Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδια.

μια ερωτηση ,επειδη εκανα hard reset.

ειχα ενα προγραμματακι μεσα που μου εβγαζε σαν widget

μπαταρια,χωρος sd ,χωρος τηλ,και κατι αλλο δεν θυμαμαι.

με λιγα λογια εβγαζε 4 εικονιδια τα οποια δινα πληροφοριες,αλλα δεν θυμαμαι το προγγραμμα.

υπαρχει καποιος που μπορει να με φωτησει για το πως λεγετε?

ευχαριστω.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα

εχω ξαναρωτησει αλλα επειδη δεν πηρα απαντηση επανερχομαι

ξερει κανεις να μου απαντησει πως μπορω να εχω την εφαρμογη του θεματος να ανοιγει οταν θελω και να μην τρεχει συνεχεια?

ευχαριστω για οποια απαντηση!!

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

φίλε μου μη το φοβάσαι το φλασαρισμα!το root δεν κάνει πάνω από 10 λεπτά και κανά τεταρτακι κάνει να παραστεί η dj droid που φοραω εγώ με 2.2 froyo και sense!μετα με το market access ξεγελας το δίκτυο και βλέπεις κανονικά το πλήρες market!

Εχεις δει καμια βελτίωση στη μπαταρία μετα την εισαγωγή της Froyo 2.2 ?

Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

καλημερα παιδια.

μια ερωτηση ,επειδη εκανα hard reset.

ειχα ενα προγραμματακι μεσα που μου εβγαζε σαν widget

μπαταρια,χωρος sd ,χωρος τηλ,και κατι αλλο δεν θυμαμαι.

με λιγα λογια εβγαζε 4 εικονιδια τα οποια δινα πληροφοριες,αλλα δεν θυμαμαι το προγγραμμα.

υπαρχει καποιος που μπορει να με φωτησει για το πως λεγετε?

ευχαριστω.

Μάλλον εννοείς το mini info.

Trust no one!

Νομίζω μια απλή αναζήτηση με sensor game στο market θα βοηθήσει, αλλά ένα αρκετά διασκεδαστικό είναι το Papijump

οντως τωρα που το κατεβασα και το επαιξα φαινεται πολυ καλο και εθιστικο....:):)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

εχω προσεξει οτι στην πισω πλευρα πανω ακριβως απο την καμερα αν το χτυπησεις ισα ισα με το δαχτυλο ακουγεται σαν να υπαρχει κατι μεσα που παιζει...σαν ξεβιδομενη βιδα μου ακουγεται....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το κανει και σε εσας αυτο;;;;

Ηρακλής!

Εχεις δει καμια βελτίωση στη μπαταρία μετα την εισαγωγή της Froyo 2.2 ?

φίλε μου έχω δει μια μικρή βελτίωση στην μπαταρία και το κινητό παει σφαίρα!linpack score 7.5 με την μαμά Rom και τώρα έχω 38.5!παντως μη φοβάστε να κάνετε δοκιμές!με ένα φλασαρισμα της stock rom το κινητό γίνεται όπως όταν βγήκε από το κουτί!

εχω προσεξει οτι στην πισω πλευρα πανω ακριβως απο την καμερα αν το χτυπησεις ισα ισα με το δαχτυλο ακουγεται σαν να υπαρχει κατι μεσα που παιζει...σαν ξεβιδομενη βιδα μου ακουγεται....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το κανει και σε εσας αυτο;;;;

Ναι και σε εμένα το κάνει, αλλά πιστεύω οτι είναι φυσιολογικό γιατί αυτό που ακούγεται είναι ο μηχανισμός της κάμερας, αν εχεις προσέξει ετσι κάνει και όταν χρησιμοποιείς την κάμερα (εστίαση κτλ).

Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

Έχει βουίξει ο τόπος για την προσφορά του Γερμανού.....

Θα ξαναζήσουμε μέρες nokia 3210.......!

Ποια προσφορά? :confused:

Για κατατόπισε μας...

φίλε μου έχω δει μια μικρή βελτίωση στην μπαταρία και το κινητό παει σφαίρα!linpack score 7.5 με την μαμά Rom και τώρα έχω 38.5!παντως μη φοβάστε να κάνετε δοκιμές!με ένα φλασαρισμα της stock rom το κινητό γίνεται όπως όταν βγήκε από το κουτί!

πως γινεται το linpack score?

επισης θελω να ρωτησω και κατι ακομα:

1) οι φωτο που βαζω στις επαφες γιατι ειναι θολες?? σαν πιξελιασμενες???

2) αν θελεις να στειλες μηνυμα σε καποια επαφη μεσα απο το handcent δεν εμφανιζει τις επαφες??

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Ναι και σε εμένα το κάνει, αλλά πιστεύω οτι είναι φυσιολογικό γιατί αυτό που ακούγεται είναι ο μηχανισμός της κάμερας, αν εχεις προσέξει ετσι κάνει και όταν χρησιμοποιείς την κάμερα (εστίαση κτλ).

το εχω προσεξει αυτο που λες με την εστιαση αλλα μου φανηκε αρχικα πολυ παραξενο...σαν να εχει ξεκουμπωσει κατι...αλλα αφου δεν ειναι κατι το ανησυχητικο οκ τοτε...

Ηρακλής!

Ποια προσφορά? :confused:

Για κατατόπισε μας...

απο τις 15/7 μεχρι 3 Αυγουστου (ή μεχρι εξαντλησης αποθεματων) ο γερμανος εχει προσφορα 20% σε συσκευες οπως desire,xperia x10 κ.α.

δηλαδη εαν θελεις το desire απο 499 το παιρνεις 399....

Ηρακλής!

η οθονη της συσκευης αντεχει στη καθημερινη χρηση χωρις προστατευτικο οθονης...;;;γενικοτερα αντεχει στις επιφανειακες γρατζουνιες;;;;

Ηρακλής!

το φοβαμαι γιατι δεν εχω βρει ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ οδηγιες για το φλασαρισμα.αλλιως θα το ειχα κανει.ετσι μου ειχε φανει το jailbreak στην αρχη που τελικα ηταν λιγοτερο απο 10λεπτο.ουτε πια ακριβως rom ουτε τιποτα..καινουριος κ στο android...θα κερναγα καφε κανεναν φιλο για να μου το εδειχνε αλλα κανεις δεν εχει android απτους δικους μου.αν μπορουσατε να μου δωσετε κανενα link στα ελληνικα μπορει κ να το δοκιμαζα.
Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

το φοβαμαι γιατι δεν εχω βρει ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ οδηγιες για το φλασαρισμα.αλλιως θα το ειχα κανει.ετσι μου ειχε φανει το jailbreak στην αρχη που τελικα ηταν λιγοτερο απο 10λεπτο.ουτε πια ακριβως rom ουτε τιποτα..καινουριος κ στο android...θα κερναγα καφε κανεναν φιλο για να μου το εδειχνε αλλα κανεις δεν εχει android απτους δικους μου.αν μπορουσατε να μου δωσετε κανενα link στα ελληνικα μπορει κ να το δοκιμαζα.

http://magic-tips.blogspot.com/2010/05/root-htc-desire-o.html

εχεις pm!!!!!!!!

πως γινεται το linpack score?

επισης θελω να ρωτησω και κατι ακομα:

1) οι φωτο που βαζω στις επαφες γιατι ειναι θολες?? σαν πιξελιασμενες???

2) αν θελεις να στειλες μηνυμα σε καποια επαφη μεσα απο το handcent δεν εμφανιζει τις επαφες??

1)κατεβασε την εφαρμογη linpack for android!

για τις φωτο αυτο δεν συμβαινει σε εμενα και δυστυχως δεν χρησιμοποιω το handcent για να ξερω για τις επαφες!Κανε ενα full wipe κια ξαναπερνα τη rom μηπως δεν πατησε καλα!

η οθονη της συσκευης αντεχει στη καθημερινη χρηση χωρις προστατευτικο οθονης...;;;γενικοτερα αντεχει στις επιφανειακες γρατζουνιες;;;;

Δες αυτό το βίντεο και αποφάσισε μόνος σου... :p

Προσοχή, το κινητό είναι ήδη σπασμένο στο πάνω μέρος του οπότε αυτό που βλέπεις δεν έχει προκληθεί από το κλειδί... Στην πραγματικότητα η οθόνη δεν παθαίνει τίποτα (ή τουλάχιστο έτσι υποτίθεται). Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά (ε, όσο να ναι με πιάνει η καρδιά μου να το κάνω), αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα με γρατζουνιές.

σε ευχαριστω πολυ polo κ jpsih!αυτη ειναι η ουσια των forum...ναστε καλα!

για να δουμε ποτε θα προσπαθησω..

Edited by notissfak
Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

το εχει κανεις σε χρωμα διαφορετικο απο το default?

γιατι θα ηθελα να δω εντυπωσεις απο το ασπρο η μαυρο...

Παιδια με τον ιδρωτα πως τα παει το κινητο ? Βρεθηκα στο κεντρο σημερα και ημουν μουσκεμα στον ιδρωτα και φοβομουν να το ακουμπησω στο αυτι μου.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

η οθονη ειναι eleophobic, ή οπως λεγεται, γενικα δεν πιανει λαδιλα, πατατακια, γρασσα κλπ :p

τωρα αν ειναι πολυ δεν ξερω.

δειχνει να αντεχει, αλλα ποιος το ρισκαρει? :lol:

iphone 14 pro

Παιδιά, όσοι έχετε dataplan και το δουλεύετε το κινητό, πως το χρησιμοποιείται; Έχετε μονίμως ανοικτή τη σύνδεση ή την ενεργοποιείται μόνο όταν θέλετε να μπείτε στο νετ; Αν ναι, έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή που λέει "μόνιμα ενεργή";

@jpsih: Επειδή πριν λίγο μου το έκανε ξανά το να μην μπορεί να συνδεθεί, αυτή τη φορά το κατάφερα να δουλέψει από το Ρυθμίσεις->Ασύρματα δίκτυα->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας->Λειτουργία δικτύου->WCDMA μόνο... Μετά ενεργοποίησα τη σύνδεση και δούλεψε μια χαρά. Εν συνεχεία το επανέφερα στο GSM/WCDMA αυτ. και δουλεύει και πάλι μια χαρά.

Το θέμα είναι ότι εμένα όταν δε μου συνδέεται μου βγάζει απλώς μήνυμα "Ανεπιτυχής σύνδεση". Εσύ δε μου είπες, που στο βγάζει το μήνυμα "Ανεπιτυχής σύνδεση λόγω λανθασμένου APN";

Παιδιά, όσοι έχετε dataplan και το δουλεύετε το κινητό, πως το χρησιμοποιείται; Έχετε μονίμως ανοικτή τη σύνδεση ή την ενεργοποιείται μόνο όταν θέλετε να μπείτε στο νετ; Αν ναι, έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή που λέει "μόνιμα ενεργή";

@jpsih: Επειδή πριν λίγο μου το έκανε ξανά το να μην μπορεί να συνδεθεί, αυτή τη φορά το κατάφερα να δουλέψει από το Ρυθμίσεις->Ασύρματα δίκτυα->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας->Λειτουργία δικτύου->WCDMA μόνο... Μετά ενεργοποίησα τη σύνδεση και δούλεψε μια χαρά. Εν συνεχεία το επανέφερα στο GSM/WCDMA αυτ. και δουλεύει και πάλι μια χαρά.

Το θέμα είναι ότι εμένα όταν δε μου συνδέεται μου βγάζει απλώς μήνυμα "Ανεπιτυχής σύνδεση". Εσύ δε μου είπες, που στο βγάζει το μήνυμα "Ανεπιτυχής σύνδεση λόγω λανθασμένου APN";

δεν ξερω αν μιλαμε για το ιδιο πραγμα,αλλα στο android 2.1 υπαρχει ενα bug (διορθωθηκε στο 2.2),το οποιο μπορουν να αντιληφθουν μονο οσοι ''κοβουν'' τα data και τα ξανανοιγουν χειροκινητα.Ας πουμε λοιπον οτι εχεις κλειστα τα data και ενεργοποιεις το wifi και συνδεεσαι στο ιντερνετ,Επειτα οταν κλεισεις το wifi και ανοιξεις τα data το κινητο δεν μπορει να συνδεθει.Μια προσωρινη λυση ειναι πριν κλεισουμε το wifi να ανοιγουμε ταυτοχρονα και τα data και οταν δουμε στη μπαρα και τα 2 εικονιδια(wifi,3g),τοτε κλεινουμε πρωτα το wifi και επειτα τα data.Eτσι αν χρειαστει αργοτερα να μπουμε στο ιντερνετ μεσω data απλα τα ανοιγουμε και συνδεομαστε

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...