Thanos47 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Παιδια ,,,,καταφερα και κατεστρεψα το καλωδιο usb...δεν κανει καλη συνδεση...που μπορω να βρω αμεσα αλλο ? Ευχαρισω Δεν εχεις απο καποιο αλλο κινητο ? Η Νοκια εχει ιδιο για τα κινητα της ,δες απο καποιο αλλο κινητο σου η οπως ειπε ο φιλος απο καμερα αλλιως πανε παρε ενα καινουργιο :( Μην αφηνεις τα καλωδια κατω απο την καρεκλα γιατι τα πατας και χαλανε πολλες φορες :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiloromeomike Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Αν η συσκευή μου είναι branded πώς μπορώ να κάνω την αναβάθμιση;; Ευχαριστώ πολύ! δεν μπορεις... πρεπει να περιμενεις αυτον που εκανε branded την συσκευη σου, να φιλοτιμηθει να δωσει update... Αυτα επίσημα τουλαχιστον... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Με αυτά που διαβάζω έχω κάπως ανησυχήσει... Τελικά, όσοι από εμάς δεν έχουν περάσει την ενημέρωση, να το κάνουν, ή καλύτερα είναι με τη 2.1; Υπάρχει κανείς, που να έκανε την ενημέρωση και να μην του έχει παρουσιαστεί κανένα από τα προβλήματα που αναφέρονται και να δουλεύουν τα πάντα όπως θα έπρεπε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvetsos Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Τελικά κατάφερα μόλις να κάνω update.Ήταν δικό μου λάθος τελικά.Τα κινητά απο Vodafone δεν είναι branded.Περιμένω να τελειώσει για να σας πώ εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Εννοείται να την κάνεις. Η αναβάθμιση ειναι πολύ καλή. Απλά έχω αυτό το προβλημα που γραφω πιο πάνω με τις ειδήσεις. Και δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Πάντως πολύ λίγα προγράμματα μπαίνουν στην κάρτα. Ελπίζω να διορθωθεί η κατάσταση στο μέλλον Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Παιδες πως αλλαζω τα προφιλ π.χ απο γενικο σε αθορυβο κ.τ.λ ευχαρηστω για τη βοηθεια σας! Κράτα πατημένο το power button και από το μενού που θα εμφανιστεί επιλέγεις αυτό που θες. Επίσης γίνεται με τα volume buttons. Όσο πατάς το - χαμηλώνει, αν πατήσεις άλλη μία σε πάει στη σίγαση και αν το πατήσεις ακόμα μία σε πάει στη δόνηση. Το αντίστροφο αν πατήσεις το +. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Ευχαρηστω κκατι ακομη μετα το udate του λειτουργικου η οθονη μου γυρισει καπως αναποδα σε μερικες περηπτωσεις οπως στο youtubeγια παραδειγμα ειναι bag? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 οσοι ενδιαφερεστε για root μην κανετε την αναβαθμιση!απλα rootarete και περνατε μια custom rom ιδια με την original οπως πχ του φιλου tron13 ή του leedroid ο οποιος την ετοιμαζει απο στιγμη σε στιγμη!εγω προσωπικα εχω την leedroid 1.6a με παρα πολυ καλη διαχειριση μπαταριας!το κινητο με wi-fi χρηση και περασμα συνεχως εφαρμογων κρατησε 48 ωρες και ειχε ακομα 7% μπαταρια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos47 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Ευχαρηστω κκατι ακομη μετα το udate του λειτουργικου η οθονη μου γυρισει καπως αναποδα σε μερικες περηπτωσεις οπως στο youtubeγια παραδειγμα ειναι bag? Δεν νομιζω απλα τωρα η οθονη περιστρεφεται προς ολες τις κατευθυνσης. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Έχετε δει καμιά διαφορά στη διαχείριση της μπαταρίας μετά την αναβάθμιση, ή μπα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Βρίσκομαι ένα βήμα πριν από την απόκτηση του htc desire (yaaaay!!). ... Με 2-3 ώρες μουσική και καμια ώρα wifi browsing θα βγάζει την ημέρα η θα θέλει φόρτιση το μεσημέρι; Αν και εχουν γραφτει περι του θεματος με την χρηση που λες βγαζεις 1.5 μερα ανετα....Οποτε καθε βραδυ το φορτιζεις κ εισαι ΟΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Η νέα έκδοση του Android OS, είναι απίστευτη!!! Κατευάστε την έκδοση που έχω ανεβάσει... την έχω φτάσει σε έκδοση 2,6, (7 updates έχει "πάθει") και αυτή την στιγμή είναι σε άριστο επίπεδο... Rooted και με διάφορα κολπάκια, που παίζει το Camcorder σε πολύ καλύτερα FPS απ'ότι η "μαμήσια" ROM... Όποιος Θέλει να δοκιμάσει την Νέα έκδοση της ROM μου ΕΔΩΩΩΩ http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Tron13 έβαλα τξν 2.5 και δεν είχα ελληνικά. Το partition που είχα φτιάξει να το σβήσω και να φορμάρω κάρτα πριν περάσω την ρομ σου; http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Εγω ειδα μικρη διαφορα στην ταχυτητα τσεκαρισμενο με πολλες εφαρμογες ανοιχτες ολα δουλευουν ρολοι οπως πριν αλλοστε. Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με την αναβαθμηση και ελπιζω να παρουμε και την 3.0. Μια διαφορα που παρατηρησα (οπως αναφερε και ενα φιλος πιο πριν) ειναι η ταχυτητα στον broswer, ρολαρει νομιζω πιοα ργα αλλα καλυτερα που την μειωσαν γιατι πριν εκανα μια κινηση με το δαχτυλο και με πηγαινε στο τελος της σελιδας. Φορτωνει λιγο γρηγοροτερα εχω την εντυπωση και το μενου ρολαρει πιο γρηγορα. Βιντεο δεν δοκιμασα ακομα αλλα δε πιστευω να χει μεγαλη διαφορα. Οσοι λετε για τις λιγες εφαρμογες που πηγαινουν στη sd να ξερετε οτι ειναι θεμα χρονου να αναβαθμηστουν ολες σιγα σιγα και θα ειναι συμβατες με το froyo. Αυτα απο μενα! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Αν και εχουν γραφτει περι του θεματος με την χρηση που λες βγαζεις 1.5 μερα ανετα....Οποτε καθε βραδυ το φορτιζεις κ εισαι ΟΚ! Μάλλον αυτό είναι σχετικό. Εαν το wifi είναι ανοιχτό όλη τη μέρα και μπαίνεις βγάινεις σε δίκτυο τότε καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. Πόσο συχνά ελέγχει για email; Προσωπικά δε μου βγάζει τη μέρα. Έχω κλειστό gps και παρακάτω ρυθμίσεις 1. Bluetooth συνέχεια On (BT hands free) 2. Μουσική 2-3ώρες + 3. Wifi συνέχεια On. Διαφορά: επείδη κινούμε σε δύο δίκτυα, και το ένα έχει wifi. Συνδέομαι και αποσυνδέομαι, πολλές φορές σε άλλο κτίριο έχω ισχό σήμα με αποτέλεσμα να ξοδεύει περισσότερη μπαταρία 4. Ομιλία: περίπου 1hr τη μέρα 5. Browsing πάνω από ώρα 6. Check email ανά 15Min/30 λεπτά και μερικές φορές reply 7. widget FB και twitter (το οποίο ανανεώνεται). 8. IM+ ανοιχτό (background) γι' αυτό το λόγο έχω παραγγείλει και 2η μπαταριούλα από ebay. Είναι πολύ ελαφρία και ούτως ή άλλως κουβαλώ και άλλα πραγματα. Για smartphone η μπαταρία είναι κακή (είχα και iphone με ίδια περίπου χρήση σημ. δεν είχε widgets αλλά push notifications) υ.γ. παίζει ρόλο πόσα widgets έχεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltavita Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Η νέα έκδοση του Android OS, είναι απίστευτη!!! Κατευάστε την έκδοση που έχω ανεβάσει... την έχω φτάσει σε έκδοση 2,6, (7 updates έχει "πάθει") και αυτή την στιγμή είναι σε άριστο επίπεδο... Rooted και με διάφορα κολπάκια, που παίζει το Camcorder σε πολύ καλύτερα FPS απ'ότι η "μαμήσια" ROM... Όποιος Θέλει να δοκιμάσει την Νέα έκδοση της ROM μου ΕΔΩΩΩΩ Σημερα την εβαλα και ειναι απιστευτη....μπραβο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 coa00gk δε χρειάζεται να ρωτάς το ίδιο πράγμα 100 φορές...όποιος γνωρίζει και θέλει θα σου απαντήσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Παιδιά ξέρει κάποιος να προτείνει κάποια εφαρμογή έστω paid για να αποθηκευσω λογαριασμούς κάρτες κωδικούς κτλ? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 δες την keeper password & data vault.(free):) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 (edited) Μολις εφαγα κι εγω το παγωμενο γιαουρτακι μου :p και πραγματικα ειναι εμφανεστατα πιο γρυγορο το κινητο!!!:):cool: Ολα κομπλε και η διαδικασια πανευκολη και (μεσω wifi) εγινε πολυ γρυγορα! Με αυτά που διαβάζω έχω κάπως ανησυχήσει... Τελικά, όσοι από εμάς δεν έχουν περάσει την ενημέρωση, να το κάνουν, ή καλύτερα είναι με τη 2.1; Υπάρχει κανείς, που να έκανε την ενημέρωση και να μην του έχει παρουσιαστεί κανένα από τα προβλήματα που αναφέρονται και να δουλεύουν τα πάντα όπως θα έπρεπε; Δεν εχω βρει κατι! Σε τι ειδους προβληματα αναφερεσαι? υγ1 Η συσκευη που εχω εγω απο Vodafone δεν ειναι branded. και δεν νομιζω η Vodafone Ελλαδος να εχει branded desire υγ2 Η μπαταρία ειναι απο κακη εως απαραδεκτη!:mad: Edited August 2, 2010 by MAD 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 δες την keeper password & data vault.(free):)θα τα δοκιμάσω και θα πω εντυπώσεις. Πάντως έχει περάσει μια μερα από την αναβάθμιση και η μπαταρία έχει καλύτερη απόδοση Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 εμενα η μπαταρια μου φαινεται στα ιδια επιπεδα. και καμια φορα και τωρα με την 2.2 οταν το βγαζω απο την φορτιση με πρασινο λαμπακι μετα μου λεει 96%. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Εγω ειμαι ο μονος που βλεπω την διαχειρηση της μπαταριας βελτιωμενη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Ρε παιδιά, γράφω από το κινητό. Είδα ότι το είπαν κι άλλοι, αλλά αυτό με τον browser είναι πολύ σπαστικό.10 ώρες κάνω να κατεβώ... Δεν φτιάχνετε?? my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts