Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά το εχει δοκιμάσει κανείς αυτό?

Οταν λέει στο τέλος: "You need to use this sequence only once." τι εννοεί οτι όλη αυτή τη διαδικασία με τα power off-on και φορτίσματα, την κάνουμε 1 μονο φορά ή κάθε φορά που το φορτίζουμε ?

εννοει γενικα μονο μια φορα...

παντως αμφιβαλλω αν θα χει καποιο αποτελεσμα...

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βρε παιδιά, όταν στέλνω sms , γιατί δεν εμφανίζονται πουθενά οι υπολοιπόμενοι χαρακτήρες;

Από όσο πρόλαβα να δω, από του 10 χαρακτήρες και κάτω (για το πρώτο μήνυμα) αρχίζει και σου δείχνει μετρητή ακριβώς πάνω από το κουμπί "Αποστολή"

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καλησπερα , επιτελους καταφερα και τελειωσα την μπαταρια και το κινητο παει για το πρωτο του φορτισμα !!

Κανα καλο guide να διαβασω υπαρχει ?

Τι ειναι το root που αναφερεται και γιατι το χρειαζομαι ? Ευχαριστω!

Αυτό το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=724123

Έχει πάνω κάτω ότι θέλω (ελληνικά,ρώσικα,720p rec,wifi n...)

Και δεν φτιαχνεις μια δικια σου ρομ?:)

http://cookandroid.com/

Οταν λέει στο τέλος: "You need to use this sequence only once." τι εννοεί οτι όλη αυτή τη διαδικασία με τα power off-on και φορτίσματα, την κάνουμε 1 μονο φορά ή κάθε φορά που το φορτίζουμε ?

παιδια δοκιμαστε το,αν και νωρις ακομα, εγω ειδα διαφορά.Το εκανα πριν 2 ωρες και απο τοτε εχω κανει εγκατασταση-απεγκατασταση εφαρμογων,εχω ανοιξει wifi για 15 λεπτα,και εχω ασχοληθει λιγο με το desktop,και η μπαταρια ειναι ακομα στο 100.Χθες μετα την πρωτη του φορτιση επεφτε για πλακα στο 90 κανοντας λιγοτερα πραγματα.Σωστοτερα αποτελεσματα θα δω αυριο,παντως δεν χανετε τιποτα να δοκιμασετε

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

Ευτυχής νέος κάτοχος Desire. Όλα τελεία εκτός από το internet on the phone...

Μου έδωσε η τηλεφωνήτρια ρυθμίσεις για το internet (APN Cosmote WAP κλπ) αλλά ενώ έχω internet (browsing) δεν έχω καθόλου net σε όλα τα application....

Σας έχει τύχει ποτέ?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes

Καλημέρα. Ως νέος κάτοχος του κινητού θα ήθελα να ρωτήσω. Πρώτη φόρτιση πόση ώρα να αφήσω το κινητό? Στο αρχικό πακέτο συσκευασίας δεν υπάρχει screen protector? Ποιές είναι οι top εφαρμογές για να του περάσω?
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα σε ολους.μηπως μπορει να μου πει καποιος πιο ειναι το καλυτερο προγραμμα στο μαρκετ που να μου λεει ποσα bytes εχω καταναλωσει οταν μπαινω στο internet απο wifi και απο την vodafone. ευχαριστω πολυ

καλημερα σε ολους.μηπως μπορει να μου πει καποιος πιο ειναι το καλυτερο προγραμμα στο μαρκετ που να μου λεει ποσα bytes εχω καταναλωσει οταν μπαινω στο internet απο wifi και απο την vodafone. ευχαριστω πολυ

3G Watchdog από ότι ξέρω.

Καλημέρα!

ΑΕΚ, whiskey και Iron Maiden δίσκοι.

Καλημέρα. Ως νέος κάτοχος του κινητού θα ήθελα να ρωτήσω. Πρώτη φόρτιση πόση ώρα να αφήσω το κινητό? Στο αρχικό πακέτο συσκευασίας δεν υπάρχει screen protector? Ποιές είναι οι top εφαρμογές για να του περάσω?

Καλημέρα. Λοιπόν άστο κανα 5ώρο και δεν θα έχεις πρόβλημα. Να θυμάσαι οτι μετά τις 3-4 φορτίσεις θα έχεις το μέγιστο της μπαταρίας

Δεν υπάρχει στην συσκευασία αυτό που ζητάς και ούτε χρειάζεται γιατί η οθόνη δύσκολα κάνει γραντζουνιές αλλά αν θες βάζεις για να είσαι σίγουρος.

Πάνε στο thread με τις εφαρμογές και θα δεις τι χρειάζεσαι. Απλά δεν έχεις παρά να πειραματιστείς.

Αυτά

BMW POWER

Εγώ εχθές έβαλα αυτήν

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=726300

αλλά δεν μου άρεσε ιδιαιτέρα, ούτε ποιο γρήγορη μου φάνηκε και δεν μπορούσα να αποκαταστήσω ότι προγράμματα δεν ήθελα

Σήμερα πέρασα αυτήν

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=724123

και μου φαίνεται ποιο καλή.

Από ταχύτητα δεν είδα κάποια διαφορά ! αν δv ότι δεν μου αρέσει ούτε αυτή θα πάω πίσω στην Original :)

Εγώ εχθές έβαλα αυτήν

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=726300

αλλά δεν μου άρεσε ιδιαιτέρα, ούτε ποιο γρήγορη μου φάνηκε και δεν μπορούσα να αποκαταστήσω ότι προγράμματα δεν ήθελα

Σήμερα πέρασα αυτήν

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=724123

και μου φαίνεται ποιο καλή.

Από ταχύτητα δεν είδα κάποια διαφορά ! αν δv ότι δεν μου αρέσει ούτε αυτή θα πάω πίσω στην Original :)

Στην πρώτη έβαλες την 1b ή την 1c?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Ευτυχής νέος κάτοχος Desire. Όλα τελεία εκτός από το internet on the phone...

Μου έδωσε η τηλεφωνήτρια ρυθμίσεις για το internet (APN Cosmote WAP κλπ) αλλά ενώ έχω internet (browsing) δεν έχω καθόλου net σε όλα τα application....

Σας έχει τύχει ποτέ?

Χρειαζεσαι web ρυθμισεις, οχι wap. Για δοκιμασε.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ερωτηση.......

Κατεβασα δυο εφαρμογες ζιπ για το κινητο και της μετεφερα απο το λαπτοπ μεσω bluetouth στο τηλεφωνο.......

Ξερει κανεις που παω να της βρω και πως τις κανω εγκατασταση?

Ευχαριστω

Ερωτηση.......

Κατεβασα δυο εφαρμογες ζιπ για το κινητο και της μετεφερα απο το λαπτοπ μεσω bluetouth στο τηλεφωνο.......

Ξερει κανεις που παω να της βρω και πως τις κανω εγκατασταση?

Ευχαριστω

Πρωτα κατεβασε το astro file manager απο το market και μετα θα το βρεις στο φακελο sdcard/downloads

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ελα .......καλα δεν το εχουν βαλει απο την αρχη μεσα?

Απιστευτο...και εγω εψαχνα για κατι τετοιο αντιστοιχο και δεν μπορουσα να βρω.....που να παει το μυαλο μου οτι πρεπει να το κατεβασης απο το market....ΑΜΑΝ μηραρακι μου θυμιζουν αυτα........

Ευχαριστω φιλε μου

Ελα .......καλα δεν το εχουν βαλει απο την αρχη μεσα?

Απιστευτο...και εγω εψαχνα για κατι τετοιο αντιστοιχο και δεν μπορουσα να βρω.....που να παει το μυαλο μου οτι πρεπει να το κατεβασης απο το market....ΑΜΑΝ μηραρακι μου θυμιζουν αυτα........

Ευχαριστω φιλε μου

Μάλλον θα χρειαστείς και την εφαρμογή Installer.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Καλύτερα από ότι περίμενα, νομίζω..Δύο θεματάκια:

1) Η δόνηση από τα μηνύματα δεν βγαίνει?? Δεν είδα κάποια επιλογή.

2) Ενώ λαμβάνω κανονικά αρχεία μέσω ΒΤ, δεν μπορώ να στείλω. Χρησιμοποιώ τον Astro. Καμιά ιέα??

Στην πρώτη έβαλες την 1b ή την 1c?

Δεν θυμάμαι, εχθές την κατέβασα …

Τελικά έβαλα την original πάλι, παίζοντας με τις rom όλο κάτι μου έλειπε σε σχέση με την original.

Παιδευτικά να κάνω το unroot γιατί το τηλεφωνήσου έχει τον 0,80 boot loader αλλά τα κατάφερα

Γενικός δεν ξέρω γιατί σε όλους τους οδηγούς που βρήκα αντιμετώπιζα πρόβλημα και ήθελε ψάξιμο για να λυθεί.

Τώρα έκατσα και έγραψα βήμα βήμα ο τρόπος που μου δούλεψε και σημείωσα ότι πληροφορίες βρήκα από εδώ και από εκεί για να τα έχω μαζεμένα :)

Για δείτε κι αυτό το τιπ για την μπαταρία.

Λέει ότι δουλεύει.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7210290&postcount=6214

παιδια δοκιμαστε το,αν και νωρις ακομα, εγω ειδα διαφορά.Το εκανα πριν 2 ωρες και απο τοτε εχω κανει εγκατασταση-απεγκατασταση εφαρμογων,εχω ανοιξει wifi για 15 λεπτα,και εχω ασχοληθει λιγο με το desktop,και η μπαταρια ειναι ακομα στο 100.Χθες μετα την πρωτη του φορτιση επεφτε για πλακα στο 90 κανοντας λιγοτερα πραγματα.Σωστοτερα αποτελεσματα θα δω αυριο,παντως δεν χανετε τιποτα να δοκιμασετε

Εγώ το έκανα και όταν εβγαζα το τηλεφωνο από την φόρτιση, το έκλεισα και το ξαναεβαλα στην φόρτιση, το λαμπάκι ήταν πάλι πράσινο, γενικά σε όλα τα βήματα το λαμπάκι ήταν πράσινο μετά.

Οπότε δεν νομίζω να είχε κάποιο αποτέλεσμα αλλά θα το διαπιστώσω σύντομα..

Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

2) Ενώ λαμβάνω κανονικά αρχεία μέσω ΒΤ, δεν μπορώ να στείλω. Χρησιμοποιώ τον Astro. Καμιά ιέα??

Πατάς το αρχείο και το κρατάς πατημένο μέχρι να βγει το (αντίστοιχο του δεξί-κλικ) μενού και επιλέγεις Send->Bluetooth.

Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Καλύτερα από ότι περίμενα, νομίζω..Δύο θεματάκια:

1) Η δόνηση από τα μηνύματα δεν βγαίνει?? Δεν είδα κάποια επιλογή.

Καλησπερα

πηγαινε ρυθμισεις μηνυματων και εχει επιλογη και για την δονηση κατα την ληψη και κατα την αποστολη.

το 2 δεν το γνωριζω.

Δεν θυμάμαι, εχθές την κατέβασα …

Τελικά έβαλα την original πάλι, παίζοντας με τις rom όλο κάτι μου έλειπε σε σχέση με την original.

Παιδευτικά να κάνω το unroot γιατί το τηλεφωνήσου έχει τον 0,80 boot loader αλλά τα κατάφερα

Γενικός δεν ξέρω γιατί σε όλους τους οδηγούς που βρήκα αντιμετώπιζα πρόβλημα και ήθελε ψάξιμο για να λυθεί.

Τώρα έκατσα και έγραψα βήμα βήμα ο τρόπος που μου δούλεψε και σημείωσα ότι πληροφορίες βρήκα από εδώ και από εκεί για να τα έχω μαζεμένα :)

Εγω εβαλα σημερα την 1c και εχω τα παντα, πληρης ελληνικη υποστήριξη, και δεν μου λύπει τιποτα...Προς το παρον δεν εχω και κανενα ειδους κόλημα

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Πατάς το αρχείο και το κρατάς πατημένο μέχρι να βγει το (αντίστοιχο του δεξί-κλικ) μενού και επιλέγεις Send->Bluetooth.

Ναι, αυτό κάνω, πατάω Send, με πάει να επιλέξω συσκευή, επιλέγω και ενώ κάνω και στην άλλη συσκευή αποδοχή δεν κάνει τίποτα. Και στις ειδοποιήσεις βλέπω αποτυχία!:wacko::wacko:

Καλησπερα

πηγαινε ρυθμισεις μηνυματων και εχει επιλογη και για την δονηση κατα την ληψη και κατα την αποστολη.

το 2 δεν το γνωριζω.

Σωστός! Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...