΜΟΝΟ για το desire.!

thanks

καλησπερα!!

εχω ενα μικρο προβληματακι.

εδω και 2 εβδομαδες οταν το βαζω σε

sleep μου κοβει το wifi/data π.χ.αμα το αφησω

κανενα 20λεπτο(οχι παντα) κατι που πριν

δεν γινοτανε.οταν το ανοιγω ομως ξεκιναει παλι.

λετε φταιει κανενα app?:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Ο snapdragon 1Ghz βοηθά καθόλου στην ταχύτητα του κινητού ή είναι διαφημηστικό τρικ?

Εννοείται ότι βοηθάει. Το 1GHz είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, δεν έχει να κάνει με διαφημιστικά trick.

Modpic.gif

Εννοείται ότι βοηθάει. Το 1GHz είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, δεν έχει να κάνει με διαφημιστικά trick.

Πάει και 1.35 με overclocking...

Πάει και 1.35 με overclocking...

Σε καθημερινη χρήση, που θα εισπράταμε τα οφέλη του 1.35 αντι του 1Ghz (για να αξίζει το να μην έχουμε μπαταρία μετα απο 3 ώρες εννοω:)) ??

HTC Desire Root User

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...