Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τους task killers καταληξαμε καπου; εχω διαβασει αυτα που λεγονται, αλλα πιο πολυ αναφερομαι στο auto kill συγκεκριμενων εφαρμογων που δηλωνουμε στο προγραμμα. Σε καποια sites διαβαζω οτι επιμηκυνουν την διαρκεια της μπαταριας επειδη κλεινουν τις εφαρμογες, και σε αλλα οτι οταν τις κλεινουν ειναι χειροτερα γιατι ξανανοιγουν, τις ξανακλεινει και παει λεγοντας,καταναλωνοντας ετσι περισσοτερη μπαταρια

Τα android phones δεν χρειαζονται task Killers.. οσες φορες και αν κλεινουν την εφαρμογη, ξαμαμοιγει γιατι ετσι λειτουργουν.. με τα καμποσα mb που βλεπεις οτι ελευθερονονται δεν κερδιζεις κατι ουτε εχεις ποιο γρηγορο τηλεφωνο..

Δεν εννοω αν εχει γενικα αναφορα. Τις εχω ενεργες. Ρωταω αν γινεται να χτυπαει οταν ερχεται.

αυτο το εχω πετυχει με το handcent sms απο το market! ειναι free και πολυ ποιο παραμετροποιησημο απο την stock εφαρμογη του κινητου ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σημερα εγκατεστησα κι εγω το froyo. Δυστυχως παρατηρησα οτι ακομη και τωρα οι εφαρμογες μπαινουν στην μνημη του κινητου κι οχι στην καρτα μνημης. Καμια ιδεα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάτα το πλήκτρο back,δεν είναι και τόσο δύσκολο να το ανακαλύψει κάποιος.Που να είχε και πολλά κουμπιά :wacko:

δεν λεω πως δεν ξερω για το back απλα στην παλια την εκδοση το πληκτρολογιο ηταν πολυ πιο ευχρηστο και ρωταω αν υπαρχει καμια αλλη επιλογη που αλλαζει και δεν γνωριζω

Εμένα έχει κανονικά το εικονίδιο με το πληκτρολόγιο αριστερά της αλλαγής γλώσσας το οποίο κλείνει το πληκτρολόγιο.

Εγώ δεν έχω ανακαλύψει γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις πληκτρολογίοτ, κάτι που στη 2.1 γινόταν με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου αλλαγής γλώσσας!!

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδια τις εφαρμογες απο market μπορουμε να τις βρουμε και στο internet ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Τα android phones δεν χρειαζονται task Killers.. οσες φορες και αν κλεινουν την εφαρμογη, ξαμαμοιγει γιατι ετσι λειτουργουν.. με τα καμποσα mb που βλεπεις οτι ελευθερονονται δεν κερδιζεις κατι ουτε εχεις ποιο γρηγορο τηλεφωνο..

Τελικά δεν ξέρω τι γίνεται . Διαφορά βλέπω πάντως όταν πάω να δώ τη λίστα των εφαρμογών από τις ρυθμίσεις. Διαφορετικά στην ταχύτητα δεν εχω δει κάτι τι ιδιαίτερο. Μια φορά πάντως δεν μου έτρεχε μια εφαρμογή, σκότωσα κάποιες άλλες και όλα ήταν οκ. Για την κατανάλωση της μπαταρίας δεν πιστεύω ότι έχει τόση διαφορά.

Τωρα δεν ξερω αμα φταιει το Froyo η οχι, αλλα απο Δευτερα παω στο σερβις. Η μπαταρια εξαντλειτε απελπιστικα γρηγορα. Βγαζει δε βγαζει 12 ωρες με 3G κλειστο και Wifi ανοιχτο εντος σπιτιου και χωρις σκαλισμα... ενω πριν ανετα βγαζαμε την μερα...

Μην το πας για σερβις.Δεν νομιζω οτι ειναι τετοιο θεμα.εγω στο πλοιο απο το πρωι ζητημα να ειμαι wifi 1 ωρα συνολο και εχω φτασει 75%
Μάριος...

οταν πριν εβγαζα μερα και τωρα ουτε 12ωρο... ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ! Και προσεξε... εγω μιλαω για μεσα στο σπίτι. Δεν κανει handover απο κεραια σε κεραια, δεν προσπαθει να βρει σημα οπως σε ενα πλοιο κλπ κλπ....

Κατι στράβωσε! Σημερα θα παρακολουθησω μηπως και καποιο application μου κανει την δουλεια... που δεν νομιζω...

οταν πριν εβγαζα μερα και τωρα ουτε 12ωρο... ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ! Και προσεξε... εγω μιλαω για μεσα στο σπίτι. Δεν κανει handover απο κεραια σε κεραια, δεν προσπαθει να βρει σημα οπως σε ενα πλοιο κλπ κλπ....

Κατι στράβωσε! Σημερα θα παρακολουθησω μηπως και καποιο application μου κανει την δουλεια... που δεν νομιζω...

Πριν το πας στο Service κανε ενα Hardreset μηπως στρωση.......ειχα παθει και εγω ενα κολλημα με τον αισθητηρα κινησης του κινητου και σκεφτομου το service ....ευτηχως που σκεφτηκα πριν απο ολα να το κανω reset.................ξαναηρθε στην κανονικη λειτουργια του και δεν εχει παρουσιαση κανενα προβλημα απο τοτε.....πιθανον να φταινε καποιες εφαρμογες απο το market..........

Πριν το πας στο Service κανε ενα Hardreset μηπως στρωση.......ειχα παθει και εγω ενα κολλημα με τον αισθητηρα κινησης του κινητου και σκεφτομου το service ....ευτηχως που σκεφτηκα πριν απο ολα να το κανω reset.................ξαναηρθε στην κανονικη λειτουργια του και δεν εχει παρουσιαση κανενα προβλημα απο τοτε.....πιθανον να φταινε καποιες εφαρμογες απο το market..........

δεν ειναι μονο το wifi που τρωει μπαταρια!

τρεχουν και αλλες εφαρμογες στο παρασκηνιο.. ακομη και το sence! εμενα μυ κραταει περιπου 15 ωρες και πεφτει στο 20% περιπου με χρση σαν τη δικη σου... αλλα τρεχουν απειρα widgets, live wallpapers κλπ. αν βγαλεις καποια απ αυτα θα δεις διαφορα.. και εγγυημενα δεν θα κερδισεις κατι απο το service...

[sIGPIC][/sIGPIC]

να ρωτησω και κατι αλλο σημα εχω μαξ στις 3 γραμμες και πολλες φορες πεφτει στην μια χωρις να υπαρχει προβλημα στιν περιοχη ..το εχει ξαναδει και αλλοσ αυτο?
Αν δεν χρησιμοποιείς 3G κ έχεις το δίκτυο σε επιλογή GSM/WCDMA αυτόματο βάλτο σε μόνο GSM.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Καλημέρα,

το παρακάτω πρόβλημα μου έχει τύχει κανά δυο φορές.

Βάζω ξυπνητήρι, και όταν ενεργοποιείται (και πάνω στον ύπνο) πατάω καταλάθος το κουμπί "back" με αποτέλεσμα να εξαφανίζεται η δυνατότητα για "ματαίωση" ή "αναβολή" και το ξυπνητήρι συνεχίζει να χτυπάει.

έψαξα στις εφαρμογές που έτρεχα, δοκίμασα το home button αλλά τζίφος. Προκειμένου να σταματήσει χρειάστηκε "απενεργοποίηση".

Σημ. και με το vol. down δεν κλείνει και ο ήχος....(του ξυπνητηριού)

κάποια συμβουλή;

παιδιά εμένα δεν μου δουλεύει το gps!ανοιγει και φαίνεται να αναβοσβηνει αλλά δεν κλειδώνει δορυφόρους με τίποτα!καμία λύση κανένας;

παιδιά εμένα δεν μου δουλεύει το gps!ανοιγει και φαίνεται να αναβοσβηνει αλλά δεν κλειδώνει δορυφόρους με τίποτα!καμία λύση κανένας;

Σε ποιο προγραμμα δεν σου κλειδωνει δορυφορους το GPS :blink:? Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος :worry:? Για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Και μια χαζη ερωτηση,στο ραδιοφωνο πως βλεπεις τους αποθηκευμενους σταθμους...?
android or ios or wm......who cares.....???

Και μια χαζη ερωτηση,στο ραδιοφωνο πως βλεπεις τους αποθηκευμενους σταθμους...?

Στο πρόγραμμα του ραδιοφώνου πατάς τις 3 γραμμές που έχει κάτω αριστερά.

Σου εμφανίζει όλες τις συχνότητες στις οποίες υπάρχει σταθμός στην περιοχή σου. Αν θες να μετονομάσεις κάποια, πατάς παρατεταμένα πάνω στη συχνότητα και κάνεις ή μετονομασία η διαγραφή. Αλλιώς την πατάς απλά και παίζει.

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Μήπως γνωρίζει κανείς που είναι η Κυπριακή Αντιπροσωπεία της HTC;
Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

Έχω και εγώ μια..χαζή ερώτηση:

Χρησιμοποιώ (όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι) το handcent για την σύνταξη και αποστολή μηνυμάτων.

Όταν στέλνω μηνύματα, όλα καλά.

Όταν λαμβάνω έχω ειδοποίηση και από το handcent και από την ενσωματωμένη εφαρμογή του desire. Πως γίνεται να βλέπω μόνο την μία ειδοποίηση;

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

παιδιά μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι είναι το hard reset που λέτε και αν έχει διαφορά από το factory data reset των ρυθμίσεων?

Ευχαριστώ!

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

Χρησιμοποιώ (όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι) το handcent για την σύνταξη και αποστολή μηνυμάτων.

Όταν λαμβάνω έχω ειδοποίηση και από το handcent και από την ενσωματωμένη εφαρμογή του desire. Πως γίνεται να βλέπω μόνο την μία ειδοποίηση;

Το λέει και το FAQ του handcent μέσα από την εφαρμογή. Πας στην εφαρμογή μηνυμάτων του DESIRE και στις ρθυμίσεις υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιείς την ειδοποίηση στην μπάρα.

Σπύρος

Έχει αναφερθεί πιο πριν αλλά πας στα μηνύματα -> menu -> ρυθμίσεις κ βγάζεις την επιλογή για ληφθείσα ειδοποίηση κ την αναπαραγωγή ήχου ειδοποίησης. Έτσι θα σε ειδοποιεί μόνο το handcent.

υγ.Με πρόλαβε ο φίλος...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...