Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρώτα δες αν έχει σήμα voda στο shell.. Μετά άνοιξε τη συσκευή και δες αν στο boot θα σου εμφανίσει σήμα voda...

Αλλά για να αποφύγεις αυτό απλά ρώτα :p

:D

οκ σε ευχαριστω πολυ...αυτο θα κανω να μαι σιγουρος....

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

yiannis@

Στις ρυθμίσεις τις εφαρμογής μηνύματα(htc) θα πας κάτω κάτω εκεί που λέει ληφθεισα εiιδοποίηση και θα πρέπει να μην είναι τσεκαρισμένο.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ναι γείτονα..Δοκίμασε το..και ακόμα πιο σημαντικό να βάλεις task manager για να κλείνεις τα αχρείαστα...

Γενικά λένε ότι οι task managers και να "σκοτώνεις" προγράμματα δεν κάνει καλό.

Γενικά λένε ότι οι task managers και να "σκοτώνεις" προγράμματα δεν κάνει καλό.

Τι εννοείς δεν κάνει καλό όμως? Κλείνε αυτά που έχεις ξεχάσει ανοιχτά..Browser, κανένα παιχνίδι κλπ... Αλλά δοκίμασε μια πρώτα αυτά που σου είπα και μετά πες μου αν αυξήθηκαν οι "αντοχές" του ποθητού σου... :p

Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

Τι εννοείς δεν κάνει καλό όμως? Κλείνε αυτά που έχεις ξεχάσει ανοιχτά..Browser, κανένα παιχνίδι κλπ... Αλλά δοκίμασε μια πρώτα αυτά που σου είπα και μετά πες μου αν αυξήθηκαν οι "αντοχές" του ποθητού σου... :p

γενικα η φιλοσοφια και η διαχειρηση μνημης του android δεν επιβαλλει χρηση task manager... απο την αλλη εχει αναφερθει πως η χρηση τους ισως δεν συμβαλλει στην σωστη και αποδοτικη λειτουργια του κινητου...

Καταναλώνουν μπαταρία και γενικότερα δεν χρειάζονται.το λειτουργικό από μόνο του κλείνει τις εφαρμογές όταν πρέπει.

yiannis@

Στις ρυθμίσεις τις εφαρμογής μηνύματα(htc) θα πας κάτω κάτω εκεί που λέει ληφθεισα εiιδοποίηση και θα πρέπει να μην είναι τσεκαρισμένο.

Ηλια σε σενα με Handcent sms σου ερχεται κανονικο sms για την αναφορα παραδοσης ??? Εμενα οχι....

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Διάβασα εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=23500 για εγγραφή βίντεο σε 720ρ και ότι θα συμπεριλαμβάνεται στην αναβάθμιση σε froyo από την HTC. Ενδιαφέρον εεεε???? Edited by nikostzach

Καταναλώνουν μπαταρία και γενικότερα δεν χρειάζονται.το λειτουργικό από μόνο του κλείνει τις εφαρμογές όταν πρέπει.

Εγώ αυτό δεν το πολυκαταλαβαίνω. Τι πάει να πει "όταν πρέπει"; Αφήνει τα πάντα ανοιχτά τα οποία, κατά τη γνώμη μου δε χρειάζονται. Και από τη στιγμή που παίρνει σχεδόν τον ίδιο χρόνο να ξανανοίξουν, δε βρίσκω το λόγο.

Και επίσης με ποια λογική αποφασίζει το λειτουργικό, πότε και τι πρέπει να κλείσει; Γνωρίζει κανείς; Γενικά, μήπως έχει βρει κανείς κανένα αρθράκι (τεχνικό κατά προτίμηση) που να εξηγεί τη φιλοσοφία και την προσέγγιση του Android γύρω από το θέμα της διαχείρισης πόρων και του multitasking;

εχουμε στο μυαλο μας τον τροπο διαχειρισης των wm και γιαυτο μας φαινεται περιεργο εγω παντως το τεσταρα και με taskman και χωρις χωρις να δω καποια διαφορα σε μπαταρια/ταχυτητα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Εγώ αυτό δεν το πολυκαταλαβαίνω. Τι πάει να πει "όταν πρέπει"; Αφήνει τα πάντα ανοιχτά τα οποία, κατά τη γνώμη μου δε χρειάζονται. Και από τη στιγμή που παίρνει σχεδόν τον ίδιο χρόνο να ξανανοίξουν, δε βρίσκω το λόγο.

Και επίσης με ποια λογική αποφασίζει το λειτουργικό, πότε και τι πρέπει να κλείσει; Γνωρίζει κανείς; Γενικά, μήπως έχει βρει κανείς κανένα αρθράκι (τεχνικό κατά προτίμηση) που να εξηγεί τη φιλοσοφία και την προσέγγιση του Android γύρω από το θέμα της διαχείρισης πόρων και του multitasking;

Το λειτουργικό μπορεί να κάνει multitasking μεταξύ 6 εφαρμογών στη 2.1 και 8 στη 2.2. Απο αυτές τις 6-8, μόνο η εφαρμογή στο foreground καταναλώνει πόρους.

Εξαίρεση είναι εφαρμογές όπως το fring και τα διάφορα push notifications.

Οπότε δεν τίθεται θέμα να κάνεις kill εφαρμογές αφού το λειτουργικό ξέρει (σε σχέση με το πότε τις άνοιξες, idle time etc) να τις κρατήσει στο background ή να τις τερματίσει.

Υποθέτω ότι σε πλήρες manual mode με aggressive process killing, αν πραγματικά δεν ανοιγο-κλείνεις εφαρμογές (που εκεί θα χάσεις), και το έχεις μόνο για τηλέφωνο χωρίς widgets etc, άντε να κερδίσεις σε μπαταρία 1-2%. Για μένα δεν αξίζει τέτοια φασαρία.

Ηλια σε σενα με Handcent sms σου ερχεται κανονικο sms για την αναφορα παραδοσης ??? Εμενα οχι....

Κανονικο μηνυμα οχι δεν μου ερχεται.

Αν πας στις ρυθμισεις του handcent,settings-notification settings-sent notification, εχει 3 επιλογες.

1)disable

2)notifywhen sent

3)notify when message is received(needs carrier support)

Εγω το εχω στην τριτη επιλογη και οταν στελνω ενα μηνυμα ερχεται ειδοποιηση πανω στην μπαρα,που λεει (text to ....has been received) και οχι sent που λεει η μαμα εφαρμογη μηνυματων.

Οποτε καταλαβαινω οτι το εχει λαβει,ο αποδεκτης του μηνυματος.

Χαιρετώ όλη την παρέα. Είμαι νεο μέλος και μελλοντικός κάτοχος του desire.

Μια ερωτησούλα: Το wifi έχει ρύθμιση ώς προς την ισχύ του;

Εννοώ όπως έχω δεί να έχουν τα Nokia ρύθμιση των miliwatt;;

Edited by whitehat

Κανονικο μηνυμα οχι δεν μου ερχεται.

Αν πας στις ρυθμισεις του handcent,settings-notification settings-sent notification, εχει 3 επιλογες.

1)disable

2)notifywhen sent

3)notify when message is received(needs carrier support)

Εγω το εχω στην τριτη επιλογη και οταν στελνω ενα μηνυμα ερχεται ειδοποιηση πανω στην μπαρα,που λεει (text to ....has been received) και οχι sent που λεει η μαμα εφαρμογη μηνυματων.

Οποτε καταλαβαινω οτι το εχει λαβει,ο αποδεκτης του μηνυματος.

Ευχαριστω.

Ετσι ακριβως το εχω κι εγω αλλα νομισα οτι σου στελενει νεο sms που τελικα δεν στελνει.Η διαφορα απο το "μαμα" προγραμμα ειναι οτι σου λεει received και οχι send.

Φιλικά Γιάννης

Το λειτουργικό μπορεί να κάνει multitasking μεταξύ 6 εφαρμογών στη 2.1 και 8 στη 2.2.

στο android εχουμε ξαναπει πως δεν περιοριζεται στις 6 εφαρμογες το multitasking...

μπορει να τρεχουν παραπανω απο 6 εφαρμογες, αλλα αυτες οι 6 που φαινονται κρατωντας πατημενο το home button ειναι οι 6 τελευταιες...

Δεν σου ερχεται νεο sms για την αναφορα αλλα ενα μικρο αναδυομενο παραθυρο οτι παραληφθηκε το sms σου.

ποιες ειναι οι ρυθμισεις γιαυτο το μηνυμα??

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Ευχαριστω.

Ετσι ακριβως το εχω κι εγω αλλα νομισα οτι σου στελενει νεο sms που τελικα δεν στελνει.Η διαφορα απο το "μαμα" προγραμμα ειναι οτι σου λεει received και οχι send.

Ακριβως Γιαννη.Τουλαχιστον εγω,δεν εχω βρει καποια ρυθμιση για να ερχεται ξεχωριστω μηνυμα.

ποιες ειναι οι ρυθμισεις γιαυτο το μηνυμα??

Χρειαζεσαι το Handcent sms και τις γραφει ο Ηλιας στην προηγουμενη σελιδα.

Φιλικά Γιάννης

Μετά από λίγες μέρες (τέσσερις) ενασχόλησης με το HTC Desire έχω να πω το εξής... Δεν υπάρχει το κινητό!!! Δεν υπάρχει!!! Δεν χορταίνω να παίζω μαζί του, είναι φοβερή η ταχύτητά του, και πιστεύω ότι έκανα καλά που το επέλεξα!!! Το μόνο αρνητικό που θα έβρισκα είναι η μπαταρία του, την οποία "τρώει" σε ελάχιστο χρόνο...

Φ Ο Β Ε Ρ Ο ! ! !

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

:up:

Άρα, από ό,τι φαίνεται, πράγματι είναι άχρηστοι οι task managers, ως προς την απελευθέρωση πόρων. Η μνήμη χρησιμοποιείται από τα background tasks μόνο για όσο δεν τη χρειάζεται κάποιο άλλο process. Ο επεξεργαστής επίσης δεν δουλεύει για αυτά τα tasks (παρά μόνο αν πρόκειται για εφαρμογές όπως ένας music player). Άρα ούτε και με τη μπαταρία υπάρχει θέμα. Άσε που όπως είπε και ένας φίλος νωρίτερα, μάλλον είναι χειρότερο από άποψη κατανάλωσης μπαταρίας, το να τρέχει ένας task manager και να κάνει monitoring διαρκώς, καθώς και το να ανοιγοκλείνουν οι εφαρμογές, από το να μένουν μόνιμα ανοιχτές.

Όλα αυτά στη θεωρία τουλάχιστον.

Edited by YiannisF

Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί έχω ένα μήνα το κίνητο και τώρα πρόσεξα έναν περιέργο τριγμό που κάνει μερικές φορές όταν δονείται..

Το έψαξα λίγο παραπάνω και παρουσιάζεται όταν χτυπάω ελαφριά με το δάχτυλο από την πίσω πάνω πλευρά του κινητού, δίπλα από την κάμερα, ειδικά όταν το κινητό είναι όρθιο, ενώ όταν το κινητό είναι οριζόντια με την οθόνη προς τα κάτω σα να ελλατώνεται..

Ακούγεται σα να έχει μια βιδούλα χαλαρή εκεί μέσα, και σκέφτομαι μήπως έγινε τπτ με ένα μικρό πέσιμο που είχε..

Σε εσάς ισχύει κάτι παρόμοιο?

Επίσης κάτι που ανακάλυψα τελευταίες μέρες που μου κράταγε ανησυχητικά λίγο η μπαταρία είναι ότι με ανοιχτό το κινητό έδειχνε 100% και γινόταν πράσινο το led, αλλά αν το έκλεινα και ξανασυνέδεα το φορτιστή το λαμπάκι ήταν πορτοκαλί και φόρτιζε για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να έχω κανονκή διάρκεια μπαταρίας μετά..

Το λειτουργικό μπορεί να κάνει multitasking μεταξύ 6 εφαρμογών στη 2.1 και 8 στη 2.2. Απο αυτές τις 6-8, μόνο η εφαρμογή στο foreground καταναλώνει πόρους.

έχει ειπωθεί πολλές φορές. δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...