Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδες τα παιχνιδια γιατι δεν μπορω να τα περασω στην sd οπως asphalt?

Ndrive ok αλλα ουτε αυτο παει στην sd!

Edited by GeorgeX21

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχουμε ξαναπεί ότι για να μεταφερθούν οι εφαρμογές στην κάρτα πρέπει να είναι συμβατές με το froyo.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Απλά το υπενθυμίζω. Εν τω μεταξύ δεν το γουστάρω καθόλου που περιστρέφεται η οθόνη προς κάθε κατεύθυνση. Δεν βολεύει όταν είσαι ξαπλωμένος.

Edited by Nikos_s3
Trust no one!

Βρηκα (πιθανο?) bug...Με την 2.2 σταματησε να δουλευει το weather...Την πρωτη φορα που περναω απο πανω του ως "στοιχειο ελεγχου παραθυρου" δουλευει και κανει update θερμοκρασιες αλλα αν παω σε αλλη καρτελα και ξαναγυρισω μετα απο λιγο ειναι κενο και δεν πατιεται καν το κουμπι του refresh...Το κανει και σε αλλον αυτο?
Μάριος...

μετα το update μου βγαζει μηνυμα " υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της διαδικασια com.htc.bgp προαπαθηστε αργοτερα"
ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

Μπηκα στην σελιδα που μου εστειλες κατεβασα την εκδοση (2ο στην λιστα για froyo 2,2 ...ακολουθησα πιστα τις οδηγειες και παο να το τρεξω και μου βγαζει ...

Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογής mobile Maps 10 *διαδικασια com.sygic.drive) προσπαθηστε ξανα.

Αναγκαστικο κλείσιμο ....

Τελικα ούτε αυτο δουλευει ..

Το αρχειο που κατεβασα ειναι το Sygic10_Android.v8.14

φιλε εμενα μου δουλευει κανονικα ακομα και η 8.12 εκδοση δεν ξερω τι να σου πω

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

Επισης δεν μπορουμε να απενεργοποιησουμε το Flash? Στην κανονικη 2.2 μπορεις. Με το sense δεν το βρισκω πουθενα...

Η αληθεια ειναι οτι δουλευει πολυ καλα, αλλα δεν το πολυχρειαζομαι. Προτιμω να φορτωνει πιο γρηγορα τις σελιδες, παρα να το εχω μονιμα ανοιχτο. Αν βρει κανεις ακρη, πως να απενεργοποιει το Flash, ευχαριστως να ακουσω τροπο!

Edited by chrisgr38
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

To weather δουλευει οταν το αφηνεις στο απλο που σου δειχνει μονο μια πολη αλλα οχι οταν βαζεις το full που σε αφηνεις να αλλαξεις πολη και σου δειχνει και 4 μερες μετα τον καιρο και πιανει μια ολοκληρη σελιδα στο sense... Edited by icy20
Μάριος...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Μέχρι και restore του έκανα. Και παρ΄ολα αυτά το μήνυμα που έχω είναι "Your Phone is up to date". Υπάρχει περίπτωση να το περάσω με installer και οχι με WiFi;
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Εμένα ο καιρός επιμένει να δουλεύει κανονικά, είτε πρόκειται για το γραφικό που έχει και το ρόλοι είτε το μικρό εικονίδιακι η ακόμη και το πλήρες με την πρόβλεψη 4 ημερών.

Trust no one!

Λέγανε ότι θα έχει και φωνητική κλήση. Το βρήκε κανείς;

Φωνητικές εντολές ή κάπως έτσι λέγεται μια εφαρμογή που έχει αλλά τα έφτυσε η μπαταρία και δεν έχω δει ακόμα πως δουλεύει!

Ρε παιδες τα παιχνιδια γιατι δεν μπορω να τα περασω στην sd οπως asphalt?

Ndrive ok αλλα ουτε αυτο παει στην sd!

Την είχα πατήσει κι εγώ, πρέπει να είναι η εφαρμογή updated για froyo για να μπαίνει στην sd..

Και σε μένα ο καιρός δεν μπαίνει κανονικά

Κι εγώ έχω θεματάκι με τον καιρό στο widget. Θα το παρακολουθήσω.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Εμένα ο καιρός επιμένει να δουλεύει κανονικά, είτε πρόκειται για το γραφικό που έχει και το ρόλοι είτε το μικρό εικονίδιακι η ακόμη και το πλήρες με την πρόβλεψη 4 ημερών.

Στο ρολοι που σου γραφει ημερομηνια και την πολη με θερμοκρασιες που το εχω στην πρωτη οθονη παιζει σωστα...Μονο οταν βαζεις οπως ειπα το full εικονιδιο σε ξεχωριστη σελιδα.Αυτο το δοκιμασες?

Μάριος...

Το θέμα με την κάμερα υπάρχει. Εμένα μου συνέβη μία φορά και μου είπε να κάνω restart. Με το restart δοκίμασα να την ανοίξω αλλά τίποτα. 2 λεπτά μετά η φωτογραφική δούλευε κανονικά... (θα έχει patch μάλλον)

Επίσης

Πλοήγηση

Κοινή χρήση apps (αποστολή άμεσων link για εφαρμογές)

Widget Καιρός & Ειδήσεις (πολύ καλό)

Αποστολή site, οδηγιών πλοήγησης κτλ κτλ από pc απευθείας από browser (Mozilla, Chrome) στο κινητό μέσω του cloud.

Ξέχασα το βασικότερο. Κάθε εφαρμογή που τρέχει χρησιμοποιεί 1-2 ΜΒ λιγότερο RAM απ'ότι πριν.

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

@icy20, Φυσικά φίλε μου. Το γράφω και πιο πάνω. Δεν εχω λόγο να σου πω ψέματα. Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι εγώ το είχα ρουτ το κινητό οπότε έκανα επαναφορά την εργοστασιακή ρομ, πέρασα αμέσως το γιαούρτι και μετά επαναφορά προγραμμάτων/ρυθμίσεων με το mybackup.

Trust no one!

Τα αλλα παιδια που τους κανει προβλημα περασαν το froyo απο πανω χωρις να πειραξουν το κινητο?Γιατι εγω ειμαι σε αυτη την κατηγορια.Απλα εκανα update και αυτο ηταν.Δεν εκανα ουτε επαναφορες ουτε τπτ...Ισως να βοηθουσε αυτο φανταζομαι...
Μάριος...

Εγώ πάντως που δεν το είχα πειράξει κι απλώς έριξα από πάνω το froyo δεν έχω πρόβλημα με την κάμερα. 2-3 φορές που δοκίμασα μπήκε κανονικά.

Παιδιά, επειδή εγώ λόγω wm εγώ δεν συγχρονίζω με gmail, ψάχνω μια εφαρμογή που να κάνει backup επαφές/ημερολόγιο σε περίπτωση που τα χρειαστώ on the fly. Κάτι σαν το PIM Backup για όσους έχουν ιδέα από wm. Έχει κανείς να προτείνει κάτι δοκιμασμένο? Στο market δεν είδα κάτι που να μου κάνει εκ πρώτης όψεως..

Edit: Άκυρο, το MyBackup μάλλον την κάνει αυτή τη δουλειά..

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Επειδή είμαι μάλλον ο μόνος στον πλανήτη που ΔΕΝ έχει το Froyo και επειδή είναι κρίμα να το πετάξω απο τα νεύρα μου 2 μηνών κινητάκι... Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποιος τρόπος (πχ μέσω του HTC Sync) να το εγκαταστήσω; Γιατί εδώ και τόση ώρα βλέπω πόσο καλό είναι και εγώ για κάποιο λόγο λαμβάνω το μήνυμα πως δεν υπάρχουν updates για το ηλέφωνό μου....
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Τελικά τα χριστούγεννα ήρθαν πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε.

Το test για javascript sunspider έδωσε διπλάσια ταχύτητα (από 11000 στις 5700 >όσο μικρότερο τόσο γρηγορότερο).

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Επειδή είμαι μάλλον ο μόνος στον πλανήτη που ΔΕΝ έχει το Froyo και επειδή είναι κρίμα να το πετάξω απο τα νεύρα μου 2 μηνών κινητάκι... Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποιος τρόπος (πχ μέσω του HTC Sync) να το εγκαταστήσω; Γιατί εδώ και τόση ώρα βλέπω πόσο καλό είναι και εγώ για κάποιο λόγο λαμβάνω το μήνυμα πως δεν υπάρχουν updates για το ηλέφωνό μου....

φιλε μου εψαξα αλλα δεν μπορω να βρω κατι για manual update (μονο για nexus βρηκα).Eγω αν ημουν στη θεση σου θα επικοινωνουσα αυριο με τον πωλητη μηπως ξερει κατι παραπανω

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...